laffe

Members
 • Content Count

  460
 • Joined

 • Last visited

About laffe

 • Rank
  Major

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. laffe

  F11 sporer

  Ser at Dekk1 har en tilleggsforsikring man kan kjøpe som i tillegg til garanti mot punktering i 1 år gir bytterett på dekk i 4 uker om man ikke er fornøyd. Kan jo være en trygg måte å sikre at man får kjøpt dekk man blir fornøyd med. Innbiller meg at Dekkmann hadde noe tilsvarende før, men fant ikke noe om det på sidene deres.
 2. laffe

  Den store finn.no tråden.

  Estoril blå Volvo🙂 https://www.finn.no/173085998
 3. laffe

  Billigst mulig frontlykt (E60)?

  Hva fikk du feil på eu-kontrollen? Hvis du fikk feil på grunn av matt lykteglass kan du jo evt. prøve og polere opp.
 4. Du er ikke helt alene - er jo også litt voksenhumor i hva de voksne i serien gjør på noen av jobbene som får meg til å flire litt. Som da Pappa Gris drar med seg hele familiene til Italia for å teste betong (skal ikke røpe for mye av hva som skjer i tilfelle noen ikke har sett den episoden enda;) )
 5. Skulle akkurat til å gi deg litt kudos for at du ikke hadde gått for sort grill, men nå blir det heller til en oppfordring😅 Ikke noe gærnt med sort grill, skjønner at folk liker det, men jeg synes det er litt mer klasse over den litt mer klassiske grillen (samtidig som sort grill kanskje begynner å bli litt "oppbrukt", men det er sannsynligvis et standpunkt jeg er ganske alene om)
 6. laffe

  Strømtrekk e60

  Kanskje koble fra batteriet bilen og se om det holder på strømmen over natten da?
 7. Nei, kan ikke det🙂 Hadde glatt valgt en B5 i stedet for en M5 og en D5 i stedet for en M550D
 8. Hehe - de har ikke helt truffet med 7-serien konkurrenten G90 heller. Men mulig en del av markedet liker dette. Selv synes jeg kanskje Mercedes og Volvo er de som best får til en fin helhet og et bra utseende selv med de store grillene.
 9. 2-serie GranCoupe ble jo diskuterte litt tidligere i tråden i i ikke bare pene ordlag. Nå har den vunnet en designpris (årets peneste bil) på Paris Motorshow. https://festivalautomobile.com/en/the_most_beautiful_car-of_the_year/results-fai-2020/ Var litt overrasket over at Toyota Corolla sedan ikke var nummer 2 på lista😅
 10. Bumpersticker på en Bentley Bentayga trodde jeg ikke jeg skulle få se. Står d "Make Frogner great again" ? Rikmannshumor?
 11. laffe

  Den store finn.no tråden.

  https://www.nrk.no/vestfoldogtelemark/bekymra-for-spraket_-elever-dropper-komma-og-punktum-1.14892156 Tenkte på denne nyhetssaken da jeg leste annonsene🙂
 12. Det var en bratt bakke - sikker på at du har gradene rett her🙂
 13. Ja, det er mye spennende på vei, og Forden virker veldig lovende. Når vi først er inne på Ford så er jeg jo også spent på hvordan markedet tar imot Ford Explorer Plug-in Hybriden. Selv synes jeg den virker råtøff (selv om jeg heller drømmer om Lincoln Aviator om jeg skal bevege meg i de baner).
 14. Sant det - glemte den. Den blir det også veldig spennende å se om den holder hva Ford lover.
 15. Høres ut som du får en rimelig fullutyrt bil til like under 600 da👍Blir spennende å se hvordan denne står seg mot TM3 og etron50 som vel blir hovedkonkurrentene hvis man ser på pris. Men også mot MB Eqc og Jaguar iPace og eTron55 selv om disse er litt dyrere. Må si jeg heier litt på den svenske kineseren her. Evt. kinesiske svensken🙂 Håper de får til å levere et bra produkt.