Jump to content

fupsaker

Members
 • Content Count

  875
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

fupsaker last won the day on July 8 2017

fupsaker had the most liked content!

About fupsaker

 • Rank
  Oberst
 • Birthday 10/08/1986

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Moss
 • Interesser:
  Bil, selvfølgelig!
 • Kjøretøy
  Audi e-Tron 50 2020

Recent Profile Visitors

4958 profile views
 1. Takk! Hehe, veldig! Takker! Ja, gjør jo det. Skal ikke love de helt store oppdateringene annet enn dulling og KANSKJE sort taktrekk med hjelp fra @Saltkjelen.
 2. Hvor mye skal du ha? Den er for stor og tung, for all del: Den sitter godt på veien og er komfortabel. Men for min egen del er den heller "kjedelig" å kjøre, i alle fall om man ser tilbake på mine siste to biler. Jeg gleder meg dog til å prøve e-Tron S 60, som har tre motorer og annet understell. i3'n vi får nå gir meg mye mer av en etterlengtet kjøreglede som jeg har savnet siden jeg leverte inn 3'ern..
 3. Takker og bukker! Vi gikk for Harman i tillegg, selger sa i alle fall han byttet takluke med Harman i hans konfigurator. Takluke ville jeg hatt om det hadde vært panorama. Ikke de små A4-arkene over forsetene. 😅🙈 Vi blir nok veldig happy. Skal tidvis romme ett barnesete og barnevogn til junior på to.
 4. Jeg er fristet til å prøve noe annet enn e-Tron neste år, men lener meg mot i4. 😍 Tror vi også. Jeg gleder meg mer enn kona. 😅 Ja, veldig, men kjøregledeboksen er ikke huket av.
 5. Den har visst WLTP ti km lengre. 🙈 Og takk! Ny av året, ja!
 6. Nå har det seg slik at kona for ett år siden startet firma basert på SoMe, pressemeldinger, strategi, tekstskriving etc og vi har sett et behov for to biler. Siden i våres vet jo de fleste her at jeg dessverre har kjørt en Audi e-Tron 50 etter motvillig å ha levert inn 330'n. Selv om hun jobber bl.a med en Nissan-forhandler og Eker Express (Bård Eker, Hydrolift, Koenigsegg, Ducati etc.) så vil hun ikke ha Nissan Leif, økonomien strekker heller ikke til for en Gemera. Dermed falt valget på en fornuftig i3 av siste generasjon med det største (og eneste?) batteriet. Fargen kan beskrives noe slikt som: Almost heaven, West Virgina, Blueridge Mountain osv osv. 😛 Fargen heter faktisk det og ser slik ut: Bilen blir for øvrig helt lik denne og vi gleder oss til å ta den i bruk, kanskje aller mest jeg. Så jeg klarte å holde meg borte fra BMW i knappe fire og en halv måned (dog leveres den ikke før et stykke ut i oktober). Det blir nok ikke mye oppgraderinger på denne, ettersom jeg stort sett ikke skal kjøre den. Så mest for moro skyld. Den vil bli dullet med, mer enn e-Tron faktisk blir. Så, da er jeg tilbake, dessverre ikke med bensin i blodet denne gang, men en artig BMW.
 7. Fineste E91 LCI på markedet. Drømmebil!
 8. For å ta et enkelt regnestykke: Bompenger, som på seks mnd for oss har gått fra 1100 i snitt i mnd og til 900,- for de første fem månedene våre. Og vi har nesten kjørt like mye som tidligere, tross at Covid-19 kom og satt en stopper for mye. Så allerede der har vi spart mye om man ser isolert på bomkostnad. Samtidig har vi hurtigladet endel og hatt 650 i mnd snitt for det og ca 200,- i mnd i snitt på hjemmelading, det er ned fra omtrentlig 2400,- i snitt på bensinbilen vi hadde tidligere. Så regnestykket til OFV stemmer jo ganske greit jo høyere i pris du kommer. Men vi har også lavere rente på billånet (subsidiert fra Møller) i en periode.
 9. Jeg tror den har tilhørt en på forumet her som også hadde/har M2 som bil nr to eller tre. Fargen er virkelig lekker og jeg kunne tenkt meg denne som brukis. 😛 Men fornuften tilsier i3 til kona nå..
 10. Både ja og nei. De som ikke har en form for avtale hos Ionity betaler 8,40,- pr kW. Dette er jo ran for oss elbilister.
 11. Sikkert plassert slik for å få plass til hengerfeste. 😛
 12. Kona ønsker i3, akkurat den dealen fristet. 😛
 13. Nja, verditapet er nok stort uansett. Og bilen er fantastisk flott. Men jeg tror andelen som kjøper G20/G21 nå vil ha xDrive og ikke bakhjulsdrift. Jeg er enig i resonnementet ditt, men Norge er et land der firehjulstrekk er veldig og tidvis unødvendig utbredt. Bare derfor, enklere å selge igjen.
 14. Nydelig bil, men hadde kanskje valgt xDrive? Du sier ingenting om leasing eller kjøp, men i det lange løp tror jeg det lønner seg. Kan umulig koste stort mer i mnd heller. Uansett, nydelig farge og interiør, står en slik som demobil her i Moss, den er rålekker!
 15. Har en svoger som er på utkikk etter bil, jeg ønsker han skal ha en slik. Er det leasing eller kjøp?
×
×
 • Create New...