Jump to content

GtiGtr

Members
 • Posts

  421
 • Joined

 • Last visited

About GtiGtr

 • Birthday 07/20/1984

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Sandane
 • Kjøretøy
  Golf 4 R32, 2x Golf 2 16V

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kvalitet med Volvo veit du, standard med Webasto der
 2. Skulebollen var på veteranbilløp på Sandane for et par veker siden, der måtte han ta til takke med 2.plass bak stjernegrisen til sin far. Siden eg er ansatt som Skulebollens SoMe assistent så legg eg inn nokre bilder. Han var veka etter på et lokalt treff ( samme som på sist side) men der var han såpass "fashionably late" at skiftet mitt nesten var over når han dukket opp, og bildene ble deretter. Kjør halvgreie bilder:
 3. Skulebollen er ivrig med oppdateringer her, men eg snik inn bilder av dagens tur til Ålesund 🥳 Eg kan også informere om at det har skjedd noke spennande på bilfronten hans, og han har no fleire VAG enn BMW 🙊 Fortsetter dette så får han VACN medlemskap med meg til jul 🤷‍♂️
 4. Eg og skulebollen ( med fleire) var til Geiranger for noken veker sidan, legg ved noken bilder eg tok i Stryn 😛 . Beklager at eg ikkje har bilder uten linselusa.
 5. Kanskje det ja. "Følg med i morgen" passa bra når det kjem til din bilpark 🤣
 6. Kan kun gå oppover frå bilde over her Kva felga skal du bruke på denne?
 7. Har bare ett med bra stance på bilen, men merkelig camber på eigar, men kan legge det ut eg 🥳
 8. Werther, kom jo på at du har sett litt på H1 til faren til skulebollen i bakgrunnen på et bilde eg fant på telefonen, og det måtte jo gå som i bildet over her.... ( OT godkjent av skulebollen, dog uten å sei kva det kom til å inneholde)
 9. Hehehe Om han ikkje skjerpa seg, så skal eg ta ein garasjetour med kameraet og spamme alle trådane med bilder. H1 er jo solgt, men faren hans har en feeet H1 som eg kan knipse nokre bonusbilder av
 10. Kjekt med tråd! Litt utdatert signatur eller?
×
×
 • Create New...