Ron Jeremy

Members
 • Content Count

  3197
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Ron Jeremy last won the day on February 13

Ron Jeremy had the most liked content!

About Ron Jeremy

 • Rank
  Generalløytnant
 • Birthday 06/11/1974

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn, Telemark
 • Interesser:
  BMW, teknikk, historie, sport og familien :-)
 • Kjøretøy
  13' hvit F25

Recent Profile Visitors

2822 profile views
 1. Der inne finner du alle kategorier - som her inne, enkelte har ekstremt mye kunnskap og sitter tett på. En av disse er MR (Marc rutten) samarbeidet litt med han innen teknologi, allerede for halvannet tiår siden. Han er eier av en M2 og vet særdeles godt hva han skriver om. Så å disse personer man ikke kjenner, kan bli feil Dessuten, at G30 vinner et eller annet, dette er vel rykte tråden?
 2. Ron Jeremy

  Ny bil! E24

  Spennende, får mer og mer sansen for disse selv. Men E24 hva ..? 635i eller hvor gromt er dette? Fortell gjerne mer om bilen, utstyr, farge osv.
 3. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Dette er jeg langt på vei enig i, på 80-90 tallet var det ingeniørene som fremdeles bestemte. Siden økonomene begynte å styre skuta - har kvaliteten og spesielt holdbarheten over lang tid gått ned. BMW er mindre unikt, mye mer vanlig og kvaliteten som på det aller aller meste har gått fra å skulle vare, til å bli forbruksvare. Således er også min bilinteresse dessverre dalene, heldigvis er jeg svært teknisk interesse, slik at elbil er for meg ikke satan selv, men en spennende og nødvendig paradigmeskifte. Men med elbilen blir det mer transport enn lidenskap og sjel, det gjenspeiler samfunnet ellers også.
 4. Enig i det @walkabout sier, E61 kom for 16(!) år siden. Eneste som er bedre i E61 kontra F11 er komfortsetene, ellers er det en aldrende model og kanskje isolert sett den svakeste modellen i 5 serien?
 5. Hva slags budsjett snakker vi om her? Ganske vesentlig ifht totalbildet. 😉
 6. Ron Jeremy

  Bentdals E46 M3

  Den beste 3 serien noensinne, en perfekt blend av klassisk og nytt (nok)! Stell pent med denne!
 7. Ron Jeremy

  Bmw///Alpina Collector (Ny M bil)

  E46 M3 i hvit med slik hyggelig km er sjeldent. Hentet denne sørfra? Hvordan er disse med SMG, hører manuell er tingen på disse, men om det er puristene som snakker eller hva det er med SMG vet jeg ikke. E46 er utvilsomt den mest vellykkede 3 serien i mine øyne, med S54 blir det liksom ikke bedre!
 8. Ron Jeremy

  2017 330i xDrive F31 selges

  Markedet er vel som eiendom, labert om dagen. Privatsalg av bil er nok en liten hodepine om dagen, hva med innbytte der du kjøpte nybilen?
 9. Vel, smaken er som baken. Selv liker jeg i3 svært godt. Det er et gjennomført produkt fra A til Å, med karbon chassi og bygget fra bunnen av som en elbil. Interiøret er også fantastisk og blir nå kopiert av kommende iD3. Og her stopper jubelen! Hvis jeg skal kommentere denne feminine FWD 1 serie bastarden som tilsynelatende blir elektrifisert - men som er en fossilbalje fra bunnen av... Det tyskerne nå holder på med er egentlig pinlig. De går for billig løsningen å kjører alle drivlinjer i en platform, noe Hyundai ionic ble hetset for når den kom bl.a. Den som tror man får den beste elbilen eller fossilbilen ut av en slik byggemåte tar ganske enkelt feil, dette er utelukkende økonomisk motivert. hyundai kan slippe unna med det, Opel og PSA også, men tyskerne med BMW i spissen?! Dessverre er det vel bare BMW i3 som er bygget som elbil, neste elbilen som er dedikert elbil fra tyskerne er Porsche. Som ikke klarer å velte Tesla fra pallen med en utgående model. Det er til å bli målløs av, hvor langt bak lokomotivet i bilverden har klart å rote seg bort, hvor lite ambisiøst det hele har blitt! Sutring over, det er fredag og helg! http://m.bilnorge.no/artikkel.php?aid=52566
 10. Ron Jeremy

  ENDELIG!!!

  Lekker gammel klassiker dette. Har gode minner om E28, så denne vekker mange minner. Historien du forteller gjør det bare ennå mer unikt. Følger med her! Nyt bilen og kos deg med M30, sekseren med den beste lyden.
 11. Ron Jeremy

  BMW E84

  Hvem X1 har han? E84 (originale) eller nåværende? Førstnevnte er bygget på E9* plattformen. Hvem leppe snakker du om egentlig?
 12. Ron Jeremy

  2017 BMW X5M

  Donington ❤️ Vel, kjøp Og nyt livet, stort mer er det vel ikke å si her. 👍🏻😂
 13. Ron Jeremy

  Konkurranse på broom

  Golf?
 14. Ser ut til at IX3 er på gang, svært lite info rundt denne og mange er frustrert over manglende info og kommunikasjon. Men ser ut til at Mars/April er datoen man har ventet på, prisen.. den vil bli konkurransedyktig.
 15. Trist sak, privatsalg har blitt en belastning for selger. Blakke spekulanter forsøker å true til seg absurde summer fra eldre biler som ikke kan forventes å være 100%. Ville vært ærlig med dem, at du anser de (kjøper) som stakkarslige spekulanter, tilby å kjøpe bilen tilbake for en mindre sum enn de gav (slitasje). alternativet, så får du sende en tvilsom bekjent for å ta en prat.