Nautiluz

Moderatorer
 • Innholdsteller

  3267
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Nautiluz vant dagen sist Desember 16 2015

Nautiluz hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Nautiluz

 • Rang
  Moderator
 • Bursdag 06/18/1983

Contact Methods

 • MSN
  michael@nzc.no
 • Website URL
  http://www.nzc.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Strömstad - Sverige
 • Kjøretøy
  E92 M3, E53 X5, E90 325d

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da tror jeg det er enklere for han å sette kablene over på en IDE kabel som er lang nok så slipper han skjøte.
 2. Sier ikke at det ikke vil funke. Men har mange kunder i kom hver dag som ikke klarer koble opp noe som har med elektrisk i heletatt. Så dette er jo opp til trådstarter hvor mye han ønsker jobbe med dette. Kabelen ser slik ut når knappe panelet er åpnet. Så kan bruke originale kontaktene igjen.
 3. Joa.. Om noen ønsker å bruke den mengden tid på noe så lite som muligens ikke funker så er det bare kjøre på da.
 4. Joa. Men er en kabel lignende gamle HDD IDE kabler som var i pc før.
 5. Focal fra Passat vil ikke passe. Oppgradere HK anlegget er egentlig litt håpløst holder på med det samme i min bil og det blir kostbart. Problemet i HK pakken er ikke høyttalere men forsterker, og den er det optisk inn på. Så da må en ha SPIDF converter på den linjen så signalene kan tappes til ettermontert forsterker. Da gjerne med DSP så det er mulig få dette ordentlig justert. Den trenger også endel kanaler..
 6. Den kabelen som følger med rammene er endel lengre enn den som sitter originalt... Såe.. Da kan det bli ett problem å få tak i for deg egentlig.
 7. Det er nok fordi bavsound elementene ikke kobler sammen kontaktene som går inn på sammevis som originalene gjør. Du må lodde sammen den tynne med tykke. + på + og - på -.. Så får du lyd i dørene fremme igjen.
 8. 1din med skjerm er ikke noe problem. Ganske enkelt bytte.. Men hvor pent det egentlig blir kan jo diskuteres. Det som ser penest ut, men som også er dyrest er jo da å bruke 2din og flytte bryterpanelet ned der askebegeret er nå. Komplett pakke for 2din koster rundt 2900,- + spiller. Da med rattadapter som også funker opp mot pakeringsensorer osv. 1din ramme og samme rattadapter rundt 1100,- Personlig liker jeg Pioneer spillere synes dem er lette å finne frem på ville vurdert en med kapasitiv skjerm. Berørings skjerm som er på mobiler nå. Dem er blanke og har bra respons. Usikker om det er på pioneer sin flipout. Men det kan jeg sjekke i morgen
 9. Nautiluz

  F34 og S216A Hydro steering-servotronic spørsmål

  Men hvorfor står da S216A ikke på alle F34 det er jo tydelig noe ekstrautstyr? Har en F11 som ikke er i nærheten av samme. Har da heller ikke dette i utstyrslisten..
 10. Kjøpte for ett par mnd siden en F34 med dette. Kan være jeg hadde litt for sto tiltro for Bmw da jeg ikke gadd prøvekjøre den før kjøp. 😛 Men uansett så er den bilen forferdelig å kjøre kjennes ut som en overlasset caddy på glattisen. Det føles som det er null kontakt med veidekke. Er det dette noe som kan kodes eller fikses på noe måte eller det bare selge shiten igjen?
 11. Som jeg sa til deg tidligere så var det nok ikke spesielt stor forskjell på en måling. Det er flere grunder til det, vanskelig med nøyaktig måling på så lav db. Det er også mange forskellige frekvensnivåer, det er ikke sikkert at veistøyen er den med høyest selvom det kan føles sann. Så hva du selv synes er nok beste "målingen" tro meg du merker det godt når du kommer tilbake til en bil uten demping. Det er det samme som å gå fra VHS til DVD... DVD virker bedre når du ser det første gang men fy så dårlig VHS er etter å ha sett dvd! (okay burde kanskje tatt DVD mot Bluray, begynner bli gammal)
 12. Nautiluz

  Oppgradere lyden in F11

  På base er der bare en fullmåne høyttaler i døren. Du kan koble diskanten på den med ett delefilter/kondensator på kabelen mellom. Men skal du først kjøpe diskanter kan du heller kjøpe ett helt sett fra match med delefilter, 4" og diskant. Koster 1690,-
 13. Nautiluz

  Oppgradere lyden in F11

  Av meg sammen med høyttalere. Eller gsbildeler.
 14. Nautiluz

  Oppgradere lyden in F11

  Ville ikke prioritert senter ved oppgradering nei.. Alle har sub under setet, med base pakken er 6.5" så den merker du ikke mye til. Da er alt kassen der, og ettermarkeds høyttalere kan monteres i den. Jeg kan sette opp en pakke som du monterer på en litt lang lørdag
 15. Om du koder om spiller til 676 så får du bedre signaler til forsterker..