tambur4

Medlem
 • Innholdsteller

  489
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om tambur4

 • Rang
  Major
 • Bursdag 10/11/1963

Profile Information

 • Interesser:
  Halden

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. tambur4

  E46 Xenon

  Ingen?
 2. tambur4

  E46 Xenon

  Ønsker å kjøpe (helst) originale xenon-lykter til preface E46 coupe/cabriolet!
 3. tambur4

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Jeg hadde forøvrig en morsom, men også litt pinlig, opplevelse i 1993. Som "fattig" nyetablert dro jeg på interrailtur for voksne (som det den gang het) til Tyskland. Jeg var innon VW, M-B, Audi, BMW og Porsche, både fabrikker og museer. Dette var før PC og internett, så det var litt av et prosjekt og planlegge reisen. Heldigvis hadde vi fax (!) på jobben. Klar for fabrikk-omvisning hos porsche, ble jeg ropt opp som mr. Halden from USA (Jeg bor i Halden). Jeg fikk da personlig omvisning av en tidligere racing-fører hos Porsche som nå jobbet på fabrikken, (husker ikke navnet..) på designavdeling, fabrikk og motorverksted. Jeg skjønte jo fort at dette var en misforståelse, men jeg tenkte at jeg får nyte det så lenge det går. Da han avsluttet omvisningen med "so mr. Halden from USA, what kind of car are you here to pick up?", klarte jeg å lire av meg en løgn om at det ble nok ingen bil denne gangen, men vurderer det sterkt neste gang! (Jeg nevnte ingenting om Interrail-billetten..) Og vips, så var omvisningen over!
 4. tambur4

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Besøkte Porsche-fabrikken i 1993 og i 2017. Det har skjedd endel på den tiden ja! Ikke minst så har de fått et fantastisk museum.
 5. tambur4

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Jeg anbefaler veldig et besøk på Morgan-fabrikken! Trivelig atmosfære hvor man går rundt blant arbeidere som høvler treverk og banker aluminium! Etter å ha besøkt blant annet BMW-, Audi-, Porsche- og Mercedes-fabrikker (store og "fancy") , så var det faktisk vanskelig å finne Morgan-fabrikken. Det er jo bare noen diskrete 1-etasjers "skur" bak et gjerde! Dessuten er Malvern-området veldig koselig, og vi kjørte også gjennom fantastiske Cotswolds for å komme dit.
 6. tambur4

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Er det ikke bra da at elbilene er snille mot miljøet lokalt? Det er vel flest elbiler i større byer, og det er blant annet der det er viktig å bedre miljøet. Ozon-laget er på bedringens vei, blant annet på grunn av forbud mot kfk-gasser. Det betyr faktisk at miljøtiltak fungerer!
 7. Og da blir jo spørsmålet: Har noen originale Xenon-lykter til preface til salgs?🙂
 8. Bilen er forøvrig nr 59 av kun 287 biler. Motoren er basert på e36 m3 3.2 l motor. Den har 280 hk. Jeg kjøpte jo en E46 330i cab i fjor (Har byttet endel de siste årene!) Kona ble fryktelig glad i cab, men av medisinske årsaker sliter hun med å geare (sliter med venstrebenet). Derfor mente hun at jeg burde kjøpe en cab med automat 🙂 Ble tipset om denne, og ble ikke skuffet! Jeg hadde en fantastisk flytur med Widerøe over til Ørsta, og en enda finere tur hjem over Strynefjellet med bilen! Eneste problemet nå er jo at kona er så glad i bilen... Etter en tur med den i sommer, kom hun hjem og utbrøt "den bilen er jo bare driiitrå"!
 9. Dette er min Alpina B3 3.3 cabriolet automat 2001-modell! Carbon-svart metallic. Denne ble kjøpt i vår av en hyggelig kar i Ørsta, og den skal være den eneste i Norge. Jeg vet forøvrig bare om én tilsvarende coupé i Norge. Bilen ble visstnok importert i 2007 og det har vært ganske mange eiere på den. Så langt viser km-teller 128.000 km og bilen er tight og fin, og det er ingen lekkasjer å se. I mitt eie har jeg kun skiftet dekk, og lakkert støtfanger bak, spoiler foran og kanallister. Jeg har kjøpt nytt bagsjeromsteppe og nye striper til frontspoiler. Bilen har etter min mening noen grusomme blå Depo angel eyes lykter, som i løpet av vinteren skal byttes tilbake til originale xenon-lykter! (Noen som vil bytte?) I løpet av vinteren skal førersete repareres pga skinnslitasje på typisk sted. Jeg skal også pusse opp senterdekslene på felgene med nye emblemer. På bakluken har noen limt fast Alpina-emblem over BMW-emblemet! Slikt skal selvfølgelig fjernes!!
 10. tambur4

  Schmiedmann

  Handlet diverse varer fra Schmiedmann til min Alpina B3i juli, intet å utsette på Schmiedmann da!
 11. Men et større bilmerke vil vel bedre tåle å tape penger i en periode, dersom det føles strategisk riktig? Blant annet for å etablere seg innenfor et område som av noen mener vil vokse.
 12. Tror nok dette var en "ekte" BMW😊 og det er en 327, ikke 328. Var det ikke etter krigen at de ble produsert i England?
 13. Bilmuseum i Burton-on-the-water i dag. Ellers var det meste Engelsk!
 14. Jeg har ikke lyst til å klistre fast en dab-antenne i ruta, og lurer derfor på om noen har erfaring med å bare ha den liggende skjult? Jeg tenker da på en dab antenne-pisk. Og hvor er det ev best at den ligger? Gjelder E46 cab
 15. Ja, ble en Alpina b3 3.3 automat😁 Kjøpte bilen i Ørsta og hadde en fantastisk tur hjem over Strynefjellet!