laffe

Medlem
 • Innholdsteller

  343
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om laffe

 • Rang
  Major

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vet ikke hvor mye kjøring og hvor mye hvile dere planlegger, men jeg ville i hvertfall uansett startet med å kjøre i retning Garmisch. Da får dere startet med en liten bit motorvei som det har vært relativt lite trafikk de gangene jeg har kjørt der før dere får litt fine landeveier. Motorveien mot Innsbruck ville jeg unngått da den alltid har vært veldig trafikkert da jeg har vært der. Om tiden rekker til ville jeg deretter kjørt mot Stelvio-passet på et eller annet vis også videre derifra mot St. Moritz kanskje (slik at Sveits tikkes av på boksen). Bormeo på sør-vest siden av Stelvio er forresten en fin liten by å bo i om Sveits ikke er så viktig. Ville deretter tatt ruten i retning mot Gardasjøen på. Er en fin liten by på nordsiden av Gardasjøen som heter Garda som kanskje kan være et fint stoppested. Ville så snudd rattet mot Dolomittene og deretter kanskje opp til Salzburg (via Grossglockner) før jeg hadde rettet kursen mot Munchen igjen. Om Sveits ikke er så nøye og man vil ha litt mindre tid bak rattet ville jeg kanskje nøyd meg med Dolomittene, Salzburg og kanskje Gardasjøen. Uansett så blir det ikke feil så lenge du kjører til Alpene og du ikke får en 2-serie (F45) av bilutleieselskapet (Sorry Marius2002🙄)
 2. Litt kult da. I stedet for å koble in 4-hjulsdrift ved behov slik man kan gjøre på mange offroader blir det innkobling av bakhjulstrekk ved (spesielle) behov. Fint for oss som ikke vokser fra barnslige behov om å ligge litt sidelengs😀
 3. Arti at du nevner det. Så et par i virkeligheten for første gang i dag. Ikke noe man kan kalle vakkert nei. Men de skal ha for å kjøre på med rwd eller 4wd, er vel ingen andre elbiler i den prisklassen (400-600k) som tilbyr det. Må si jeg er litt spent på hvordan I. D fra VW blir prismessig når den kommer. Den skal vel også ha bakhjulstrekk så det blir jo litt spennende.
 4. Mente M5 ja. Alpina må nesten ha stylingen sin for å være en Alpina. Og den er vel diskre nok, må jo vise at den er en Alpina. Skulle kanskje aller helst hatt en Alpina B5 med M5 sin xdrive med mulighet for bakhjulstrekk😀
 5. Fått litt øyne opp for B5 ja, selv om det kanskje er å ta i å kalle den diskre😋 Uansett er bankkontoen den største problemet, og dermed er det vel lite sannsynlig at BMW bryer seg om mine litt sære ønsker til en M-bil🤨
 6. Enig der. Når jeg titter på Panamera får jeg også den følelsen. Bilene er hele og tøffe i designet, uten at de trenger masse ekstra dill dall for å gjøre de ekstra "tøffe". Den perfekte M5 ville i mine øyne ha hatt luxury line styling + litt senk og litt kraftigere eksos. Men med en mye mer diskre tilnærming en dagens modeller.
 7. Kan ikke skjønne at noen vil kjøpe WLTP versjonen når NECD har så mye lengre rekkevidde😋
 8. laffe

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/138978821 Nydelig styling🙄
 9. laffe

  Prosjekt F80 M3 LCI II

  Er det noen fordeler med luft sånn bortsett fra enkel justering av høyde?
 10. Måtte levere enn lotto-kupong etter å sett den filmen ja:) Forøvrig har jeg egentlig aldri vært en stor Alpina-fan, synes stylingen ikke alltid har passet BMW så godt. Men nye G30 B5 endret litt på dette.
 11. https://youtu.be/HFN0nd5EaDE Fint bilintervju av Alpina sjefen. Mulig postet før, men kom over den i dag syns den fortjente å bli delt.
 12. laffe

  Bytte bil? e91

  Tenkte jeg og før, men etter 2 biler med det har jeg fått sansen for det. Liker kontrasten mellom dashboard i svart og interiør i grått. Synes dog gråfargen kom litt dårlig ut på bildene til den E91n.
 13. laffe

  E61: elendige kjøreegenskaper etter jekking bak

  Noe lærdom er dyrere enn andre dessverre. Vært der selv. Glad det ordnet seg👍
 14. laffe

  F11 n47 startproblemer

  Antar at du har kjøpt bilen brukt fra forhander i nyere tid? Litt spent på om dette kan dekkes av reklamsjonsretten ved bruktbilkjøp. Jeg er dårlig på jussen der så det blir intressant å følge. Håper i hvertfall du slipper å sitte med hele regninga selv.
 15. Høres ut som du har hatt ekstra mye uflaks. Vurdert forsikring med maskinskadedekning? Med så lav km som du har på bilen vil jo egenandel ved skade holdes seg lav noen år framover. Både Codan og IF (og kanskje flere) har dekning på biler over 7-8 år.