Reef89

Members
 • Content Count

  8395
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Reef89 last won the day on February 2 2019

Reef89 had the most liked content!

About Reef89

 • Rank
  51
 • Birthday 02/18/1989

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Telemark
 • Interesser:
  BMW.
  diagnose/programmering.
  LED belysning.
 • Kjøretøy
  BMW F01 750i & E60 520ia

Recent Profile Visitors

7660 profile views
 1. Reef89

  Hjelp til reparasjon

  Alt av deler og deksler finner du på Koed.no.
 2. Prøvde begge da jeg skulle oppgradere lyset på syveren. Det ble nok Osram Xenarc cbi fordi den var mer hvit, laser Xenarc xnl syns jeg var for gul. Så det ble Osram Xenarc cbi på både F01 & E60n, fantastisk bra lys. Verdt prisen. https://www.lyshelten.no/collections/d2s-xenonpaerer
 3. Reef89

  INSTA-D v4.21.12 og DCAN USB-kabel

  Tja, jeg bruker nå samme kabel på min F01 på både ISTA, NSC og INPA. Null problem der. ..hovedsaklig koding en bør bruke ENET. Små ting som f. eks. batteri registrering og sånn funker helt fint hos meg med K+DCAN.
 4. Reef89

  INSTA-D v4.21.12 og DCAN USB-kabel

  Det skal jo følge med guide der du kjøpte det fra. Kan være vanskelig å gi tips der fordi flere aktører har forskjellig oppsett. Er jo litt jobb med upakking og evt. flytte filer, samt inst. kabel driver, endre latency osv.
 5. Reef89

  Softclose på dør fryser fast

  Det var innenfor garanti tiden som forhandleren ga meg.
 6. Reef89

  Den store finn.no tråden.

  og på en sånn bil🙄 2014 og min F01 er 2009 og ser så mye nyere og lukseriøst ut innvendig. Som også er billigere.
 7. Reef89

  Softclose på dør fryser fast

  Slet med det samme på syveren og der byttet de wire og låsekasse på garanti og problemet forsvant. Smøring hjelper ikke, prøvde det selv først.
 8. Det er riktig. Nei ikke prøvd de andre.
 9. Varmen er jo mest for at det skal tørke og ikke bare blåse vannet ned i en annen sprekk, som han også sier på videoen. Og denne lille dingsen fungerer så klart best på en bil som er glatt fra før og på min store syver så var denne helt innafor, veldig fornøyd! ..men når det er sagt så var grunnen til at jeg kjøpte denne var får at med svart bil så ser en tørkeripene veldig. De kommer uansett hvilke håndkle man har, nå slipper jeg
 10. Man kan jo spørre seg selv ja hvorfor denne og ikke blåsepistol fra en vanlig luftkompressor: Her er det varm luft, den er filtrert som gjør at en ikke sprøyter ureine partikler som siver i luften. Man husker kanskje fra gymmen på skolen der det var forbudt og blåse i ansiktet eller i hånden til folk med blåsepistolen til fotballene. https://bilpleiekongen.no/produkt/bigboi-blowr-buddi/
 11. Nei, er kun med ledning, dessverre litt for kort om man ikke ha stikkontakt på hver side av bilen. Så nå har jeg byttet ut ledningen med en lenger så jeg slipper skjøteledning.
 12. Dette er den minste. Men ikke la deg lure av størrelsen!
 13. Fantastisk verktøy hvis en vil slippe tørkeriper. Varm og fltrert luft. Går som en lek og man slipper også rennemerker fra speil, dørhåndtak osv.
 14. Reef89

  Bmw e87 feil på lys

  Er vel ikke mange som har slike liggende. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=bmw+e87+lci+light+module&_sacat=0 Finndel.no Koed.no kan ha brukte. Husk at den må flashes og kodes til ditt VIN.
 15. Reef89

  Tannstang/styresnekke bmw e60

  Nå er det noen år siden dette ble gjort, men mener å huske totalt det kom på 14k og noe.