fupsaker

Members
 • Content Count

  749
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

fupsaker last won the day on July 8 2017

fupsaker had the most liked content!

About fupsaker

 • Rank
  Oberstløytnant
 • Birthday 10/08/1986

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Moss
 • Interesser:
  Bil, selvfølgelig!
 • Kjøretøy
  BMW F31 330ix LCI

Recent Profile Visitors

3449 profile views
 1. fupsaker

  Vær som flis har forsvunnet

  Når man deler Navi-skjermen i to med delt skjerm-funksjon. For én uke siden forsvant været herfra, det ligger i Connected Drive-menyen under APPS, men ikke når man altså har delt skjermen i to ved f.eks medier på den ene og helst vær på den andre. Har prøvd å restarte hele systemet uten hell, oppdatert services, sjekket at alt er som det skal osv. Abonnementet løper heller ikke ut før juli neste år, bilen ble to år for 3 mnd siden. Noen som har vært borte i liknende? Har opplevd at det har forsvunnet i noen minutter og tidligere noen timer, men ikke så lenge som nå.. Kanskje @lagunilla vet?
 2. fupsaker

  F30 tuning

  Med ECU-tune? Jeg har ca det samme fra boksen i dag, men nå om dagen har den feilet i alle programmer..
 3. fupsaker

  F30 tuning

  Men hvor mye får man på min?
 4. Ikke min, men.. Jeg siklet litt på den. 😍
 5. fupsaker

  iDrive 5 til iDrive 6 light/iDrive 6

  Om du har oppskriften kjapt for hånden hadde jeg satt stor pris på det.
 6. Artig statistikk å se, og jeg ser at det kun finnes 15 stk i min farge av min bil i Norge, det var jo sannelig noe. Takk for flott oppslagsverk!
 7. fupsaker

  iDrive 5 til iDrive 6 light/iDrive 6

  😅😅😅
 8. fupsaker

  iDrive 5 til iDrive 6 light/iDrive 6

  Jeg har ikke webasto i Connected drive uansett, så for meg betyr det nada. Jeg ønsker bare hjelp til å endre det. 😛
 9. fupsaker

  iDrive 5 til iDrive 6 light/iDrive 6

  Takk, men jeg tror dette kan gjøres gratis eller tilnærmet gratis også. Får se om jeg fortsatt har kabelen og programmet hjemme.
 10. fupsaker

  iDrive 5 til iDrive 6 light/iDrive 6

  Jasså? Kanskje @lagunilla vet med sikkerhet? Er vel samme NBT EVO som sitter i biler med både iD5 som jeg har i min '17 og biler produsert senere? Trodde man kanskje kunne endre i eSys e.l?
 11. Skulle gjerne oppdatert, om mulig. Hvor enkelt er det, og hva trenger jeg?
 12. Fikk muligheten til å kjøre et par spennende biler her om dagen. Startet med X7 M50d. Vanvittig stor og deilig bil, deilig lyd fra eksosen også. Deretter over til M850i, fy feite for en GT! Brutal og responsiv som få. Herlig lyd og snert. Og ekstremt merkbar firehjulsstyring. Uten tvil noe jeg ville hatt. Deretter over til M5C, ekstremt rå lyd og punch. Brutal som få, følelsen av å gi full gass fra 0 gir en følelse av at alt blodet fosser oppover beina og bak i hodet for brøkdelen av et sekund. Føles litt som starten i en TMS P100D. Den følelsen er vanedannende. Siste bil er nye 745e for en deilig følelse! Oser luksus og eksklusivitet. Følelsen av å være på et flyvende teppe tror jeg føles akkurat slik. Samtidig som jeg får full overkroppsmassasje. Den nye drivlinjen passer bilen perfekt. Deilig lyd fra sekseren og et deilig, liniært skyv fra elmotoren. Hadde bare bilene i rundt 20 min hver, men disse 80 minuttene lever jeg lenge på.
 13. Lavt bakfra som siste bilde før nasjonaldagen! God 17. Mai alle!
 14. fupsaker

  Fredrik 90 sin G30 540d xDrive M-Sport

  Fant igjen der jeg kjøpte: https://horizonleds.co.uk/ Beltene kjøpt jeg hos Sulland. Men noen har nok bestemt at de kan ta mer betalt for det nå. Er jo tre år siden jeg gjorde det. 😛