Jump to content

F25x3

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

About F25x3

 • Rank
  Sersjant

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det var en veldig god pris! Dette må sjekkes ut!
 2. Da er kabel byttet, gikk egentlig veldig greit. Har resett front break pads (igjen) og denne gang skal de byttes etter 38.000km (ikke 50'). Så langt ingen feilmelding. Den gamle sensoren var eller har knekt i festet der hvor metallklipsen klikker inn mot bremsekloss/skiver, men er ikke sikker på om dette skjedde når jeg dro den ut med tang eller før..
 3. Da er ny kabel med sensor kjøpt, må man slipe ned sensoren før man kobler den på? Mener jeg har lest det på newtis eller noe..
 4. Takk for tilbakemelding, glemte helt denne tråden.. Har ikke utført service på kassa enda.. Trillet 117000km så det er vel på tide som tidligere. Læringskurve 2?
 5. Da er feilen tilbake, det blir et forsøk på bytting av sensor og kabel.
 6. Sjekka klosser på begge hjul fremme, mye igjen (disse var bytta i 2019 så ingen surprise). Kabel til slitasjesensor ser grei ut. Har tatt en resett av bremseklosser fremme slik at service forsvant igjen. Får da vente å se om «feil» dukker opp igjen.. Ingen melding sålangt (1 dag bruk).
 7. Men om det var feil, ville ikke diagnose vise feilen? Nå viser det i service-delen/status i computeren i bilen. Skal sjekke senere om alt ser OK ut!
 8. Hei, har følgt med på når neste service er (bakbremser, break pads) om 6000km, men denne uka kom plutselig en hastemelding om å bytte front break pads. Disse var bytta sent 2019, det er mye klosser igjen. Har sjekka etter feilmeldinger med ista+, men ingen spesifikt til dette. Kan det være et uheldig dekkbytte og så har jeg komt borti kabel/sensor? Front break pads in 1100km var første feilmelding, nå nede i 800km (etter 5mil kjøring...)
 9. Jæger stoler på systemet sitt, så om det ikke ligger aksjon på bilen så er alt som det skal. Min bil har ikke fått utført noen aksjoner ila 8 år, bortsett fra kabelnett-bytte som de tok på goodwill i høst. Da er nok alt i skjønneste orden. 😊
 10. Hei, var innom nettsiden linka til under og fikk litt dårlig følelse av oppfølging fra bmw. I første link er alle bmw aksjoner lista opp, de som gjelder for 2012-modellen på de neste linkene. Fyrte en mail til jæger og spurte om dette var utført på min bil, men de kunne bare se kabelnett-utbedringen som ble utført sent 2019. Altså ingenting om isofix etc. De sier at ikke alle disse aksjonene gjelder for min bil? Noen som kan informere litt om dette? https://car-recalls.eu/?s&tx_make%5B0%5D=bmw&tx_model%5B0%5D=x3&advanced_search=yes Og spesifikt https://car-recalls.eu/recall/bmw-x3-2011-2012/ https://car-recalls.eu/recall/bmw-x3-2011-2016/ https://car-recalls.eu/recall/bmw-x3-2010-2016/ https://car-recalls.eu/recall/bmw-x3-2011-2013/
 11. Anbefaling av kabel mottas med takk - min china-kabel holder ikke mål.... om noen vil selge en de vet funker er det også interessant
 12. Det var en god del vann i bunn av lykta. Demontert og tømt og ligger til tørk. Kan ikke se hvor det kommer inn vann, lykta ser ellers Okei ut. edit: lykta er på plass igjen, en del eiring rundt nederste pære. Må nok til med ny lampe på sikt..
 13. X3 f25. 2500-3500kr for ny lykt. Rundt 1000kr på Finn.no. Kan prøve tørke og bruke den limen så kanskje det blir bedre
 14. Takker- gir det et forsøk 👍🏼👍🏼
 15. Hei, bil tilbake fra service og ny frontlyktspylerpumpe til den nette sum av 10k. Fikk deretter en servicefilm hvor jæger anbefaler å bytte en baklykt med vanndråper. Pris 4500kr. Fikser jeg dette selv billigere? Kan jeg legge lykta inn for tørking eller er det en midlertidig fiks? Evt kjøpe en ny brukt lykt?
×
×
 • Create New...