GtiGtr

Members
 • Content Count

  398
 • Joined

 • Last visited

About GtiGtr

 • Rank
  Major
 • Birthday 07/20/1984

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  Sandane
 • Kjøretøy
  R32, RallyeGolf +2 16V

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg tenker å reise i år for første gang, da uken før. Det startet jo som et VW Golf GTI treff, så er nok overvekt av VAG der, men jeg har heldigvis en Golf jeg kan bruke Laget en gruppe på face for det som lurer på å ta turen https://www.facebook.com/groups/280200192870329/
 2. GtiGtr

  00' E46 323ci // 10' E91 320d

  Hey! Gamlebilen min jo! Denne kjøpte jeg av en politiman i Tromsø i 2006-7 ish. Slik var den da https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=11076193 Blitt endel penere i ditt eie
 3. Er den leaset til et firma eller til en privatperson? Er den brukt som firmabil av en familie eller har den hatt mange brukere?
 4. Er det hvem som har brukt bilen, eller hvem som har stått som eier du har fått info om? Vet du hvilket firma som har leaset den? Vet du om den er brukt av en person/familie eller om det har vært en "fellesbil" for hele firmaet? Forstår det slik at det ikke er en leiebil. Sikkert 70% av alle 3 år gamle biler på finn er tidligere leasing og privatleie-biler. Jobber i bransjen selv, og verdien på en leasingbil og en privatbil i samme stand er identisk. Når det kommer til mva-spørsmålet over her så er det helt uvesentlig. Alle biler som er leaset/privatleie er jo kjøpt på firma ( finansieringsselskap) og har mva fradrag. Det er nettopp dette mva-fradraget som gjør at det kan lønne seg å lease en bil. Når man tar ut en leasingbil så blir det satt en gitt restverdi, og det er da verditapet + renter fra ny til 3/4 år som man da betaler i månedsavdrag. Om et firma har fått igjen mva for bilen har jo ingen ting å si for selve verdien på bilen og er et blindspor.
 5. Dobbelpost. Ikke mulig å slette innlegg ?
 6. Siden bilen ikke viste seg fra sin beste side, så viste Skulebollen sin beste side mot fotografen 😀
 7. 2 bilder?? Er 2 bilder alt du har å skilte med etter et biltreff OG nye felger? Du må ta med bedre fotografer på treff Eventuelt må du begynne å lagre snap'ene dine.
 8. Syns du er flink eg,Emil! Med mursteinen du har no så ser en i det minste at det er en bil du har tatt bilder av
 9. WHAT?? Vurderer du både å beholde frontleppa i carbon OG 18" felger? Tror jeg har dårlig innvirkning på deg
 10. Skulebollen var på turnè i dag! Rusk på linsa og tidvis fantastisk bakgrunn ( ) trekker opp eller ned alt etter smak, men jeg slenger inn noen av bildene.