EasyL

Medlem
 • Innholdsteller

  398
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om EasyL

 • Rang
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen Vest

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Men det eneste du baserer ditt "tap" på er et lavt tilbud fra en annen forhandler. Du har ikke tapt en krone før du selger. Og i det åpne markedet vil du ikke tape så mye. Og en del av tapet kommer som en følge av at du kjøpte en dyr bil av en forhandler og så vil selge etter 10 uker. En ny bil taper seg mye i verdi med en gang du kjører ut av forhandleren, dette gjelder også til en viss grad nyere bruktbiler.
 2. Det eneste firma du viser til er DNB. Hvis du mener det er de som har leaset bilen tar du feil. Det vil alltid være en finansier/bank som står som eier av en bil som leases. I så fall har ikke selger vært uriktig når han sier en familie leverte inn bilen. Når det kommer til dine henvisninger til svindel blir det bare tull. DU valgte å kjøpte en bil til 510 000. Du var åpenbart fornøyd med bilen og dens tilstand. Du prøver så å selge bilen tilbake til forhandler, men de vil ikke kjøpe den. Noe de ikke har krav til. Du går til en annen forhandler og får ett tilbud på 380 000. De skal jo også kunne tjene penger på bilen, så det er jo ikke urimelig. At du har gjort et dårlig kjøp har absolutt ingenting med svindel å gjøre. Ei heller at bilen har vært leaset. Heller ikke hvis et firma har leaset bilen og det er brukt av eier/familien. Som det nevnes bør du selge bilen på FINN istedet for å selge til en forhandler. Da bør du få mer enn 380 000, men du vil nok tape mye penger på disse 10 ukene alikevel. Sånn er det bare når man kjøper fra forhandler (dyrt) og vil selge så kort tid etterpå..
 3. Også det teite skiltet.. 🙌
 4. Jeg ville helt klart gått for adaptive drive. Spesielt på en 530d. Jeg vurderer å kjøpe en F11 til våren og da blir kun biler med EDC,DDC eller AD aktuelle. Når det kommer til fargen kan du vel få hvilken som helst farge som individuell vile jeg tro, men det koster en del ekstra. Sophisto grå ville jeg valgt.
 5. Ja §3 gjelder visst ikke for alle..
 6. Ja, men det er ganske uaktsomt å take en bil også..
 7. Ung kvinnelig bilfører krasjer, da er det et "hendig uhell". Mens den mannlige bilføreren blir det opprettet sak på.. LOL!
 8. Det kan lønne seg å finne noen linker på FINN til tilsvarende velholdte E39. Da får du en oversikt over prisnivået, og noe du kan vise hvis du får et dårlig tilbud av forsikringsselskapet.
 9. Ser veldig mange bruktbil forhandlere selger import biler med 5år/100000km garanti, fra første reg dato. Og ved kjøp fra en bilforhandler har man vel 6mnd garanti etter loven. Mange tilbyr også utvidet garanti i 12/24mnd for et pristillegg.
 10. Du sier selger opplyste om at bilen var "omprogramert". Så da er vel kanskje ingen bombe at turboen ryker. Og hvordan klarer du å knekke en fjær hver gang du kjører..?! 11 år gammel bil med 230K. Shit happens.
 11. EasyL

  Min BMW M3 F80 2015

  Gratulerer med skikkelig bil
 12. EasyL

  Plug-in hybrid?

  The page you requested does not exist Dette kommer når jeg trykker på linkene dine..
 13. G30 får terningkast 6 i nye Autofil.
 14. EasyL

  Det beste utenlandske BMW forumet

  http://www.bimmerpost.com/