Jump to content

EasyL

Members
 • Posts

  408
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen Vest
 • Kjøretøy
  2021 Volvo V60 T6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.detailersclub.no/forums/ Her er nok masse hjelp å få. Les gjennom noen Show&Shine's.
 2. Har Michelin Primacy 4 i den dim på min bil. Fornøyd så langt etter 3 uker.
 3. Parkeringsvarmer som starter. Du kan velge om den skal starte som hjelpevarmer eller ikke når biler starter.
 4. Hvis du bytter høyre og venstre hjul så får du feil rulleretning på dekket.. ikke anbefalt!
 5. Du parkerte veldig rart, så han skulle nok trigge deg litt. Og det klarte han tydeligvis.. 😉
 6. WLTP er jo ikke i bruk enda avgiftsmessig. Utsatt til neste år.
 7. Fin unnskyldning når man texter og treffer bilen foran..
 8. Men det eneste du baserer ditt "tap" på er et lavt tilbud fra en annen forhandler. Du har ikke tapt en krone før du selger. Og i det åpne markedet vil du ikke tape så mye. Og en del av tapet kommer som en følge av at du kjøpte en dyr bil av en forhandler og så vil selge etter 10 uker. En ny bil taper seg mye i verdi med en gang du kjører ut av forhandleren, dette gjelder også til en viss grad nyere bruktbiler.
 9. Det eneste firma du viser til er DNB. Hvis du mener det er de som har leaset bilen tar du feil. Det vil alltid være en finansier/bank som står som eier av en bil som leases. I så fall har ikke selger vært uriktig når han sier en familie leverte inn bilen. Når det kommer til dine henvisninger til svindel blir det bare tull. DU valgte å kjøpte en bil til 510 000. Du var åpenbart fornøyd med bilen og dens tilstand. Du prøver så å selge bilen tilbake til forhandler, men de vil ikke kjøpe den. Noe de ikke har krav til. Du går til en annen forhandler og får ett tilbud på 380 000. De skal jo også kunne tjene penger på bilen, så det er jo ikke urimelig. At du har gjort et dårlig kjøp har absolutt ingenting med svindel å gjøre. Ei heller at bilen har vært leaset. Heller ikke hvis et firma har leaset bilen og det er brukt av eier/familien. Som det nevnes bør du selge bilen på FINN istedet for å selge til en forhandler. Da bør du få mer enn 380 000, men du vil nok tape mye penger på disse 10 ukene alikevel. Sånn er det bare når man kjøper fra forhandler (dyrt) og vil selge så kort tid etterpå..
 10. Jeg ville helt klart gått for adaptive drive. Spesielt på en 530d. Jeg vurderer å kjøpe en F11 til våren og da blir kun biler med EDC,DDC eller AD aktuelle. Når det kommer til fargen kan du vel få hvilken som helst farge som individuell vile jeg tro, men det koster en del ekstra. Sophisto grå ville jeg valgt.
 11. Ja, men det er ganske uaktsomt å take en bil også..
 12. Ung kvinnelig bilfører krasjer, da er det et "hendig uhell". Mens den mannlige bilføreren blir det opprettet sak på.. LOL!
 13. Det kan lønne seg å finne noen linker på FINN til tilsvarende velholdte E39. Da får du en oversikt over prisnivået, og noe du kan vise hvis du får et dårlig tilbud av forsikringsselskapet.
×
×
 • Create New...