Ingvaldsen

Members
 • Content Count

  669
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ingvaldsen last won the day on December 2 2019

Ingvaldsen had the most liked content!

1 Follower

About Ingvaldsen

 • Rank
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Kongsberg
 • Kjøretøy
  e39 530dat msport

Recent Profile Visitors

4485 profile views
 1. Ingvaldsen

  Den store finn.no tråden.

  har mine tvil om at det er alpina som har montert støtfanger, men jeg liker msport optikk mye bedre selv om alpina har sin sjarm. den har alt det viktigste men den har langt ifra alt, hollendere ser ut til å ta vare på bilene sine imotsetning til andre eu land for det er der jeg har funnet de fleste perlene.
 2. Ingvaldsen

  Den store finn.no tråden.

  https://www.reezocar.com/en/voiture-occasion/alpina-d10-RZCMKPNLM1260292367.html nå skulle man glemt tidligere erfaringer å fått handla..
 3. Ingvaldsen

  E39 touring, bakluke siger

  på tysk men veldig bra guide om hvordan dette gjørest
 4. Ingvaldsen

  E39 touring, bakluke siger

  4 ja ofte de til glas luka som er værst men er greit å bytte alle 4 når man først tester tolmodigheten
 5. Ingvaldsen

  Min 530xd E61 LCI Individual

  har enn kjenning med 525dat xdrive med akkurat de felgene å de sitter milevis under bilen så er romslig for felger med lavere innpress også virker det for.
 6. Ingvaldsen

  Min 530xd E61 LCI Individual

  etter det jeg har sett på e60 xdrive så sitter felger til xdrive sitter milevis under bilen men kanskje jeg tar feil 351 sklir nok rett på, jeg ville faktisk gått for f1x dimensjon på dekk også med mindre du skal skamsenke
 7. Ingvaldsen

  Min 530xd E61 LCI Individual

  stemmer for style 172 eller 351
 8. Ingvaldsen

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  rattet har alltid vært trist på alpina, men g30 er et unntak.
 9. Ingvaldsen

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  når det kommer til diesel er jeg faktisk litt i tvil, siden alpina d10(e39) kom så har alpina aldri levert en diesel bil som overgår bmw sin egen toppmodell(mulig jeg tar feil). det synst jeg er litt synd og merkelig siden de ved en rekke tilfeller har presset bensinmotoren litt lengre på fleste modeller, kanskje @TRF har noen synspunkter på dette ? hadde likt å sett alpina hadde tatt dieselmodellene et steg over 50d modellene til bmw., men det kan være at de støter på store tekniske utfordringer mtp avgass krav.
 10. Ingvaldsen

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  enig i mye du sier at Alpina hadde mye større prestasjoner i den store sammenhengen da enn nå, men den nye g3x b5 biturbo synest jeg er med på å skille seg ut på samme måte igjen. ikke minst touringen som idag er påstått verdens raskeste stasjonsvogn, dette er en bil jeg faktisk ser fram å kunne få tak i selv når den kommer ett stykke under millionen. som vist i filmen så er det akkurat slik min drømmebil ser ut, noe som kan virke som en kjedelig familiebil for uvitende men et vakkert råskinn uten å skrike etter for mye oppmerksomhet for oss entusiaster. kan det bli noe bedre vist man foretrekker en 5serie ?
 11. har pilotsport 4s i 19 på m5 og det føles my faster og mer presist en falken fk510 som jeg også har kjørt endel med, falken er jo veldig fine når det kommer til støy og komfår men vil ikke si michelin er noe dårligere der. Michelin er også mye mer slitesterkt en falken noe jeg også har erfaring med, når det er sagt så er hankook evo s1 noe mitt imellom. men har du råd til michelin så er det ikke noen tvil, da har du gode dekk noen sesonger. vil også poengtere at @turbojugen her inne har meget god pris på michelin og samtidig rask levering.
 12. er det snakk om b58 i den 540e da ?
 13. tenk hadde det vært en 530e med 3 liter diesel og xdrive..... da hadde jeg tenkt tanken på ny bil også men vi kan ikke få alt på sølvfat..
 14. Ingvaldsen

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  dette var tider.