Jump to content

hemperen

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjøretøy
  F22 M235i, E91 320d

Recent Profile Visitors

749 profile views

hemperen's Achievements

 1. P-bass er gode greier, og selv de billigste Fender modellene er veldig bra. Spiller litt bass selv og har en American Standard jeg aldri skal kvitte meg med.
 2. 😆 Kult, det var jeg ikke klar over. Må få satt den i stand igjen snart.
 3. Da er det muligens candy apple. Gitaren har stått på loftet med halsbrudd i årevis så har ikke fargen friskt i minne. Ja, jeg kan da noen grep Edit: Den er vel lik denne: https://reverb.com/item/15875087-vintage-1991-ibanez-rg770-dx-candy-apple-red-dimarzio-usa-pickups-jem-rg550-japan-mij
 4. Jeg har en kliss lik rød RG770, men fra tidlig 90-tall.
 5. M340i touring er absolutt en bil jeg kunne tenkt meg. Men som @ogee1 nevner over funker elbil veldig fint til daglig bruk, spesielt i distriktet der jeg bor og med den kjøringen jeg har. Kommer nok uansett til å ha en bensinbil eller to på lur.
 6. Er det sagt noe om når 3-serie vil komme som BEV? Angrer som ei bikkje på at jeg ikke bestilte i4 M50 i høst, men det er tilsvarende motorisering i en stasjonsvogn jeg helst skulle hatt.
 7. Mykere girskift enn originalt 🙂 Det var i alle fall følelsen jeg fikk.
 8. Kjørte xHP på original bil en stund før jeg tunet og syns absolutt det var verdt det. Noe mer komfortabel ved normal kjøring og mye mer aggressiv med motor og gir i sport+. edit: Vet ikke hvordan det er med andre biler, men med xHP så girer den også opp i 8. i sportsmodus. Det gjorde den ikke originalt og husker det irriterte meg.
 9. 359k, faktisk... Noen har gjort et godt kjøp.
 10. Usikker da det skal gjøres remote av andre enn meg selv. Men tipper det kan ta et par timer. Sender deg pm 🙂
 11. Ønsker å leie eller kjøpe strømforsyning egnet til programmering / flashing av F-serie. Befinner meg i Oslo området. Ta gjerne kontakt på PM.
 12. Har F22 med adaptiv xenon (samme lykter som pre-LCI M2) og den spalter ut lyset møtende biler. Altså ikke on/off som på E60 og E90.
 13. Har du nye vinterdekk? Opplevde lignende når jeg gikk fra runflat vinterdekk til ikke runflats på min E91 318d.
×
×
 • Create New...