Jump to content

fupsaker

Members
 • Posts

  1295
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by fupsaker

 1. Mener å ha lest dette kommer over hele fjøla. Meg bekjent er den eneste forskjellen på bilen utseende og noe utstyr i form av andre lys (laser foran) og nytt design på baklykter.
 2. Jeg opplevde det samme som @papertiger på vår F31 330iX, balansen og styringen ble vesentlig bedre etter senk fra ACS. Akkurat slik jeg tror bilen var ment å kjøre fra BMW.
 3. Jeg har jo også en dansk svoger, som dere så i Snapshot-tråden. Han kjører bedre på ski enn bil i snøen i alle fall.
 4. Si ifra når du er der, så kan vi møtes og le av de!
 5. Hafjell er en destinasjon som vil betale seg selv med utleie. Ekstreme mengder dansker og andre europere, sommer som vinter.
 6. iX3 LCI har vel også iD7, 8 er vel forbeholdt iX og i4? Uansett har den funksjonen du beskriver som også skulle komme til våre biler, mener jeg å ha lest.
 7. Det er Ionity jeg har ladet på, skuffende. Min selger sier softwareproblemer. Skal ringes i morgen.
 8. Men hvordan opplever du ladingen?
 9. Riktig. Mulig det kom med den siste oppdateringen fra BMW som enda ikke er pushet ut. Og Navien er gammel, fra 2020. Må vel akkurat nå oppdatere selv. Den ladingen skal Bavaria se på, for å begynne på 16-20kW de første 20min i gjennomvarm bil er bare ikke holdbart.
 10. Det er en ting som irriterer meg, og det er lynlading i kulda. Hadde både parkeringsklimatisering og klimatisering for avreise på før avgang fra hytta, bilen sier temp er der den skal ligge. Men bilen sier den mottar kun 20kW ved 60% batteri, akkurat nå lader jeg på Ionity i -2,5. Her var eTron vi hadde vesentlig bedre og begynte på rundt 60kW nesten uansett temp før den steg sakte opp. Så jeg kommer til å feilmelde dette til BMW, kan hende det bare er software. Men det skal ha kommet klimatisering av batteriet ved å legge inn lading som destinasjon i navigasjonen. Holdt på å glemme en kommentar til den gode oppsummeringen din @Ron Jeremy, kjenner meg 100% igjen her..
 11. Jeg har det på iX3'n vår i alle fall, men det må hukes av for. Dvs: Den varsler i alle fall om det.
 12. Min (danske) svoger og svigerinne fra innlandet lånte i3en min opp på fjellet. Google Maps og BMW navigasjon viste de vei til vinterstengt vei med skiløyper. Så de klarte å komme ca 20m ut i den, jeg fikk rygget den 6-7m tilbake. Måtte ringe BMW Veihjelp, kom en super kar som fikk dratt den opp. Han lo litt.
 13. Snakk med selgeren din, det blir/er nok mulig. Bilene fra BMW Norge står på kontinentale vinterdekk som ser ut til å fungere veldig bra. Selv har jeg bestilt med 19", men Bavaria hadde ikke fått klarhet i hva slags felgpakke det ble enda. Dette var før jul.
 14. Selv har det blitt sagt at kundebiler blir produsert fra mars, men om det faktisk stemmer er vanskelig å si. Jeg bestilte 3.6 og signerte kontrakten dagen etter. Ser også at kontraktnummeret mitt er lavere enn alle som sier de bestilte og signerte samme dag, dog usikker på betydningen av dette.
 15. Den var nok riktig priset, kanskje under verdien for rett kjøper. Brått havner den på finn igjen til en høyere pris.. Lekker var den i alle fall.
 16. Hadde jeg sett denne før jeg fikk tilbud om iX3 burde det vel være mulig å ha et kort og artig eierskap før i4 kommer.
 17. Bare for å lufte tankene litt på nyåret: Er det mulig å sette på en frontmotor og på den måten skape en iX3 med xDrive? Eventuelt leke enda mer med tanken og konvertere til en MiX3? Eller iX3M da. Ser liksom for meg at dette ikke koster like mye som en pent brukt i3, men hva vet vel jeg? Teknisk mulig uten å blakke seg?
 18. Og nå får du i tillegg kortere garantitid, 100k km mot 200k km ol avtale ble signert i '21.
 19. Avslutter året med dette bildet og ønsker dere alle et riktig godt nyttår. Og ikke minst takk for det gamle og alle diskusjoner. iX3'en er jeg veldig fornøyd med fortsatt!
 20. Vasket selv iX3 i Elverum i dag, flott vaskeanlegg. Dessverre dunkel belysning fra svigerfars garasje. Men helt fri for snø, deilig.
 21. Vi kan bli enige om to mnd om du vil. Den har chrome delete fra fabrikk.
 22. Ikke uenig. Vi endte jo opp med pre LCI, men svært fornøyd. Og fikk den til en fin pris.
×
×
 • Create New...