Mariuse34

Members
 • Content Count

  2025
 • Joined

 • Last visited

About Mariuse34

 • Rank
  Generalmajor

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mariuse34

  Diamantnøkkel-trøbbel e39

  Jeg vurderer å kjøpe en brukt nøkkel for å se om det kan funke. Kan kjøpe en e46 eller e39 fra en delebil for 200 spenn. Er diamantnøkkel samme på e46 og e39? Tenkte å forsøke å synke den og om det funker bare swappe inmat med en av nøklene
 2. Mariuse34

  Diamantnøkkel-trøbbel e39

  Jeg mistenker at det er nøkkel, siden nøkkel 2 fortsatt fungerer helt fint. Eller som den gjorde før.
 3. Jeg tipper at de ikke er keen på å gi tilbake bilen. Tipper de har spekulert i at du skal betale for utbedringene. Alternativt kan du tilby å kjøpe tilbake for 90% av prisen, pga bruken i mellomtiden. Erfaringsmessig så hjelper det å ha tilbudt noe ved et eventuelt forliksmøte. Om person A har tilbudt og Person B takket uforbeholdent nei, pleier forliksrådet å lene seg mot person A.
 4. Mariuse34

  Diamantnøkkel-trøbbel e39

  Jeg har to diamantnøkler til e39en. Den ene var flat da jeg kjøpte den, byttet batteri og den lar meg låse opp men ikke låse igjen bilen. Den andre har fungert utmerket inntil for to dager siden. Bilen sto ute nedfrosset. Ville ikke låse opp. Låste opp med nøkkel og da virker både lås og lås opp. Lås funket videre men lås igjen fusket igår. Idag er plutselig fjernkontrollen steindau. Dødt batteri? Noe annet? Jeg byttet frontrute før helgen, men alt har funket siden og nr 2 nøkkel låser fremdeles opp men ikke igjen bil, som før.
 5. Jeg er enig med Fredrik. Enten kjøp tilbake nå, og bli ferdig med det. Hvem faen bryr seg om selger er en gigantisk dildo. Ikke la dette bli personlig. Løs det og move on. Du kan ikke vinne mentalt mot folk uten moral. Løs det ved å a: kjøp tilbake bilen og la dem dra og plage noen andre eller b: tie hele greia ihjel. Om dildofjes endrer kjøpekontrakt osv på den måten ville jeg tilbudt SKRIFTLIG å heve kjøpet asap med tidsfrist for aksept. Godtar de ikke etter det så maintain radio silence.
 6. Poenget er å tilby det. De fleste vil ha både bil og erstatning. Disse folka er kakerlakker. Men tilby. For har du gitt et rimelig tilbud er folk fucked i alle andre sammenhenger etterpå. Retten elsker når det har blitt gjort forsøk på å løse det. Og retur er alltid bedre for selger enn prisavslag, så fremt selger ikke har solgt noe de vet er vanskelig å bli kvitt.
 7. Mariuse34

  Vurderer X5 E53 218hk

  Hallois! Vi får en kid i vinter og dermed endrer bil behovet seg litt. Dama kommer til å ta RRen min, 540en egner seg dårlig til vintersbruk og småkjøring og jeg er derfor i markedet for en bil nr to (hysj, vi sier to). Jeg har lyst på en e53. Jeg har ikke så lyst på den gamle dieselen, og orker ikke forbruket til 3.0i og 4.4i. Så jeg har kikket litt på 218hk som kom med facelift. Jeg har hatt mange e39er og en e53 3.0i så jeg vet litt om hva jeg går til, men hvordan er motor og girkasse? Noe annet å bite seg merke i, utover foringer osv. Jeg ser at mange har rullet langt, jeg er ikke redd for 250-300'km, eller burde jeg være det?
 8. Mariuse34

  Kontaktinfo Geir Heggem i Hønefoss..?

  Løste dette seg mtp vanosbytte?
 9. Dette er temmelig enkelt. Enten tilby å kjøp bilen tilbake, altså pengene tilbake, eller ikke noe. Dette er å regne som mindre ting som du, av erfaring, ikke vil komme noen vei med å klage på. Jeg kjøpte en bil for noen år siden med større feil enn dette (toppakning), men hvor også bremserør var rustne på et skjult område. Advokaten min fikk gjennom utbedring av motor, null problem, men anbefalte å ikke begynne med bremserør da det var vanskelig for selger å vite. Ref tilbakekjøp: da har du tilbudt en løsning, som teller tungt i forbrukerråd osv, og som de kan takke ja eller nei til, og du kan heller selge den til noen andre uten å tape annet enn hår og det tennene dine gnisser vekk. Jeg kan mye om dette, så ring meg gjerne om du vil sparre med noen. PS, jeg er i markedet for en e53 218 hk 😂
 10. Hallo godtfolk! Da har det oppstått et noe snodig problem i E39en. For jeg har plutselig ikke lyd i radioen. AHA, tenker du, og er på vei til å bjeffe at forsterkeren har gått til skogen. Vel, jeg har fortsatt lyd i CD-spilleren. og i kassetspilleren, tipper jeg, men hvordan i all verden skal jeg få sjekket det uten et loppemarked i nærheten. Det er altså bare dødt når jeg trykket på FM. Det kommer tilbake innimellom dog. Noen som har vært borti dette?
 11. Mariuse34

  E39 touring bakluke soft close trøbbel

  Det var pæren i baklukelyset. Byttet pære og da funket det igjen.
 12. Mariuse34

  E39 touring bakluke soft close trøbbel

  Rele var det ikke
 13. Mariuse34

  E39 touring bakluke soft close trøbbel

  presiserer at det er snakk om K70. K90 er til øvre bakluke. Samme delenummer dog.
 14. Mariuse34

  E39 touring bakluke soft close trøbbel

  Fått anbefalt se på releene. Kan være relatert til at jeg holder på å bytte mikrobryter i øvre bakluke og. Releet det er snakk om er K90 releet, med delenummer 61361393411 Jeg har aldri syslet mye med releer til BMW. Må det være et originalt rele, eller er rele som sikringrer, altså standardvare og jeg trenger bare et tilsvarende et?