Jump to content

SuperGaute

Members
 • Posts

  288
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Interesser:
  Bodø

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SuperGaute's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. Bra den er kommet i gode hender! Kjenner at jeg savner den allerede... Er den eneste 5 år gamle bilen jeg har kjent nybil lukt i. Og jeg har ikke brukt noen form for midler for at det skulle bli sånn... Syntes selv den føltes mer som en 1 år gammel bil! Håper du trives med den. Så får du lage en tråd om den hvis du finner på noe gøy! Den har jo bremser og grip til å takle veldig mye motor!
 2. Husker faktisk ikke hvor jeg kjøpte den, men du finner sikkert ACS leppa på gsbildeler. Har sett den mange plasser! Den anbefales... Løfter virkelig utseendet til bilen!
 3. Jepp... I natt drar den. Og det har ikke vært nedbør i dag, så den bør være temmelig ren og fin når den kommer frem! Når er båten i Bergen ES? Får du den med engang? Håper du finner på å kjøpe kompressor, som jeg opprinnelig hadde planer om!
 4. Firmabiler... Vuderer å kjøpe en Opel Speedster å ha som sommerleketøy. Er blitt en fin pris å dem nå.
 5. Åja du er her du også! Ja nå er bilen levert, og snart på tur... Du har hatt veldig mange bimmers ser jeg. Passer fint med en E60 på lista nå. Er egentlig ganske trist i dag! Er en rar følelse og ikke ha bil!
 6. Til dere som PM'er om innbytte. Ser helst at jeg får solgt den uten! Men dersom jeg skal vurdere må jeg minimum har 210 000,- i mellom for å betale ut lånet på min. Skal jeg vurdere innbytte må det være en kurant bil for meg å selge videre, og en bil i meget god stand.
 7. Har man lyst har man lov! Bare kjøp den! Håper jo helst å få solgt den til en BMW entusiast.
 8. Hvordan man skifter pære var vel den første posten i denne tråden....?
 9. Nå har jeg gitt opp, og lagt bilen ut til 299 000,-!
 10. Noen som har noen erfaring på om det er noe merkbar forskjell om man fyller 98 på bilen i forhold til forbruk? Og effekt..?
 11. Tror du dropper det! Kjøp bilen min noen!! 310 000!! Trenger jo ikke privatbil lengre, så nå har jeg satt ned prisen maks! Hadde jeg hatt litt bedre råd så skulle jeg ha kjøpt den tvert.. Men skal flytte nå, så da går det litt cash til innkjøp av masse drit (nye hvitevarer) Men, hvorfor bruker du O.P. Fure som har Opel til å selge bilen din.? Så forresten at bilen din også blir brukt i reklame for Centrum bil(Mekonomen). Synes du skulle kjøpe den selv om du ikke har bedre råd! Kan ordne deg gunstig lån! Selger bilen via O.P. Fure fordi det er jeg som selger bilene på O.P. Fure. Derav også grunnen til at jeg selger BMW'en. Ja så også at bilen min blir brukt som reklame for Centrum bil. Forøvrig ingen som har spurt meg om det er i orden, så de har vel bare tatt "til salgs" bildet mitt. Kan jo være Avisa Nordland som har gjort det også da... Er jo forsåvidt bare ekstra reklame for bilen siden den står til salgs noen sider lengre bak.
 12. Tror du dropper det! Kjøp bilen min noen!! 310 000!! Trenger jo ikke privatbil lengre, så nå har jeg satt ned prisen maks!
×
×
 • Create New...