Jump to content

BMWE39turbo

Members
 • Content Count

  1850
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BMWE39turbo last won the day on November 9 2013

BMWE39turbo had the most liked content!

About BMWE39turbo

 • Rank
  Generalmajor
 • Birthday 04/04/1994

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E39 M5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Å kjøre nesten 5000 km på 8 dager i en N43 er vel litt som russisk rulett 😅 men dagens etappe på ca 980km har gått smertefritt og med et kjørecomputer forbruk på 0.6l på mila kan eg strengt talt ikkje klage enda. om den klarer morgendagens etappe på ca 900km skal den få en velfortjent vask.
 2. Sjå vekk ifrå at sømmene på rattet er gult, det vart gjort før interiørbytte 😅
 3. Hadde bilen på eu kontroll nå der di klarte ødelegge lippa på bilen.. I tillegg har eg ei lykt som er full i fukt og har ødelagt to xenon ballaster. Vurdere faktisk berre kjøpe ny lykt istedenfor å demontere å prøve finne kor det kjem vatn inn.. Men det er jamen sure penger ut. Noken som har noke erfaring med fukt i lyktene på disse? Er det en typisk gjenganger kor det kjem vatn inn?
 4. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=177281121 Pen e36 med ødelagt understell eller noke. Fytti..
 5. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=175088279 Herlig farge å interiør på denne. Er det noen store svakheter på disse motorene?
 6. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=172216353 Noken meininga om dinna? Kompis som skal ha seg bruksbil. Sliter nyere diesel med kjede å slikt som forrige årgang? (n47)
 7. Er det for mykje å be om en elbil som ikkje ser ut som et kjøretøy frå star Wars? Taycan og evt audi e tron ser jo faktisk ikkje så verst ut. Men bmw med i3 (som er helt forjævlig stygg) og no det der, Great banter.
 8. Har det noke for seg å blende Egr på en bensinmotor?
 9. Herlig lyd. Visst man har noke imot det der så er man gammel gubbe eller caffe latte drikkende hipster som stemmer MDG. (Garantert at noken prestere bli krenka av det der så ver vennlig å les det med litt humor :))
 10. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=170015716 Er ikkje dette ganske rimelig? Tilsvarande 328er ligger vel stortsett fra 300 å oppover?
 11. Dette mener eg og skal ver relativt plug n play. Førersete fra høyrestyrt blir da passasjersete i min. Men korleis blir det med tanke på dørdeksel på førersiden er jo det litt flere funksjoner iforhold til ruter og speil? Men denne er vel flyttbar mellom dørdekslene? Noken som kan bekrefte at høyrestyrt seter passer i venstestyrt? Så kan eg kjøpe med god samvittighet 😅 Det sitter manuelle seter med varme i min nå, og di som eg muligens kjøper er også manuelle men usikker på om det er varme i, ikkje at det betyr noke.
 12. Picclick.de og picclick.co.uk 👍 (er vel egentlig de samme som ebay da stortsett det linkes til ebay fra den siden)
×
×
 • Create New...