Jump to content

Årsland

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

About Årsland

 • Rank
  Fenrik
 • Birthday 11/26/1995

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Rogaland
 • Kjøretøy
  E90

Recent Profile Visitors

1210 profile views
 1. Hei, takk for svar! Problemet er at jeg ikke har ICOM.. har bare K-CAN kabel. Har forøvrig NCSexpert. Har fått til å kodet inn CIC-en selv, men tør ikke prøv meg på software mtp. at jeg ikke har ICOM. Du holder ikke tilfeldigvis til i Rogaland du? Lykke til med oppdateringene!
 2. Software på CICen (radioen). Har en Combox jeg ikke får brukt pga. for gammel software. CICen kjører C08.
 3. Noen i Rogaland som oppdatere software på cic? Alternativt har icom til låns?
 4. Hei, Noen som har enn kode guide for å få kartet til å fungere? har enn ettermontert CIC. Har greid å kode alt utenom kartet.
 5. Om blokka er overhalt er det grei pris. Finnes et firma i Sverige som overhaler disse blokkene (Actronics) for ca samme pris, men du må gjennom et firma/verksted for å bestille fra de. Bestilte en innbytterblokk fra de, så sendte jeg den gamle i retur etterpå. Du må kode om du skifter hele blokka, men slipper viss du skifter den mekaniske delen (grå delen). Systemet må også luftes etter bytte, og du må muligens kjøre en test runde på abs pumpa for å fjerne lysa i dashbordet (Inpa funker fint til det). Når du løsner rørene renner bremsevæsken ut fra nivåtanken.. du BØR ABSOLUTT lufte systemet etter du tar av disse rørene.
 6. Hei, Noen som har Icom her i Rogaland? Ønsker å oppdater CIC-en til fordel for Combox.
 7. Her på min lokale skulle de ha 2,5k.. Uansett så er jo spørsmålet om den mekansike delen fra lci vill passe da Nova skulle ha 4500,- for jobben.. men skal sjekke opp i styreenheter.no Edit: samme priser på styreenheter.no. Syns det blir litt for mye å betale.. :/
 8. Muligens Finner ikke så mye info ang. det på google.. Litt kipt å bruke 2-3k på huggeren, om den ikke skulle passe :/ men får sjekke litt mer opp i det (y)
 9. Har du link? Nei, men tror det er sensorern som sitter inne i abs hydraulikken. Hverfall det jeg finner på google.. men skader jo ikke å sjekke Har hadt det i tankene, men ser ut som det er ett kjent problem som vill komme før eller siden på de fleste... :/ Skal sjekke opp i det (y)
 10. Hei, Noen som vet hvem som reparerer abs enheter? Har feilkode: 5E20 Hydraulisk trykksensor..
 11. Takk for tilbudet, men blir nok litt langt det ja Har forsåvidt fått tak i ICOM til låns, men kunne ta litt tid før han jeg skal låne den av er rundt i disse trakter. Skal oppdatere til fordel for Combox og BMW apps (y)
 12. Nesten rett. Det gamle CCC hjulet fungere også på CIC Tar enda pant, men ble hvertfall billigere for meg å oppgradere til CIC..
×
×
 • Create New...