Jump to content

Lars S

Members
 • Posts

  208
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lars S last won the day on October 28 2021

Lars S had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Asker
 • Kjøretøy
  BMW 116i, M3 xDrive

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lars S's Achievements

 1. M XDriven virket jo ikke på min den første mnd, så da spant den bak på 3. og 4. gir. Fikk ikke bevist at noe var feil før det kom snø, så da ble det ny software som fikset xdriven. Så nå slipper den litt bak på 1. og 2. gir med vinterhjul og tør vei, og er veldig morsom og kjøre👍😀
 2. Morsom link👍 skiltet deler jo grillen på org grill også, og jeg synes den er veldig aggressiv og kler M3en som er lav og bred foran. Kunne tenkt meg leppe, det tror kan bli bra. jeg gru gleder meg til G81, for det er den jeg helst skulle hatt og tror den blir råføff. Jeg har alltid hatt stv med unntak av en F36, så nå har jeg kjøpt skiboks😱 det er noe av det styggeste jeg vet om, men et nødvendig onde, skal bare på og av etter bruk. Har kjørt bilen alt for lite, bare 2500 km, men fam på 4 liker bilen godt, og jeg gleder meg til hver tur😀 Holder på med foliering av kanalskjørt nå, da de er utsatt for å bli tråkket på.
 3. Når man har xDrive så blir Launch control noe helt annet enn for RWD som en f80 som spinner bort starten. Har ikke prøvd Launch control på min G80, men gjorde det på min forrige M340ix og der var forskjellen nesten 1 sek til 100.
 4. Her gjelder det og lage oppsiktsvekkende overskrifter… I4en går bra, ingen tvil om det, men M3en bruker ikke launch control og girkassa står heller ikke i raskeste modus ser jeg i dashbordet. Har ikke sett en eneste test hvor M3 xdrive bruker over 3,5 sek 0-100, pleier og ligge på 3,3 sek, hvert nede på under 3 sek på 0-60 mph, litt andre tall en her…
 5. Støtter dette, men ville satt rekkefølgen sånn: grill, senk, leppe, eksos og beholdt hjulene😉
 6. Det er vel to år siden jeg prøvde en Dual Motor, og inntrykket var en veldig billig enkel bil, så skjønner ikke at det skal være en fullverdig konkurrent til en ny I4. Hjulstøy var det jeg reagerte på mest, satt bak en stund, og hørte da kun hjulstøy og ingenting av hva de snakket om foran, satt 235 dekk i 19" på den. Dette lave dashbordet helt uten instrumenter synes jeg også bare var rart. Mener også at sitteputen på stolene var korte, og ikke i nærheten av M-sportstolene. Han som eide Teslaen omtalte den bare som en drittbil...
 7. Med denne kjøringen skal du være glad det er diesel på tanken og ikke batteripakke i gulvet😉
 8. Du får ta en oppmåling på disse sommerhjulene også, og hvis de har forskjellige dia, så får du kjøpe nye dekk som er stjernemerket. Er da 245/35 og 275/30, og Michelin har dette som ikke er runflat også https://www.dekkonline.com/rshop/Dekk/Michelin/Pilot-Super-Sport/245-35-R20-95Y-XL--/R-339197 https://www.dekkonline.com/rshop/Dekk/Michelin/Pilot-Super-Sport/275-30-R20-97Y-XL--/R-339199
 9. Får sjekke at lastindeks er høy nok på disse 245 dekkene ifht å bruke de bak. Ellers får du sette 255/35 på alle 4
 10. Er vel 8» foran og 9» bak og 245 passer på begge disse felgbreddene, det går fint.
 11. Hvor stor høydeforskjell er det da, bør ikke være mer enn 6-7mm. Hvis mer så reis tilbake til dekkbutikken og forlang 245/35 dekk bak også.
 12. Jeg har selv opplevd at antispinn slå inn på 3. gir med en 435ix og nye Nokian piggfritt, så hvis dekkene er myke og nye så er jo antispinn på BMW litt nervøs. Ellers ville jeg målt dia på disse dekkene, for disse er vel ikke stjernemerket, og er det ikke 245/35 og 275/30 som egentlig er riktig dim på denne bilen?
 13. Knuser og knuser, kanskje det dummeste jeg har lest på en stund, får vel nesten sammenlikne to xDrive mot hverandre. De kjører M3 comp XDrive på 11,3 sek, og enda raskere andre steder har jeg sett, men uansett raskere enn 11,9 sek som I4en bruker.
 14. Hvitt skinn gir litt mere jobb, men synes at blåfargen satt lettere hvis setene var godt klint inn med skinnlotion. Ellers så må jo nye olabukser vaskes før de tas i bruk. imponerende aks tall, og du kniper nok litt til med sommerdekk og varm asfalt. ang banekjøring må du se på terminlistene til banene, og se når de har åpne dager og må møte opp til førerkurs som often holdes på morgenen. Så vidt jeg vet så er det bare IF som dekker forsikring ved banekjøring. Vente med å kjøre til litt utpå dagen, til de verste bilmannskjørerne har fått rast fra seg.
×
×
 • Create New...