Clevion

Members
 • Content Count

  1543
 • Joined

 • Last visited

About Clevion

 • Rank
  Generalmajor
 • Birthday 01/16/1993

Contact Methods

 • Skype
  slackyo1

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Askim

Recent Profile Visitors

1535 profile views
 1. Clevion

  M5 F90 eksosanlegg

  Har vært litt i samme båt som deg, har en stund tenkt på M-bil, at det er på tide, nevnte for frøkna hjemme at jeg vurderte å gå til innkjøp av ny MC, men den tanken likte hu ikke mtp hvor usikker man er i trafikken på sykkel kontra bil, så hu la til at jeg kunne kjøpe meg M5, nevnte hverken M3 eller M4 (hu vet jeg vil ha V8er), og eneste kravet er at unga får sitte i bilen, så da sitter jeg her og venter på at noen skal kjøpe min nåværende bil, så jeg får dytta inn en F10 M5 i garasjen 👍
 2. Utifra det jeg har fått vite av DNB så er det AS firma som har leaset bilen. Noe særlig mer enn det kan de ikke informere om da det er taushetsbelagt informasjon. @Fredrik 90 Det har ingenting med at bilen er for dyr å eie, ikke er det noe snakk om å angre seg heller, det går rett og slett på at selger har jugd meg opp i trynet, etter at jeg har vært en trofast kunde i deres butikk siden jeg begynte å kjøre bil, og hvertfall når man prøver å dra seg unna med og si at det ikke er noen feilinformering i det heletatt. Jeg drar forøvrig nytte av NAF sin advokatbistand. Uavhengig av om det blir heving av kjøpet eller om bilen selges selv, så har vi uansett kjøpt hus, så no worries. @Conquest Tror du kan slappe helt av, jeg kjøper ikke bil av privatpersoner. Jeg er helt inneforstått med at man taper penger på bil, så jævla dum er jeg ikke, men jeg forventer at en selger er ærlig og oppriktig ved spørsmål ved kjøp av en bil, når de er pålagt og oppgi riktig opplysninger til kunde.
 3. Er i dialog med advokat, men pga jul og nyttår så har det gått litt sakte, men i følge advokaten så er det slått fast i praksis i Forbrukerklageutvalget at det at en bil har vært benyttet i næringsvirksomhet er en relevant opplysning som ofte vil påvirke en kjøpsavtale, og at tilbakeholdelse av slike opplysninger vil anses som en mangel, og ettersom forhandler er medlem av NBF, og skal følge deres etiske retningslinjer, noe de ikke har gjort, så sånn sett har vi en sak på dette.
 4. Clevion

  Den store finn.no tråden.

  Jeg tror @Gabz kunne likt det 😏
 5. Clevion

  Den store finn.no tråden.

  Jeg forventa å se om konvertert X5 til MX5 jeg nå, ettersom det var noen konverterte biler rett oppi her 😂
 6. Clevion

  Dieselpumpe havari F10

  Hvilket forsikringselskap har du? Jeg har brukt plus forsikringa en gang hos Sparebank1, de hadde en ordning at man måtte betale en viss prosent andel når bilen hadde gått så så mye, mens Gjensidige har ikke det såvidt jeg har klart og lese meg fram til. Ellers vet jeg at Minge Dieselservice på Havnås, Trøgstad gjør de reparasjonene her en del billigere enn merkeverksteder.
 7. Hva er dimensjonene du opplever lugging med? Er de like fram som bak? Sikkert nevnt tidligere men xDrive systemet til BMW er veldig følsomt, så om det ikke er stjernmerka dekk kan det oppleves lugging, ref Bilia, selv har jeg ikke opplevd noe lugging og jeg kjører med ulik dimensjon.
 8. Clevion

  4Hjuls kontroll på senket bil.

  Hvor i Østfold er du lokalisert? Du har jo Sulland i både Moss og Sarpsborg, de burde jo kunne klare det?
 9. Clevion

  Frontlys

  For og være helt ærlig, så er ikke halogen veldig gode lys. Prøv og monter f.eks xenonkit, selvom det ikke er helt lovlig.
 10. Clevion

  Frontlys

  Hva slags lykter er det, halogen eller xenon? Har du noen bilder fra kveld/natterstid med illustrering av lyset? Ahh, du mener den som justerer høyde i forhold til elevation av bilen?
 11. Clevion

  Frontlys

  Du fant sikkert ut av det, men justeringspinnene er jo av plast, så de blir crisp ettervært også går de i tusen knas.
 12. Clevion

  Den store finn.no tråden.

  Den bilen har en vanlig ZF kasse, nærmere bestemt GA6HP19Z, ingen SMG her, de har vel ikke engang muligheten til P(ark).
 13. Clevion

  E60/61 tråden

  Jeg tror preface og facelift så deler fortsatt 520d/525d girkasse, mens 530d og 535d uavhengig om det er xDrive eller ikke deler også, kan hende jeg tar feil men.
 14. Men når man faktisk spør selger om hvem som har brukt bilen tidligere, og man får høre at det en familie som har eid den så stoler man jo på dey, for en merkeforhandler skal sa alltid være ærlig? Og på toppen av dey hele, så løy han der og da, for selger har vært i kontakt med både DNB og AutoLease nettopp pga den bilen. edit: og om nevnt tidligere, hadde selger sagt at bilen hadde vært leaset, så hadde vi ikke tatt den heller.