Jump to content

Turbo-HF

Members
 • Posts

  3981
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Turbo-HF

 • Birthday 12/14/1981

Contact Methods

 • MSN
  hans_fr9@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Forloveden min, jobb, BMW, bil, kjøring, reise, natur, foto, bilder, filmer, mat, drikke, moro, kino, konserter og musikk! :)
 • Kjøretøy
  BMW F10 523iA

Recent Profile Visitors

8424 profile views
 1. Blir en langtur til en kompis i helgen, så spennende å se, den går veldig pent nå, og jeg har vasket den, vokset felgene med Swissvax Autobahn, 17" Style 236 V-Speiche'ne, som står på bilen, og skal ta 19" hjulene imorgen. Hele bilen og eksosrøret er nå vasket og rengjort! Siste vask hjemme i år, så da blir det selvvasker resten av høst og vintersesongen..
 2. Fått på vinterhjulene og rengjort eksosrørene idag 😊👍 Bilen går merkbart mye bedre og veldig pent nå 😀👍
 3. Massemåleren er byttet, og jeg kjente litt bedring, så satser på at det er løst nå! Føles bedre, så idag er bilen vasket, og jeg har penslet Ferrobet antirust på sårene under bilen, kosmetisk rust på sveisepunktene, pluss i de fire (4) innfestingene til takstativ, og garasjegulvet er også kostet, feid, vasket og spylt rent. Avventer litt med vinterdekkene enda.
 4. Henter den tilbake imorgen, de har byttet en coil, nummer 5 som pekte seg ut og kjører prøvekjøring, visuell og OBD II sjekk, kontroll, full testing og diagnostisering og sjekk. Jeg skal også forsøke å bytte luftmassemåleren, HFM!
 5. I tillegg, oppdaget dette, på toppen av alt 😭 Noen skjødesløs figur har smelt opp døren inn i min høyre bakdør.. 🤬🤬
 6. Fremdeles ikke frisk, så må levere den på nytt igjen 😵
 7. Litt bilder 🙂 83560 km. passert, allerede! 😮 De gamle injektorene og tennpluggene. Pluggene var nettopp byttet før de ble skiftet ut på nytt. 🥰👍 17" Style 236 V-Speiche hjulsett, skiftet om dekk på felger og solgt de 4 andre løse felgene. Pappas E39 touring før vask 😃 Og så; Lastestativet
 8. Lastestativ ankommet og bilen hentet, skal legge ut noen bilder og prøvemontere takstativet en av dagene! Byttet alle 6 injektorene og (igjen) helt nye, originale tennplugger. Deilig med nye deler og smooth, fin motor!
 9. Hei, og takk for fin melding, André. Håper alt står bra til med deg. Ja, skal ordne det, kjører den til verksted for dysebytte over helgen. Matepumpen klarte ikke mer, rett og slett, og medførte feil på tennplugger og dyse nummer 2, de øvrige var bra.
 10. Ny oppdatering etter henting av bil, dette er problemet som gjenstår: Skifte dyse nummer 2 snarest mulig, kjøper delen igjennom BMW forhandler, som har den på lager og må få den byttet snarest, da de andre feilene på bilen nå er utbedret. Synes det haster siden det ryker litt av eksosen og den fortsatt er noe "rufsete" på tomgang, grunnet defekt dyse 2. Matepumpe og tennplugger er nettopp byttet på 83535 km, og jeg vil ikke kjøre bilen mest mulig før dette blir utbedret. Bruker mye bensin på grunn av dette med injektoren, og så har jeg fylt 98 oktan nå. Garantisak / Aksjon?
 11. Venter på spesialverktøy og syk tekniker / mekaniker medførte litt utsettelse, og jeg ønsker de skulle sjekke og utbedre mer, samtidig. Problematikk med dyse nummer to og en feilkode på den, ellers er motoroljen også byttet og F10'en klar for å komme hjem igjen.
 12. Henter tirsdag, istedenfor, altså imorgen. Tar ingen sjanser, så de undersøker absolutt alt nå!
 13. Ja, tennplugger og matepumpe, blant annet, gikk litt i havari.. 🤣
 14. Får tilbake bilen fra verksted imorgen, gleder meg. 😃🙆👍
×
×
 • Create New...