Turbo-HF

Members
 • Content Count

  3683
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Turbo-HF

 • Rank
  BMW Entusiast
 • Birthday 12/14/1981

Contact Methods

 • MSN
  hans_fr9@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Forloveden min, jobb, BMW, bil, kjøring, reise, natur, foto, bilder, filmer, mat, drikke, moro, kino, konserter og musikk! :)
 • Kjøretøy
  BMW E39 520iA Individual

Recent Profile Visitors

2865 profile views
 1. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Funnet felgene jeg vil ha! Fikk returnert vinterhjulene, 195/65-15 fra uke 33 2009 på originale 15" stålfelger med kapsler til forhandleren igår, og de ser etter andre hjul til meg. Hvis ikke, så må jeg (selv) finne god pris på 16" piggfrie vinterdekk og montere på de originale Style 50 felgene bilen har nå. Sliter fortsatt med LED Celis diodene på venstre baklykt, og måtte skifte bremselyspære i den høyre lykten idag, da den pæren som satt i så intakt ut på glødetråden, men var sotet og misfarget, så da ble den kassert. De felgene jeg har valgt er disse!
 2. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Bilder, sier mer enn 1000 ord? Vel, har skiftet til chrom blinklyspærer bak, byttet microfilter boks, satt på og montert ny viskerarm, med (sorte) propp-deksler på, og Bosch viskerblader, og holder på å finne ut av hvorfor venstre baklykt ikke er helt 1000 % i funksjon, selvom alt unntatt alle Celis LED dioder fungerer.
 3. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Kommer mer oppdatering nå ikveld...
 4. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Tusen takk til Ruben for flotte deler 😁 Komplettert verktøysettet, ny slepekrok, diverse, microfilterboks, venstre vindusviskerarm, bagasjeromsstropper og baklampe! 😊
 5. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Bilder i dagslys og mørket, med hvite Angeleyes lyspærer, og etter firehjulskontroll, med avvik:
 6. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Må bytte seat occupancy sensor i passasjersetet foran, som er bestilt, og dette er jo vanlig, egentlig. Imorgen, torsdag, er det å hente formotstand til varmeapparatet, sjekke AC og klimaanlegget pluss utføre firehjulskontroll og litt annet. Har også problem med at batteriet ikke har blitt toppladet igjennom natten, fra ca. kl. 17.00-tiden igår til kl. 09.10-tiden imorges, til tross for lading. (DEFA Handay 70 (7 Ampere) smartlader.) Får se på det, også. Ellers skifter jeg også termostathus, inkludert termostat. 😁
 7. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Sånn, da er det gjort veldig mye mer i løpet av gårsdagen, mandag, ved hjelp av venner, verkstedbesøk, med skift av motorolje, oljefilter og bremsevæske, som naturligvis ble utfylt i bilens originale servicehefte. Har også tatt diagnose, resatt service, fått renset det ekstra, brukte K&N innsatsluftfilteret jeg hadde fått med bilen. Funnet noen flere smådeler og oppgraderinger som skal bestilles / skaffes og monteres, men det går fort fremover her nå, gitt.. Må bare få renset og rengjort lakken, vasket bilen og støvsuget den, etter helgens BMW-treff! Ellers, siden jeg fikk ånden over meg igår, så reparerte jeg litt og erstattet manglende skruer på venstre lokari innerskjerm, og hadde flax med mest oppholdsvær igjennom dagen igår, mandag. Siden forhjulet likevel og allerede var tatt av, og alle lyspærer byttet til hvite H8 kurvelys og 10W hvite Angeleyes, så børstet, renset og lakket jeg like gjerne alle 4 bremsecalipperne blå, siden jeg hadde farge til overs fra touringen. Perfekt, praktisk, miljøbevisst og økonomisk! Også pusset bort og påbegynt antirustbehandling, for å fjerne blemmer og rustflekker før de blusser mer opp og blir verre. Det profesjonelle og omfattende tar jeg etterhvert, bare få det brukbart først. Dessuten fikk jeg også montert den originale ///M5-baklukespoileren igår kveld, for å toppe det hele, og venter da på en ekstra bagasjeromsstropp, ny pollenfilterboks, annen venstre Hella baklykt, stag til å feste batteriet bak, samt noen deler som manglet i verktøysettet, og som jeg "oppgraderer" til <<penere>> utseende. Fått av mer limrester fra solfilmen som var på begge siderutene foran, i tillegg, og under er alle fire (4) jekkfester intakte og veldig ryddig og pen under.. Fikk ny frontrute, nye bremseslanger bak og to nye fjærer bak, pluss litt diverse pleie også før jeg overtok bilen.. God dags økt! Bilder følger:
 8. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  ///Mange takk, Stig, vært en drøm å kjøre på langtur i helgen! Litt mer småplukk og lyspæreskift som skal tas imorgen og fremover; Sommerferie startet nå! Godt med sprek motor og gearkasse, uten feilkoder og nødmodus!
 9. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Fikk ikke sove mye natt til idag, så bare å sette igang med forberedelser til #KOED @KOED-treff i helgen! Oljen er mørk, men ellers ok. så får bytte den, sammen med bremsevæske, over helgen, da! Sommerferieidyll! ❤️❤️ Skiftet til nytt K&N innsatsfilter, satt visst et eldre der allerede, fra tidligere en gang, så da blir det reservefilter.. Pollenfilteret var også modent for skifte, så er to nye satt inn på 248599 km! Bilder: Foreløpig klar, har også skiftet til originale, blanke ventilhetter, renset av lim fra solfilm på siderutene, glassrens og supplerer litt manglende deler, hist og her..
 10. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Endelig! 😊 Litt småplukk som jeg skal ordne. 👍😊
 11. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Update, fikk nettopp telefon fra forhandleren om utfall av PKK (EU-kontroll) utført nå idag, hvor det var 3 bagatellmessige mangler; Skifte en xenonlyspære, ta av solfilm på fremre sideruter, og stramme håndbrekket venstre bak, ellers fin. Også skiftet combiinstrument da det gamle var defekt. Venter bare på kjennemerker, og så tar jeg endelig over skjønnheten. Legger ved nytt bilde:
 12. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Ja, da skal visst torsdag være dagen for overtakelse, så da krysser vi fingrene for det, slik at jeg får tatt service, satt inn K&N innsatsluftfilteret, skiftet pollenfiltre, bremsevæske og tatt service på oljefilter og ny motorolje, samt montert ///M5 baklukeleppen og lakket bremsecalipperne blå! Må bli klar til treff-helg!
 13. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Puh, pinlig at denne prosessen med å få en avregistrert bil leveringsklar tar så lang tid, men det gjør den dessverre, altså.. 😮 Var jo en del som skulle ordnes på denne, med venting på deler, ferieavvikling, firehjulskontroll, ny frontrute, med grønn kant, fikse pixelfeil i combiinstrumentet, sette inn chromringene i huset og montere det sammen igjen, bytte fjærer bak og diverse, pluss at jeg da får kortere tid til egne ting som skal gjøres før biltreff; Vaske, rense og polere den, montere ///M5 baklukespoileren, lakkere bremsecaliperne blå, skifte til K&N innsatsluftfilter, ta oljeservice, skifte pollenfiltre og bytte bremsevæske, pluss rydde den opp og forberede. Alt dette går jo relativt greit, men tar jo likevel tid... Har jo holdt ut 4 ukers ventetid snart, så.. Vel, gjør som meg, hold ut og vent på noe godt... Gleder meg, virkelig!
 14. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Gamlebilen observert:
 15. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Den som venter på noe godt..... Kjedelig med uforutsett forsinkelse 🙈🙈