Jump to content

GtiGtr

Members
 • Content Count

  406
 • Joined

 • Last visited

About GtiGtr

 • Rank
  Major
 • Birthday 07/20/1984

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Sandane
 • Kjøretøy
  Golf 4 R32, 2x Golf 2 16V

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Far min har en dekksjappe, der han etterhvert har bygd seg opp et lager på 2-300 dekk som er blitt ukurante grunnet alder på 5+ år. Er det noen som kjøper store parti dekk? Det må vel eksporteres ut av EU eventuelt? EU har vel fått regler på maks 7 år om jeg ikke tar feil? Noen som har tips? Er vel for det meste 13"-16" vinterdekk. Tenker at når det er marked for alt fra en gammel pc til en rusten Hi-Ace, så er kanskje det mulig å få noen kroner for nye dekk også?
 2. Takker! Har fått på Coils og BBS LM147 siden bildene ble tatt. Fin lyd med Miltek non-resonated eksos
 3. Siden det var noen bobler her fra før, så kan jeg legge med mine mest spesielle biler En 89 RallyeGolf som jeg dessverre solgte til Belgia, og min nåværende R32 som har gått 92'km Har et par Golf 2 16V nå også, og har vel hatt 4-5 til samt 4 Golf 4 GTI. Av BMW så har eg hatt noen 2 E46 og 2 E39.. Drømmer om E30 M3 og E46 M3 om det skulle blitt BMW igjen! M3'en er @Skulebollen sin gamle bil
 4. Blei stor forskjell på lyktene! Må du til å ta grøftelysa og? Såg litt lavare ut no en før, har den satt seg litt, eller er det bare vinkelen på bilda?
 5. Utbytting av Run-Flat dekkene dine hadde nok en stor del av vektreduksjonen. Merker stor forskjell når du løfter et run-flat kontra et vanlig i samme merke og dimensjon.
 6. Endelig skikkelig blogging! Fortsett slik! Spent på oppdatering på det nye garasjegliset også!
 7. Jeg tenker å reise i år for første gang, da uken før. Det startet jo som et VW Golf GTI treff, så er nok overvekt av VAG der, men jeg har heldigvis en Golf jeg kan bruke Laget en gruppe på face for det som lurer på å ta turen https://www.facebook.com/groups/280200192870329/
 8. Hey! Gamlebilen min jo! Denne kjøpte jeg av en politiman i Tromsø i 2006-7 ish. Slik var den da https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=11076193 Blitt endel penere i ditt eie
 9. Er den leaset til et firma eller til en privatperson? Er den brukt som firmabil av en familie eller har den hatt mange brukere?
 10. Er det hvem som har brukt bilen, eller hvem som har stått som eier du har fått info om? Vet du hvilket firma som har leaset den? Vet du om den er brukt av en person/familie eller om det har vært en "fellesbil" for hele firmaet? Forstår det slik at det ikke er en leiebil. Sikkert 70% av alle 3 år gamle biler på finn er tidligere leasing og privatleie-biler. Jobber i bransjen selv, og verdien på en leasingbil og en privatbil i samme stand er identisk. Når det kommer til mva-spørsmålet over her så er det helt uvesentlig. Alle biler som er leaset/privatleie er jo kjøpt på firma ( finansieringsselskap) og har mva fradrag. Det er nettopp dette mva-fradraget som gjør at det kan lønne seg å lease en bil. Når man tar ut en leasingbil så blir det satt en gitt restverdi, og det er da verditapet + renter fra ny til 3/4 år som man da betaler i månedsavdrag. Om et firma har fått igjen mva for bilen har jo ingen ting å si for selve verdien på bilen og er et blindspor.
×
×
 • Create New...