Jump to content

fupsaker

Members
 • Content Count

  921
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

fupsaker last won the day on July 8 2017

fupsaker had the most liked content!

About fupsaker

 • Rank
  Oberst
 • Birthday 10/08/1986

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Moss
 • Interesser:
  Bil, selvfølgelig!
 • Kjøretøy
  BMW i3 '21 og eTron 50

Recent Profile Visitors

5734 profile views
 1. Du bør jo i det minste ha powerkit om du skal ha den.
 2. Det er bare en betegnelse BMW bruker på alle sine turbo-motorer, om jeg ikke har misforstått alt. Jeg hadde det samme på min forrige bil, 330i med singelturbo.
 3. Nå får vel flere her vann på mølla, men MDG og Venstre går nå i bresjen for å forby salg av bensin- og dieselbiler fra 2023. Hører det hjemme for diskusjon her eller i Off-topic-tråden?
 4. Denne ble funnet ved et Kick-off-senter i Våler (tidligere Østfold) i går morges. Noen som ser hva det er? Det er spekulert i en 2008 730D, men denne bilen likner vel mer på F10/F30?
 5. Altså, om vi kan gjøre slike småting som dette på i3'en hadde det vært artig, jeg er gjerne prøvekanin! Garasjeportåpner i speil hadde vært magisk, da vi parkerer den lille bilen i garasje for det meste. Har funnet moduler til undersiden av speilet på nett med kamera i, så burde jo funke? Og da kan man sikkert kode inn sport også på vanlig i3?
 6. Hvor mye skal du ha for det speilet? 😛 Og når vi først er inne slike ting: Går det an å ettermontere Surround View på i3?
 7. Ikke finn.no, dessverre, men sjekk denne lekre B5'en: Alpina B5 E61 Touring I... • Premium Classics
 8. Takk, jeg sjekker ut. Tror jeg dropper adapter denne gangen til bilstol, selv om det i mange tilfeller er veldig praktisk å ha et babysete når mor skal på café med venninner i den kommende barseltiden. 😛 Og ikke minst: Takk igjen.
 9. For å følge opp siste post i barnestol-tråden, søker jeg nå etter en vogn som tar liten plass til bagasjerommet på i3'en. Noe som ruller godt og er enkelt å slå sammen, samtidig som det ikke tar spesielt mye plass. Noen tips? Følger kanskje @papertiger kanskje er guruen her også, siden han har en Mini i garasjen.
 10. Nå har det seg slik at vi må se etter et nytt sete da junior på snart to og et halvt år ser ut til å få en lillebror i slutten av mai neste år. Siden kona (Og mest jeg. 😛 ) har fått seg i3, er det jo kanskje best med et slikt sete som kan snus mot siden for enklere innlasting? Setet vil jo også på lengre turer bli plassert i eTron, men der er ikke plassen en utfordring. Setter pris på alle svar.
 11. Kjenner til han fra før, drivende dyktig kar. Lå litt langt bak i hodet akkurat nå, men jeg forespør. Takk!
 12. Et lite dilemma: Vi har bestilt DropOff-behandling på bilen til uka, men er det noe som er bedre/enklere? Kona ble litt skremt av prisen. Vi bor i Moss, så har dessverre ikke muligheten til å dra spesielt mye lenger for å eventuelt la bilen få en annen behandling. På forhånd takk for svar.
 13. Pirelli IceZero føler jeg støyer svært lite, men nå er man bortskjemt med lite støy i eTron.. 😛
 14. Pirelli Sotto Zero eller hva det heter er vesentlig bedre for veiene du kjører på. Selv har vi Conti Viking 7 på i3'en og Pirelli IceZero eller noe på eTron, sistnevnte helt glimrende.
 15. Vet den er mer kjøreglad, men teknologisk, plass- og lademessig ligger den bak e-TRON, derfor venter jeg nok heller på iNEXT neste år, om kona lar meg bytte da. 🙈
×
×
 • Create New...