laffe

Medlem
 • Innholdsteller

  314
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om laffe

 • Rang
  Major

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. laffe

  Kode batteri

  Innbiller meg at 100 eller 110 også er mulig på e6x. Da jeg kjøpte nytt 95ah batteri til min i fjor husker jeg at valget stod mellom å registrere 90ah eller 100ah i Carly. Innebiller meg at 110 også var er en mulighet, men skal ikke være skåsikker der da.
 2. laffe

  Olje til bakluke

  Takker - var ikke klar over at dette hadde kommet en erstatter til "spaghetti" siden som fantes før.
 3. Firmaet som leaset bilen vil normalt trekke fra momsen den betaler gjennom den måndelige leasingavgiften ja. Unntaket er vel firma som ikke selger momsbelagte tjenester og dermed ikke har noe å trekke momsen fra. Leasingfirmaet, dvs DNB i ditt tilfelle, vil få momsfradrag på hele bilens Mva når bilen kjøpes. Om leasingselskapet selger bilen videre før det har gått 3 eller 4 år (var et bytte fra 3 til 4 år for et par år siden tror jeg) må de innbetale gjenværende Mva til staten. Dvs. opprinnelig mva-beløp fratrukket antall måneder av leasing-perioden som har gått.
 4. I denne tråden på freak som omhandler en ganske lik sak er det noen som referer til en sak fra foebrukertvistutvalget. Klarer ikke finne link til selve saken så legger bare ved linken: https://freak.no/forum/showthread.php?s=39ee8fff5607978d1aa5776273029303&p=3311148 I den saken ser det ut til at det endte med et lite prisavslag. Ut i fra infoen vi har tviler jeg på at du har nok underlag til å få hevet kjøpet, som jeg antar er hovedmålet, men håper i hvertfall du har nok underlag til å få et prisavslag eller en minnelig løsning der forhandler feks tar tilbake bilen til en grei nok innbyttepris.
 5. Da viskerne på min E46 begynte å kutte ut i perioder med mye visking så var det relet som måtte byttes. Men til meg startet viskerene igjen etter en liten pause på ca 10 min. Vet ikke om dine gjør d?
 6. Regner med dette er nye X7`n. Interessant at de her lar lysene gå helt inn til grillen mens nye X5 og X3 en tydelig åpning mellom grill og lykter. Har egentlig likte dette, men må innrømme at det så veldig bra ut med lyktene slik de er på bilen over.
 7. laffe

  F11 salgsprosjekt [solgt]

  Bra den ble solgt👍 så prisen var litt senket og da slo det meg at det er mye overpriset f11 på markedet når denne ikke ble solgt til den første prisen.
 8. laffe

  Prosjekt F82 M4

  Helt nydelig bil. Jeg er som regel litt koservativ og er av typen som skulle ønske BMW leverte en diskre versjon av M-bilene sine uten styling og tettest opp mot orginal modellen, men i denne fargen og med alle M-performance (?) delene ble det helt perfekt også i mine litt sære øyne🙂
 9. Kanskje han ikke tør skrive noe før motoroppgraderingen er i boks?
 10. laffe

  Kjøp av F10, ca 2011 - 2013, råd?

  Selv om risken er lav for registerhavari og dieselpumpehavari (med følgeskader) ville jeg prøvd å kjøpt en bil med sevicehistorikk og sørget for å hatt en kaskoforsikring med motorskadedekning. Da slipper du den bekymringen. Ellers er det jo, om du ikke er kjent med BMW, greit å sette seg litt inn utstyret man kan få og hva man vil ha. Ville kjøpt en så godt utstyrt bil som mulig så slipper man å savne noe i etterkant.
 11. laffe

  Prosjekt F82 M4

  Synes ///M-ini95 har gode argument for BRG. Selv synes jeg også den er det peneste valget. Blir penere og penere jo mer man ser på. Litt mer dybde og eleganse, samtidig som det er en farge du ikke ser på hvert gatehjørne.
 12. Du må huske på at det er 645i du kjører. Påkjenningen til bakfjærene hver gang bilens akselerasjon brukes er heftig og overstiger nok påkjenningen til framfjærene fra bremsing. Tenk over det neste gang du gir på hardt og slakker jevnt av etterpå! Du heller bør avslutte med hard bremsing for å få belastet framfjærene i samme grad som bakfjærene. 😉 Synes forresten bilen oste klasse med vinterfelgene. Liker at det er litt tett mellom eikene, spesielt når man har bremser som ikke fyller felgen innvending. Har forøvrig fått mer og mer sansen for E63 etter at jeg begynte å følge med på denne tråden.
 13. laffe

  Farlig med bare 2 runflat dekk på x1?

  Pass på at dekkene har omtrent lik slitasje. Hvis du nå får 2 nye dekk og de 2 gamle dekkene er halvslitte kan jo det by på problemer.
 14. Ja, helt rå serie så langt. Får leve med noen småbugs. Er vel ikke verre enn Tom Cruise Sin Triumph i MI1 som plutselig får grove knastedekk når den kjører utenfor veien.
 15. Kanskje dette ikke passer helt i BMW i media tråden. Men om det er noen som ser Bodyguard serien på netflix så er jo en flott G01 7-serie gjenganger i serien. Men i episode 2, når ting blir hett, så duger ikke G01 lenger. Noen flere enn meg som la merke switchen som ble gjort?