StigJ

Medlem
 • Innholdsteller

  8436
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  59

Alt skrevet av StigJ

 1. StigJ

  Prosjekt F80 M3 LCI II

  Lekkert! Men ja, litt mer ned fremme så hadde det vært spot on. Ser det samme på F30en min med H&R fjærer.
 2. StigJ

  Prosjekt F80 M3 LCI II

  Urban green ja. Fikk den på pre-facelift Z4 roadster.
 3. StigJ

  Prosjekt F80 M3 LCI II

  Gratulerer igjen med et helt riktig valg! Både karossmessig og ikke minst fargemessig! Den er bare griselekker! En ting jeg har lurt litt på, er dette tett lakk uten metallic og akkurat samme fargekode som på E36 M3GT? Siden du nå har handlet inn min favoritt F80 har jeg måttet finne meg en ny unicornfavoritt
 4. StigJ

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Hørte med ham nå. var et 3.0is problem da sidemarkeringslyset sitter i hovedlykta og de satte seg på bakbeina hos tilsynet. Endte med å tape over pæra. Lyktene ble senere byttet til Euro-modell. Så da er ikke dette et tema på M Coupe da sidemarkeringslysene sitter for seg selv i fangerne.
 5. Jupp. Nå må du bare se å få litt lys i den palmen
 6. StigJ

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Tenker du verdiøkning ville jeg ikke vurdert US-modell. De pleier å være mindre attraktive. Utenom de stygge sidemarkeringslysene så har du litt mindre hk grunnet noe katalysatorgreier. Strengere avgassregler etter hva jeg har lest. Andre hovedlykter som du må belage deg på å bygge om. En jeg kjenner importerte en 3.0si roadster fra USA, og han slet veldig med å få skilter på den grunnet lyktene. husker ikke hvordan det ble løst. Annen radio, men det er jo ikke akkurat noe tema lenger her i Noreg.
 7. StigJ

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  @E30TurboTouring Dette er biler som kommer til å stige i verdi om det er bra eksemplarer. Jeg har sett at like min egen med ca samme kilometerstand ligger i ca samme prisleie som det jeg gav for min i 2010. Men det er tungsolgte biler her til lands. Men skal du ha den i mange år er det nok ikke den dummeste tingen å plassere penger i. Se bare på Z3M. Prisene i Tyskland på både roadster og coupe har skutt i været de siste årene.
 8. StigJ

