Jump to content

Turbo-HF

Members
 • Content Count

  3834
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Turbo-HF

 • Rank
  BMW Entusiast
 • Birthday 12/14/1981

Contact Methods

 • MSN
  hans_fr9@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Forloveden min, jobb, BMW, bil, kjøring, reise, natur, foto, bilder, filmer, mat, drikke, moro, kino, konserter og musikk! :)
 • Kjøretøy
  E39 520 Individual + 520i

Recent Profile Visitors

4903 profile views
 1. Går stadig fremover, men dagene går så fort at jeg rekker bare å skru og ta bilder, men bakfanger er byttet, og fjernet litt rust, oppdaget hull i reservehjulsbrønnen som skal tettes, og så fylle med flytende metall, og reservehjulet er som fabrikknytt og man ser tydelig i navet på felgen at det ikke har vært prøvemontert, engang!
 2. Klima er fikset, ny frontrute imorgen, og skifte av bakfanger, demontering av hengerfeste og litt annet etterpå 😄😃👍
 3. Fikk heteslag, alt annet virker jo og har ikke vært sånn før.. Burde ikke ha startet bilen i solsteken med klima på, med styrke 3 på vifte. Ergerlig..
 4. Ja, skvatt greit da. Spent på skadeomfang. 🤪😃
 5. Opplevd sprengt klimaanlegg? Jo, det sprengte idag, med poff og en sky av gass sto ut...
 6. Delebilen og photoshoot i tilfeldig rekkefølge.. Har flere bilder enn disse, også, men må vel overlate noe til fantasien? Det meste er allerede demontert, og resten av bilen blir hentet og solgt fra meg ikveld.. :
 7. Fylt over 1/2 tank med 98 oktan på Esso idag, weee! Ellers levert skilt på delebilen, som får ny eier ioverimorgen, torsdag, når jeg har fått demontert og tatt ut alt jeg skal beholde og sette i stand.. Deleshopping på gang, igjen!
 8. Mer, kommer, handlet komplett facelift delebil idag, dog en M47 drevet 520d Touring, som skal strippes ned og ikke på veien igjen. Handlet av faren til en god venn av meg!
 9. Litt bilder, photoshoot, og ordnet litt mer deler siden sist! På høy tid med nullstilling av serviceindikator og skifte av 6,5 liter motorolje. Bremseskiver, bremseklosser og indikatorer foran og bak samt peilepinne til motorolje og bensinfilter er bestilt opp, samt at jeg tenker på svart skinninteriør og dobbel bagasjeromsgardin / rollo, likevel, må bare ordne innfesting, og begge tåkelys er montert ferdig og koblet opp, med lys, og har skiftert vindusviskere foran og byttet bak, prøve å få liv i spyling til bakruten tilbake, siden den bare tørrpusser, pluss har også skiftet motorolje og bremsevæske, i tillegg! Og sammen med en god venn, tidligere, før tåkelys ble ferdig: 4
 10. Det kommer større oppdatering etter pinsen, skiftet vindusviskere idag og lakket den ene PDC sensoren, med pensel. Skifter jo ut hele bakparten snart 😀
 11. Brekket / Håndbremsen er strammet litt idag, så langt jeg turte å tighte det til, innenfra, med to stykk 12 mm lange piper, og så har jeg byttet pæreholdere og noen lyspærer bak, samt leter opp og venter på flere deler.
 12. Skiftet ut HVAC klimapanelet, så får man se! Må også anskaffe nye vindusviskerblader og bremsedeler foran, som nevnt i forrige innlegg / post.
×
×
 • Create New...