Jump to content

hanssae

Members
 • Posts

  405
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

hanssae last won the day on August 29

hanssae had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Jørpeland , Rogaland
 • Kjøretøy
  ALPINA B6 BiTurbo F06

Recent Profile Visitors

2647 profile views
 1. Desverre alt for mange som ikke vet sitt eget beste 🙄
 2. Genial måte å legge inn bildene på 🤩 3,0 Limousin
 3. Ja det er heldigvis håp , når konfirmanten kom ut på trappa så fikk mora beskjed om å hente bilen , som selvfølgelig var parkert laaangt vekke 😎 , for nå står alle dei rette her sa han og refererte til kameratene 😂 Når alt hadde roet seg på kvelden så lurte hun på hva som var det beste med den store dagen , bilen fikk hun til svar . . . . .
 4. Søsteren min lånte bilen i konfirmasjonen til den bilinterreserte nevøen min , og der hadde broren lånt en Etron GT for anledningen. Komentaren hennes var , GT går for å være en grombil , men ALPINAEN fikk desidert mest oppmerksomhet i selskapet 😀 Det varmer et fosilt brennstoff hjerte ❤️
 5. @Fredrik 90 Jeg er desverre offshore , det er søsteren min som har lånt den ned til Arendal for å overraske en bilinteresert sønn i konfirmasjonen hans , og det klarte hun 😅 Godt å se at hun parkerer nøyaktig og fornuftig 👍
 6. Går ut ifra at det blir en ALPINA 👍
 7. @papertigerLundevatnet , på østsiden av Moi , etter tunellene
 8. Nei bare lokalt @tambur4 Det lengste blir en tur til Arendal i slutten av måneden 🙂
 9. Flott bil og felger 🤩 sikkert ikke så mange som legger merke til at ventilen viser 😎 Syns ALPINA felgene passer veldig godt på F01 , i tillegg til type 128 Var nok fornuftig å gå for Michelin Pilot Sport , Kjører det selv og er veldig fornøyd.
 10. Litt bilder fra vårt fremtidige tilholdsted i Ryfylke 🙂 Gjeder meg til å bygge ny garasje til våren , klarer å få plass til 80 m2 . Har stått i carport to år nå og det liker hverken jeg eller bilen . . . .
 11. Der gikk det en ALPINA B8 i høyet B8 smell på Goodwood . . Edit ny link
×
×
 • Create New...