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Forstår deg veldig godt at du vil ha en slik en da jeg selv har en Z4 coupe. Dog dessverre ikke med S54. Ikke lett å sette noen pris på Z4M coupe her på berget da det ikke akkurat florerer av de. Jeg har funnet 5 stk. norskregistrerte Z4M Coupe. Og 4 av de har vært for salg en eller annen gang. @Lazyman Importerte en nydelig Interlagos Blau i 2016 var det vel. Dette er den eneste som ikke har ligget for salg. Men her er i alle fall noen tidligere annonser. Merk at disse annonsene begynner å bli noen år. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=53015305 registrert solgt sist i 2014 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=84704383 (denne er såpass modifisert at den kan nesten ikke tas med i beregning her) Registrert solgt sist i februar i år. Men hva den gikk for må gudene vite da den har ligget for salg i flere år til denne prisen. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=91694006 (denne har vært krasjet og bygget opp igjen. Solgt til en som har en større bilsamling) Registrert solgt sist i 2017. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=72834803 (ble vel aldri solgt) Import i 2014.
 9. Jaja. Da får jeg legge ut noen bilder av snart nyervervelsen min. Står fremdeles i Tyskland hos forhandleren. Men har signert kontrakten og blir betalt i neste uke. Så blir den satt på bil og kjørt oppover. Om bilen: Registrert første gang 28.3.2007. 3.0Si som er eneste alternativ utenom Men. Kilometerstand: 19.000 Farge: Hellrot (håper den ser bra ut) Interiør: Oregon sort skinn. Pris: Den hadde en prislapp ja. Utstyr: - Multiratt - Chromeline interiør - Antrasitt taktrekk - Tonede ruter bak - Bixenon med lyktespylere - PDC - Regnsensor - Klimaautomatikk - Navi Professional med Blåtann HF. - BMW Assist - M understell - M sportseter i sort skinn med varme. - 18" M-Sport felger Type 135. Greit utstyrt men mangler M rattet. Dette blir muligens fikset på med tiden. Tror nok det blir toning av siderutene siden det er tonet originalt bak. Ser litt jalla ut med kun bakvinduene. Gått litt som demobil hos forhandleren den står hos nå. Eldre pedantisk eier (stamkunde hos forhandleren) som har hatt den etterpå. Bytta denne ut i en ny Z4 3.5. Vider planer blir ikke mange. 19"ere og litt mer senk. Gleder meg uansett som en unge i lekebutikken. Etter snart 9 år med en 318i E46 sedan er det på tide å bytte ut bilen med en med nesten fullt motorrom Enjoy!
 10. @fxslin Hele delen som selve kroken er festet i står på innsiden av det originale varmeskjoldet. Det går over potta og buer bakover og ned mot nedre kant av diffusor hvor det er skrudd fast. Hadde jeg bøyd det hadde det bare hengt og slengt i nedre kant. Ser nå at GS har en tilleggsdel som er et mindre varmeskjold hvis det ikke kun er illustrasjonsbilde..
 11. Da har jeg endelig fått montert på hengerfestet etter å ha ligget å samlet støv i garasjen i en drøss måneder... Ikke koblet opp det elektriske enda dog. Kun dratt kablene inn i bagasjen. Var kjempekjekt å borre et 40mm hull med kun et trinnbor som gikk opp til 30mm til kabelgjennomføringen (den nederste)... Pluss batteriet som satt rett på innsiden. Så det ble å borre masse små hull rundt hele og pusse ned taggene som stod igjen slik at proppen ble tett og fin. Skitjobb... Jaja. Fikk nå alt på plass igjen uten å ødelegge noe. Kroken klemmer på den ene finnen til diffusoren slik at den blir litt skviset litt opp på midten. Har lite lyst å trimme av den da den ikke vil bli flush med de andre. Skal jo ikke kjøre rundt med kroken montert på mer enn når jeg drar en henger, så går vel greit. Det jeg må sjekke ut litt mer er siden jeg måtte kappe ut spor i varmeskjoldet er å få dekket til noe. For kabelen er nå farlig nær potta synes jeg. Noen som har avtagbart hengerfeste på sin F30/31 som kunne tatt et bilde slik som det siste bildet her? Må finn ut hvordan det egentlig skal se ut og hva jeg mangler.
 12. Finner jo alltid på noe å gjøre i garasjen selv om jeg burde jobbet i huset
 13. StigJ

  Den store finn.no tråden.

  Eier er vel medlem her inne skulle jeg mene.
 14. Da var hverdagsvogna preppet for den ekle vinteren. Polert, montert skvettlapper og på med nypolerte og vokset vinterhjul.
 15. StigJ

  BMW M3GT #109

  Vet ikke om det passer å gratulerer med slikt. Kan tenke meg det er litt vemodig å se den forlate deg etter så mange år. Håper i alle fall du fikk godt betalt. Synd den havner utenlands da.
 16. Mine står også samme veien.
 17. Panel for panel. Da er det ikke mange minuttene mellom. Jeg kombinerer som regel en dør og en skjerm samtidig.
 18. Bruker kun lys Fusso uansett lakkfarge. lest om flere som har slitt med den sorte. Var rett før jeg kastet hele boksen i søpla pga den var noe dritt å buffe. helt til jeg fant ut at å ta panel for panel er helt ok for denne forsegleren. La hele bilen tidligere. Nå er det jo en fryd å buffe. Så den er enda i sortimentet mitt. Legger den på kundebiler som ønsker en veldig holdbar beskyttelse. Legges også på felger.
 19. StigJ

  Bråk og bulder under bilen fremme

  Må også få klipset tilbake nivåsensoren til Xenonlysene også som henger og slenger på første bildet
 20. Alle hjulene over her er over gjennomsnittet gromt. Jeg har alltid vært mest svak for Hartgene, men her må jeg være ærlig og si at RS2ene gruser de alle i mine øyne.
 21. StigJ

  Bagged M2. Bilde update

  Må vel være den bilen du har hatt i ditt eie lengst av alle Viser vel bare at M2 er meget gromt og undertegnede kunne svært gjerne hatt en slik en.
 22. Og så sinnssykt mye penere med vinterhjulene