Jump to content

tambur4

Members
 • Content Count

  601
 • Joined

 • Last visited

About tambur4

 • Rank
  Oberstløytnant
 • Birthday 10/11/1963

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Halden
 • Kjøretøy
  Alpina B3 3,3 Cabriolet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Først og fremst: fjernkontroll fungerer ikke (på noen av nøklene), men det kan jo bare være batteriet. Når jeg låser opp førerdøren så er det ikke alltid passasjerdøren og bensinlokket åpnes. Når dette skjer så må jeg sette på tenning for å få låst opp passasjerdøren (via hendelen på innsiden). Hva er mest sannsynlig feil? Kan det være dårlig kontakt eller kabelbrudd på "låsesignal-kabel" på førerdør? Og hvor er det mest sannsynlig at det er brudd eller kontaktproblemer? Eller det feil på en modul? Jeg har ikke fått lest av feilkoder ennå.. Kanskje dumme spørsmål, men jeg er h
 2. Bread van! Det må jo ha vært ufattelig bra reklame og image-bedring!
 3. Den er kjempefin. Ble tatt inn i fjor og fikk skilter i år. Eiet av en entusiast og befinner seg i Østfold.
 4. Langs Treungen var det tilfeldigvis veiarbeid for tiden, med mye løs grus, så glad vi ikke tok den veien. Fikk snakket med noen MCere på Vrådal som hadde tatt denne veien.
 5. Da har vi kommet hjem fra an fantastisk tur i Telemark. Værgudene var snille med oss hele tiden. Mange fine svingete partier (til konas fortvilelse til tider..) og mye flott utsikt! Første stopp på turen var lunsj i Kragerø. Mange "Oslo-bohemer" der😊 Deretter tråklet vi oss opp via Drangedal til Vrådal og Straand hotell. Nei, vi stoppet ikke hos Sputnik! Fikk til og med oppleve st.hans-bål der. Det var forøvrig mange motorsyklister i området. Veiene er som skapt for dem! Deretter bar det videre over fjellet til Dalen. Litt humpete strekning, men ellers bra kvalitet på veien
 6. @Ron Jeremy, selvfølgelig blir det Tuddal! Kjørte der for 12-13 år, huskes som en fin strekning.
 7. Takk @sveigis, eneste erfaring fra disse trakter er en morsom tur på fine veier fra Risør til Treungen på BMW classic landstreff i 2013(?) og strekningen Rjukan - Tuddal - Notodden.
 8. Neste uke blir det noen dagers kjøretur med fruen. Vi tenker Halden - Vrådal - Dalen - Rauland - Rjukan - Notodden - Skien - Halden. Det blir en Telemarkskanalen-light utgave, med etappen Ulefoss-Lunde-Ulefoss. Kom gjerne med tips til veier og severdigheter!
 9. En fantastisk dag med Alpina-treff på Dikemark i dag. Utrolig fine biler!
 10. Den øverste er eid av en hyggelig entusiast. Tror den er lite kjørt de siste årene. Treffer eier på lørdag.
 11. Halden har forøvrig en bra og seriøs amcar-klubb. I alle fall tidligere dro de årlig på tur med pensjonister. De arrangerer onsdagstreff i sentrum og det store grensetreffet på Fredriksten festning sammen med bladet Bilsport. Dette med råning + amcar er nok en myte som henger igjen. Det var riktig før, men nå er det slitne BMWer Volvoer og noen enkelte amcars som står for råningen.
 12. @Dusy Da blir det Alpina-treff på Dikemark førstkommende lørdag kl 11-16!
×
×
 • Create New...