Jump to content

humpfy

Members
 • Content Count

  311
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

humpfy last won the day on February 19

humpfy had the most liked content!

About humpfy

 • Rank
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Bosted:
  SVG
 • Kjøretøy
  F11

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Få med deg gearspaken som hører med 2TB også - den er betraktelig penere!
 2. Koseprosjekt dette. Bakdemperne er en lett jobb. Alle skruer tilgjengelig fra hjulbuen og demperen kommer ut uten videre demontering. Forventer nesten at det er mer galt her, med din historikk
 3. Støtter @papertiger med Moe auto. Utmerket fra pris til service og kunnskapsrik. God på dialog og gjør aldri mer enn han får beskjed om - før han har konferert med deg som kunde. Mye dårlige erfaringer med Bavaria Stavanger, men også noen gode. Er nok (dessverre) personavhengig og ellers typisk merkeverksted. Hellestø karrosseri gjorde en strøken spot-repair for meg nylig. De opererer med fastpriser og er konkurransedyktige vs andre jeg har brukt. Kjappe også. Brukte Arne Gulbrandsen, mener jeg det het, i Oslo. Var stort sett fornøyd der. Dette er noen år siden og jeg skjønner de har vokst litt nå, men de var kunnskapsrike med høy oppløselighet tidligere. Ingen gode eller dårlige erfaringer med merkeverkstedene i Oslo. De er som Bavaria Stavanger typisk merkeverksted med stor variasjon. Dog veldig fornøyd med Autoskade i Lillestrøm/Lørenskog? Brukes på karrosseri av Skøyen mener jeg å huske.
 4. Kvål har kodet særere ting for meg @Reef89, derfor jeg nevner de. De har både kunnskap og utstyret. Ellers enig med deg!
 5. Du kan eventuelt høre med Kvål auto. De har grei kunnskap på koding, men tar vanlig timepris. edit: Moe auto har også noen muligheter, men er mer begrenset i utstyr. Verdt å høre innom først.
 6. I utgangspunktet ikke uenig, men jeg synes det ble riktig kledelig med chrome ramme på min gamle hvite. Skal se om jeg finner bilde. Er et par telefoner siden...🤔 edit: ja @Otis. Sorte doble riller og chrome ramme. Men ser for meg at titan kan være pent på grå bil. Det så ikke ut på min hvite - synes jeg.
 7. Double slat nyrer (med chrome kant selvsagt) gjør seg veldig på disse. Synes jeg @otis.
 8. En applaus til nisjebedrifter og de som benytter disse. BRA!
 9. En ordentlig dobbeltkonsonant frisør racer altså. Kondolerer 😂
 10. Jeg kjøpte garasjeplass midt i Oslo på St. Hanshaugen (innenfor Ring 1) for 320 000,- i 2013. Det var en endeplass med «ubrukbart areal» ved siden av. Mao gigantisk plass. Tror ikke man kan regne med garantert gevinst... Kjøpte etter å ha lett etter plass i 40 min etter en laaang arbeidsdag. @Marius2002: Han har ikke tulla med innstillingene i iDrive? Luka kan vel settes ganske lavt.
 11. Hvordan er disse bensin 8’erne å leve med, egentlig? Sett bort fra forbruk. Kunne tenkt meg en slik i garasjen, for gøy. Har absolutt 0 kunnskap/kjennskap til disse. Noen andre som har?
 12. Pass på dette. Har solgt to biler siste to årene (over 250k) via melding. Ikke en telefonsamtale! Selvsagt ikke min stil og man må sile ut de useriøse, men dynamikken rundt bilsalg er nok i endring.
 13. Dette er jo kjernen i problemer - om man kan kalle det et problem. BMW når ikke ut til kundene som ikke gidder/ser poenget med å kjøpe en G3X. Bilen kan være så imponerende den bare vil. Møter ikke BMW et bredt kundespekter har de misset med en 5-serie. 6/8/M er mer spesielle modeller for mer spissede kundegrupper. 2/3/5/X er såkalte brød og melk biler. Mener nå jeg.
×
×
 • Create New...