Ron Jeremy

Members
 • Content Count

  3326
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Ron Jeremy last won the day on March 7

Ron Jeremy had the most liked content!

About Ron Jeremy

 • Rank
  Generalløytnant
 • Birthday 06/11/1974

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn, Telemark
 • Interesser:
  BMW, teknikk, historie, sport og familien :-)
 • Kjøretøy
  13' hvit F25

Recent Profile Visitors

3435 profile views
 1. Ron Jeremy

  i3 del 2

  Endelig fått hjemmelader nå. Laderen fra fortum ser ut som en billig Kina leke, men er Svenskt (Halo). 32A og 7KW bør sørge for ok ladehastighet, montøren anbefalte likevel å stille ned Amperstyrken, litt usikker på hvorfor? Satt den foreløpig ned til 25A, det skal vel holde langt på vei til vår i3. Mitt lille poeng var at laderen er litt fremtidsrettet - les «stor nok» og at man kan se litt lenger frem enn førstegenerasjon elbil med typisk 30-40Kwh. Det var ikke noe dedikert app til laderen, den er riktignok tilknyttet wifi nettet hjemme, men med et svært svært primitivt opplegg, nesten banalt brukergrensesnitt og få muligheter. Nesten så man føler dette er i Beta modus og ennå ikke ferdig utviklet. Litt rart siden dette ikke er noen blodfersk elbillader. Men den lader og det er det vesentlige.
 2. Ron Jeremy

  Kjøp av M5 E39

  Det MÅ ikke bli et levende mareritt å eie en 20 år gammel M. Dette er vel snarere forumets måte å forsøke å skape en forsiktig tilnærming til hva det KAN innebære å eie og drifte en eldre M bil. Balanse er ordet, da det fort blir romantisert. 540i er en billig løsning som kan være løsningen, har du prøvd disse bilene du etterspør?
 3. Ron Jeremy

  Kjøp av M5 E39

  Med all respekt å melde, du har en type gammel «melk og brød» bil. En M bil er vesentlig mer eksklusiv og dyr. Med dertil dyre deler og dyrt vedlikeholdt. Jeg er overrasket over at du er overrasket over hva en 20 år gammel M bil kan medføre! Kos deg med yankee’n. Den siste du linket til Ingvardsen, har jeg notert og lagret meg for en tid tilbake, står høyt opp på Want listen min, sjeldent riktig! ❤️
 4. Ron Jeremy

  Kjøp av M5 E39

  Ja, E39 er kanskje den beste 5 serien som er laget, samtidig er denne modellen av M5 også noe av det mest analoge, men samtidig moderne nok til at den kan appellere til mange den dag i dag. Kanskje den mest populære fra 5 serie og M avdelingen, men husk - den er et par tiår. Slike biler tåler mye, men ikke ikke alt - fra alle. Ville sjekket historikken nøye, sjekket under og fått med deg en kjenner om du ikke har tilstrekkelig kunnskap selv. Her kan lidenskap fort bli et mareritt, eller lidenskapen kan nå nye og uante høyder. Lykke til!
 5. Hvorfor er pre LCI det trygge valget? Er kvaliteten bedre pre LCI, eller mer solid? Bra du er fornøyd, tur å kjør!
 6. Helt enig, nesten så jeg vurderer en E70 LCI, nydelig biler og «moderne nok». Men «må» ha CIC og 8 trinns kassa. E70 er X seriens svar på det E39 er for 5 serien og E46 er for 3 serien.
 7. Håper brannstifteren blir tatt, ødelegge slike kunstverk er bare meningsløst og trist! Nydelig 530, håper den får et godt hjem.
 8. Ron Jeremy

  i3 del 2

  Kjørt en tur etter «langturen» får jeg opp alle turene, eller bare siste og snitt på tidligere turer? CD har ikke blitt raskere eller bedre siden første i3 gitt.
 9. Ron Jeremy

  i3 del 2

  Da har nær/bybilen fått lufte seg litt. Er jevnlig i Arendal ifht besøk på et spesialistsenter på Stoa. Siden vi bare har i3 nå, måtte den derfor prøve seg. Bilde 1 var ved avreise. Bilde 2 var ved ankomst. Lading gikk ved grønt kontakt ved Burger king (fremdeles Stoa). Veien gikk fra oss (Porsgrunn) til Arendal og Stoa, ca 108 km delvis i 110 km/t sone. Det er ikke der en i3 hører hjemme, vindstøy, sidevind og flate uinspirerte seter gjør ikke turen til noen fest. Men den klarte seg brukbart, veldig stor forskjell fra 70-90 og 110-120 km/t. Førstnevnte klarer den ganske greit, mens 3 sifrene hastigheter kler den overhodet ikke. Litt morsomt å se Arendalittene og Corona, de var svært lite stressa og oppførte seg tilnærmelsesvis som normalt. Inntrykk mitt er at hysteriet og oppførselen er langt mer progressiv i Telemark? Bare en morsom observasjon. Får hurtigladere montert til Onsdag, det skal bli bra. 😅
 10. Høres ut som tortur! Kjører Avensis og samtidig kjæler med Alpina og andre gromme klassikere fra Bayern finest. Godt valg med felger til M3’n, de som stod på var «uverdige».
 11. Ron Jeremy

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Så er Alpina også svært konservative med tall og effekt. De yter bedre enn de offisielle tallene. Jeg verdsetter så absolutt Alpina et godt stykke over M, da de er mer unike, mer sjeldne og for mitt bruk er dette mer i min gate, med mer komfort, mer premium - men samtidig mer elegant og diskré. En Alpina er en bilforedler, håper jeg en dag får muligheten til å eie en.
 12. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Model Y er virkelig en signifikant model for Tesla, men også for bilverdenen. Det er denne modellen iX3 (ja jeg vet, en vits) Mustang, EQC, E-tron osv vil bli målt opp mot. Å se denne modellen og de enkelte detaljene som Doug går gjennom, det er vanskelig å ikke bli imponert - ikke minst navigasjonen og detaljene. Lysår foran alle andre aktører som har holdt på så mye lenger enn Tesla. Klarer de å holde kvaliteten oppe, noe jeg antar Kina produksjonen vil kunne bidra med, vil model Y selge i et stort antall og konkurrentene vil ha desto flere grå hår.
 13. Er vel sagt at concept i4 er 85/90% av hva i4 blir neste år. Blir spennende å se hvordan i4 og inext faktisk blir i RL. Dette er spennende modeller fra BMW, lenge siden sist jeg så frem til noe fra BMW, håper de ikke skuffer!
 14. Ron Jeremy

  Bmw primetime?

  Tenkte å skrive et tilsvar til her, men du skrev nøyaktig hva jeg selv tenkte å skrive. 100% enig! Lyden av S54 med Carbon innsug burde vært på blå resept i disse dager!
 15. Ron Jeremy

  Bmw primetime?

  Har hatt endel modeller selv opp gjennom. Men er enig i at E46 og E39 samt E38 står som bauta i historien til BMW. Syns også E30, E70 og E53 er spesielle. E85 ser fremdeles moderne ut også. Spørs hva slags kriterier man legger til bunns.