Jump to content

fupsaker

Members
 • Content Count

  1009
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

fupsaker last won the day on July 8 2017

fupsaker had the most liked content!

About fupsaker

 • Rank
  Brigader
 • Birthday 10/08/1986

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Moss
 • Interesser:
  Bil, selvfølgelig!
 • Kjøretøy
  BMW i3 '21 og eTron 50

Recent Profile Visitors

7141 profile views
 1. Kjørte selv eTron GT i mars, den er helt rå. Og absolutt en drømmebil. Men det at den legger seg 300 000 over i4 M50 og i tillegg er mindre praktisk hjelper lite mot argumentene fra kona. Så hun er åpen for i4 M50.
 2. Høres fornuftig ut.
 3. Jeg tenker i samme baner. 💸🍾
 4. Dette er det jeg har etterlyst i en elbil. Kona er faktisk med på å bytte eTron mot denne. Dessverre må jeg si at det blir nok ingen Alpina på oss nå, men heller i4 M50 med fresh farge utvendig og spennende innvendig. Da enten FC eller SC. Er bare spent på pris og leveringstid. Men det blir nok en grønn/blå med cognac interiør. Så får jeg heller leve med rå ytelse i elbil enn bensinlyd. Får heller importere noe annet spennende inn som godbil på sikt.
 5. Uansett har den jo webasto som du kan bruke fem min før du skal kjøre om du er frossenpinn. Ellers er vel @Saltkjelen behjelpelig med retrofit av diverse ting. Skikkelig lekker var den i alle fall.
 6. Gratulerer nok en gang! Jeg savner F20'en jeg hadde i nesten halvannet år hver dag egentlig. Så jeg stemmer i med @mslello, alle møblerte hjem trenger en 1-serie. 😛
 7. Selv har jeg vært i IF de siste årene, siste tre, og egentlig vært strålende fornøyd. Skal ha gjennomgang med Gjensidige i morgen. De matcher fint på pris, samtidig som de gir kundeutbytte på toppen. Det viktigste for meg i dag er faktisk barneforsikringen. 😛 Vi har straks en sønn til som melder sin ankomst innen tre uker. Så det veier jo tyngst. IF har jeg hatt et svært godt forhold til de siste årene og da på et par skadesaker på huset. Så jeg er spent på prosessen til Gjensidige. Samtidig har vi ikke biler eldre enn 14 mnd nå og da betyr ikke diskusjonen over noe for meg.
 8. Disse B3 biturboene får du med 360 hester, må flytte seg bra i E90, 91 og 92. Men du får også B3s med 400 hester og 540nm fra 2010-modellen. De må virkelig være helt rå. Og en sann konkurrent til M3.
 9. Jeg selv ville vel valgt 2017 4-serie fordi den har dieselsekser! Men en del av egenskapene til 2018-modellen ble endret til det bedre med bredere sporvidde osv, skulle gi bedre kjøreegenskaper. 2017-modellen har et deilig interiør med det beste skinnet man fikk i 3- og 4-serie, 2018-modellen har DEILIG alcantara. Men Tech-messig er nok 330e veien å gå, bra trøkk og tech, samt nybilgaranti i noen år til. @Snagg30 har jo hatt touringmodellen av denne, han kan nok fylle på litt.
 10. Samme eier i 22 år er bra kult! Og bare 78000 på klokka er jo imponerende. Pen bil i flott farge!
 11. Veldig, veldig spent på i4 M50 xDrive!
 12. Denne har dessverre gått meg hus forbi, men gratulerer med kid, bil og hus. E61 ble strøken! Og for et koselig hus!
 13. Jeg kan jo snike inn at man kan få den ultimate sleeper, Alpina D3 Allrad fra Tyskland for omtrentlig de pengene uten avskrekkende kilometerstand. Men da må du på en 5-6 år gammel bil antakelig. Dog er det vel få biler som gir så mye kjøreglede.
 14. Stemmer i for denne, unik 3’er! Og ser ut til originalmontert webasto som du ikke fikk på 3-serien med unntak av i starten på F3x. Bygd på 5’er-chassiet? @Gorg hadde en flott slik og kan vel følge opp med gode argumenter. Den @papertiger har funnet hadde alt man ønsket av utstyr pluss litt til.
×
×
 • Create New...