E.H.D

Members
 • Content Count

  4041
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

E.H.D last won the day on June 17 2018

E.H.D had the most liked content!

About E.H.D

 • Rank
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Rogaland
 • Kjøretøy
  F10 520d

Recent Profile Visitors

4895 profile views
 1. Sporvidden blir målt fra midt på felgen, så den blir ikke endret av dekkene. Fredrik: Hvis du kjører mye på bare veger, og kanskje også sørover i Europa, så kan europeiske vinterdekk være ett alternativ. De er i allfall mye bedre å kjøre på enn disse veldig myke Nokian dekkene, spesielt på den bilen med så mye effekt og moment.
 2. Elbilfordelene kom jo som et næringspolitisk virkemiddel for å hjelpe den norske elbilprodusenten Think på 90-tallet. Hadde ikke Norge hatt denne nasjonale produsenten av elbiler, så hadde vi aldri i verden hatt disse fordelene som fremdeles finnes idag.
 3. E.H.D

  Vinterdekktest 2019

  Eneste tipset jeg har her er tirerack.com, ser at når du velger et dekk og går på specifications, så oppgir de bl.a. antall revolutions per mile.
 4. E.H.D

  Vinterdekktest 2019

  Byttet tidlig til vinterdekk i år siden jeg hadde nye dekk som jeg var spent på hvordan var å kjøre med. Har som nevnt tidligere kjøpt Michelin Pilot Alpin 5 som ikke er et nordisk vinterdekk, men et kontinentalt vinterdekk. Bor på sørvestlandet med lite snø så valgte å gi denne type dekk en sjanse. Har jo ikke fått prøvd de på snø og is, men på tørr og våt bar veg er de ypperlige. Veldig lite støy, ingen sporing og langt fra så myke som vanlige vinterdekk.
 5. E.H.D

  Dekk F11

  Ja, det er plass til ett hakk større profil på dekkene.
 6. E.H.D

  Den store finn.no tråden.

  Nei, det er sportsseter.
 7. E.H.D

  Vinterdekktest 2019

  Interessant video som viser forskjellen på dekktypene. Jeg vil komme med en tilbakemelding når jeg får de nye Michelin Pilot Alpin 5 på bilen.
 8. E.H.D

  Et på e60

  Originalt er det ET18 og ET20, alt etter dimensjon foran, så ET35 er høyt.
 9. E.H.D

  Ukjent BMW-logo

  i3 Maraton Edition har den logoen, BMW sponset vel Oslo maraton.
 10. E.H.D

  Min 2020 M5 Competition

  Gratulerer med enda en one of a kind M5.😀
 11. E.H.D

  Endelig!!

  Gratulerer med flett ny M5, absolutt en drømmebil. 😀
 12. E.H.D

  Vinterdekktest 2019

  Kult, Competition felgene (style 813) da eller?
 13. E.H.D

  Vinterdekktest 2019

  Ser at testvinneren her, Continental TS860, også er med i testen i Motor. Hvilke vinterdekk har du planer om på F90’en da?
 14. E.H.D

  Vinterdekktest 2019

  Da er vinterdekktesten 2019 fritt tilgjengelig på motor.no https://www.naf.no/forbrukertester/dekktester/vinterdekktest-2019/
 15. Skal vel gå an å velge i iDrive. Googlet meg fram til dette: My Vehicle > iDrive settings > Displays > Instrument cluster > Time