Jump to content

Årsland

Members
 • Posts

  92
 • Joined

 • Last visited

About Årsland

 • Birthday 11/26/1995

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Rogaland
 • Kjøretøy
  E90

Recent Profile Visitors

1795 profile views

Årsland's Achievements

 1. Hmm.. godt poeng. Der havnet jeg litt tilbake i tenkeboksen.. 🥵😂
 2. Er litt på tanken selv. Selgeren min mente jeg ville skape mye trøbbel i forbindelse med bompasseringer (ved manuell sjekk), parkeringshus, ferjer, osv.. ved valg av "vanlige" skilter. Kommer dog. snart EE skilter slik jeg forstod det.
 3. Ja enig der.. Hvilken portal snakker du om? har ikke fått noe info om portal jeg 🤔 Ja den avtalen var vesentlig dyrere. Mener å huske de kostet noe rundt 25k
 4. Jeg bestilte bilen 11.06. Vi gikk først gjennom service avtale når bilen fikk stipulert produksjon.. dvs. at vi gjor det nå for ett par uker siden. Min service avtale ble lagt inn nå på slutten. Hadde allerede pris med rabatter fra før. ingenting ble endret på den fronten. Selger sa jeg hadde for god pris til at han kunne gi noe mer rabatter, og mente de som ga lavere pris på service mest sannsynlig gikk i minus på den. Ser dog. at jeg har fri KM. i motsetning til hva det står på @mslello sin avtale. mulig det har noe å si for prisen? Herligt! Har stipulert levering i uke 24 jeg!
 5. Såpass ja.. Heldig med den.
 6. Såpass ja.. ja er 4år med fri km her også. Har dog. storkunderabatt, så er nok derfor jeg får det billigere. Mistenker at 5500,- muligens er fra andre forhandlere? 🤔
 7. Hvilke forhandler får dere service på 5500? koster 7486,- på Bavaria Bryne
 8. Min ble bestilt 11.06.2021. Har ikke fått noe som helst av info.
 9. Jeg bestilte 11 juni med forespeilet levering i Q1. Min har ikke fått produksjon enda.
 10. Var å prøvekjørte I4-en i går. Fikk skikkelig BMW følelse av å kjøre den! Market ikke noe særlig til vekta heller, som flere skriver her. Snakket for så vidt med selger da, og han sa at det ikke var noen av hans bestillinger som hadde fått produksjon enda. Han nevnte vell at han håpet på noen skulle få produksjon i mars, men hadde ikke nok informasjon ang. det enda.
 11. Noen som har fått produksjonsdato, som bestilte rundtom 8 juni? venter forsatt i spenning! ⏳
 12. Godt tips! har ikke ordnet det helt nei.. men ser ut for at det kan ordne seg må dog. reise ett lite stykke. Bimmerupgrade kan fikse det remote, mot litt betaling.
 13. Hei, takk for svar! Problemet er at jeg ikke har ICOM.. har bare K-CAN kabel. Har forøvrig NCSexpert. Har fått til å kodet inn CIC-en selv, men tør ikke prøv meg på software mtp. at jeg ikke har ICOM. Du holder ikke tilfeldigvis til i Rogaland du? Lykke til med oppdateringene!
 14. Software på CICen (radioen). Har en Combox jeg ikke får brukt pga. for gammel software. CICen kjører C08.
 15. Noen i Rogaland som oppdatere software på cic? Alternativt har icom til låns?
×
×
 • Create New...