Turbo-HF

Medlem
 • Innholdsteller

  3526
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Turbo-HF

 • Rang
  BMW Entusiast
 • Bursdag 12/14/1981

Contact Methods

 • MSN
  hans_fr9@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Forloveden min, jobb, BMW, bil, kjøring, reise, natur, foto, bilder, filmer, mat, drikke, moro, kino, konserter og musikk! :)
 • Kjøretøy
  BMW E39 520iAT M54B22

Nylige profilbesøk

2166 profilvisninger
 1. Endelig kommer snart kompis hjem, resten av delene, og da skal det skrus, pluss at jeg fyller år på fredag, og 12 dager til julaften idag!
 2. Handlet litt deler og bestilt idag, ble 6 coiler, 6 tennplugger og veivhusventilasjon, hehe
 3. Bilder av nøklene våre fra søndag, fra annen etasje på mandag 04/12, og resten er tatt idag, onsdag: 😍😍😍
 4. Da er bilder tatt av karosseriverksted, og ventet på utarbeidet takst. Veldig spent, og forbannet! Må fikse på hele bilen her, også motor, men vil ha denne ivaretatt videre... ❤️❤️
 5. Idag kommer en kar for å se på og vurdere skaden, forhåpentligvis også utbedre den kjipe bulken, og da blir det ordentlig fotoshoot med pappa iløpet av de nærmeste dagene, denne uken! ❤️
 6. Tusen Takk 👍👐😁😊 Ja 😁😁😁😅😅
 7. Tvillingsøstrene sammen for aller første gang 😘😘😍😍😍👐👐
 8. Ja, men reparerbart. Tell me about it...😥😢 Har holdt på å etterforske og undersøke idag, pluss forsøkt å suge ut bulken. Hjelper noe, men også begrenset tilgang innenifra.
 9. Klart den skal fikses opp, dette blir sak.. Bilde tatt etter vask er mer oppløftende enn fryktet:
 10. Takk til saltbil som presset meg, vikepliktsbrudd, uaktsom kjøring og tvang meg til å foreta unnamanøver etter beste evne... Stakk også fra stedet 😢
 11. Skifte til hvite pærer i Angeleyes så blir det bra 👏👐👍😘
 12. Mange tusen takk for hyggelige ord og bidrag, det varmer når man sitter ute i kulden og mekker. M54 2,2 literen er en trofasrt og god maskinist, så det er like vesentlig med disse, som større motorer har. BMW er premium uansett! Ekstra gøy blir det med photoshoot og ren bil sammen med pappa! Synes absolutt det er verdt det og lønner seg, så sett i sving med 520d'en!
 13. Nye tåkelykter satt inn etter å ha tatt ut de slitne gamle. Skal stille inn lysbildet, og har fått tak i indre baklampe i luken.
 14. Originale ventilhetter montert, nye tåkelys foran er ankommet og skal monteres, pluss må skifte venstre indre baklykt, da Celis diodene bare har blitt til én fungerende, så det holder jo ikke helt.. Så blir resten av småplukket ordnet. Spylerdysene til frontruten er justert inn og tilpasset, også... Gøy med fremgang..