Jump to content

Ron Jeremy

Members
 • Content Count

  3495
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Ron Jeremy

 1. Hører en podcast med Chris Harris som har GM i studio, utrolig historie og for noen legender som han har jobbet med. Collecting cars
 2. Blir veldig vagt og pretensiøst å svare på et slikt spm. Spørs på km stand, servicer, tidligere eier (e) kjøring,, dekk, Din kjørestil og flaks! Er det N47 eller B47 i denne? Drivverk forsikring er vesentlig, sørg for at denne er på plass, sett deretter av et par tre titusenlapper, så står du brukbart rustet.
 3. Bare hyggelig! Hvis det er det minste trøst, å beholde den og evt forfine den, vil jo bare øke prisen. For hvert år som går, vil det dessverre bli færre og færre av disse flott bilene, slik at prisene bare vil øke. Jeg ville sett på alternativene til salg, en klassiker MÅ ikke brukes hver søndag. Lykke til!
 4. Velg noe med litt kvalitet, ellers blir det fort veldig stivt. Ville ikke senket for mye, mellom 20-40mm, da kommer du langt og beholder mye av komforten.
 5. Det er noe vondt å si om alt og alle. og jo eldre jo verre! Å bruke 250k eller mer på 10 år gammel 3’er ikke noe som lyder som musikk i mine ører.. de som tror det blir problemfritt bilhold tror på nissen! Kjøp bil etter et nøktern behov, minst mulig utstyr og nyest mulig bil som har hatt et fornuftig liv bak seg med færrest mulige eiere. Toyota er skuddsikre, evt en pizzabil, men disse får lite kjærlighet..
 6. Jeg er INGEN fasit, eid en 87’ 325i coupe, min første BMW, siden har det blitt 17 til... Men historikken (Alf Lie) og få eiere er jo en nøkkel med slike objekter. Jeg hadde sett etter objekt og historikk/tilstand før chassi! Men en slik sum som jeg skisserte så bør vel ting være optimale og bilen legges ut ved Påsketider. Er den småsliten og legges ut i November detter prisen raskt med ca 100k. Det er en tid for alt, la oss håpe den får et godt hjem og fremdeles har mange mil bak seg. lykke til!
 7. Flott bil som har fått mye kjærlighet. De fleste selgere vil jo ha mest mulig og utvilsomt har du gjort veldig mye riktig slik at du skal få en fornuftig verdi for bilen. Som entusiast får jeg håpe den fortsatt får et godt hjem! E30 prisene har gått opp, noen forlanger fantasipriser for sine objekter - men din bil fortjener en fornuftig sum penge. Er ikke så inne i E30 i disse dager, men ca 200k bør være et ok utgangspunkt. Lykke til!
 8. Blir litt mange variabler her også. Trodde trådstarter hadde budsjett på 250k, når det blir kuttet til 50k, kan vi godt snakke varmt om M57 og E90. Greit å vite de tørre fakta først og budsjettet.
 9. Har eid E90 med M57, helt ok, men utdatert - syns E9* er den svakeste av de 5 ulike generasjonene 3 serie jeg har eid, men smaken er ulik. En 15 år gammel pendler ville jeg i utgangspunktet ikke anbefalt, ville valgt noe nyere og mer driftssikkert, F30 evt F20 uten N47.
 10. Spm nr 1, pendleravstand? Har du 250k, ville jeg hoppet bukk over N47 og overprisede (for) gamle biler. Ville sett på F31 med B47 disse er veldig gjerrig på suppa. Men ville vurdert en i01 først, billigere blir det ikke!
 11. Nydelig Z3, en av de siste som kom av rullebåndet, siden Z4 (E85) kom senere det året. Mangler bare sportsseter, Evje også, bare dager siden jeg var der.. flott bakeri der 😅 Skal ha meg en slik en dag, enkel, mekanisk - ekte, fra tiden BMW var på det jeg anser som sitt mest fokuserte og dedikerte. Heldig er han som får denne.
 12. Ja, den selger meget godt, er jo hybrid og el som er volumselgerne. F48 er et hyggelig bekjentskap det, fine planer.
 13. Det var grisetøft, gjør at bilen står ut på en positiv måte, klasse!
 14. F11 er generasjonen nyere, men E70 har nok kanskje mest plass til en familie på 5. Begge modeller er perler i BMW porteføljen, kanskje de beste fra sine respektive klasser. Begge har sine fordeler og ulemper, ville for summen du skisserer muligens gått for en F10/11. LCI er for meg et vesentlig punkt mtp E70, tror du har flere biler å velge mellom når man skal bruke opptil 300.000 på 5 serien enn på en 10’ model eller nyere E70. Personlig ville jeg lagt inn 50-100k mer å kunnet velge fra øverste hylle når det kommer til disse bilene og da baker det ned til et personlig valg om man vil sitte høyt eller ha den noe mer moderne bilen.
 15. Ron Jeremy

