Ron Jeremy

Medlem
 • Innholdsteller

  3038
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Ron Jeremy vant dagen sist Oktober 18 2017

Ron Jeremy hadde mest likt innhold!

Om Ron Jeremy

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 06/11/1974

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn, Telemark
 • Interesser:
  BMW, teknikk, historie, sport og familien :-)
 • Kjøretøy
  13' hvit F25

Nylige profilbesøk

2394 profilvisninger
 1. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Alt er vel relativt og kanskje G05 tilbyr mye kjøreglede ut fra sitt utgangspunkt. Les hva blåhvitblogg skriver, husk han har en Lotus og har de samme preferansene som deg. Kom nettopp fra et familieselskap hvor tiden var et tema. Og det slår meg at de aller fleste definisjonene du legger til grunn, for det å kunne ha kjøreglede, en analog kjøreglede - Tilhører stort sett fortiden.
 2. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Du nevner antall solgte biler, men hvordan ser nederste linje ut for Ford? Røde eller sorte tall? Synd å se et gammelt merke blekne så mye, j
 3. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Valget mellom Peugeot og Ford er for meg omtrent som å velge mellom pest og kolera. Ford har stolte tradisjoner, hvorfor eller hvordan de har klart å unngå SUV bølgen er jo et mysterium. Bil er i en rivende utvikling, europeiske og amerikanske giganter kan falle som fluer hvis de ikke henger seg med på lasset. At Tata går dårlig var interresant, men de har en begrenset portefølje og når verdens største marked i Kina sviktet blir det vanskelig. Men det er nok bare første jordskjelvet i en bransje i enorm endring, slike vil vi se flere av i tiden som kommer.
 4. Ron Jeremy

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Mineral grå gjør seg virkelig bra, fornuftig tralle, tut og kjør og kos deg med denne! 👍🏻
 5. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Gratulerer så mye med ny bil! Mye BMW og effekt for pengene. Har skrevet et test av 218i AT mener jeg å huske, men 225Xe er noe ganske annet. Men hvordan er det med hengerfeste? Hils Freddy og si jeg trenger en ny i3 senere Iår 😇👍🏻 Lag en dedikert tråd om bilen og fortell om smått og stort. Tror dette blir et hyggelig, moderne og problemfritt bekjentskap Marius, flott farge også!
 6. Mindre elegant og på kanten til å bli vulgært. Men virkeligheten ser gjerne bedre ut enn på bilder, la oss håpe det kan være akseptabelt i RL.
 7. La oss se på G30 LCI først Fredrik 😂 Nyrene blir nok vesentlig større også på denne.
 8. Ron Jeremy

  Marked for Manuell F80/F82

  M biler er biler for entusiaster, manuell kasse er jo mer enn «old school», man får mer nerve, involvering og følelse med bilen. Det er definitivt et marked for manuell og M, jo færre som blir solgt med stikke, jo mer vil disse holde seg i verdi. Så her er det bare å kjøre på!
 9. Ville heller sett på 318d diesel, som har 122hk, denne har ikke swirlflaps og er mindre utsatt for problemer enn N47. Generelt er E90 generasjonen fucket pga motorene, skal du ha bra motor på denne 3 serien må du ha 325i/d.
 10. Ser ut som om 7érn har rappet nyrene til en annen 7ér, X7. Men der X7 kler det, er det fordi den har betydelig mer pondus. En 7ér skal være en elegant og stilig flaggskipmodel - men en slik grill får eventuelt arabere og russere heller ettermontere. Dessverre fortsetter trenden med uforståelige designspråk fra BMW. Vennligst se på den av 7érne som alltid blir trukket frem som den mest elegante, E38 - neste gang dere skal lage en 7ér.
 11. BMW og supersportsbil har det ryktes om i flere tiår. I8 var siste bidrag, bilen ser utvilsomt grom ut, men effekten stod ikke i forhold til utseendet. M og BMW må ha en ekstremt krevende oppgave foran seg fremover. NA I6/V8/V10 var nærmest en paradegren for BMW, de klarte overgangen til turbo også - men veien videre med elektrifisering/batteri og eldrift... den tror jeg blir vanskeligere, mye mindre egenart hvertfall. Hvis 8 serien og inext er noe å gå ut fra, har BMW noe av et identitetsproblem.
 12. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Jeg skjønner denne betraktningen, Peugeout er en del av den grå anonyme massen som ikke står ut på en positiv eller unik måte. Det er et skuldertrekk av en bil, fransk et generelt det - for meg. Skal man bare ha et kjøretøy, hadde jeg valgt noe ærlig, noe som ikke skal prøve å overbevise med blank lakkerte plastdetaljer og tvilsom kvalitet. Asiatisk kanskje, mer dette er ikke et alternativ for meg etter 2.5 tiår med BMW. Clarkson er en del av det britiske etablissementet som elsker å disse utenlandske produkter, men her hadde han utvilsomt et poeng, hysterisk morsom video.
 13. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Det er også rensesystem av titan(!) på vei til båter nå, dette koster endel, så spennende å se hvor den regningen havner. Men utvilsomt må man tenke helhetlig når vi snakker om miljøet, personbilen gjør sitt, men det er på tide å fokusere på andre transportmetoder også, tipper tog vil få en renessanse etterhvert og at fly vil bli vesentlig dyrere etterhvert. Men blir et paradoks å se hvor sensitiv bilismen/grønne skiftet er, etter opptøyene i frankrike. Her skulle Macron (den nye franske frelseren) gi bensinen et avgiftshopp, men det ble raskt annullert etter de voldsomme opptøyene. Miljøet vs økonomi er lett å preke om i Norge, men ikke i vanlige land som har en mer sårbar økonomi.
 14. Dette er en generaltabbe stort sett alle gjør om dagen, er det pga kostnad? Det er så trist og bør være unødvendig! Jeg forventer bedre av premium produsentene og i særdeleshet bedre fra en 8 serie!
 15. Betraktninger er alltid spennende og ved slutten av året er det lov å ta en oppsummering. Er enig i mange av betraktningene dine - også ang 7 serien, dessverre blir den for anonym, la oss håpe LCI vil gjøre noe positivt! Men X7 syns jeg ser svært vellykket ut, salgstallene er jo litt tidlig å snakke om ennå. Inext vil vel bli noe mer moderat, slik at det får gå sin gang, den er jo et par år frem uansett. 1 serien føler jeg alltid har underprestert, la oss håpe den vil gjøre det bedre. Etter 3 serien så er det all grunn til å være optimist, selv om den nye 1 serien vil bli basert på FWD arkitektur.