Jump to content

Turbo-HF

Members
 • Content Count

  3863
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Turbo-HF

 • Rank
  BMW Entusiast
 • Birthday 12/14/1981

Contact Methods

 • MSN
  hans_fr9@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Forloveden min, jobb, BMW, bil, kjøring, reise, natur, foto, bilder, filmer, mat, drikke, moro, kino, konserter og musikk! :)
 • Kjøretøy
  BMW F10 523iA

Recent Profile Visitors

5631 profile views
 1. Polering i helgen nå 🥰👌 Funnet en rustblemme på førerdøren, som skal tas. 😄🌞
 2. Har sett 3 stykk 523i annonsert på Finn nå, hvorav en som er blå, pluss noen parkert ute. Gøy med en uvanlig modell! 😀👌
 3. Mer kommer, skal poleres nestkommende helg, og har lakkert spoileren til bakluken.. Jepp, bilder kommer... 😉👌
 4. Tusen takk, det anbefales, ja! Håper du finner en ordentlig fin en, lik som denne!
 5. Tusen takk, skal prøve å være flinkere til å oppdatere, det eneste som mangler nå er å få fikset klimaanlegget, på grunn av defekt kondensator, men det ble dessverre avslag på garantisak, slik at forrige eier må sponse. Optisk er det bare å få pusset ned, slipt og grunnet pluss lakkert den originale ///M5 spoilerleppen jeg har og å få bilen detailet og polert. Har også montert en bekledningsskrue som manglet på baklukens innvendige deksel, pluss skiftet høyre indre baklampe, som noen har tuklet med tidligere, siden den hadde vært limt. Renset det bort og satt inn "ny" lykt, føles bra! 225/55-17 piggfrie vinterdekk er også bestilt, via Dekkonline, og er på vei! ❤️
 6. Bilen vasket og klargjort for helgetur, inkludert biltreff på LIllehammer i helgen! Endelig noen lyspunkter i disse dager!
 7. Tusen takk, @Fredrik 90, og @sveigis, for alltid koselige innspill! De settes pris på! Ja, var visst noen pågående aksjoner, så håper på å få på utvidet goodwill garanti! 😮 98 oktan er aldri feil!
 8. Bilder: Disse var vel de foreløpig viktigste, før spoiler, og å få reparert kondensoren til klimaanlegget, som må skiftes, siden den er defekt, ellers blir to-do-listen vesentlig kortere dag for dag...! Skal rengjøre felger og bremseskiver litt idag, tenkte jeg, og igår fylte jeg nesten 28 liter 98 oktan Blyfri bensin, ca. 1/2 tank, av hver type oktan, 95 og 98, da!
 9. 70000 km passert, ///M dørterskler, eller innstegslistene, er montert, og musikk pent lagt inn på lokal disk, og masse hjelp fra @lagunilla som sterkt verdsettes! 🤩 Bilder kommer..
 10. Idag skal jeg få tatt av de gamle piggdekkene fra Style 236 17"erne, og så få ordnet AC gass på klimaanlegget, samt montert de to siste, bakerste innstegslistene til dørtersklene bak og ellers ordne litt!
 11. Skal ta påfylling av AC gass på klimaanlegg snart, også, pluss sjekke systemet, og har fått re-kalibrert takluken, slik at auto-funksjonen virker, samt at jeg har fått lastet inn mye musikk i bilen, satt i CD, og skal vaske den grundig, få den renset og polert, skiftet innstegslister, klimadyser bak og montere spoiler, pluss pluss... 👌🤩
×
×
 • Create New...