Jump to content

Reef89

Members
 • Posts

  9137
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Reef89

 1. Som nevnt over bruker jeg noenlunde det samme. Denne er fra Wish. Helt konge til vindusvask inne og ute. Kostet 54.- inkl. frakt og puten vaskes lett i maskin.
 2. Men har du målt spenningen på batteriet da? og ble det programmert/og eller registrert ved bytte? Sjekk også jording mellom motor og karosseri, mye eir der så er det null kontakt og da er alt dødt.
 3. Reef89

  Kjørestil

  Skal være sånn ja. Men er jo ikke ukjent (uansett motor) at en bør gjerne dra på litt inni mellom, få høyt turtall, få "blåstn rein".
 4. ...eller bare gjøre det fantastisk enkelt og bare kjøpe en ferdig USB pinn på internett? Finn.no f.eks.
 5. Ja prøv å blåse gjennom slangene.
 6. ..men hører du at pumpa for dysene på panseret går? det er to pumper.
 7. Videoen kan ikke vises. Men lyden er der, drar du i håndtaket innvendig? ... softclose har en tendes til å ryke låsekassen. Måtte selv bytte på min F01, symptomet der var at jeg kanskje måtte dra i håndtaket 3-4 ganger før døra åpnet seg, både utvendig å innvending. Som om bilen skulle vært låst. Ellers så er det jo ikke noe nytt at CA går i stykker, må da bytte håndtak.
 8. Kan være meget lurt å nevne hvilken bil vi prater om her, men på E60 pre LCI så er det ikke uvanlig at MULF modulen ryker. Og da skjer litt forskjellig.. lyd klipper, mobil vil ikke parre seg, skjerm kan blinke etc. På min E60 har modulen røket for mange år siden og den er bare koblet ut da jeg har multimedia spiller så MULFen har ikke noe funksjon. Android spillere blir vel levert meg egen DAB antenne.?
 9. Nja ble kanskje litt dårlig formulert, men til diagnose/ feilsøking er den faktisk ubrukelig. Men til småkoding, har jeg selv brukt den mye tidligere og det funket helt fint på E- bilen. Den funker absolutt ikke på min F- bil. Men som du sier så er det ikke verdt det nå når de har abonn. i stedet.
 10. Tviler nok på at det har noe og si uten at jeg vet det. Carly er ubrukelig, samt for dyrt abonn. til små fiks. Det er jo veldig allmennkjent nå etterhvert. Skal du absloutt ikke bruke PC så er Bimmercode, Bimmergeeks det beste til koding.
 11. Det beste og fineste er jo orginale lykter. Nå kom jo E46 aldri med angel eyes og for å gjøre den mer moderne så er det jo fint med angel eyes som lett kan ettermonteres i orginale lykter. Er bilen sort passer det også fint med orange bliklys rundtom.
 12. Olje til din bil finner du på alle slags sider på Internett når du taster inn reg. nr. f.eks koed.no, gsbildeler.no osv. Så lenge oljen har LL04 så er det ikke så nøye hvilket merke det er. På både 8eren og 6eren min har Liqui moly olje.
 13. Da må du se på ETK. Får det på noen biler..
 14. Reef89

  Mangler DAB

  https://bimmers.no/forums/forum/4-bilstereo-multimedia-og-navigasjon/
 15. Carly egner seg jo overhode ikke til feilsøking/ diagnose, det begynner jo å bli allmenn kjent nå. Skal man absolutt ikke bruke PC så er det vel Bimmergeeks som er innafor.
 16. I og med at lampene har lyst/ lyser så ligger det uansett feilkode i minnet. Ta diagnose med ordentlig utstyr.
 17. Deler får man jo tak i overalt på Internett. ebay, koed, gsbildeler, finndel.no osv. Pris for koding (at andre gjør det) er umulig å svare på egentlig, da må du nok høre med noen som driver med dette f. eks. BimmerupgradeNorway på FB. Hvis du henvender deg til et BMW verksted eller endel andre veksteder så sier de nok "nei dette er ikke mulig å kode/ ettermontere".
 18. Jeg har gjort det endel ganger. Før fikk man overgangskabler slik at en ikke trengte å bytte LCM, kjørte selv et år på de, men siden jeg byttet foran også måtte overgangene vike. Disse finner jeg ingen plass lenger dessverre. Så virker som at det må kjøpes kompl. Kabelkit (to ledninger skal inn på LCM) og ny/brukt LCM2. Må selvsagt kodes etterpå, uansett hva man gjør.
×
×
 • Create New...