Jump to content

BMWE39turbo

Members
 • Content Count

  1867
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BMWE39turbo last won the day on November 9 2013

BMWE39turbo had the most liked content!

About BMWE39turbo

 • Rank
  Generalmajor
 • Birthday 04/04/1994

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E39 M5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Monterte nye stoler idag , fikk grei pris siden de dessverre er uten dekslene til dørene.
 2. Ja, bilen ryker heller ikkje, skal vel ryke litt ved gåen toppakning? Har bestilt orginal kjølevæske og kjøpt inn batterivann, skal ta en flush av systemet å kjøre en rens i første omgang tenkte eg.
 3. Begynt å demontere litt å sjekket kjælevæsken i samme slengen, denne er brun, ikke tykk vel og merke. Er vel gjerne olje i kjølevæske da, kan det vere noke Anna en toppakning som er gåen? Beklager dårli bilde Edit: når eg tar ut litt kjølevæske å legger det på ekspansjonstanken ser det ut som det glinsa litt, rustvatn kanskje? Kjølevæska vil bli bytta uansett.
 4. Tenkte lage en liten oversiktstråd på X3n eg kjøpte igår. En 2007 modell med M47 og M sport, km stand 220 000. Har noen småplaner men ingen planer om å påkoste stort, annet enn i servicer og eventuelle slitedeler. Har begynt bestille deler, så blir små oppdateringer underveis. Planer: - Sendt mail på et karamellbrunt ish interiør, satser på det blir litt mere ekslusivt enn sort. - Storservice, bytte alt av filter, olje på motor og i drivverk +++ - Skvettlapper - Flekke litt diverse steinsprut og småtterier, generelt pen, men litt småtteri finnes, greit dillearbeid en k
 5. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=220730561 Noke spesielt ein bør sjå etter på gammel X3, utenom 'vanlige' slitedeler?
 6. Før. Eventuelt må du fikse steinspruten for best resultat også monteres folien. 10 års garanti på folien ved godkjente montører. Men det er ganske dyrt da.
 7. Xpel er et godt tips mot steinsprut. Veldig fornøyd med det på min. Sjølv om det ikkje er skuddsikkert. Helt nydelig bil forøvrig, lykke til med eventuelt salg:)
 8. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=147561441 Automat som gjer at denne ikkje er solgt? Virker strøken men automat er vel et stort minus på en slik bil.. Noken formeninger om pris?
 9. Tenkte sjå på en 1991 318is, best å holde seg unna? Det lille eg har lest om m42 virket de som greie motorer men (ikkje meningen hijacke tråden her no men siden tema er oppe hehe..)
 10. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=201165696 Er ikkje dette et greit kjøp for en som ønsker seg finværsbil til sommeren? Der minimalt med rust står høyst på listen..
 11. Bruker vel sidespeilene for rygging? Om man er avhengig av klar bakrute for å rygge burde man kanskje la bilen stå.
 12. 95 inneholder vel også etanol, som egentlig ikkje er et problem med mindre man har gammel bil. Det er meir tilsetning i 98 så den 'rengjør' bedre over tid. Tenker at er det en bil man er glad i og skal ha lenge og fyller 1-2 tanker i mnden så er ikkje prisen opptil 98 betydelig (i mine øyne) her ligger prisen på 98 1-1.5 over 95.
 13. Har startet planlegging sjølv iforhold til europatur neste år, visst grensene åpner opp igjen da.. Turen min er meir bilkjøring, så har ikkje tenkt å vere så lenge pr plass men ein dag eller to her og der blir det absolutt. Veit ikkje om det gir noken ideer men kan legge ved bilde fra planlagt tur så langt, blir sikkert småendringer etterhvert. tenker bruke 2.5 - 3 uker.
 14. Selges til fordel for ny Mazda mx5. Pris 165 000, prutbar ved hurtig handel. Ta kontakt for all info, lager sikkert finn annonse etterhvert.
×
×
 • Create New...