Jump to content

Makky123

Members
 • Posts

  688
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Makky123 last won the day on June 12 2019

Makky123 had the most liked content!

3 Followers

About Makky123

 • Birthday 06/21/1985

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Bosted:
  Fetsund
 • Kjøretøy
  F34 340i

Recent Profile Visitors

2916 profile views
 1. Hmm, kanskje det er noe annerledes med NBT EVO? Uansett, så får han ikke valget med å legge inn nøkkel virker det som, da den leter etter koden på minnepennen.
 2. Jepp, samme symptom på defekt håndtak jeg har fikset på både F01 og F10. OBS, ikke skru ut skruen til håndtaket helt ut. Skru litt og litt, helt håndtaket løsner fra døra. Veldig kjipt å miste skruen inni døra
 3. Skal ikke trenge å bruke noen kode når man bruker BMW download manager, da blir nøkkelen integrert når den laster ned kartet. Og, utifra bilde han postet, så får han ikke valget med å legge inn nøkkel. Feilen virker heller å være at kartet som er lastet ned ikke er til samme VIN nr. Hvis du brukte programmet, så skal du ikke måtte pakke ut/formatere minnepennen manuelt. Programmet gjør alt for deg. Når du logger inn på programmet, bekrefter du at riktig bil er identifisert før du starter å laste ned?
 4. Ja, skjønner det. Men lurer fortsatt på hvordan/hvor du lastet det ned? Brukte du BMW download manager?
 5. Kan du poste bilde av hvor du laster det ned? Når jeg lastet ned kart i forrige uke, så brukte jeg programmet BMW download manager, og programmet pakker opp og legger alt på minnepennen når den er ferdig. Versjonen som da er lastet ned er låst til min bil og nøkkelen er «integrert».
 6. Du kjøpte det via connected drive siden? Hvordan lastet du ned kartet?
 7. BMW har faktisk et ganske greit tilbud nå på en pakke som inkluderer kartoppdatering. https://www.bmw.no/no/shop/ls/dp/ConnectedBooster_withUSB_noSpeech_no Får med også Real Time Traffic Information, Concierge Services og Remote Services.
 8. Hvis du kjøpte via Connected Drive, så skal du bruke programmet fra BMW til å laste ned. Kartet du laster ned via programmet er inkludert aktiveringsnøkkelen til din bil.
 9. Hvis det er F serien, og bilen ikke har norsk som et alternativ, så trenger den software nyere enn 2013 et sted og så kan det kodes inn
 10. Lekkert! Hva fikk du som estimert leveringstid til slutt?
 11. Lov å håpe at man ikke mister like mye baggasjeplass med batteripakke 🤞
 12. Jepp, ser ut som de tok det bort etter prøveperioden. Men, stemmer det at forhandler får dekket all garantiarbeid på ting etter den offisielle garantien fra Tyskland går ut? Den ekstra garantien opp til 5 år er jo en særnorsk greie norske forhandlere gir, og ikke BMW Tyskland.
 13. @papertiger Hvordan gikk det med rapporten du fikk?
 14. Det vil hjelpe mye ved å nevne hvilken bil og årsmodell du har.
×
×
 • Create New...