laffe

Members
 • Content Count

  398
 • Joined

 • Last visited

About laffe

 • Rank
  Major

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. laffe

  N47 registerhavari

  Utrolig uflaks om du har fått både registerhavari og høytrykkspumpe samtidig. Håper for din del at problemene knyttet til pumpa ikke er slik de verste tilfellene er.
 2. laffe

  M-performance til 525d xdrive 2012

  Jeg tror M-performance til 2 literen kun var en tilgjengelig oppgradering for 520d som gjorde at de med 163/184hk fikk mer eller mindre tilsvarende ytelse som 525d. Jeg er ikke 100% sikker da, men antar du må til tuning utenfor BMW systemet for å øke effekten på 525d - sånn som TRF nevnt over her.
 3. laffe

  E53 X5 4*4 problem

  Kan det være at 4x4 er koblet fra enten ved at en ledning til fordelingskasse er koblet fra eller at en sikring er fjernet? Jeg kjenner ikke disse bilene så godt, men har forstått det slik at dette er en mulighet på disse. Vet ikke om dette vil gi feilmeldinger i instrumentpanel eller ikke.
 4. Du får strøm til alt annet ettee at du satt i det nye batteriet? Dvs lys, instrumentpanel etc? Og har du målt spenningen på batteriene du prøvde?
 5. laffe

  Tusenmeter ba grill, E61

  Her er en grei tråd fra en som har gjort det på en 3-serie https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=1029961
 6. laffe

  Tusenmeter ba grill, E61

  Jeg lagde en tråd på dette, men har ikke kommet meg dit at jeg har fått kjøpt eller montert noe.
 7. laffe

  E61LCI vil ikke starte - alt blinker

  Husk forresten at om du ikke finner kvitteringen for batteriet du opprinnelig kjøpte på Mekonomen skal det være nok å sannsynliggjøre at du kjøpte det der. Dvs. at hvis du finner kjøpet i transaksjonsoversikten fra nettbanken bør det holde.
 8. laffe

  E61LCI vil ikke starte - alt blinker

  Bra du fikk liv i den og at det var en relativt enkel fiks👍 Angående setet - vet ikke om setene foran har individuelle sikringer, men kan jo være verdt å sjekke først?
 9. laffe

  E61LCI vil ikke starte - alt blinker

  Hvordan gikk det etter at du fikk ladet batteriet?
 10. laffe

  E61LCI vil ikke starte - alt blinker

  Om du har tilgang til voltmeter kan kanskje være greit å måle spenning på batteri bare for utelukke at det ikke er lav batterispenning? Hvis du gjør kan det jo samtidig sjekke spenning på plusspol i motorrommet for å se om det er forskjell på spenning der? Mulig at problemer med hovedstrømkabel vil gi spenningsfall mellom motorrom og batteri, men her er jeg på litt tynn is kunnskapsmessig.
 11. laffe

  Brann BMW i8

  Takket nylig høflig nei til ei på kundeservice i DNB som etter å ha hjulpet meg med noe bankrelatert lurte på om jeg var interessert i et tilbud på forsikringstjenester. Referte til denne saken og sa jeg ikke turde bruke de som forsikringsselskap. Føltes godt🙂 Men jeg er også veldig nysgjerrig på hvordan det går her.....
 12. Hastighetskravet i vognkortet gjelder kun på sommerdekk i Norge i hvertfall.
 13. laffe

  e60 525D Startproblemer

  Om du får start kan du jo prøve å sjekke via de skjulte menyene i kjørecomputeren. Men normalt ville vel uansett batteri-lampa lyst om lading ikke var som den skulle. Går starteren rundt når du prøver å starte bilen med startkabler?
 14. laffe

  e60 525D Startproblemer

  Kan det være et problem med ladinga? Har du målt spenning på batteriet når motoren går?
 15. laffe

  Ny bil! E24

  Var litt enklere utstyrslistene til BMW før i tiden😅 Edit: Så nå det var utstyrslisten fra finn-annonsen, men likevel