Mariuse34

Members
 • Content Count

  1965
 • Joined

 • Last visited

About Mariuse34

 • Rank
  Generalmajor

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mariuse34

  Røde rubin - et bittelite E34 prosjekt

  Da er bilen lagt ut på finn. Jeg har kjøpt hus plutselig og kommer ikke til å ha tid til å ha så mange biler en periode fremover. Ble i det minste fin på bildene. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=147440265
 2. Mariuse34

  E46 med sikringsproblemer/GM5modul

  Hvor stress er det å kode en brukt modul eventuelt?
 3. Mariuse34

  E46 med sikringsproblemer/GM5modul

  Hei, Dro i helgen for å se på en E61, men ramlet i samme slengen over en E46 jeg kunne forbarme meg over. En 325ix med litt småting. Har overhodet ikke bruk for bilen eller plass til den, men lysten vant over fornuften. Blir å se om jeg får løst problemene her og så sendt bilen videre, det er ikke noe jeg skal beholde. Men det var for galt at den skulle kjøres ned. Først og fremst er problemet at vindusvisker, vindusheiser og sentrallås ikke fungerer. Det er temmelig lett å anta GM5-modulen. Jeg har loddet litt før og tenkt å kanskje sjekke ut den? Men hvor får jeg tak i nye releer til modulen? Og jeg sjekket sikring 49. Den var blåst. Satt i ny og den går umiddelbart. Noen store tenkere som har noe morsomt å komme med?
 4. Mariuse34

  E60 525i girkassemodul

  Sykt fin bil. Får feilmeldingen på start up og den kan innimellom skifte bittelitt hardt ned fra 2 til1 på oppbremsing. (må kjenne etter). Veldig fristet på å kjøpe dette prosjektet. Hvor stress er det å bytte ventilblokk i verste fall?
 5. Mariuse34

  E60 525i girkassemodul

  Jeg er enig. Jeg drar og ser på bilen i morgen og så ser vi. På de fleste biler kan man bytte med et overhalt ventilhus for 3000 kroner pluss arbeid.
 6. Mariuse34

  E60 525i girkassemodul

  Noen fortjeneste blir det aldri på dette. Tipper jeg skipper dette og ser etter en med hengerfeste og fungerende girkasse
 7. Mariuse34

  E60 525i girkassemodul

  Fikk svar nå. Mekonomenverksted "Det er selve Mekatronik uniten som det ligger feil på. Denne delen koster 21265+mva og er ca.4-5 timers jobb å montere samt programmere til bilen. Dette er en jobb vi kan utføre om ønskelig"
 8. Bare å holde bildet opp mot et speil det!
 9. Mariuse34

  E60 525i girkassemodul

  Bilen står på verksted. Eier ba meg ringe dem. De har ikke tid til å svare på hva som er galt. Er det rart folk blir lei og leaser ny bil
 10. Mariuse34

  E60 525i girkassemodul

  Gode poeng. La oss snu det på huet, kan det være noe vesentlig verre enn den? kan feilsøke en del og i verste fall bare bytte modulen (finnes jo testede brukte til 1000 spenn på nettet), men kjedelig om det forkler en større girkassefeil.
 11. Mariuse34

  E60 525i girkassemodul

  Hallois Vurderer en e60 hvor verksted mener girkassemodul må byttes. Går i nødmodus når kald. Restarte og den funker skikkelig bra og som den skal. Vet noen noe om dette? Skal forsøke å skaffe feilkoder.
 12. Spennende! Send meg litt info om Potter på pm
 13. Og der var treinteriøret tilbake der det hører hjemme.
 14. Hvor kan jeg finne ny eksosstuss? Gjerne doble løp som passer med m sport fangeren
 15. Vil noen ha den gamle fangeren? Antrazit og nylakkert for et par år siden. Føles helt feil å kaste den men har ikke helt plass til den heller