Ron Jeremy

Medlem
 • Innholdsteller

  3042
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Ron Jeremy vant dagen sist Oktober 18 2017

Ron Jeremy hadde mest likt innhold!

Om Ron Jeremy

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 06/11/1974

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn, Telemark
 • Interesser:
  BMW, teknikk, historie, sport og familien :-)
 • Kjøretøy
  13' hvit F25

Nylige profilbesøk

2398 profilvisninger
 1. Ron Jeremy

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Med 20 pluss og medvind vil det hjelpe litt, men da snakker vi noen mnd med ventetid. Førstegenerasjon hybrid kan oppleves snaut, men alle monner drar. Så se mulighetene og ikke begrensningene. Savner connecteddrive og appstyring av varme. X3’n har Webasto, men fyrer opp kanskje bare halvparten av gangene, utdatert og umoderne. 😅🙈
 2. Et knalltøft karbonchassi som i8 fortjente mer en en halv I6 ja. Ser ut som om det er muligheten som forsvant, synd!
 3. Vel, BMW er kjent som tradisjonalister, evolusjon fremfor store endringer. At BMW viktigste designuttrykk - nyrene, har blitt hele 40% større og fronten har blitt hevet og forstørret, syns jeg vitner om at designspråk og evolusjon er forkastet til fordel for foredling og det elegante formspråket fra f.eks E38/39/46. Når man ser preface vs LCI, er det ikke vanskelig å se at ideologien og markedet er endret. Man klager over Lexus baklykter på nye 3 serien, ikke rart, Kina eier nå markedet, de styrer designretningen. For å se litt større på det hele - Kina sin økende politiske og økonomiske makt er omfattende, Huawei sitt 5G nett og Kina mobiler blir forbudt blant byråkrater i stadig flere kontinenter, stadig flere segmentet innen industrien blir kopiert og hacket. Brexit, Trump, nord Korea, listen kan bli så altfor lang. Jeg spoler av, la oss returnere til bil igjen. Kanskje EU burde hatt felles dedikerte biler for enkelte segmentet, så kan EU ha sitt designspråk, Asia ha sin, samt NA ha sin egen. -Rant over-
 4. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Alt er vel relativt og kanskje G05 tilbyr mye kjøreglede ut fra sitt utgangspunkt. Les hva blåhvitblogg skriver, husk han har en Lotus og har de samme preferansene som deg. Kom nettopp fra et familieselskap hvor tiden var et tema. Og det slår meg at de aller fleste definisjonene du legger til grunn, for det å kunne ha kjøreglede, en analog kjøreglede - Tilhører stort sett fortiden.
 5. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Du nevner antall solgte biler, men hvordan ser nederste linje ut for Ford? Røde eller sorte tall? Synd å se et gammelt merke blekne så mye, j
 6. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Valget mellom Peugeot og Ford er for meg omtrent som å velge mellom pest og kolera. Ford har stolte tradisjoner, hvorfor eller hvordan de har klart å unngå SUV bølgen er jo et mysterium. Bil er i en rivende utvikling, europeiske og amerikanske giganter kan falle som fluer hvis de ikke henger seg med på lasset. At Tata går dårlig var interresant, men de har en begrenset portefølje og når verdens største marked i Kina sviktet blir det vanskelig. Men det er nok bare første jordskjelvet i en bransje i enorm endring, slike vil vi se flere av i tiden som kommer.
 7. Ron Jeremy

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Mineral grå gjør seg virkelig bra, fornuftig tralle, tut og kjør og kos deg med denne! 👍🏻
 8. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Gratulerer så mye med ny bil! Mye BMW og effekt for pengene. Har skrevet et test av 218i AT mener jeg å huske, men 225Xe er noe ganske annet. Men hvordan er det med hengerfeste? Hils Freddy og si jeg trenger en ny i3 senere Iår 😇👍🏻 Lag en dedikert tråd om bilen og fortell om smått og stort. Tror dette blir et hyggelig, moderne og problemfritt bekjentskap Marius, flott farge også!
 9. Mindre elegant og på kanten til å bli vulgært. Men virkeligheten ser gjerne bedre ut enn på bilder, la oss håpe det kan være akseptabelt i RL.
 10. La oss se på G30 LCI først Fredrik 😂 Nyrene blir nok vesentlig større også på denne.
 11. Ron Jeremy

  Marked for Manuell F80/F82

  M biler er biler for entusiaster, manuell kasse er jo mer enn «old school», man får mer nerve, involvering og følelse med bilen. Det er definitivt et marked for manuell og M, jo færre som blir solgt med stikke, jo mer vil disse holde seg i verdi. Så her er det bare å kjøre på!
 12. Ville heller sett på 318d diesel, som har 122hk, denne har ikke swirlflaps og er mindre utsatt for problemer enn N47. Generelt er E90 generasjonen fucket pga motorene, skal du ha bra motor på denne 3 serien må du ha 325i/d.
 13. Ser ut som om 7érn har rappet nyrene til en annen 7ér, X7. Men der X7 kler det, er det fordi den har betydelig mer pondus. En 7ér skal være en elegant og stilig flaggskipmodel - men en slik grill får eventuelt arabere og russere heller ettermontere. Dessverre fortsetter trenden med uforståelige designspråk fra BMW. Vennligst se på den av 7érne som alltid blir trukket frem som den mest elegante, E38 - neste gang dere skal lage en 7ér.
 14. BMW og supersportsbil har det ryktes om i flere tiår. I8 var siste bidrag, bilen ser utvilsomt grom ut, men effekten stod ikke i forhold til utseendet. M og BMW må ha en ekstremt krevende oppgave foran seg fremover. NA I6/V8/V10 var nærmest en paradegren for BMW, de klarte overgangen til turbo også - men veien videre med elektrifisering/batteri og eldrift... den tror jeg blir vanskeligere, mye mindre egenart hvertfall. Hvis 8 serien og inext er noe å gå ut fra, har BMW noe av et identitetsproblem.
 15. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Jeg skjønner denne betraktningen, Peugeout er en del av den grå anonyme massen som ikke står ut på en positiv eller unik måte. Det er et skuldertrekk av en bil, fransk et generelt det - for meg. Skal man bare ha et kjøretøy, hadde jeg valgt noe ærlig, noe som ikke skal prøve å overbevise med blank lakkerte plastdetaljer og tvilsom kvalitet. Asiatisk kanskje, mer dette er ikke et alternativ for meg etter 2.5 tiår med BMW. Clarkson er en del av det britiske etablissementet som elsker å disse utenlandske produkter, men her hadde han utvilsomt et poeng, hysterisk morsom video.