Jump to content

laffe

Members
 • Content Count

  552
 • Joined

 • Last visited

About laffe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulig du kanskje kan finne litt inspirasjon til fine original felger i denne tråden:
 2. Så lenge du ikke har en bil med xDrive bør du vel se etter hjul med innpress ET20 eller rundt omkring der. Selv er jeg svak for BMWs original felger av typen Style 124 til E6x. Men vil anta at mange synes disse blir litt kjedelig. Husk forresten at store åpne felger (om du vurdere det) ofte vil gjøre at bremsene vises veldig godt og samtidig blir seende veldig små ut i forhold til felgen.
 3. Blir spennende å høre en vurdering av Polestar med BMW øyne👍 Skal dra å prøve bilen selv en dag og er litt spent.
 4. Har fått et litt merkelig problem med DAB-funksjonen i bilen (2008 E61 med CCC og Mobridge Dab-modul) Det ble plutselig stille i radioen. Dette ca en uke etter at jeg hadde koblet om signalforsterker til å få strøm fra strømkilde som kun gir strøm ved tenning på. Før var den koblet slik at den ga strømtrekk når bilen var avslått. Dette fungerte helt fint. Men har i ettertid prøvd å koble tilbake til opprinnelig strømkilde og også prøvd å koble antennen direkte på Mobridge-enheten. Ingenting av dette hjalp. Det rare er at om jeg bruke Autostore funksjonen får jeg først opp No-signal før jeg etterhvert får opp en kanalliste. Ingen lyd uansett hvilken kanal jeg da velger. Men om jeg lagrer en kanal og så slår av bilen får jeg lyd på denne kanalen når jeg starter opp bilen neste gang (kun om bilen har stått lenge nok til å gå i sleep-modus). Om jeg da prøver å bytte kanal mister jeg lyden og klarer heller ikke få tilbake lyden om jeg velger opprinnelig kanal igjen. Har prøvd å koble Mobridge enheten av strøm og sette den i bypass-mode og tilbake uten at dette har hjulpet. FM-radio gir lyd hele tiden. Noen som har tips/råd/tanker?
 5. Når det gjelder prisene på hurtigladestasjonene så tenker jeg at det egentlig er ganske uinteressant for den jevne elbileier med tilgang til hjemmelder (sett i et totalkostbilde) . De fleste vil jeg tro lader hjemme 90-95% av årsforbruket til rundt 1kr/kwh og hva det da koster på en langtur i ny og ned bør dermed kanskje ikke så mye å si. Det er vel også utfordringene til hurtigladestasjonene - at folk som regel lader hjemme - og at de dermed må ta en høy pris om de skal satse på tilgjengelighet for hurtigladebehovet som oppstår i ferier og til dels i helger. Så hvis man ønsker at det skal finnes et stort utvalg av raske Hurtigladestasjoner må man kanskje akseptere at det koster litt.
 6. Takk for oppdatering-håper det ordner seg👍👍 Skal bringe det videre - så får vi se hva han ender opp med.
 7. Takk for at du sjekket. Vi får håpe de finner en løsning på det.
 8. Prøvde meg litt i konfiguratoren selv og fikk nå opp der også at tilhengerfeste og 19" ikke gikk. Litt synd i såfall da bilen ser litt trist ut med 18". Om din selger har noen løsning er det bare å rope ut.
 9. Ser du har 19-tommer i kombinasjon med tilhengerfeste. En kompis er i bestillingsprossesen av en tilsvarende bil, men fikk beskjed om at det ikke var mulig å bestille bilen med 19-tommer og tilhengerfeste (på grunn av typegodkjenning var beskjeden han fikk). Syntes dette hørtes rart ut. Har du fått noen motsetninger fra selger på dette? Forøvrig så det ut som en nydelig utstyrt bil du hadde.
 10. Å åpne glassluken manuelt er vist et herk ut i fra det jeg har lest på det store internettet. Selv brukte jeg Carly til å kode slik at knappen for åpning av bagasjeluke ved pedalene åpnet glassluken i stedet. Var vel heldig med at denne "loopen" ut i fra bilen og til mikrobryteren fortsatt var intakt. Denne videoen fra sencom syns jeg er ganske grei oppskrift på kabelfiks (om man overlever musikken) :
 11. Helt enig. Men hvis man absolutt må ha med ekstra bagasje var jeg litt nysgjerrig på om den kanskje hadde tålt litt høyere fart enn en takboks. Vet dog ikke om jeg hadde vært komfortabel i 200 på Autobahn med en slik bak på bilen.
 12. Kanskje noe sånt kan være et alternativ til takboks/varehenger: https://www.thule.com/nb-no/cargo-carrier/towbar-cargo-carriers/thule-backup-_-900000 Litt usikker på om de er ok for høyfartstouring på Autobahn, men er i hvertfall hakket mer praktisk kjøremessig enn en varehenger.
 13. Forøvrig er det litt vanskelig å si om disse tingene er nok til å fraråde å kjøpe en bil. Det er vel ingen her som helt vet statistikken på disse problemene, og det er godt mulig dette er en bil som kan gå mange km før det skjer noe skikkelig dyrt. Men det er greit å være obs på at det er en risiko for at man kan få problemer som kan være veldig dyre.
 14. Ny orginal pumpe koster vel 18 500 tusen på GS utenom kampanje. Tror det finnes alternative leverandører som billigere, men det blir vel fort 15-20 000 med arbeid uansett.
×
×
 • Create New...