Jump to content

E.H.D

Members
 • Content Count

  4117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

E.H.D last won the day on June 17 2018

E.H.D had the most liked content!

About E.H.D

 • Rank
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Rogaland
 • Kjøretøy
  F10 520d

Recent Profile Visitors

5278 profile views
 1. Merker og forskjell etter temperatur, men ikke helt enda, må under 8-10 grader synes jeg før de ikke er så smooth lenger. Ville iallfall fylt på litt luft for å få lufttrykket opp til det du har om sommeren.
 2. Ja, de originalt mørke rutene har blitt mørkere på g30 i forhold til på f10. Men jeg ser ikke hvorfor dette skulle ha noe å si på dimmefunksjonen til bakspeilet. Kjører selv f10 med originale mørke ruter + solgardin uten det har noe å si for dimmespeilet.
 3. Har du hørt med @Walkabout om hans erfaringer med Vredestein Wintrac Pro vinterdekkene som han montere i vinter? Han kjører jo endel mer enn meg også, og har i tillegg bredere bakdekk.
 4. Ja, skjønner dilemmaet ditt. Men tror kontinentale vinterdekk ikke er så dårlige på vinterføre som mange skal det til. Synes Tyre Reviews har noen gode videoer om vinterdekk og forskjeller på dekktyper.
 5. Er det testen i Motor som er kommet? På barmark er de jo mye bedre å kjøre på enn de nordiske vinterdekkene, samtidig som du merker stor forskjell fra sportslige sommerdekk. Men spørsmålet er vel egentlig hvordan de er på snø og is. Vanskelig å si siden vi hadde en dag med snø som var brøytet før jeg kom meg ut på vegen den dagen. Prøvde de litt på isete parkeringsplasser, og da funket de greit. Merket jo at det var glatt, men kom meg fram.
 6. Oj, sikkert dobbel overlast på den der 🧐
 7. E.H.D

  Felger

  Hvilket X5 felger tenker du på? Vil anta at originale X5 felger er noen av de tyngste originale felgene fra BMW, så med tanke på økt uavfjæret vekt ville jeg ikke anbefalt det.
 8. Synes ikke disse lignet helt på Vossen vfs1, men vet ikke hva det er. 😄
 9. Fant denne videoen som forklarer forskjellen på forskjellige felgtyper som støpte (cast), flowform og smidde (forged).
 10. Hehe, hele min IG story er full av det ene teaser bildet av M3 touring bakenden.😁
 11. Sikkert, men vanskelig å se bortifra det interiøret da.
 12. Siden f10/11 med xDrive ikke hadde mulighet for 704 M sportsunderstellet, og så og si alle F10/11 LCI i Norge er xDrive så er spørsmålet om sportsunderstell på disse ikke så aktuelt.
 13. Min erfaring er at understellet på F25 er mye fastere enn på f11. Trenger ikke være bekymret for at en F11 xDrive skal ble for stiv å kjøre selv i sport+. For meg er heller problemet at de er for myke.
 14. En av få nye BMW fronter som faktisk ser tøff/stilig ut synes jeg. 😃
×
×
 • Create New...