  BMW iX3

  Forhandlerne håpet å kunne selge den fra 4xx.xxx.- Slik det nå står er den for spesielt interesserte og til en for dyr pris. Skal man gå for G01 er det nesten hybriden som gjelder. Men generelt er den for nær G05 og sistnevnte er en forbannet bra bil, langt bedre enn G01 er i sin klasse og som de faktisk etablerte med E83 for nesten 2 tiår siden (2003).
 16. Jeg kan ikke gå videre til høyre fra den menyen, stemmer det - kan være at min programvare versjon er eldre og litt ulik din. Man ser det her på bildet, på pilene i sirkelen til venstre på skjermen. Men via profilen kunne jeg endre oppsettet på splitt screen. Bare det fungerer er jeg fornøyd
 17. Du ser mitt lave nivå, tror du trenger å lære meg et og annet! Grattis, håper du blir fornøyd, blir den brukt som familietralle, eller har du noe annet til det? Du får åpne opp en tråd her inne, i det minste slik at jeg kan lære et og annet 😉 Takk papirtiger, det skal prøves 👍🏻 Edit: Tipset førte ikke frem, men.. gikk inn på profilen, stod ikke noe navn der - men tidligere eier hadde tydeligvis laget noen preferanser, der valgte jeg bort kart og la til «underholdningsdetaljer», voila. 🙈😇
 18. Det øverste bildet er tatt fra i3’n vår. Er slik jeg kunne tenkt meg det i 3 serien også. Men som dere kanskje ser av bildene er det begrenset med valg ved å dra iDrive til høyre... Bilde 2 og 3 er jo ulik visning, men vil gjerne ha det som på bilde 3, men med artist og låt. På siste bildet er det splitt screen, men med navi igjen, hmm..? Glemte SW versjon dog.
 19. Nei, er ikke der inne, litt insta bare og det er det. Føler enkelte ting tar litt for mye plass og tid, hvertfall for enkelte. 😂 Bra du fant ut at H&K kan fungere fint i en F31. Solgt den røde nå? Ellers har 3’ern fungert brillefint i sommer, fått kjørt seg litt på Sørlandet og den har levert bra. Fremdeles positivt overrasket over bagasjeplass, komforten er bra nok, selvom jeg savner å sitte høyere. Alt i alt, mye BMW for en relativt billig penge og den er billig i drift, hårfint over 0.5 på mila og det er med endel hengerkjøring og full bil med familie på 4. Men la oss se på totalen når den skal selges, kan dukke opp noe snadder med tiden? Forsøker å skjønne splitt screen i i drive’n. Får bare opp navi på høyre side, men aner ikke hvordan jeg får opp alternativer til det. F.eks med DAB, liker jeg å få kanalvalg til venstre og låt/artist osv til høyre. Må SW oppdateres? Skal se FW versjon etterpå.
 20. Lyden står bra til resten, fantastisk! Er vel siste juvelen fra BMW dette her, mye rart som kommer derfra i det siste, ta vare på denne og lag film!!
 21. Jeg syns personlig at G30 er av de minst fremtredende og imponerende 5 seriene som er laget, spesielt etter F1*. Det er liksom så lite egenart gå G30. At de samtidig mistet signatur lysdesignet sitt de siste 20 årene - til fordel for et design som kommer fra en ikke premium produsent som VAG... Det er vanskelig å stille seg nøytral til det. Men man ser vel det man vil se? Generelt er det lite bortsett fra G05 og tildels G20 som vekker noe hos meg, enten er det da meg det er noe galt med, ellers så er BMW på vei til noe som for meg er ukjent og lite attraktivt!
 22. Både ja og nei. Eldre dyre biler er ikke de billigste å drifte, men kommer du over rett eksemplar kan du få mye glede og samtidig sove godt om nettene. Nr 1 er å få en maskinskadeforsikring. Deretter finne en bil som har vært bra driftet, servicer fulgt og eid av voksne ansvarlige folk. Kommer du samtidig over en bil som har fått flushet girkasse, fått byttet luftbelger og fordelingskasse og fått dertil hørende stell og pleie er det optimalt. E70 er en fantastisk flott bil, facelift er moderne nok ennå, samtidig blir rett bil som du leter etter, ligger i området 350-450k, mye kr for en aldrende stjerne, men kanskje er E70 også stor nok, moderne nok til å glede i mange år til. Har kikket på lignende prosjekt selv, jeg valgte det bort, men ser fremdeles etter E70 med lengtende blikk. Lykke til!
 23. Estetisk kan man ikke argumentere mot. Men stofftak har/hadde 2 svakheter. 1. Støy, mest ved kjøring i tunneler, ellers lite problem. 2. Den må impregnert jevnlig, tidligere hadde de også plasttak, men med glass får man ikke den sjenerende stripen på tvers når man rygger. Med metalltak får man en mer kompleks, tyngre og topptung konstruksjon. Den tar også større plass. I en roadster er det konstruksjonsmessige riktig med stofftak, estetisk, teknisk og visuelt. Men så er det smaken igjen da. Z er flotte modeller, kjøp når markedet er kaldt, høst/vinter, da kan man gjøre en bra deal. Lykke til!
 24. Du fremhever helårsbruk er grunnen til at du vil ha platetak? Hva slags tanker gjør du deg om stofftak? Kjørt cab med stofftak som helårsbil - cab, dengang de var mindre sofistikerte enn de er idag.
×
×
 • Create New...