fupsaker

Members
 • Content Count

  804
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

fupsaker last won the day on July 8 2017

fupsaker had the most liked content!

About fupsaker

 • Rank
  Oberst
 • Birthday 10/08/1986

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Moss
 • Interesser:
  Bil, selvfølgelig!
 • Kjøretøy
  BMW F31 330ix LCI

Recent Profile Visitors

3748 profile views
 1. fupsaker

  Brann BMW i8

  Etter hva jeg kan lese på Dagbladet er DNB/Fremtind igjen på krigsstien mot en fører som var et øyeblikk uoppmerksom i sin Porsche Macan. Han ringte veihjelp, i sjokk, og sa han hadde sovnet. Da han snakket med utreder fra DNB endret det seg til uoppmerksomhet. Vanskelig å si hva som er riktig, men at de tydeligvis opptrer arrogant er under enhver tvil. Dette fører til at jeg ikke har noe ønske om en slik forsikring hos de noen gang i fremtiden.
 2. fupsaker

  Janmagga’s Z4"m" s54 supercharger swap

  Den bilen er såååå lekkert bygget, lykke til med videre prosjekt!
 3. fupsaker

  2017 330i xDrive F31 selges

  Takk for de ordene, men jeg tror ikke jeg må så langt ned. Utkjøpsprisen er også vesentlig høyere enn det, uten at det trenger bety noe. Jeg kan levere den inn i april og være ferdig med den også, får se. Håper i det lengste at jeg får igjen noen av pengene som ble spyttet inn. Enn så lenge har jeg ikke dårlig tid. Håper dere får solgt huset deres, det er kjipt når det er laber interesse for ting man selger. Vet man ikke skal legge noe i det, men 30 som har merket annonsen som favoritt og 2700 visninger burde si sitt for interessen, dessverre ser det labert ut..
 4. fupsaker

  2017 330i xDrive F31 selges

  Bilen er egentlig leasing, men jeg vil helst kvitte meg med den før det. Også fordi vi venter på en e-Tron 50 (som det selvfølgelig er usikker levering på. 😛 ).
 5. fupsaker

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Når vi først snakker om Sixt: Har gold-status pr i dag, leier bil for 2. gang nå når jeg skal til Italia. Valget falt på en 2-serie active tourer, men håper på oppgradering.
 6. fupsaker

  2017 330i xDrive F31 selges

  Er det ingen som kunne tenke seg dette smykket? Er jo åpen for en prisdiskusjon med rett kjøper.
 7. fupsaker

  Den store finn.no tråden.

  Fair nok, den er borte.
 8. fupsaker

  Den store finn.no tråden.

  Siden det ble poengtert at det ikke er lov å fremme egne annonser, blir den borte.
 9. Jeg vet egentlig det, men de er nok ikke så ulike som BMW selv prøver å gi uttrykk for. TROR jeg.
 10. Er vel nesten den som ble presentert som 2GC. 😛
 11. Det er en 1-serie jeg kunne kjøpt som bil nr 2. Men håper akkurat den hadde blitt bakhjulsdreven og ikke FWD. 😛
 12. Merkelig kundebehandling. Vært borte i slik oppførsel tidligere (riktignok litt mer av bagatell art), men begeret mitt hadde vært ganske fullt. Prøv én gang til, går det ikke da, gå din vei.
 13. Det er gjort, var bare lenge siden jeg hadde sett nigeriabrev. 😂
 14. Velger å tro det.
 15. Blir like imponert hver gang det kommer en slik melding, og beklager på forhånd om jeg støter noen: Navn: Raimi ayiman Melding: Hallo, Jeg er interessert i denne annonsen din, vennligst bekreft om den fremdeles er tilgjengelig, og kom tilbake til meg med mer informasjon og din siste salgspris så snart som mulig via min e-postadresse med din direkte e-postadresse. Rami Ayman. Hello, am interested in this your advert, please confirm if it's still available and get back to me with more details and your last selling price as soon as possible through my e-mail address with your direct e-mail address. Rami Ayman. Telefon: 096857464 Email: ayman.rami111@gmail.com