Cbrooen

Members
 • Content Count

  979
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Cbrooen last won the day on November 18 2016

Cbrooen had the most liked content!

About Cbrooen

 • Rank
  Oberst

Contact Methods

 • MSN
  chriss_546@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann

Recent Profile Visitors

1603 profile views
 1. Vært litt varme her. Dette er vel i asbest? Asbest skjold har blitt helt oppløste og ødelagte. Plugg ledninger blir varme som bare det. Her blir det bytte til asbest frie varmeskjold og full shine i motor rommet. Her skal det bli fint igjen. Bytte kabler, tennplugger og masse annet nytt.. Viste ikke at de i 1989 fortsatt brukte asbest. Jobber i byggebransjen og det ser for meg ut som det er det hvertfall.
 2. Kult med rød coupe. Gratulerer med enda en z bil. Kan ikke være mange røde av disse her til lands. Tror aldri jeg har sett en eneste en. Har du kanskje den eneste z3 coupe i rød? Kan noen bekrefte. Uansett blir dette gøy og følge med på. Blir dette banebil, eller blir roadster fortsatt det?
 3. Cbrooen

  Den store finn.no tråden.

  https://mobil.blocket.se/annons/skane/bmw_320_e30_m_tech_ii_svensksald_lagmil/84256426 Hvis noen ønsker seg e30 m-tech til en rimelig sum.
 4. Hei på bilen min virker ikke låsingen fra ir fjernkontrollen på alle dører. Den låser kun passasjer døren. Men om jeg bruker nøkkelen i selve dør låsen, da kan alle dører låses igjen og opp uten problemer. Har sjekket sikringer, hva kan dette være tro? Det mekaniske virker, så er noe elektrisk som surrer. gjelder bmw z3
 5. Ja er vel kopi av mye bbs osv. De jeg har sett på er jr9. Er det noen gode alternativer? Keskin, eller noen andre? har noen felger nå men de er chrome og ser litt jalla ut syntes jeg.
 6. Sitter og titter litt på felger til e30. Kom over japan racing felger. Tenker montere 16 toms på e30 m-tech 2 bil. Hvordan er kvaliteten på disse felgene? Flasser de lett? Noen med erfaring på disse felger? det må senter ringer til, men det går vel greit. 16 på e30 vil være greit det? samtidig bør man ha 4like felg med 7,5 eller 8 i bredder eller bør man gå for 7,5 bredde front og 8 eller 9 bredde bak? bilen skal mulig også få kw coilovers med tiden, står på orginale dempere nå legger ved et bilde av en bil med samme felger.
 7. Litt helge syssler. E30 fikk en shine og skal få mer shining. Bestilt masse deler og skal få byttet plugger, olje/filter, tennkabelsett, varmeskjold mm. Bmw 540 møter E50 amg. Her ble det også vasket og shinet litt. Slitedeler skal byttes og smørbrødliste er bestilt. God søndag, snart mandag nå og jobb uke.
 8. Cbrooen

  1989 bmw 320 e30 ulyd og dårlig aks

  Noen som vet om hvilke plugger som er best? blir anbefalt bosch W8 LCR og W7dc/W8dc Noen som vet hva som passer m20b20 best av disse?
 9. Cbrooen

  1989 bmw 320 e30 ulyd og dårlig aks

  Takk for info. Skal gå igjennom og sjekke alt. Skal bytte plugger og ledninger mm.
 10. Cbrooen

  1989 bmw 320 e30 ulyd og dårlig aks

  Men noen som vwt hvorfor bilen drar så dårlig? Plugger? Skal bytte plugger og gå over bilen, men bør jeg velge orginale plugger? Eller bosch eller alternativer? takk for svar folkens
 11. Cbrooen

  1989 bmw 320 e30 ulyd og dårlig aks

  Ja kan være, skal sjekke det ut. Eller om det er felgene. Rister i hele bilen hvertfall og høres ikke bra ut. Men hva kan grunnen være til så dårlig aks?
 12. Hei Har en 1989 e30 320 med litt fusk. Når jeg kjører så kommer det ulyd, romling. Bilen går også veldig dårlig i hastighet og i aks er den som en hiace. Virker som den har motstand. Sjekket og bremsene ligger ikke på. Temp på motor er normal. Bilen har 16toms felger og kan det være noe med dette tro? Det kommer ifra 60-100km og virker som bilen skal ta av. Har sjekket litt og dekk/felg tar ikke borti skjermer eller dempere. har lyttet og klarer bare høre at lyden kommer fra front av bilen. Når jeg svinger mot høyre kommer det mer lyd, mens det blir mer borte når jeg svinger mot venstre. må få bilen på bukk og sjekke under, men noen som vet hva som kan være symptomene på disse tingene? la ved et lydklipp, høres værre ut enn en hiace. takk for tips A12ACD10-BA4C-491E-824B-2AD9955483C8.MOV
 13. Cbrooen

  Post bilder av din E34 her!

  Mange vakre e34 her, begynner bli færre av de også desverre. Biturbo 91 og 540 95
 14. Cbrooen

  Bmw m3 e46 ess

  Hei Sikler litt på m3 e46 om dagen og kunne tenkt meg en sånn til sommeren. Det jeg lurer på er hvordan er det å montere ess presse? Er det driftsikkert? Hvilket kit er å anbefale, om noen har testet? De har jo kit på rundt 450hk, 525hk,550hk og 575hk. Hvordan takler smg kasse presse, er det mye annet som bør fikses? skal jeg ha så er det mest fristende med 525/550 kittet. Men noen anbefalinger og eller erfaringer? Hvordan blir bilen å kjøre orginal vs med presse? Regner med 550 er merkbart kontra 343? takk for info
 15. Cbrooen

  Den store finn.no tråden.

  Folk priser bilen sin som de vil. Rart med det men er vist sånn at alle er forskjellige. Greit at biler kan være priset idiotisk, men hvis det er noen som gidder kaste bort en sånn sum på en sånn type bil, når man får mye annet kult så er det helt greit. Det er dems penger og dems valg. Men at folk skal komme med bedreviten på priser osv er så teit. Har selv hatt bil ute for salg, hvor flere bedrevitere som tror de kan alt har sagt prisen er høy og bare kommet med vissvas og nada. Men bilen blir solgt rett etterpå. Men er vel ikke rakettforskere som sitter å sender ut sjalusimailer på finn som hobby. Skal man handle bil så handle, men hva er vitsen med å prøve å leke dektektiv på prisingene folk gjør på finn. Her en bil som er priset helt greit, selv om man sparer litt på hente en selv ifra DDR. Men husk verdien på disse går raskt opp, sammen med andre alpinaer og m biler. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=135908161