Jump to content

Cbrooen

Members
 • Posts

  1078
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Cbrooen last won the day on November 18 2016

Cbrooen had the most liked content!

Contact Methods

 • MSN
  chriss_546@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann

Recent Profile Visitors

3146 profile views
 1. Ja syntes det er rart problemet fortsatt er der selv uten dørhåndtaket. Når jeg tar i dørhåndtaket fra innsiden så går den pinnen helt opp og jeg kan ved å ta i håndtaket bevege pinnen. Det går ikke på noen andre dører. Er den pinnen som hopper opp og ned nesten som at den henger igjen. Ikke er den helt oppe heller, den er helt oppe når jeg holder dørhåndtaket helt trukket ut på innsiden. Men har samtidig noe som tapper batteriet for bilen står med lader og får varsel hele tiden om lite strøm.
 2. Da har jeg fått tatt av selve dørhåndtaket. Problemet er der fortsatt. Dør klikker og dør pin er ikke helt oppe. Den går helt ned når man låser bilen og når man tar i selve dørhåndtaket går den oppover. Den pinnen som viser om bil er åpen eller låst beveger seg og klikker opp og ned men står ikke i full åpen posisjon som på de andre dørene. Klikkelyd kommer fortsatt. Hvis det var selve dørhåndtaket så ville vel ikke problemet vært selv om selve håndtaket er tatt av bilen? Eller? Kan jeg eventuelt ta av dørhåndtak bak og prøve det på forran? Hvis problemet da blir borte så vil det være dør håndtak, om ikke så kan det være låsemekanismen? Eventuelt kan det kanskje være en annen dør? Eneste er jeg syntes det er rart at det klikker sånn selv om dørhåndtaket på dør er fjernet. Hvordan kan et annet dørhåndtak ha noe å si for at den ikke er i orden?
 3. Så hvis jeg kobler av håndtaket på passasjersiden så kan jeg teste om systemet fortsatt klikker som det har gjort? Har ikke tilgang på ISTA Har også problem med at batteriet tømmer seg, så det kan jo muøig være comfort access som driver å kødder i et dør håndtak. Eneste som virker litt rart er at selve dør pinnen som man kan se går opp eller ned er sånn halvveis oppe. Men tydelig noe med den døren. Får teste som du skriver med å ta av det ene håndtaket:) Leser om at det er standard feil med det ja, eneste er at jeg har individual farge så spørs om de får til å levere det samt at det ikke blir farge forskjell. Bilen er champagne quartz. Ser ganske kurrant ut som du sier med demontering av håndtaket
 4. Har testet litt idag. La fra meg nøkkelen og da har bilen åpnet seg uten å klikke helt på passasjer døren. Soft close funksjon virker helt normalt ellers på alle dører Med en gang jeg hadde nøkkel i nærheten så begynte problemet igjen. (passasjerdør klikket flere ganger som på video) Dør på sjåførsiden er her på bildet hvor alt er normalt Dette er døra med problemene, her er den lenger ned som man ser. Den går helt ut når man drar i dør håndtaket også går den tilbake igjen når man slipper dør håndtaket. Kan jo være dør håndtaket som er gåent, eller dør mekanismen/aktuator? Hva tror dere med samme system eller dere som kanskje har hatt noe lignende problem?
 5. Prøvde legge filmen til igjen. Jeg åpnet døren fra utsiden og drar i håndtaket en gang da kommer den lyden (klikk x3) døren går da litt opp, soft close avstand. Men på de neste 3x klikkene åpner døren seg samtidig med at jeg drar i håndtaket en gang til. Mulig det kan ses bedre på videoen, skal være mulig se den nå. virker som det er comfort access eller selve mekanismen?
 6. Hei Har problemer med en Bmw F10 2012 som ene passasjer dør er veldig rar på. Bilen har soft close og comfort access. Legger ved en video, noen som vet hvor feilen ligger og eventuelt har noen forslag til problem fix? Takk for hjelpen, klarte ikke finne noen tråd her IMG_1529.MOV
 7. Sikler fælt på I4 M50 selv, men hvordan tror folk denne blir som familiebil med 2 småunger? Blir vel litt dårlig plass for to barneseter, vogner osv her? Ser bagasjerom er 470liter, men ser litt smalt ut. Eventuelt noen med småbarn som vurderer bestille, eller har bestilt?
 8. Forskjellen i de to topp pakkene fc/sc er skinnseter, skinntrukket dashbord, el seter med memory, oppvarmede bakseter, mer avansert driving assist og noe annet div. Forskjellen er rundt 60.000kr. Vet på ix så koster skinn 60.000kr mer enn vanlig sensatec kunstskinn.
 9. Den øverste du linket til er det jeg som har eid og tatt inn til Norge. Meget pen bil! Den har hatt rundt 3 eiere etter jeg hadde den. Han som eier bilen nå er veldig flink til å ta vare på bilen så bilen er meget pen. Angående pris så er Alpina litt ulikt priset, de bør hvertfall ligge rett bak m5 e39 i pris alt etter km og tilstand. Bare prøve seg på bud man selv mener er innenfor. De begynner bli sjeldne biler og er garantert en investering og ikke pengesluk
 10. Syntes det var litt rart at det stod skrevet 400nm i moment på Bmw sine sider for m50, men det er faktisk 795nm.
 11. Ikke så dum prising fra Bmw her, blir nok en stor selger dette. Med praktisk baggasjerom som åpnes som 3serie gt hvor hele luken med glasset åpnes er den jo også en praktisk familiebil. Mange fine fargevalg var det. Må si noen av fargene lagt ut over her i tråden var flotte. Noen som tenker bestille? Har disse baggasjerom foran også eller er det lukket som på IX?
 12. Kontakt bimmerupgrade som holder til i Nannestad. De har det du trenger og fikser dette for deg. Send de en forespørsel på facebook. Ikke er det ille priser hos de heller og de har god peiling
×
×
 • Create New...