Ron Jeremy

Medlem
 • Innholdsteller

  3069
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Ron Jeremy vant dagen sist Februar 13

Ron Jeremy hadde mest likt innhold!

Om Ron Jeremy

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 06/11/1974

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn, Telemark
 • Interesser:
  BMW, teknikk, historie, sport og familien :-)
 • Kjøretøy
  13' hvit F25

Nylige profilbesøk

2511 profilvisninger
 1. Har opplevd M70 med rustfritt, dog på E31 - nakkehårene reiste seg! Aldri opplevd maken før eller senere. Men om det er et lydbilde som pssser til en såvidt sofistikert skute som E38...? Ville ikke tatt det helt ut, men det er selvsagt opptil enhver. Lykke til
 2. Godt å se E34 får kjærlighet. Denne holder seg godt - men mer rett stell holder den ut noen år til tenker jeg. Håper å se den etterhvert, en ekte cruiser!
 3. Ron Jeremy

  Smørbrødliste med feilmeldinger BMW F01

  Siden batteriet er nytt, antar jeg bilen ikke er ny. Det er likevel fristende å se på det elektriske, siden det er en myriade av ulike feil. Min E84 fikk mye slikt trøbbel ved montering av hengerfeste, vann kom da inn bak der hvor all elektronikken var. Verkstedet glemte å sette inn en foring, slik av vannet kom inn i bagasjerommet. Kan du ha tett drenering eller fått vann i elektronikken?
 4. Det er omtrent som for X5 xdrive 45e. Rekkevidde mener jeg var hhv 31 og 36 miles, ihht den gamle målestandarden og massive 389 hk, sekseren yter ca 280, 0-100 går løs på 5.1 sekund. Mer info kommer utover, det åpner jo egentlig ikke før 7 Mars for publikum. 530e har jo ikke vært på markedet lenge, men får likevel en 30% økning av batteriet, så også med 225xe. 520e kommer nå også med Xdrive, gode nyheter!
 5. I geneve viser BMW mye spennende. En rekke hybrider, X3 Xdrive 30e, 330e, X5 xdrive 45e, den allerede lanserte 530e og en oppgradert 225xe AT. Hadde håpet å se X1 og X2 med PHEV løsning, men den kommer kanskje først når LCI blir presentert? https://www.autoexpress.co.uk/bmw/x3/106203/new-bmw-x3-xdrive30e-2019-review X3 hybriden er bygd på G30 hybriden og er altså en "noe" datert løsning ifht G20 330e, uansett blir det spennende å se pris og om hengerfeste nå er mulig å få.
 6. Ron Jeremy

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=140902845 Dyrt, bemerkelsesverdig dyrt og lite unikt, sett bort fra km stand.
 7. Ron Jeremy

  F10/F11 tråden

  Jeg hadde vanlig dakota i vår 09 E61, så også i denne F11´n. Komfortsetene har jo endret seg underveis, husker de jeg hadde til vår e39 530 var mer komfortorienterte, men disse var med massasje, så kanskje de opplevdes som flatere. I vår E61 var komfortsetene fantastiske, lårstøtte gikk lenger ut enn de gjør på f11´n, opplevdes som bredere - men med mer støtte, denne hadde "bare" minne på førersiden, i F11 er det også på passasjersiden. Utvilsomt vil Nappa føles bedre ut, men selve stolen er neppe "bedre" mtp det å sitte. Vel den utmerkede F11 er levert tilbake, å kjøpe bil er gøy og det å prøve bil er utvilsomt morsomt. Noen ganger kan slike opplevelser også være lærerike og man ender sjelden med å ta et skritt tilbake og ende "lykkelig" tilbake til utgangspunktet. Men å bli voksen handler vel også om å vite hva man vil ha, så nå er det enten LCI F25, ikke med 163hk, evt så ser jeg ann hvordan prisutviklingen går med F15.
 8. Ron Jeremy

