///M-ini95

Medlem
 • Innholdsteller

  446
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

///M-ini95 vant dagen sist August 12 2018

///M-ini95 hadde mest likt innhold!

1 følger

Om ///M-ini95

 • Rang
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Kjøretøy
  BMW 525d F10

Nylige profilbesøk

1645 profilvisninger
 1. ///M-ini95

  BMW dieselmotorer

  " Important! When removing the diesel particulate filter or differential pressure sensor, the pressure hoses between the diesel fuel particulate filter and the differential pressure sensor must be replaced. Note:Some engine versions have only one pressure hose." https://www.newtis.info/tisv2/a/en/e60-520d-lim/repair-manuals/18-exhaust-system/18-31-exhaust-pipe-with-suspension/Ho7wGcw Slik jeg forstår det kan sensorer brukes på ny, men slangen må byttes.
 2. Blir vel en del av F10/F11 brorskapet snart regner jeg med 😁
 3. ///M-ini95

  F80 M3 Sakhir Orange LCI II

  Litt skummelt blant humper nå, men det er definitivt verdt det! Bilen ser så mye bedre ut med senk 😍 Skjønner ikke hvorfor samtlige bmw modeller har så mye "luft" rundt hjulbuene...
 4. ///M-ini95

  Feil med luftfjærer bak (F11)

  Om du ikke har kjøpt belger så anbefaler jeg på det sterkeste å gjøre slik @Daniel. sier og kjøpe dem fra Bernt Vika på FB gruppa. Jobben er heller ikke særlig vanskelig, for klarer du bytte hjul klarer du bytte belg. Du har en god DIY fra bimmers egne advokat/bilmekaniker @Walkabout. Får jobben gjort, samtidig som du får deg en god latter
 5. ///M-ini95

  BMW G31 ryggekamera og skitt

  Per dags dato er det kun BMW 6 serie som har ryggekameraløsning ála VW. G30/G31 sitt som sitter sammen med baklukeknappen vil samle godt med skit og annen lort.
 6. Ingenting slår ren bil på vinterstid Selv om det bare varer i 1 km...
 7. ///M-ini95

  Låsing av F31 på tomgang.

  Det må kodes vekk
 8. ///M-ini95

  Erfaringer med biltema sportsfilter?

  Hadde slikt filter på en Vectra (den største de hadde). Bygde et custom varmeskjold av diverse materialer jeg hadde liggende. Du får mer lyd uten tvil, men som du selv har skjønt er det ingenting å hente på effekt. Negativt: Satt jeg i kø (og da spesielt på sommerstid) så føltes bilen dau etterpå. Måtte litt kjøring til så filtetet kunne kjøle seg ned og gi akkurat samme effekt som et vanlig filter, kanskje til og med mindre for alt jeg vet. Positivt: Lyden ble merkbart høyere, men avhengig av motor kan dette også være en negativ ting. 2 ganger i året eller oftere pleide jeg vaske filteret for så å smøre det opp med filterkit som de selger på biltema. Kjørte med dette i typ 45-50k km og hadde ingen problemer. Har lest at oljen i filteret kan ødelegge LMM bare så det er sagt. Biltema filteret er basicly bare et univeralt filter man får kjøpt på Ebay til sikkert lavere pris, men jeg vet ingenting om det er bedre flow i disse enn mer annerkjente som f.eks. K&N.
 9. ///M-ini95

  Carly får ikke kontakt med bil

  Er det denne her du har? Står på nettsiden at denne har blitt byttet ut med en slik: Denne skal passe alle bimmere fra 2001 og opp. Den hvite dingsen kommuniserer via BT,så mulig den med kabel ikke funker på nyere BMW?
 10. ///M-ini95

  Carly får ikke kontakt med bil

  Min funker smertefritt på F10n'? Der kobler jeg bare den inn i OBD for så å parre med Bluetooth på tlf. Får du ikke parra via bluetooth på den du har nå?
 11. ///M-ini95

  Hva betyr denne feilkoden?

  Høres jo nesten litt ut som vannventilen ikke gjør jobben sin når den oppfører seg slik + at du har feilkode på den. Ville prøvd å bytte den, er masse info om dette på flere e46 forum. Ikke er det en dyr del heller. Edit: https://www.newtis.info/tisv2/a/en/e46-318ci-cou/repair-manuals/64-heating-air-conditioning/64-11-heater-controls/B10uiEB Husk å lufte systemet skikkelig etter bytte, ellers vil du ikke få noe varme.
 12. ///M-ini95

  Hva betyr denne feilkoden?

  Står jo vannventilen, men den viser også til mange andre ting som gjør det ennå vanskeligere å forstå hva som er problemet. Sliter bilen med oppvarming av kupe eller annet AC/varmeannlegg? Hvilken bil er det snakk om?
 13. ///M-ini95

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Gratulerer @Marius2002 Har fått inntrykket av at disse er rimelig spreke
 14. ///M-ini95

  F25 20d avgifter ved øking fra 163->184HK??

  Nope, koster ingenting dersom du kan vise til at utslipp og slikt ikke øker. Du får ikke BMW Norge til å offisielt endre effekt fra 163 til 184 da bilene er typegodkjente med effektredusering. Det mange av 2 literne dog får er Mppk, som skal pushe effekt fra 163 til 200 (?), og i noen tilfeller er også større bremser en del av pakka. Usikker på hvordan dette kittet er på F25. Dette er etter hva jeg har fått med meg, eneste tuning som viser til effektøkning uten at du må betale for avgifter på utslipp. Er dog en kostbar affære, men vil kanskje gjøre bilen mer ettertraktet ved videresalg. Original TUV godkjent "chip" fra BMW høres bedre ut for mange enn mye annet man får kjøpt for små tusenlapper. Etter hva jeg har lest meg opp på internett, så skal man kunne "kode" vekk effekreduseringen slik at bilen får 184 istedenfor 163. Men siden dette ikke er noe offisielt godkjent av BMW, så får du det heller ikke godkjent og skrevet i vognkort. Ville dog ikke brydd meg med det hvis jeg skulle gått fra 163 til 184. Edit: Om du vil endre effekt utenfor BMW's kanaler, så er det kun gode ord å høre om bimmers egne TRF. Søk han opp