Årsland

Medlem
 • Innholdsteller

  76
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Årsland

 • Rang
  Fenrik
 • Bursdag 11/26/1995

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Rogaland
 • Kjøretøy
  E90

Nylige profilbesøk

631 profilvisninger
 1. Om blokka er overhalt er det grei pris. Finnes et firma i Sverige som overhaler disse blokkene (Actronics) for ca samme pris, men du må gjennom et firma/verksted for å bestille fra de. Bestilte en innbytterblokk fra de, så sendte jeg den gamle i retur etterpå. Du må kode om du skifter hele blokka, men slipper viss du skifter den mekaniske delen (grå delen). Systemet må også luftes etter bytte, og du må muligens kjøre en test runde på abs pumpa for å fjerne lysa i dashbordet (Inpa funker fint til det). Når du løsner rørene renner bremsevæsken ut fra nivåtanken.. du BØR ABSOLUTT lufte systemet etter du tar av disse rørene.
 2. Årsland

  Icom Rogaland?

  ingen?..
 3. Årsland

  Icom Rogaland?

  Hei, Noen som har Icom her i Rogaland? Ønsker å oppdater CIC-en til fordel for Combox.
 4. Årsland

  ABS enhet reparasjon?

  Her på min lokale skulle de ha 2,5k.. Uansett så er jo spørsmålet om den mekansike delen fra lci vill passe da Nova skulle ha 4500,- for jobben.. men skal sjekke opp i styreenheter.no Edit: samme priser på styreenheter.no. Syns det blir litt for mye å betale.. :/
 5. Årsland

  ABS enhet reparasjon?

  Muligens Finner ikke så mye info ang. det på google.. Litt kipt å bruke 2-3k på huggeren, om den ikke skulle passe :/ men får sjekke litt mer opp i det (y)
 6. Årsland

  ABS enhet reparasjon?

  Har du link? Nei, men tror det er sensorern som sitter inne i abs hydraulikken. Hverfall det jeg finner på google.. men skader jo ikke å sjekke Har hadt det i tankene, men ser ut som det er ett kjent problem som vill komme før eller siden på de fleste... :/ Skal sjekke opp i det (y)
 7. Årsland

  ABS enhet reparasjon?

  Hei, Noen som vet hvem som reparerer abs enheter? Har feilkode: 5E20 Hydraulisk trykksensor..
 8. Takk for tilbudet, men blir nok litt langt det ja Har forsåvidt fått tak i ICOM til låns, men kunne ta litt tid før han jeg skal låne den av er rundt i disse trakter. Skal oppdatere til fordel for Combox og BMW apps (y)
 9. Ikke noen som har ICOM til låns heller?
 10. Årsland

  Idrive som tuller seg

  Nesten rett. Det gamle CCC hjulet fungere også på CIC Tar enda pant, men ble hvertfall billigere for meg å oppgradere til CIC..
 11. Hei! Noen her som oppdatere firmware på CIC med ICOM? Tenker da helst i Rogaland..
 12. Lettere og billigere å finne mikrofon + kabel på Ebay. Står "Audi BMW", men velger selvfølgelig OEM om jeg finner til enn grei pris
 13. Hei, Noen som vet om Volswagen mikrofon vill fungere til BMW combox? http://www.ebay.com/itm/331825406233