Jump to content

Reef89

Members
 • Posts

  9361
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Reef89 last won the day on January 19

Reef89 had the most liked content!

About Reef89

 • Birthday 02/18/1989

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Telemark
 • Interesser:
  BMW.
  diagnose/programmering.
  LED belysning.
 • Kjøretøy
  BMW F01 750i & E60 520ia

Recent Profile Visitors

12774 profile views
 1. Det er vel en sikring inne i det "glasshuset". Sjekk om den er gåen da.
 2. Det er bare to skruer øverst så er panelet ute og trenger heller ikke å ta rattet.
 3. ..og hvor trist fronten ser ut, alt mørkt og sort. Kjente feil har han i vert fall ikke greie på.
 4. Gel & AGM batterier kan lades ut til ca 30 % av kapasitet gjenstår. Ikke la batteriet stå utladet da det risikerer å få permanente skader pga sulfatering.
 5. Ja, greit å vite at motor og gir faktisk er nyere enn bilen. Har aldri oppdaget noe forskjeller på lakken. Men jeg ser i historikken her at det var utført skifte av bakfanger april 2010, om det har noe med tyveriet og gjøre vites ikke.
 6. Da fikk jeg endelig bekreftet det jeg har lurt på, selvom jeg på en måte har vært sikkert på at det har blitt gjort. Motorbytte! ..jeg har jo nevnt flere ganger her inne at jeg mener min er byttet eller oppgradert i og med at jeg har det sorte dekselet (som er ny motor, samme som LCI) for disse bilene blir levert med grått motordeksel. Jeg tok derfor og ringte to første eierene. Eier nr. 1 hadde ingen historikk på bilen uten at han var superfornøyd de to årene han hadde den. Eier nr. 2 på bilen hadde masse info. på lur og vi snakket i tlf. nesten 45min. meget hyggelig kar. Det var i hans eie i 2016 at bilen fikk ny motor og girkasse hele to ganger. Det har aldri vært havari, oljeforburk eller noe, men rykk og napp fra girkassen, spesielt ved kald motor. Dette fikk også frem "drive train fault" meldingen. Så her har det egentlig vært dårlig girkasse her hele veien og ikke motortrøbbbel, de samkjørte ikke. Så Bilia personbil byttet alt samtidig..så her er motor og girkasse fra 2016 ca 90 000km. Eier sendte meg hele verkstedsloggen fra Bilia på mail fra 2010-2016. ....det er myye på listen som er blitt skiftet og skjekket før de bare ble "lei" og byttet til helt ny motor og kasse, bilen hadde jo fremdeles garanti så. Rett før vi la på røret spurte jeg om han hadde noe generell info. om bilen og da svarte han at denne bilen har blitt sjålet fra privat adr. i Holmekollen par mnd. gammel og forsøkt kjørt ut av landet i trailer. Traileren med bilen baki ble stoppet på grensen av politi. Nære på der altså, sjeldent en klarer og stoppe slikt, ofte havner de jo langt nedi europa og er helt gone. Litt spennende historie samt rart at de papirene jeg har nå aldri fulgte med bilen eller var opplyst om i annonsen da jeg kjøpte i 2019, men alt i alt er jeg fornøyd med at jeg fikk det bekreftet. Bilen og kasse maler som en katt og er superførnyd, føles fremdeles som ny bil.
 7. Joda, mye å gå på sikkert 0,5m på gresset bak. Men poenget var at som nå så står bilen helt dønn på parkeringen og den stikker fremdeles utenfor bak.
 8. https://bimmers.no/forums/forum/7-ønskes-kjøpt/
 9. PNP ja, men du må kode bort pæresjekken.
×
×
 • Create New...