Ron Jeremy

Members
 • Content Count

  3092
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Ron Jeremy last won the day on February 13

Ron Jeremy had the most liked content!

About Ron Jeremy

 • Rank
  Generalløytnant
 • Birthday 06/11/1974

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn, Telemark
 • Interesser:
  BMW, teknikk, historie, sport og familien :-)
 • Kjøretøy
  13' hvit F25

Recent Profile Visitors

2602 profile views
 1. Ron Jeremy

  Arvegods: E36 328i cab

  Dette er en historie vi må høre enden på. Et glimrende utgangspunkt for et morsomt og spennende prosjekt. Gøy å kunne jobbe med et prosjekt som trigget interessen! Bilder og fremdrift taes imot med takk.
 2. Ron Jeremy

  Den store finn.no tråden.

  E9* og langt på vei E87 generasjonen ble ødelagt av de mindre vellykkede I4 i både bensin og diesel. Pinlig etter M54 fra E46.
 3. Kjøpte nylig (3uker siden) en imperial blå fully Charge til moren min. Nesten like vanskelig å holde ren som vår 16’ sorte i3. Nydelig farge i solen men detaljene blir visket ut. Overrasket over kvalitetsfølelsen på hennes kontra vår, i3 har virkelig tatt kvantesprang, setene og det brune skinnet rundt dashbordet var det som gjorde det lille ekstra. Ble imperial grunnet hyggelig pris, 326, men dette er ikke s versjonen!
 4. Visste ikke om denne festivalen, kunne vært innom. Beha kvartalet dette?
 5. De er veldig morsomme og oldschool. Sjefen hjemme mente at ved øvelseskjøring måtte ungene lære å kjøre med manual stikke. Jeg er vel litt uenig egentlig, men om det kan bidra litt til å hente inn en halveis morsomt Z3 med M54 så jøss, hvorfor ikke, er det ikke i juni avgiftene på 20 år gamle biler forsvinner også?! Morsomt kjølesystem, R merket antar jeg og patentert?
 6. Ron Jeremy

  Fredrik 90 sin G30 540d xDrive M-Sport

  Interiøret er fantastisk Fredrik, grattis med et smykke av en G30. Det eneste jeg stusset på, du nevnte familie, Hvorfor da ikke G31? ellers så er alt perfekt her, bare kjøre å nyte!
 7. Ville vært forsiktig med å ta det for langt. Tror en fin holdt 330i vil holde seg og evt stige i pris fremover. E46 er for meg (og mange andre) den ultimate 3 serien, moderne nok, men samtidig klassisk.
 8. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Tesla lager de mest effektive elektriske drivlinjene, de er også soleklart i ledelsen når det kommer til SW, selvkjørende biler og har enorme mengder data å kalibrere ut fra. Ikke minst har de Musk selv. tesla model 3 er utvilsomt en bra bil, men produksjonen og kvaliteten holder den tilbake. la meg sitere en nabo med lang fartstid fra tysk premium: » jeg ble skuffet og lei over en slik kvalitet på et nytt premiumprodukt i 2019, etter å ha ventet på bilen i snart 3 år. Men etter å ha vært i kontakt med Tesla ang mine problemer med model 3 (ladeluken er bl.a teipet igjen) er jeg lynforbanna. « Han fikk verkstedtime i slutten av juni.. så model 3, er virkelig vanskelig å anbefale Fredrik, som ide utvilsomt, men som et faktisk produkt, styr unna!
 9. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Det skrives mye om Tesla model 3 her. Det er mye som er «riktig» med denne bilen. Men det Tesla ikke har fått til er kvaliteten, eller snarere kvalitetskontrollen. Her har jeg hørt mange historier og det er nesten så man lurer på om noen har fått en model 3 som den er tiltenkt. Ellers er jeg enig, velg bil til sitt bruk, vi er ennå 10 år unna før Fredrik90 har skrote diesel(?) bilen sin til fordel for elbil som nr 1.
 10. Ron Jeremy

  Min E53 X5 2004

  E53 LCI er en glimrende bil, har kikket på disse i over et tiår, men ble aldri slik at jeg kjøpte en. Hadde en nattblå med beige komfortseter og lister i skipsgulv som favoritt. Går som et tog i stor fart også. Kos deg med denne.
 11. Ron Jeremy

  Den store finn.no tråden.

  For min del er bortfall av navi positivt, dæsjen blir langt mer smekker og lav, minner meg om E30. Som oftest er LCI og I6 kunstig høyt priset. Men så er også E9* «ødelagt» av små motorer med trøbbel i tårnet.
 12. Ron Jeremy

  Min BMW G30 530E

  Stort sett finner BMW ut om SW/HW har blitt endret, selvom det et endret tilbake igjen. Skal ligge en logg på dette. Men trøbbel blir det vel først om det går noe galt? Gjennomført bygg, fornøyd med bilen ellers?
 13. Ron Jeremy

  Fra el. comfortseter til el. sportsseter

  Contour seter = komfort seter vel? uansett E39 generasjonen hadde fantastiske sportsseter, i mine øyne de beste sportssetene BMW noen gang har laget. Samtidig har jeg hatt flere generasjoner med komfortseter og de som sitter i E39 er flate og er kanskje de svakeste av komfortsetene hittil. På E6* generasjonene er komfortsetene mye bedre igjen, men smaken er som baken, delt!
 14. Ron Jeremy

  Ble påkjørt i dag😥

  Din forsikring har som regel en avtale med et knippe verksteder som de har godkjent. Sjekk disse og vurder hvem som er best.
 15. Ron Jeremy

  Kjøpe BMW

  Fristende å skyte inn følgende: unngå E9* med firer generelt! Personlig var aldri E6* aldri en favoritt, selvom jeg har hatt en 09’ 520dat. Så 325i(x) av E91 f.eks er slett ikke dumt. Fortrinnsvis LCI (09 og oppover)