Turbo-HF

Members
 • Content Count

  3753
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Turbo-HF

 • Rank
  BMW Entusiast
 • Birthday 12/14/1981

Contact Methods

 • MSN
  hans_fr9@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Forloveden min, jobb, BMW, bil, kjøring, reise, natur, foto, bilder, filmer, mat, drikke, moro, kino, konserter og musikk! :)
 • Kjøretøy
  BMW E39 520iA Individual

Recent Profile Visitors

3804 profile views
 1. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Mye penere med "ny", brukt, intakt del, og har blendet av hullet nederst,- med original sekskant 8mm skrue, og flyttet over temperaturføleren, som nevnt i forrige innlegg.
 2. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Skulle lagt ut denne oppdateringen igår, men ble idag, istedenfor! Har omdøpt mappen og planen for demontering og fjerning av det avtakbare tilhengerfestet, og kalt det for renovering, hehe! (Se bilder under.) Nå er det rengjort, renset og ryddet og montert slik det skal være, uten mangler av diverse skiver og muttere... Har handlet dem inn og fremskaffet dem, så er alt satt sammen igjen, slik det bør, og skal være, uten mangler og stort utslag av OCD! Dessuten har jeg supplert sikringssamling, med bare originale glassikringer, og endelig fått skiftet til "ny", pent brukt nedre lokari i støtfangeren.. Omsider ble det penere.. Også bestilt litt spesialverktøy til vannpumpe og viskoseviften pluss 36 millimeter oljefilterhus pipe, er det 32 mm lokk på den, så bruker jeg bare fastnøkkelen som jeg har! Lokari facelift-operasjon, og ekstra clips, sekskantmuttere i 8 mm pluss utetemperaturmåler til overs..
 3. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Stadige overraskelser her, slenger ut noen bilder i mens, og har også bestilt ny 30A grønn sikring, for å ha i reserve, samt 3 plastclips til den sorte bekledningen baki, som manglet.. Finner alltid noe, spesielt når OCD slår inn... Feilmeldingen med DSC / SBS, gearkasse og slikt forsvant like fort som den kom, fredag kveld, etter langturer den dagen.. Tilhengerfestet skal av og demonteres, for salg! Skal også skifte nedre lokari innerskjerm, i frontfangeren på høyre siden foran.
 4. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Skal tydeligvis reparere mye fremover, rust i bakluken rundt skiltlyset har nå eskalert, og kosmetisk rundt kanaler, fortsatt finjustering på styring, strømtyven må elimineres, og skal demontere det avtakbare hengerfeste, med mer... Sikler og litt på E38, og F10 igjen, men får se... Godt nytt år til dere alle!! 🤘🙌🎉🌠🌠🌠☄☄🎆🎆🎆😁😁
 5. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Spylt og fjernet noe rust-blemmer og sår, også idag. 🤣😂
 6. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Måtte spyle av saltlake idag, også 😂
 7. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Hallo igjen, god jul og tapp for fint tips. Skal undersøke, men problemet er vekk når jeg tar ut de 3 sikringene bak, til stereo. 😮
 8. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Del 2, deilig å få unnagjort! :
 9. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Oppdatering før det nye året: Fylte bensin og tok julevasken igår, grundig med Sonax felgrens, vaskevott og sepe.. Godt med litt varmere tempereatur, slik at man kan vaske grundig for hånd, også, selv utendørs. Prøver å holde den pen under, og etter motorvasken sist er den også ganske så ren og pen der. Må bare få tatt av deksler under bilen, spesielt de to fremre dekslene under motorrommet og bunnpannen, samt ved gearkassen, og få rensket opp der. Interiøret, samt fullføre støvsuging tar jeg unna idag, så er den klar for juleselskap og feiring imorgen og fremover! God hjul! ❤️
 10. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Fra igår, disse også, fylte en del bensin, siden det var kr. 14,76 pr. liter, i tillegg til 40 øre rabatt, så da er det kjekt med nesten full tank. Saltet ble også vasket vekk... Bilder kommer likevel:
 11. Turbo-HF

  Turbo-HF's BMW E39 520iA Individual

  Hadde bursdag 14/12, og da ble det bare gjort en rask, nødvendig "mekking", å montere det manglende, venstre dekslet ved tåkelyset i fangeren, se bilder. Ellers vasket jeg også bilen for å fjerne den evinnelige saltlaken fra bilen, over og under. Legger ikke ut bilder av denne vasken, da de ble ganske like dem over :
 12. Turbo-HF

  FTE sin F10 M5

  Gratulerer med perle, @FTE! 😎