Jump to content

Tzunami

Members
 • Content Count

  10504
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tzunami last won the day on April 8 2014

Tzunami had the most liked content!

1 Follower

About Tzunami

 • Rank
  General
 • Birthday December 25

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Kjøretøy
  Passat og Bandit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen år siden jeg har vært innom forumet her, og noen år siden sist BMW i mitt eie. Veldig morro å komme over tråden din, og se at du fikser opp bilen igjen! Har sett den til salgs et par ganger, hvor den ble verre og verre. Men etter 6 eiere og 50.000km iløpet av 9 år, så var det vel enten eller. Glad du har gitt den nytt liv, og et helt nytt sådan! Utrolig at de oransje listene og mattene har holdt så lenge! Veldig pen farge, og et pent stykke arbeid! Tommel opp fra meg! (selv om jeg også stemmer for «tre»-listene😉)
 2. Kan slenge ut en liten (stor) post om mc-turen jeg og en kamerat hadde denne uken, på hver vår streetfighter, og tilbakela litt under 2500km på 6 dager. Startet fra Oslo tirsdag morgen, med ca 50l bagasje hver, og god tro på den kommende uken. Kom så langt som til Sundvollen før regntrekket måtte tas ibruk, (vel spente 800,- dagen før avreise) Videre gikk turen til Fagernes, over Beitostølen (en stopp for å kjøre "olabil" ned slalombakkene i full skinndress) og Valdresflye, med en pitstop ved Lemonsjøen. Kvelden ble tilbragt i Garmo, og neste dag bar opp til Dal
 3. Kan legge ut bilde av sykkelen min, her sammen med en god kompis. Z750 er min, og GSR750 er hans
 4. Tråder som dette gir meg så sykt lyst til å starte et skikkelig banebilprosjekt! Er ikke mye innom Bimmers om dagen, men må nesten følge litt med her når jeg først er innom, ser ut som det blir gjennomført og tøft dette prosjektet
 5. 70D var det du kjørte, den finnes ikke i Performance Det stemmer at hendler er like som hos Mercedes, da Daimler eier en liten andel av Tesla, rundt 1-2 prosent hvis jeg husker riktig. Morsomt å høre at folk i bilmiljø får sansen for elbil. Det, for meg, gjør at jeg tror mye av hatet rundt elbiler ligger i uvitenhet rundt konseptet, og at man ikke har prøvd slike biler.
 6. Takk for svar, er p-sens som lekker ja. Kommer kobling fra tanken, og ut til 2 sensorer, hvor det står p-sens og tank på ledningene. Kjenner du til hvordan man justerer hardhet på disse? jeg har 2 justerings"nøkler" i sort og rød som fulgte med (ikke jeg som har koblet opp systemet, så kjenner for lite til det egentlig) men ser ikke ut til at det er justeringsmulighet i toppen av demperne foran iallefall.
 7. Frode og Mangus, dere som kjenner til luftunderstell, har dere opplevd lekkasje i en av sensorene? Har accuair e-level Har lekkasje rundt en av pinnene i kontakten på sensoren, til "p-sens". Samtidig blinker 1-2-3.. Vet dere også hvor man justerer hardhet på demperne? er det inne i hjulbuen?
 8. Du holder tempoet oppe med m5´n ser jeg? Må få et bilde av begge touringene sammen da?
 9. Han her bygde s62 i e34, og hadde noen problemer, så kan jo lese tråden hans, evt høre med han... http://bimmers.no/topic/673077-e34-540i/
 10. Har bladd litt her, og stusset over hvorfor ikke denne ligger linket her inne! (kanskje jeg som er blind eller ikke bladd langt nok tilbake men...) http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=63850588&searchclickthrough=true Har alltid hatt lyst på E9, og dette ser jo ut til å være et kupp?
 11. Hvor mye har du egentlig brukt på den bilen her nå Gabz? Tips: sett deg en grense for påkost, og jobb hardt med å få til så mye som mulig innenfor den grensen. Jeg hadde 10 000,- i grense på min e36, og jeg fikk til enormt mye!
×
×
 • Create New...