Reef89

Medlem
 • Innholdsteller

  8059
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Alt skrevet av Reef89

 1. Reef89

  E87 Skrangling i dashbord

  Jeg og slet med en skrangle lyd, hørtes ut som det kom fra dørtrekket og noen ganger under rattet. Til slutt viste det seg at det var volumknappen på rattet som var veldig "løs" og skranglet. Forsåvidt naturlig da den knappen blir mest brukt = slitt. Les her inne før og at folk har hatt skrangle lyder fra dash, men faktisk kom det fra motorommet. En hadde løs mutter på stabilisatorstaget bla.
 2. Reef89

  Kode batteri

  Hvis du bytter fra eller til AGM eller opp eller ned i Ah så må du kode og registrere byttet Men det finnes ikke koding for 100Ah AGM så da må du gå for nærmeste under som er 90. Det samme gjelder for 95Ah. Så i teorien hvis begge er AGM og tidligere er registrert 90 så kan du bare registere byttet ditt.
 3. Reef89

  Koding av batteri E84 X1

  Det finner du jo utav ved å trykke på P- knappen, gå ut så ta på en eller lytt med øret inntil hver sensor, den som ikke tikker eller tikker svakere enn de andre er defekt. Tikker ingen (P knapp lyset blinker) er det defekt styreboks eller kabelbrudd.
 4. Ligger mange tråder om dette. Finner svar på det om du søker litt, men det er limet til skumgummien bak dørtrekket som løsner så vannet som kommer nedover vinduet går rett forbi og ned på gulvet. Ta av dørtrekk og se om den har løsnet. Lim på nytt med for eks tec7.
 5. Reef89

  Prosjekt F80 M3 LCI II

  ^ ja den fargen der er så enormt fin, passet veldig på den bilen. Blir bra med luft
 6. Reef89

  Ladeproblemer

  ..og når batteriet har under 12v hvilespenning er det også blitt defekt/dårligt. Mange celler er døde.
 7. Reef89

  E60/61 tråden

  Jeg har/hadde den miste steriopakken og oppgraderete de originale papp høyttalerene til disse: https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/hoyttalere/match-ms-4x-bmw.1 ...beste jeg noen gang har gjort. Lyden er helt perfekt og kan ikke lengre skru på fult, da blir det for høyt. Før skurret jo det på fult. Vel og merke så er musikken min via mobil spotify bluetooth. Hvordan de virker på AUX, CD vet jeg ikke.
 8. Reef89

  E60/61 tråden

  Regn 10-15000.- for oppgradering. En som selger nesten komplett: https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=86652090
 9. Reef89

  kobble us-blinkers

  Det kan jo kodes. men du kjøper en US-light modul for eks. https://www.google.no/search?q=us+light+module&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjctbvYzfzeAhVnqYsKHeO4BzwQ_AUICSgA&biw=1408&bih=667&dpr=1.36
 10. Reef89

  E60/61 tråden

  Det er en splint inni som knekker (som skal stoppe speilet) vanlig problem. Lest på grupper og forum at folk har fikset dette, men usikker på hvor og hvordan.
 11. Reef89

  E60/61 tråden

  Om du har CCC (stor skjerm 8,8") så er det defekt enhet (ikke skjerm) og den må byttes. Veldig kjent problem på CCC. Finnes folk der ute som fikser den, men vil før eller siden bli trøbbel igjen. Kjøper man ny får man pant for den gamle hos BMW. Men disse selges jo brukt/ny overalt på internett. Enheten må kodes til bilen vel og merke. Når det er sagt så er jo det beste å oppgradere til CIC når en likevel er i gang.
 12. Reef89

  E60/61 tråden

  Også lurt å nevne bil modell og idrive. Om du har mobil bluetooth, prøv å koble fra den og se om det blir bra igjen. Defekt modul lager bla. en slik krøll.
 13. Reef89

  f11 /2011 webasto tenner ikke

 14. Reef89

  PDC-sensorer fra ebay- erfaringer?

  Gode erfaringer fra ebay, ferdig lakkerte. To av de fremme har virker i flere år nå. Får jo kjøpt med dele nr.
 15. Reef89

  Resette varselindikator bremsefeil

  Kan fint resette bremsevarsel i OBC. Eller via PC, Carly appen og flere andre diagnose/kode programmer.
 16. Da er min også blitt innkjørt. Kan ikke annet enn å skryte av M54B22 motoren, mer pålitelig bensin motor skal man leter lenge etter. Om det i hele tatt finnes. Både motor og girkasse maler, går like fint i dag som da jeg kjøpte bilen på 116 000km i 2009. Hele bilen er en drøm å kjøre hverdag, hele året.
 17. Reef89

  F30 Lakk flasset ved vask

  tenker jeg også eller at fangeren er blitt skiftet en gang og til og med uoriginal.
 18. Reef89

  Gulf olje på 520d e61 2010mod

  Bruker også denne på min E60. Forskjellen på den og castrol sin er nok bare forskjellig kanne, logo, og etikett.
 19. Reef89

  F30 Lakk flasset ved vask

  Dro ikke noe spesielt kort her. Og andre kriterier enn hva? Spylte selv av lakken inn til svart plast uten å være uviten. Sa aldri at han ikke skulle klage (husk å les tidligere kommentarer ordentlig før en poster direkte svar) men mest sannsynlig fører det ikke noe vei annet enn at han må levere inn bilen eller bare fanger for ny lakkering.
 20. Reef89

  F30 Lakk flasset ved vask

  Vet du om det er uoriginal fanger som har blitt satt på en gang i tiden? (isåfall er det noe kjent problem at på uoriginale så skjer dette etterhvert. Selv opplved det) Om du ikke har kjøpt bilen fra en forhandler kan du nok se bort i fra noe garanti. Men hvis, er det nok bare å høre med forhandleren om hvordan de stiller seg til saken.
 21. Reef89

  BMW e46 Sedan, kjølevæske lampe.

  Virker som dårlig nivåsensor ja som nevnt over i og med at den kommer å går. Til slutt vil det lyse hele tiden. En diagnose vil også fortelle hva som er galt. Feilkoden ligger i minnet.
 22. Reef89

  Elektronikk BMW 116 d

  ..samt også vite hva diagnosen har sagt. Med så mye feil som du beskriver så ligger det nok endel feilkoder i minnet. Men i og med at ting går og ikke stopper høres det veldig ut som en defekt modul (ofte bare en stk. modul kan lage alt krøll) vannskadet o.l.
 23. Reef89

  Klimakontroll 1 serie E87

  Den er limt ja, sensoren bør skiftes samtidig. Regn og duggsensor er ikke samme del. Så hjelper lite om regnsensor da er resatt som også skal gjøres da Stemmer @kapteinh