  F10/F11 tråden

  Betraktninger rundt F11. Har rattet min F25 i snart 3 år og har aldri hatt en bil så lenge før, kort fortalt - den gjør jobben som transportmiddel og hyttefrakter på en utmerket måte. Men har alltid vært svak for F11 og sett for meg at en dag... Vel, det har dukket opp en anstendig bil hos "min" mann i bilbransjen. Så ratter denne nå, bilen er en Glaciersilber 16' 520Xdat. Kort fortalt er det et par ting som gjør meg svak for F11 og 5'er generelt, det er komfortsetene - den generelle komforten og luksusen i en 5 serie og det estetiske selvsagt. LCI er et must, så også X-drive. Etter noen år med N47 må denne også byttes ut med en B47 eller bedre, bilen jeg ratter er en 16' 520Xdat med adblue og 163 nedjusterte hester, denne er overraskende lite responsiv og daff kontra vår N47 (dog er dette med originale 184hk) Jeg trenger ikke M sport, faktisk er jeg såvidt tilbakelent at "luxury" nesten kan foretrekkes, igjen - hyttevei og høyde er et tilbakevendene tema, da mine siste 2 biler har vært av typen høy = SUV/SAV er jeg litt miljøskadd. Det er ikke første gang jeg ratter F11 LCI, men har gjort meg noen tanker. Deilig endelig med norsk meny tekst i idrive, men var ikke komfortsetene i E6* bedre? Motoren virker daff, komforten over humpler og fartsdumpler er mye bedre enn i vår F25 - som forventet, eller kanskje bedre enn forventet? Ellers er bilen lavere enn fryktet, interiøret er fantastisk, dog savner jeg skiltavleser, ryggekamera og Webasto, HUD er også noe jeg gjerne vil ha i neste bil. Siden vi kjøpte hytte og la latterlig mye kr i denne - har heller ikke lysten på å bruke "mye" penger på neste bil vært så stor, så prisen på LCI F11 tiltaler meg. Samtidig er jo LCI F25 et ganske moderat og kjedelig valg, hvertfall når man kommer fra en ganske utmerket 13' F25 fra før. Men etter 3 år i en F25, klarer jeg ikke å gå ned, uansett hvor mye jeg liker F11, kanskje var savnet etter komfortstolene sterkere enn inntrykket av å sitte i dem nå er - jeg husker dem som bedre i vår E61. Dette later til å være nok et tilfelle av "the one who got away", som E53 også var, synd - men F11 er en glimrende bil som holder seg godt, tiltross for luftbelger og comfort access dørhåndtak.
 9. Nok et skritt tatt for å gjøre det enklere å velge bort tradisjonelle fossilbiler. Ramme disse økonomisk er enkelt og effektivt. Må velge hybrid eller hel elektrisk later det som. For morro skyld, er det noen som vet påslaget som endringen til WLTP har forårsaket?
 10. Ron Jeremy

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Servicehefte ble elektronisk fra 2015ísh. Dette henter du elegant frem i drive. Men din er vel såvidt ny at du neppe har hatt noen servicer ennå? Min var på service idag, den har tradisjonelt servicehefte (papir) men denne servicen (GS bil skien) ble også lagt inn hos BMW systemet, slik at den ligger nå også i BMW systemet, kjekt. Fremdeles fornøyd med bilen?
 11. Har kjørt forbi i høyre feltet i Danmark, der små fjollebiler blir presset til det ytterste i venstre feltet uten å kjøre forbi på en trygg og fornuftig måte - les, raskt og sikker forbikjøring. Dansker er beryktet til å tviholde på venstrefeltet, komplekser? Slik dilldall orker jeg ikke, da blir det høyre feltet. Man skal ikke legge seg inn i høyrefløyen pga type bil, men fordi den som kommer bakfra har høyere fart, kalles common sense og er et universielt språk/kutyme
 12. Bmw er alltid kledelige beskjedne vedr prestanda og effekt, men samtidig slår de stort sett alltid de mest nærliggende konkurrentene som tilsynelatende er mer effektstinne S58 er nok et beist som leverer, det vil bli plenty av X3M vs alfa og allskens konkurrenter. BMW har nok også gjort hjemmeleksen og testet plenty av disse på bane. 😂😇
 13. Bildene er fra bmwblog. Her er et par bilder til.
 14. Ser ut til at nye X3M og X4M har blitt lekket, resultatet ser unektelig bra ut. 473 hk fra S58, men competition modellen leverer like over 500 hk, 503 for å være presis.
 15. Kommer den med hengerfeste kjøper jeg den på flekken. Men kjenner jeg BMW rett - er hybrid ikke akkurat pri nr 1 med slike praktiske aspekter. Veldig hyggelig tilskudd uansett!