liffi

Medlem
 • Innholdsteller

  3445
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

liffi vant dagen sist Desember 1 2017

liffi hadde mest likt innhold!

1 følger

Om liffi

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 08/18/1988

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Nesodden 45min fra oslo mot Sweeden
 • Kjøretøy
  Ymse Bmw og no turbo ræl

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Å jasså! Var pappa rik? 😂 familiebilen våres i mange mange år. Kjøpt ny i 1985 å som du veit Jan så står denne hos pappa enda men trenger litt kjærlighet stakar
 2. Oi oi! Snart 200 sider ja! Liten milepæl for noen det å. Synes det er bra og få opp forumet igjen. Det var jo så utrolig bra før facebook driten tok over på en måte. Prøver og oppdatere og skrive så ofte og mye jeg kan selv, men blir fort litt glemt også pga lite tilbake respons og interesse. Bimmers er ikke hva det var desverre men har fremdeles et håp om at det tar seg opp igjen:)
 3. Nydelig lesestoff og kjempe jobb! Gleder meg til oppstart :)
 4. liffi

  Alpina b10 biturbo resturering.

  Stått på litt ser jeg! Bra jobba. Gledes og se denne på veien igjen. Levd et hardt liv
 5. Artig lesing og gratulerer igjen! velkommen til E28 familien! Ser nå at jeg må få ut fingeren med min 535i å få den på veien igjen så vi kan ta et lite mini treff lykketil med «prosjektet»
 6. liffi

  E34 ///M532i S54, reborn

  Så fint ut det rattet. Passer resten av bilen
 7. liffi

  Leiv’s macaoblue E34 M5

  Dette kan jo bli spennende . Får håpe det blir like bra som når Bmw gjorde dette i 1990!
 8. Nei. Er vell relativt «sjeldent» å komme over sånne lengere men lånen på finn.no for en tid tilbake men usikker på om det var med papirer eller ei.
 9. liffi

  Leiv’s macaoblue E34 M5

  Nå som vinteren er på vei så tenkte jeg å fyre isbilen og gi den en sjans på en eu kontroll 🙄 blitt pisket siste åra på isen så har fått litt hard medfart. Men alt i alt så er det en grei bil. Gått 197.000 bare men fått seg en liten trøkk bak i hjørnet en gang å «rettet» med hammer og sparkel av no slag. Dører å bakluka passer ikke helt, men samma det! Fyrer alltid og motoren er like fin etter x antall helger på sperra igjennom vinteren. så får nå se hva av feil som blir funnet så prøve å rydde opp litt og få en brukbar bruksbil igjen
 10. Vasket å klar for og sjanse på en Eu kontroll
 11. V12 er tøft ja. Er komplett bil dette. Norsk 750il . Så planen er og kose seg med denne til sommeren ja, hu frøkna hjemme har vell igrunn gitt opp å bry seg med hvs jeg kjøper å driver med innen bil. Så lenge E61 funker å har diesel så er hu relativt fornøyd !
 12. Her skjer det pent lite men noe. Skrot18 står og venter på motoren sin. Turbokittet ble solgt og ny motor er innkjøpt. B28 med litt ymse deler blor også 540 bakstilling så kanskje den holder noen runder på E30meet. 535’n står fremdeles på lager. Tok en titt på’n når M5’n ble satt inn for vinteren. Var ogdå å hentet nye felger til den her i helgen. Ble noen Rc 090 som jeg synes kler e28 meget bra. Skal ha «org» utsende med tidsriktige hjul å noen senkefjærer bare da det skal brukes ble også i samme slengen i helgen avtalt enda et spontankjøp🙄 ... ikke at jeg har nok fra før men alltid hatt lyst på en slik, så dette skal bli sommerbil (nr 3 ) ??? Må vell ha en 7 serie i sammlinga også.