Jump to content

M-jakob

Members
 • Posts

  261
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW 328i

Recent Profile Visitors

2676 profile views
 1. Siden ikke det blir gammel bil på meg så ble det isteden båt. Har hatt lyst på en eldre 7 serie men så er jeg glad i litt nyere bil også så da blir det med 328’n for nå. Men båt det er jo artig så fant en båt i Arendal etter mange måneder leting på Finn.no. De fleste båtene som ble solgt var med eldre 2 takts motorer. Jeg ville helst ha litt nyere 4 takts motor. Og av båt jeg så på så var det Wesling og fjordling som jeg likte best. Fjordlingen ble for dyr som regel så da ble det 1979 Wesling 16 HT. Norsk klassiker design av Linge. Blir noe få turer nå før høsten og forhåpentligvis masse kos til sommeren😎🚤🚤
 2. Ser veldig bra ut nå den her. Dere har gjort masse arbeid for å få denne tilbake på veien og samme med e30^n som fikk nytt liv. Regne Wheeler dealers hehe. Blir nok også greit å få en bil mindre på tunet og brukt litt kroner på den andre grønne etterhvert. Mangler det deksel ved girvelgeren? . Hadde det problemet på en BMW jeg hadde tidligere. Irriterte meg over det men gjorde aldri noe med det.🤣
 3. Stavanger til Porsgrunn På vei hjem så ble det sørlandske vei. Kjørte fra Stavanger og mot Egersund der vi stoppet på en liten fjelltur. Og turen gikk for å se på Trollpikken😂 Ja måtte jo bare få med oss det. 35 minutters gange så var vi der. Og heldigvis ikke så mye folk der. Kom litt på ettermiddagen og dårlig værmelding gjorde nok sitt.😉 Deretter gikk turen til Egersund sentrum. Ser for meg dette er en by med mye båtliv. Aldri sett så mange båtgarasjer før. Videre derfra til nordsjøveien. Den var fin å kjøre bortsett fra at jeg så lite til sjøen egentlig. Flekkefjord var neste stopp. Likte godt den byen der. Her å ser jeg for meg et bra båtliv med kanal gjennom sentrum og fin båthavn. ( ja jeg tror det må bli båt også på meg etterhvert🤣🙈) Så ble det videre ned til Lyngdal der frøken’a «måtte» innom en antikk butikk🙈 Så da ble bilen fylt opp. Lindesnes neste. Ikke vært her før heller å det er jo et sted jeg har hatt lyst til å se. Sikkert sett for mye på 71 grader nord😉 Her blåste det helt vilt men bar forventet det. så ble siste stopp i Kristiansand og det er mange år siden jeg hadde vært der. Har vært mye utbygging der de senere år. Så kjente meg nesten ikke igjen der. Men flott med bystrand og godt vær. så var det strake veien hjem til Porsgrunn. Circa 100 mil og sett mange nye steder. Så veldig fornøyd med den turen her.😊 Legger ved litt flere bilder her.
 4. Ja du har en flott by å kose deg i der og kort veg til fjellet også. Skal tilbake neste år også tenker jeg.
 5. Ja Dalen er det fint. Var en god del båt turister der når vi var der. Men det ble bare med et kort stopp der for vår del. Men for de som liker å reise tilbake i tid så må jo Dalen hotell være midt i blinken. Og bilen levert varene. På langtur så er den ikke så tørst heller.
 6. Hadde ikke vært i Stavanger før bare kjørt forbi men det var på tide å stoppe der. Flott by med koselige gater. Gamle hus og bygdninger.(interessant å se på for en tømrer😉🤩), mange flotte biler. Aldri sett så mange Ferrari på en dag😉 BMW selvfølgelig , og diverse andre merker. Båt var det også. Reiste på båttur til prekestolen fra sjøsiden. Flott tur i fint vær. Ja skal tilbake dit🤩🤩
 7. Sommerferie 2021 Ja nå har det vært ferie og siden jeg har stått litt bak i corona vaksine køen så ble det Norges ferie. Og tenkte å legge ut en liten bildeserie fra bilturen jeg hadde. Målet var Stavanger. Turen bort tok vi Fra Porsgrunn til Dalen, deretter videre over fjellet til Suleskarvegen. Har tenkt å ta den veien før men har aldri blitt noe. Å den skuffet ikke. Rett inn på høyfjellet med noe smale veier men fine å kjøre på. Så videre fra Setesdalen til Stavanger. Bilen gikk som et tog og koste seg i svingete partier. Veien tilbake legger jeg ut litt senere.
 8. Moro å se bilen i bruk og nyvasket. Husker som guttunge hvor råe de her var. 535i var jo helt vilt den gangen. Bare å kose seg max med den nå før vinteren kommer.
 9. Når du kommer på stranda å det står lik bil der😉 Klart en må parkere ved siden av😎
 10. Tusen takk for info om voks. Det tar jeg med meg videre. Ble litt usikker på hva jeg kommer til å velge her men får tenke litt på det. Blir nok å bruke resten av Autoglym HD wax nå å så får jeg se hva jeg kjøper.
 11. Ja det syntes jeg går greit. Har brukt både grønn og blå pute på et par arbeidsbiler og gått fra blå til gul med bra resultat. Rupes P808 skal sjekkes ut.
 12. Ja hørt snakk om Fusso. Kanskje det må prøves. Hvordan er den å legge på å ta av?
 13. Ja det tror jeg også. Har vært ivrig på å bruke autoglym tidligere men syntes det blir dypere og bedre glans mer rupes. Kan hende det har med polerings maskinen å gjøre også. Ja bilturer er jo som en hobby å regne å så mange perler som ligger på sørlandet så er det bare å kose seg med det. (Skulle gjerne hatt en Wesling bak på tilhenger så jeg hadde fått sett enda mer men det får bli et annet år hehe)
 14. Sommerferie og da tar jeg gjerne å polerer bil. Fikk bestilt litt varer fra garasjetid. Rask levering og virker ut som bra pris der også. Har jo Rupes serien jeg bruker så blir å bruke der videre også. Og fluerens blir også brukt flittig til tider. Der bruker jeg autoglym som jeg la inn et bilde av tidligere her. Når det gjelder voks så har jeg brukt autoglym HD voks men lurer på om jeg skal prøve noe annet neste gang. ser det er mange som bruker Swisswax men den er dyr å kjøpe. Åpen for forslag der👌
×
×
 • Create New...