Jump to content

BMWE39turbo

Members
 • Posts

  1874
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BMWE39turbo last won the day on November 9 2013

BMWE39turbo had the most liked content!

About BMWE39turbo

 • Birthday 04/04/1994

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E39 M5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BMWE39turbo's Achievements

 1. Noken som kjenner til valeo deler og kvaliteten på disse? Autodoc har tilbud på clutch sett med svinghjul osv til 4300 (normal pris litt over 6k) til e83n. Syntes dette høres nesten for godt ut til å vere sant?
 2. Man får ikkje vasket vekk saltlaken idag ved berre å spyle under. Den legger seg overalt, rustbehandling er et Must om man skal holde bilen så rustfri som mulig i mange år. Vask / vedlikehold stopper heller ikkje steinsprut og lignende, noke som gjerne forekommer oftere på vinteren. PPF og rustbehandling, vaske gjerne en gang i uken når det saltes på det verste så kan man nok holde bilen rimelig strøken sjøl på vinteren.
 3. Fargen er montego blue. Ja synes blått eksteriør å brunt interiør er meget pen kombo 😀 Speedster'n er min fars. Han knakk to bolter på girkassen/drivverk, hugsa ikkje helt, men hjulet låste seg å han snurra på rudskogen for noken veker sida. Den bilen har fått seg endel runder på nürburgring å rudskogen 😅
 4. Fikk testet bilen med henger, angrer litt på at eg ikkje heller importerte en 3liter😅 men for all del, m47n er seig å holder seg meget bra. 110mil, snittvekt på turen var 3215kg og et kjørecomputerforbruk på 0.8 syns eg er innafor med det tempoet vi hadde.
 5. Lanolin som fluidfilm? Har hatt fluidfilm på 3 biler nå og storfornøyd. Er kanalene dine hele og pene? Eneste du bør passe på er at det ikkje er gravrust, den bremser overflaterust osv ganske greit etter min erfaring, gravrust og forsåvidt, men blir et griseri å ta det igjen ved senere anledning om du skal sveise nytt eller lignende da. Skikkelig grisete å skru på men heller det enn rust
 6. Det har blitt lite bilder i det siste da tiden stortsett er brukt på skruing. Har nå byttet; olje og oljefilter flushet kjølesystemet og byttet til orginal bmw dieselfilter, luftfilter og veivhusfilter byttet olje på fordelingskassen flikket litt lakk her å der Tatt av alt av deksel under, sideskjørt, plastskjermen å fluidfilm behandlet bilen skulle egentlig lakkere bremsene sølv men ungdommen i meg klarte ikkje la vere så da ble det gul 😅 fjernet swirflaps + div 👀 Byttet ut felgene i 18 med 17 felger fra f25 med lik dim foran å bak Fikk ikkje tak i orginale skvettlapper til m sport så då vart det noken simple greier montert ledbar, syns det ser småharry ut, men på denne gjelder funksjon foran utseende så da er jo det greit skal polere å vokse bilen, men venter 2 veker til, da har eg ventet 4 veker noke som er anbefalt visstnok etter litt ny lakk?
 7. Sett litt på disse felgene her som sommerfelger https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=226257326 Noke eg må tenke på iforhold til xdrive? Kan eg sette disse rett på uten at det skaper tull med xdrive? Blir 225 muligens litt smalt på sommeren på en x3? Står 235/50/18 og 255/45/18 på nå. Utseende betyr ingenting da eg ønsker minst mulig slitasje på drivverk osv. ,
 8. Monterte nye stoler idag , fikk grei pris siden de dessverre er uten dekslene til dørene.
 9. Ja, bilen ryker heller ikkje, skal vel ryke litt ved gåen toppakning? Har bestilt orginal kjølevæske og kjøpt inn batterivann, skal ta en flush av systemet å kjøre en rens i første omgang tenkte eg.
 10. Begynt å demontere litt å sjekket kjælevæsken i samme slengen, denne er brun, ikke tykk vel og merke. Er vel gjerne olje i kjølevæske da, kan det vere noke Anna en toppakning som er gåen? Beklager dårli bilde Edit: når eg tar ut litt kjølevæske å legger det på ekspansjonstanken ser det ut som det glinsa litt, rustvatn kanskje? Kjølevæska vil bli bytta uansett.
 11. Tenkte lage en liten oversiktstråd på X3n eg kjøpte igår. En 2007 modell med M47 og M sport, km stand 220 000. Har noen småplaner men ingen planer om å påkoste stort, annet enn i servicer og eventuelle slitedeler. Har begynt bestille deler, så blir små oppdateringer underveis. Planer: - Sendt mail på et karamellbrunt ish interiør, satser på det blir litt mere ekslusivt enn sort. - Storservice, bytte alt av filter, olje på motor og i drivverk +++ - Skvettlapper - Flekke litt diverse steinsprut og småtterier, generelt pen, men litt småtteri finnes, greit dillearbeid en kveld eller to. - Rustbeskyttelse med fluidfilm under, inni kanaler, panser, dører, luke ++ - Blir å legge en god voks i første omgang å bruke våtvoks som vedlikehold, mulig eg kjører på med keramisk coating neste år.
 12. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=220730561 Noke spesielt ein bør sjå etter på gammel X3, utenom 'vanlige' slitedeler?
 13. Før. Eventuelt må du fikse steinspruten for best resultat også monteres folien. 10 års garanti på folien ved godkjente montører. Men det er ganske dyrt da.
 14. Xpel er et godt tips mot steinsprut. Veldig fornøyd med det på min. Sjølv om det ikkje er skuddsikkert. Helt nydelig bil forøvrig, lykke til med eventuelt salg:)
×
×
 • Create New...