Nautiluz

Moderators
 • Content Count

  3270
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nautiluz last won the day on December 16 2015

Nautiluz had the most liked content!

3 Followers

About Nautiluz

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 06/18/1983

Contact Methods

 • MSN
  michael@nzc.no
 • Website URL
  http://www.nzc.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Strömstad - Sverige
 • Kjøretøy
  E92 M3, E53 X5, E90 325d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nautiluz

  Hamann Kopi 22" 8000kr

  Hamann kopi 22» kopi av god kvalitet. Har stått på BMW e53 showbil rullet ca 3000km. Alle felgene er 10» brede. Med ET40. På E53 har jeg brukt 25mm skrudd H&R spacere bak som kan følge med mot 1000kr ekstra. Felger selges for 8000kr med dekk som har godt med spor, men dem har fått kast med tiden.
 2. Kommer ann på hvilken pakke du har originalt. Anbefaler uansett å bytte forsterker eller legge til en om du har base.
 3. Hei Nautiluz  ser ut som du har en e53 x5 Jeg er ny her i forumet har en Bmw X5 E53 4,8is 2006 modell  som jeg har tatt med fra us flyttegods og ønksker endre så jeg får radio og mulighet for streaming/avspilling fra i phone og ipod i bilen !!!

  Er god teknisk anlagt men kjenner ikke nok til bmw og deres stereo sytemer og det er ikke så lette å få tak i noen som kan uten at man må leggeigjen tusenvis av kr i deres undersøkelser for å se hva som er mulig .

  Bilen min har cd shifter og dsp proffesoinal med navigasjon: denne blien er kun 50 km og er som ny og jeg ønker å holde den så nær orginal som mulig men ønsker mulig oppgradering på høytelere og radio /CD/DVD /mp3/ipod/iphone avspilling men ikke slik at det er synlig i bilens orginal utseende innvendig/utvendig mulig ny ny antenne finne som er

  på bmw ?

  Er det noe tips eller noen du kan opplyse som har peiling på dette emnet

  Mvh Jackie

  1. Nautiluz

   Nautiluz

   Dessverre lite muligheter her bortsett fra Dension adaptere med mindre du bytter hele headunit. Om du bytter headunit så må du også bypasse DSP forsterkere i bagasjen så begynne bli noe jobb da. 

   Michael 

  2. Jackie

   Jackie

   Hei Takker for tilbakemeldingen får sjekke ut dension adaptere da ...

    

   Jackie

    

 4. Da tror jeg det er enklere for han å sette kablene over på en IDE kabel som er lang nok så slipper han skjøte.
 5. Sier ikke at det ikke vil funke. Men har mange kunder i kom hver dag som ikke klarer koble opp noe som har med elektrisk i heletatt. Så dette er jo opp til trådstarter hvor mye han ønsker jobbe med dette. Kabelen ser slik ut når knappe panelet er åpnet. Så kan bruke originale kontaktene igjen.
 6. Joa.. Om noen ønsker å bruke den mengden tid på noe så lite som muligens ikke funker så er det bare kjøre på da.
 7. Joa. Men er en kabel lignende gamle HDD IDE kabler som var i pc før.
 8. Nautiluz

  Focal høyttalere i F11?

  Focal fra Passat vil ikke passe. Oppgradere HK anlegget er egentlig litt håpløst holder på med det samme i min bil og det blir kostbart. Problemet i HK pakken er ikke høyttalere men forsterker, og den er det optisk inn på. Så da må en ha SPIDF converter på den linjen så signalene kan tappes til ettermontert forsterker. Da gjerne med DSP så det er mulig få dette ordentlig justert. Den trenger også endel kanaler..
 9. Den kabelen som følger med rammene er endel lengre enn den som sitter originalt... Såe.. Da kan det bli ett problem å få tak i for deg egentlig.
 10. Nautiluz

  Bmw E91 Proffesional Radio

  Det er nok fordi bavsound elementene ikke kobler sammen kontaktene som går inn på sammevis som originalene gjør. Du må lodde sammen den tynne med tykke. + på + og - på -.. Så får du lyd i dørene fremme igjen.
 11. 1din med skjerm er ikke noe problem. Ganske enkelt bytte.. Men hvor pent det egentlig blir kan jo diskuteres. Det som ser penest ut, men som også er dyrest er jo da å bruke 2din og flytte bryterpanelet ned der askebegeret er nå. Komplett pakke for 2din koster rundt 2900,- + spiller. Da med rattadapter som også funker opp mot pakeringsensorer osv. 1din ramme og samme rattadapter rundt 1100,- Personlig liker jeg Pioneer spillere synes dem er lette å finne frem på ville vurdert en med kapasitiv skjerm. Berørings skjerm som er på mobiler nå. Dem er blanke og har bra respons. Usikker om det er på pioneer sin flipout. Men det kan jeg sjekke i morgen
 12. Nautiluz

  F34 og S216A Hydro steering-servotronic spørsmål

  Men hvorfor står da S216A ikke på alle F34 det er jo tydelig noe ekstrautstyr? Har en F11 som ikke er i nærheten av samme. Har da heller ikke dette i utstyrslisten..
 13. Kjøpte for ett par mnd siden en F34 med dette. Kan være jeg hadde litt for sto tiltro for Bmw da jeg ikke gadd prøvekjøre den før kjøp. 😛 Men uansett så er den bilen forferdelig å kjøre kjennes ut som en overlasset caddy på glattisen. Det føles som det er null kontakt med veidekke. Er det dette noe som kan kodes eller fikses på noe måte eller det bare selge shiten igjen?
 14. Nautiluz

  Min 330e M-sport (f30)

  Som jeg sa til deg tidligere så var det nok ikke spesielt stor forskjell på en måling. Det er flere grunder til det, vanskelig med nøyaktig måling på så lav db. Det er også mange forskellige frekvensnivåer, det er ikke sikkert at veistøyen er den med høyest selvom det kan føles sann. Så hva du selv synes er nok beste "målingen" tro meg du merker det godt når du kommer tilbake til en bil uten demping. Det er det samme som å gå fra VHS til DVD... DVD virker bedre når du ser det første gang men fy så dårlig VHS er etter å ha sett dvd! (okay burde kanskje tatt DVD mot Bluray, begynner bli gammal)