StigJ

Members
 • Content Count

  8677
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

StigJ last won the day on November 18

StigJ had the most liked content!

3 Followers

About StigJ

 • Rank
  General
 • Birthday 11/12/1977

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Byberg/Sola
 • Kjøretøy
  E86 Z4 & F30 316i

Recent Profile Visitors

8108 profile views
 1. Da får jeg blinke og tute neste gang Ja den står som regel på MIN plass hver dag Våge seg de som tar den
 2. StigJ

  Den store finn.no tråden.

  Er vel en av de gamle demobilene til Bavaria Stavanger da de hadde agentur på ACS. Mener jeg har vært med på å montere multimediaoppsettet i den bilen der da jeg jobbet hos Bilradiospesialisten.
 3. StigJ

  Oppdatering av Bimmers 04.09.18

  Jeg får opp reklame for nye Toyota Camry hybrid i tid og utide. Kan ikke si at reklamen funker på meg Holder meg til Bimmer litt til jeg
 4. Du eller konemor som rattet Mini i ettermiddag? Lå bak en rød spretten tass gjennom rundkjøringene over Solasplitten 😄
 5. Kan vel kanskje være Arendal Ghetto-foamstyle eller noe.
 6. Tips til Fussoen: Legg TYNT. Og så kan du buffe av lenge før det har gått 10 minutter. Jeg har pleid å begynne med å legge på to paneler. Feks. forskjerm og fordør. Buffe av forskjerm, legge på bakdør, buffe av fordør, legge på bakskjerm, buffe av bakdør osv osv.
 7. Og så de peneste hjula du har da... men 373 er jo heller ikke feil. Faktisk hele den F11en du posta var meget pen.
 8. StigJ

  Den store finn.no tråden.

  Sikkert i Norge da den har Eurofront pluss den i tillegg har fått nytt Euro instumentpanel. Men i og med den er US-utgave så har den vel også 333hk?
 9. Æsj! Får jo bare mer og mer lyst på en slik blå en....
 10. Bort med tåpelysa ja! Ble bra det der. Du skulle jo bare fortsatt i Alpinaverden og tatt med deg en Alpinaleppe i samme slengen
 11. StigJ

  Oppdatering av Bimmers 04.09.18

  Jeg er gammel og bruker for det meste pc når jeg er innom bimmers Jeg kan fint leve med reklame, men det er rimelig frustrerende når det ligger bannere mellom innlegg nedover i trådene. Om reklamene hadde ligget på sidene slik som på finn.no og nettavisen.no så hadde det være mye bedre. Da er i alle fall leseflyten på innleggene nedover opprettholdt.
 12. Nesten ett år siden sist den ble polert. Og det var nesten ikke nødvendig etter en kraftig nedvask. For her var det lite defekter og riper 👍🏼🙂 Kjører en større test i løpet av vinteren på to forskjellige vokser. Må finne ut hvilken jeg skal bruke på kundebiler som vil ha lengst mulig holdbarhet. Fussoen er kun for referanse da det er den jeg skal finne erstatning til. Så enten Bilthamber eller Collinite. Begge er veldig fine å jobbe med og lukter minimalt. Tok like greit med krukka til Swisssvax Autobahn som er lagt på felgene. Laget meg også en oversikt over hvilke paneler som fikk hvilken beskyttelse. Veldig greit å kjøre de forskjellige rundt på forskjellige plasser da f.eks. førersiden har en tendens til å få mest juling på vinteren.
 13. Men coupe fikk kun N52B30 og S54B32.
 14. StigJ

  Den store finn.no tråden.

  Denne var faktisk skitkul! https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=162888935 Som regel så gjør ikke E30 så veldig mye for meg. Jeg liker bedre E21 da, men denne gikk rett hjem hos meg utseendemessig.