Jump to content

laffe

Members
 • Posts

  867
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

laffe's Achievements

 1. På bildene ser det jo ut som det bør være rom for V8 og V12 under panseret til den nye 2-serien sammenlignet med den gamle. Er ingen fan av nye 2-serien selv, og ble det heller ikke nå.. Men ble litt i stuss om noen har jusket litt med størrelsen på bilene på bildet🤔
 2. @stfoer Takker for tips - skal sjekke disse også. Har ikke tilgang til noe egnet plass å skru, så blir nok verksted jobb i såfall.
 3. Var det jeg trodde ja. Da er det vel lekkasje fra diffen som er eneste mulige årsak.
 4. Kan jo kanskje være verdt å prøve med startkabel fra jordingspunkt i motorrom til motor bare for å være helt sikker på at jording kan utelukkes? Har du prøvd og tatt diagnose og sett om det er noen feilkoder?
 5. Hei, Vurderer enn F10 520xd der selger opplyser om en lekkasje fra en drivakselmansjett. Usikker om det er mansjett indre, ytre, bak eller foran da selger bare har fanget det opp fra NAF-test knyttet til vurdering fra Nettbil (Så han har ikke en kopi av rapporten). Skal prøve å se når jeg er å ser på bilen. Liker i utgangspunkt ikke å kjøpe ting med feil jeg ikke kjenner omfanget av så blir litt usikker, selv om jeg antar at dette ikke trenger være en veldig omfattende reperasjon. Vil forøvrig tro at det ikke er mansjettene som er problemet, men at det kanskje er simringen inn mot diffen som lekker. For det skal vel ikke være olje bak mansjettene i utgangspunktet? Noen som har noen tips/tanker?
 6. Utrolig mye bil for penga med det utstyrsnivået i hvertfall👍
 7. Da lærte jeg noe nytt i dag😅 Enig i at det er rimelig sært ja....
 8. laffe

  F10/F11 tråden

  Takker! Kjekt å vite - ser det som litt uaktuelt å kjøpe bil uten dette.
 9. laffe

  F10/F11 tråden

  Noen som vet om alle F10/F11 ble levert med elektrisk varmeelement i varmeapparat uavhengig av om bilen er en har kald klima pakken eller ikke? På foreksempel F3x ser jeg i delekatalogen til GS at biler uten kald klima pakken har varmeren anngitt på deletegningen, men delenummeret ikke er tilgjengelig for bestilling. Mens på F1x virker det ikke som det er samme logikken og jeg finner jeg varmeren uansett. Fra F11 uten kald klima pakken: Fra F30 uten kald klima (Varmeelementet (#8) vises på tegning, men er ikke mulig å velge som del):
 10. Har du sjekket batteriet - klimaannlegget kan vel gå i en slags "minimodus" om batteriet er mer eller mindre utladet. Men det forklarer kanskje ikke viskerene.
 11. Spennende - det hele strider jo mot prinsippet om relativ lik straff for lik forbrytelse. Kjører man i 200 med Mondeo fra 94 (V6 versjonen selvfølgelig😉) slipper man jo mye billigere unna en "stakkaren" i Lambo. Nå har jo hvert land sine lover og straffer som man bør sette seg inn i og respektere, men tipper det hadde blitt rabalder i Europa om Norge for eksempel hadde etablert en lovpraksis hvor lastebiler som ikke hadde lovlig vinterutrustning ble konfiskert.
 12. Har du noen detaljer her? Har tidligere antatt 130-sonene i Danmark som en fin plass å holde 170-180 på uten å være redd for noe mer enn en norsk fartsbot i det nedre sijktet😅
 13. @Ampera Mener jeg har hørt snakk om at det blir en støtte/kompensasjonsordning for biler under 600 000 for å evt. kompensere for moms fra første krone slik lovgivningen er i dag. Blir spennende å se hvordan dette evt. løses. Gir vel noen utfordringer oppimot biler som kjøpes av firma og der moms uansett kan trekkes fra. Og ikke minst på leasing biler.
 14. Fordi Audi`en aldri blir bedre enn en god nummer 2 😉
 15. Håper dagens dieselbiler også får samme prisutvikling som denne:) Nydelig bil forresten, minnes at jeg ikke likte disse særlig som barn. Hadde en onkel som hadde en slik som sedan (antagligvis på sent 80/tidlig 90-tallet) og jeg skjønte ikke hva som var så stas med de, men det endret seg med årene.
×
×
 • Create New...