Jump to content

Reef89

Members
 • Content Count

  8997
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Reef89 last won the day on January 16

Reef89 had the most liked content!

About Reef89

 • Rank
  51
 • Birthday 02/18/1989

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Telemark
 • Interesser:
  BMW.
  diagnose/programmering.
  LED belysning.
 • Kjøretøy
  BMW F01 750i & E60 520ia

Recent Profile Visitors

10569 profile views
 1. Ja, syns selv forsterkeren er noe dyr, sjekker ebay innimellom og det er nesten samme pris der. Men de sier jo at det er fullverdt det. Den er jo også ferdig innstilt til nettopp dette anlegget. Nå spørs jo det om det er diskanten din som er sprengt eller mellomtonen. En ny mellom tone koster 763.- brukt fra 330.- på Koed.no. Festene er slik. På E60n min oppgraderte jeg alle høyttalerene med Match og det passet ikke 100% selv om bilradiospesialisten sa det, tror det var det ene feste på siden som ikke passet, men at den henger i to av 3 skruer spiller jo ingen rolle.
 2. Hvis du vil ha riktige med engang så bestiller du bare ny/brukt på Koed.no. Ser også på mange forum/grupper at for de som har 676 så anbefales det veldig å bytte til denne pnp forsterkeren: https://www.bilkomponenter.no/products/match-up-7bmw-lydoppgradering-av-bmw Vuderer denne sterkt selv. Høyttalerene på 676 er egentlig ganske gode, men hjelper jo lite når den orginale forsterkeren er "liten".
 3. Signalgiveren er plasser under, bak fanger.
 4. Om dette er "manuell" luke så er det ikke lett og si via internett hvorfor den er blitt treg. Du kan alltids smøre den med middel. Om det er dårlig/defekt bryter så vil luken uansett lukke seg, men du vil få melding om at luken likevel er "åpen" under kjøring.
 5. Tja, en kabel til dette koster rundt 200kr. og programmet er helt gratis og kan f. eks. lastes ned i @Otis sin signatur. Men det er litt jobb med det for kun det, men tingen er at da har du det evig og kan endre, feilksøke, ditt og datt på din egen/andre sin bil.
 6. Tja, er egentlig ganske lett å få justert med ISTA, her er step by step:
 7. Reef89

  F10 LCI

  Ja, en kan nok fint kjøpe brukt. Det som kan være tricky er å finne ett med samme fargekode.
 8. Reef89

  F10 LCI

  Virker nok som du har defekt håndtak ja, som du også nevner. Det er jo veldig kjent problem og at det samtidig lager mye rare feil. Nytt håndtak koster 3945.- ..da usikker på om det er med lakkering.
 9. Ligger jo endel om dette fra før av. Den er trygg å bruke ja. Bruker enet adapter til min F-bil, helt suverent. Tror ikke det er mulig med level justering, da bruker en ista eller inpa.
 10. Ja, samme som på E60 preface, som heller ikke har DRL, da er nærlys på uansett på A. Som sagt så er det bare LCI biler som fikk DRL. ekstra sterke ringer.
 11. Jo, men det jeg mente med tåkelys DRL er at du må uansett trykke på bryteren, de går ikke på automatisk slik som f. eks. AE. om bryteren er i 0 eller A.
 12. Er egentlig ganske gøy og se på bilannonser når annosen er svært detaljert med info. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=217322772&fbclid=IwAR3-BRLZY3IRJ-T4r06m8vLSZxcsBRU978o0mn8eilB6-6u9W2ZpH9CGm3I
 13. Ja, designet har også voks på meg. Skal ikke mye til får og gjøre de ekstra, små detaljene som utgjør. Så en preface her tildigere med en lippe foran, det gjorde virkelig susen. aner ikke type osv.
 14. Spør jo helt og hvilken modell dette er, det var jo ikke DRL på preface f. eks. Tåkelys kan ikke kodes som autom. DRL.
×
×
 • Create New...