Jump to content

Nautiluz

Moderators
 • Content Count

  3276
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nautiluz last won the day on December 16 2015

Nautiluz had the most liked content!

About Nautiluz

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 06/18/1983

Contact Methods

 • MSN
  michael@nzc.no
 • Website URL
  http://www.nzc.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Strömstad - Sverige
 • Kjøretøy
  E92 M3, E53 X5, E90 325d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. PP41DSP er såpass gammel konstruksjon at den er nå utgått.. Derfor ikke noe oppsett til nyere BMW. Ny universal med mere effekt heter PP62. PP62 er såpass liten at du kan montere den i dashbordet, Hadde ikke trengt å trekke den så langt. Men den får da heller ingen kabel deling mellom elementene i dør og under setet. Om du er skeptisk til synlige kabel og stygge kabeltilkoblinger på batteri, kan du skaffe deg en kontakt som passer direkte på batteri koblingen og dra til nye forsterkeren. Da ser det meget bra ut.
 2. Skal du kjøre 8" i bridge må du seriekoble dem så da ender dem på 6-8ohm. Da leverer den like lite som den gjør om du kjører sub på hver kanal som er rundt 40w med litt medvind..
 3. Den vil funke.. 1. Den har mye mindre effekt 2. Du må splitte kablene som sitter på den fordi dem må legges opp separat kabel ned til sub. Der må du splitte kabel for å dele signalet mellom 6.5" og dør høyttalere. 3. Dette må loddes. Pakken jeg satt opp er med kontakter som passer rett på.
 4. Fordi med dette oppsettet så kjører du 2 kanaler til dør og 2 kanaler til elementene under setet. Da får du også mulighet til å gjøre deling av frekvenser i forsterker. Noe du ikke kan gjøre med iso forsterker som kjører alt på 2 kanaler. Da vil du fortsatt ha "bass" i dørene og mellomtone under setene. Merk at dette ikke er en oppgradering av forsterker til høyttalere som er bak i bilen. Dem vil fortsatt drives av original HU. Om du omprogrammerer om til hifi blir lyden roligere i diskanten og du vil fjerne den aktive subsonicen som ligger i "base HU". Men du du vil også få mindre effekt
 5. Har laget en pakke pris på alt som trengs her. Forsterker er liten å monteres lett der den orignale ville stått om det hadde vært hifipakke i bilen. Kabler trekkes ut til 8" under setet hvor det er plugnplay kontakter for 8" og ut i dør til 4". https://www.nzc.no/products/bmw-oppgraderings-pakke-for-base
 6. Det er mye bedre montere GZRA med bmw kabel kitt enn Iso forsterker
 7. Hamann kopi 22» kopi av god kvalitet. Har stått på BMW e53 showbil rullet ca 3000km. Alle felgene er 10» brede. Med ET40. På E53 har jeg brukt 25mm skrudd H&R spacere bak som kan følge med mot 1000kr ekstra. Felger selges for 8000kr med dekk som har godt med spor, men dem har fått kast med tiden.
 8. Kommer ann på hvilken pakke du har originalt. Anbefaler uansett å bytte forsterker eller legge til en om du har base.
 9. Hei Nautiluz  ser ut som du har en e53 x5 Jeg er ny her i forumet har en Bmw X5 E53 4,8is 2006 modell  som jeg har tatt med fra us flyttegods og ønksker endre så jeg får radio og mulighet for streaming/avspilling fra i phone og ipod i bilen !!!

  Er god teknisk anlagt men kjenner ikke nok til bmw og deres stereo sytemer og det er ikke så lette å få tak i noen som kan uten at man må leggeigjen tusenvis av kr i deres undersøkelser for å se hva som er mulig .

  Bilen min har cd shifter og dsp proffesoinal med navigasjon: denne blien er kun 50 km og er som ny og jeg ønker å holde den så nær orginal som mulig men ønsker mulig oppgradering på høytelere og radio /CD/DVD /mp3/ipod/iphone avspilling men ikke slik at det er synlig i bilens orginal utseende innvendig/utvendig mulig ny ny antenne finne som er

  på bmw ?

  Er det noe tips eller noen du kan opplyse som har peiling på dette emnet

  Mvh Jackie

  1. Nautiluz

   Nautiluz

   Dessverre lite muligheter her bortsett fra Dension adaptere med mindre du bytter hele headunit. Om du bytter headunit så må du også bypasse DSP forsterkere i bagasjen så begynne bli noe jobb da. 

   Michael 

  2. Jackie

   Jackie

   Hei Takker for tilbakemeldingen får sjekke ut dension adaptere da ...

    

   Jackie

    

 10. Da tror jeg det er enklere for han å sette kablene over på en IDE kabel som er lang nok så slipper han skjøte.
 11. Sier ikke at det ikke vil funke. Men har mange kunder i kom hver dag som ikke klarer koble opp noe som har med elektrisk i heletatt. Så dette er jo opp til trådstarter hvor mye han ønsker jobbe med dette. Kabelen ser slik ut når knappe panelet er åpnet. Så kan bruke originale kontaktene igjen.
 12. Joa.. Om noen ønsker å bruke den mengden tid på noe så lite som muligens ikke funker så er det bare kjøre på da.
 13. Focal fra Passat vil ikke passe. Oppgradere HK anlegget er egentlig litt håpløst holder på med det samme i min bil og det blir kostbart. Problemet i HK pakken er ikke høyttalere men forsterker, og den er det optisk inn på. Så da må en ha SPIDF converter på den linjen så signalene kan tappes til ettermontert forsterker. Da gjerne med DSP så det er mulig få dette ordentlig justert. Den trenger også endel kanaler..
×
×
 • Create New...