Jump to content

Reef89

Members
 • Posts

  9361
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Reef89

 1. Det er vel en sikring inne i det "glasshuset". Sjekk om den er gåen da.
 2. Det er bare to skruer øverst så er panelet ute og trenger heller ikke å ta rattet.
 3. ..og hvor trist fronten ser ut, alt mørkt og sort. Kjente feil har han i vert fall ikke greie på.
 4. Gel & AGM batterier kan lades ut til ca 30 % av kapasitet gjenstår. Ikke la batteriet stå utladet da det risikerer å få permanente skader pga sulfatering.
 5. Ja, greit å vite at motor og gir faktisk er nyere enn bilen. Har aldri oppdaget noe forskjeller på lakken. Men jeg ser i historikken her at det var utført skifte av bakfanger april 2010, om det har noe med tyveriet og gjøre vites ikke.
 6. Da fikk jeg endelig bekreftet det jeg har lurt på, selvom jeg på en måte har vært sikkert på at det har blitt gjort. Motorbytte! ..jeg har jo nevnt flere ganger her inne at jeg mener min er byttet eller oppgradert i og med at jeg har det sorte dekselet (som er ny motor, samme som LCI) for disse bilene blir levert med grått motordeksel. Jeg tok derfor og ringte to første eierene. Eier nr. 1 hadde ingen historikk på bilen uten at han var superfornøyd de to årene han hadde den. Eier nr. 2 på bilen hadde masse info. på lur og vi snakket i tlf. nesten 45min. meget hyggelig kar. Det var i hans eie i 2016 at bilen fikk ny motor og girkasse hele to ganger. Det har aldri vært havari, oljeforburk eller noe, men rykk og napp fra girkassen, spesielt ved kald motor. Dette fikk også frem "drive train fault" meldingen. Så her har det egentlig vært dårlig girkasse her hele veien og ikke motortrøbbbel, de samkjørte ikke. Så Bilia personbil byttet alt samtidig..så her er motor og girkasse fra 2016 ca 90 000km. Eier sendte meg hele verkstedsloggen fra Bilia på mail fra 2010-2016. ....det er myye på listen som er blitt skiftet og skjekket før de bare ble "lei" og byttet til helt ny motor og kasse, bilen hadde jo fremdeles garanti så. Rett før vi la på røret spurte jeg om han hadde noe generell info. om bilen og da svarte han at denne bilen har blitt sjålet fra privat adr. i Holmekollen par mnd. gammel og forsøkt kjørt ut av landet i trailer. Traileren med bilen baki ble stoppet på grensen av politi. Nære på der altså, sjeldent en klarer og stoppe slikt, ofte havner de jo langt nedi europa og er helt gone. Litt spennende historie samt rart at de papirene jeg har nå aldri fulgte med bilen eller var opplyst om i annonsen da jeg kjøpte i 2019, men alt i alt er jeg fornøyd med at jeg fikk det bekreftet. Bilen og kasse maler som en katt og er superførnyd, føles fremdeles som ny bil.
 7. Joda, mye å gå på sikkert 0,5m på gresset bak. Men poenget var at som nå så står bilen helt dønn på parkeringen og den stikker fremdeles utenfor bak.
 8. https://bimmers.no/forums/forum/7-ønskes-kjøpt/
 9. PNP ja, men du må kode bort pæresjekken.
 10. Som nevnt over, der er få/ ingen personer som kan svare deg på hva som er galt her via Internett. Du må ta en diagnose og se hva feilmeldingen betyr, så ta det defra. Det kan bety/være flere ting.
 11. Mulig du har fått feil adapter? etter litt søking på google.no så ser jeg at den adapteren fåes i både 2.1 BT og 4.0 BT og noen for Android og andre for IOS.
 12. Er endel som må demonteres ja, veldig grei DIY her:
 13. Jeg tok bare ut en. Vet ikke på F1+ men andre så er det tomme felt også. Men samme det, finner du 3 sikringer så tar du ut alle. Få "resat hele systemet".
 14. Parrer du riktig da? noen adaptere bruker BT andre bruker WIFI.
 15. Ville i vert fall prøvd det først og se om feilmeldinger kommer tilbake. Ja det gjør det nok ,men du har også sikringsdiagram i bilen, eller se her: https://fusesdiagram.com/bmw/fuse-box-diagram-bmw-5-f10-f11.html
 16. Som nevnt over. Når det er sagt så har jeg hatt det samme på min F01 for 2år siden og da er det en "quick fix" og nappe ut sikringen en liten stund. Feilen har ikke kommet tilbake etter det og ser ikke noe poeng i og feilsøker mer på det.
 17. Er dere serøise her nå? er F11 LCI såpass dårlig? (har aldri prøvd) ..når min 2009 modell en av de første F01 er knirkefri. Når jeg mener knirkefri så er det under kjøring, knirker gjør det jo ut og inn av setet, vri seg i sete osv. spesielt når det er kaldt som nå. Tror jeg bare må beholde den bilen! mtp. F11 har fristet.
 18. Ja, er enormt med avsporinger om dagene, tross vi har milliarder av off- topic tråder. @Pekka Moderatorer kan slette innlegg.
 19. Det som slo meg alle 3 gangene jeg så videoen er kyllingbein ja (stabstag).
×
×
 • Create New...