Jump to content

F25x3

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

About F25x3

 • Rank
  Løytnant

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Om forskjellen på berlin og kina bare er noen mil ekstra rekkevidde er det ikke det nei Men å få dette skriftlig fra tesla selger tviler jeg på jeg får Skal uansett prøvekjøres så får man ta et valg deretter - vaklende support, byggekvalitet og lakk-kvalitet, kontra jæger bmw og det trygge og kjente med bmw i x3 utgave Minuset har lenge vært ladestasjoner. Tesla åpner snart sine stasjoner for lading av andre bilmerker, og mister samtidig et stort pluss med å kjøre Tesla. Sitter da igjen med størrelse, 4x4, 1600kg hengevekt og en teknologisk frampå bil. Blir interessant det!
 2. I følge selger hos tesla vil det nye batteriet i berlin gi 1-2 mil ekstra rekkevidde. Men godt mulig han ikke har alle detaljene heller (eller ikke vil ut med de).
 3. Nærmer seg leveranse av model y til norge (august/september), det blir spennende å prøvekjøre denne etter testturen med ix3. Lik pris på begge bilene med vinterhjul og hengerfeste. Per nå er jeg pro bmw pga all ståhei og klager på tesla. Men vi får se etter prøvekjøring. Nøkkelord familiebil, vår x3 med takboks gjør susen per i dag med små unger. Følger med her videre for oppdateringer fra heldige kjøpere
 4. Ok, disse ser slik ut, og jeg mangler nøkler. Finnkode 219439730 Må kanskje se meg om etter noe komplett 😉
 5. Slik som dette du sikter til @papertiger? Finnkode 212128167
 6. Hei, er på leting etter takboks. Har et originalt bmw takstativ og har ikke erfaring med takbokser.. passer for eks skiguard på dette stativet? Vet også at radio-antenne kan bli et problem for noen takbokser
 7. Om du har motorskadedekning er dette dekka. Ringte If og spurte om det før jeg inngikk avtale
 8. Dersom mva på biler over 600.000kr, er det før eller etter rabatter er trekt fra sluttsum? Siden ix3 kommer på 595’ ..
 9. If skulle ha Jæger til å sjekke vår bil etter at et annet bmw verksted påpekte slakk i reg kjede pga raslelyd på tomgang. Jæger sjekka og fant ingen feil på vår bil. Så et verksted krisemaksimerer mens det andre verkstedet friskmelder. If var soleklar på at Jæger skulle utføre jobben (har også hørt rykter om at jæger plutselig fakturerer 80’k for jobben og at jeg da må ut med en betydelig høyere egenandel).
 10. Det jeg har fått høre er at flushing kan medføre at partikler/smuss som sitter fast i girkassa og ikke gjør noe skade, kan løsne. Når dette ikke blir flushet ut av girkassa og man fyller på ny olje og kjører så vil man få problemer med havari. På bakgrunn av dette faglige rådet fra bmw verksted i Bergen valgte jeg å ikke flushe på min bil, men heller få et tilbud på kun bytte av olje og filter. Har ikke noe trøbbel med girkassa så har ikke valgt å gjøre det enda. Selvfølgelig er det nok forskjell i hvordan noen flusher, med hvor mye olje og hvor lenge osv., men dette er altså rådet jeg fi
 11. Tror du har gjort en god deal jeg da, glemte i farta å høre om servicer og slikt. Kan for moro høre med selger om dette. Film/video funksjonen var heller ikke nevnt, vinterdekk er med i prisen. I første omgang blir det ikke bestilling, må se hvordan bilen vi har fungerer med to barnestoler og bagasjeplass, har tenkt på en takboks for å få med det lille ekstra. Har også tro på Tesla model y som familiefrakter og el-suv, men jeg har ikke tro på tesla som et produkt av samme kvalitet og kjøreopplevelse som bmw. Rekkevidde, 4-hjulstrekk, ladestasjoner, rimeligere pris enn mange eu
 12. Fikk pris på en ix3 og prøvekjøring i dag. Ble veldig glad i bilen på kort tid, utmerket støyisolering og hurtig nok for de aaaller fleste. Med rabatt storkunder kommer bilen med alt utstyr minus m-adaption (kan legges til for 4000kr) på 595’. Svart metallic og svart interiør, det meste av blåfarget eksteriør fjerna. Antakelig lik pris du har fått @Ron Jeremy? Levering var mulig i august.
 13. Skyter fra hofta, er det ikke bedre å sjekke hos tredjepart for eks NAF?
 14. Ja tanken har slått meg, men ikke mye av den type kjøring nei. Men vil aldri gå på kompromiss med sikkerhet med barn i bil.
 15. Takker, da kjører vi litt til.
×
×
 • Create New...