Jump to content

laffe

Members
 • Content Count

  725
 • Joined

 • Last visited

About laffe

 • Rank
  Oberstløytnant

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Håper det ordner seg og at GS fikser sakene👍
 2. Står 23.07.18 på bildene av CCC enheten så ser ut som det er brukt gamle bilder ja.
 3. Har ikke brukt verkstedene så mye, men har et greit inntrykk av alle de 3 godkjente BMW service verkstedene i Trondheim: GS Bildeler på Nyhavna, Strandveien Auto på Tunga og Sulland på Tiller. Nå i ferietid handler det vel fort litt om hvem som har ledig kapasitet også.
 4. Var faktisk ikke klar over det, men kjekt å vite🙂
 5. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=223111643 2012 116i med nytt register etter ca 60 000km - tydeligvis ikke bare N47 motoren som er skummel med tanke på register🤨
 6. Har blitt ganske store forskjeller mellom om høy og lav pris for tiden Her i Trondheim ser jeg det fikk fra ca 13kr/l til 17kr/l så høy pris er nesten 30% høyere enn lav pris. Jeg tipper bensinsselskapene tjener penger også på lav pris, men at de virkelig tjener på de få som må tanke når prisen er høy.
 7. Kult👍 var jo arti å følge Fredrik90 sin Excursion - blir sikkert arti å følge denne også. Er jo råtøffe biler som sikkert også har en viss sjarm når man kjører.
 8. Litt usikker på om du mener at de ønsker å ha kasko pluss eller om de ønsker å unngå dette, men om man ønsker å ha det kan vel være greit å se etter biler med under 150 000km på tellerern sånn at IF også blir aktuell.
 9. Lurer på foliering eller lakkering av deler av det svarte bak på fangeren kunne blitt fint. Synes det ser litt rart ut at det svarte blir dratt så langt opp.
 10. Håper Gotland Ring blir inspirasjon for norske vindkraft utbygginger også😄
 11. Arti annonse som kom opp i min Finn-feed også. Virker som finn har noen algoritmer for å spre litt spesielle annonser.
 12. Ja, ser den. Har vel kommet fram til at ved neste bilkjøp skal jeg igjen ha en bil som jeg kan ha motorforsikring på da det man slipper de verste bekymringene. Men å bytte bil er jo også dyrt så det er jo litt vanskelig å si om det er verdt det eller ikke.
 13. Kjedelig, men forhåpentligvis slipper du komme dit at et motorbytte blir aktuelt! Har selv vært litt usikker på akkurat det der med hvor strenge de er på fulgte servicer. Spesielt på litt nyere biler der servicer ikke er etter fast km/års intervall og hvor man i ny og ser biler med veldig langt i mellom service. Kjedelig å tro at man er dekket for å så oppdaga når uhellet er ute at man ikke er det likevel i hvertfall.
 14. Hengerfeste burde jo utvide målgruppen litt:)
×
×
 • Create New...