Jump to content

Clevion

Members
 • Content Count

  1548
 • Joined

 • Last visited

About Clevion

 • Rank
  Generalmajor
 • Birthday 01/16/1993

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Viken
 • Kjøretøy
  F10 M5 CP, F31 320dx

Recent Profile Visitors

1735 profile views
 1. Er vel en del som har sett Episode 10 av Insider og blitt inspirert.
 2. https://www.smaalenene.no/trafikkulykke-ved-kryss-i-mysen/s/5-38-795077 M4 Cab som har hatt grei fart over i andre fil og inn i autovernet.
 3. Med rekkesekser så gjør du det bra ivertfall. F10/F11 er veldig gode biler, hadde en 520dX ifjor som jeg solgte, og nå har jeg en F10 M5, så noe bra gjør jo bilen ifht at jeg har kjøpt en gang til.
 4. Høres ut som typisk signalisering som de har i USA?
 5. Har vært litt i samme båt som deg, har en stund tenkt på M-bil, at det er på tide, nevnte for frøkna hjemme at jeg vurderte å gå til innkjøp av ny MC, men den tanken likte hu ikke mtp hvor usikker man er i trafikken på sykkel kontra bil, så hu la til at jeg kunne kjøpe meg M5, nevnte hverken M3 eller M4 (hu vet jeg vil ha V8er), og eneste kravet er at unga får sitte i bilen, så da sitter jeg her og venter på at noen skal kjøpe min nåværende bil, så jeg får dytta inn en F10 M5 i garasjen 👍
 6. Utifra det jeg har fått vite av DNB så er det AS firma som har leaset bilen. Noe særlig mer enn det kan de ikke informere om da det er taushetsbelagt informasjon. @Fredrik 90 Det har ingenting med at bilen er for dyr å eie, ikke er det noe snakk om å angre seg heller, det går rett og slett på at selger har jugd meg opp i trynet, etter at jeg har vært en trofast kunde i deres butikk siden jeg begynte å kjøre bil, og hvertfall når man prøver å dra seg unna med og si at det ikke er noen feilinformering i det heletatt. Jeg drar forøvrig nytte av NAF sin advokatbistand. Uavhengig av om det blir heving av kjøpet eller om bilen selges selv, så har vi uansett kjøpt hus, så no worries. @Conquest Tror du kan slappe helt av, jeg kjøper ikke bil av privatpersoner. Jeg er helt inneforstått med at man taper penger på bil, så jævla dum er jeg ikke, men jeg forventer at en selger er ærlig og oppriktig ved spørsmål ved kjøp av en bil, når de er pålagt og oppgi riktig opplysninger til kunde.
 7. Er i dialog med advokat, men pga jul og nyttår så har det gått litt sakte, men i følge advokaten så er det slått fast i praksis i Forbrukerklageutvalget at det at en bil har vært benyttet i næringsvirksomhet er en relevant opplysning som ofte vil påvirke en kjøpsavtale, og at tilbakeholdelse av slike opplysninger vil anses som en mangel, og ettersom forhandler er medlem av NBF, og skal følge deres etiske retningslinjer, noe de ikke har gjort, så sånn sett har vi en sak på dette.
 8. Jeg forventa å se om konvertert X5 til MX5 jeg nå, ettersom det var noen konverterte biler rett oppi her 😂
 9. Hvilket forsikringselskap har du? Jeg har brukt plus forsikringa en gang hos Sparebank1, de hadde en ordning at man måtte betale en viss prosent andel når bilen hadde gått så så mye, mens Gjensidige har ikke det såvidt jeg har klart og lese meg fram til. Ellers vet jeg at Minge Dieselservice på Havnås, Trøgstad gjør de reparasjonene her en del billigere enn merkeverksteder.
 10. Hva er dimensjonene du opplever lugging med? Er de like fram som bak? Sikkert nevnt tidligere men xDrive systemet til BMW er veldig følsomt, så om det ikke er stjernmerka dekk kan det oppleves lugging, ref Bilia, selv har jeg ikke opplevd noe lugging og jeg kjører med ulik dimensjon.
 11. Hvor i Østfold er du lokalisert? Du har jo Sulland i både Moss og Sarpsborg, de burde jo kunne klare det?
 12. For og være helt ærlig, så er ikke halogen veldig gode lys. Prøv og monter f.eks xenonkit, selvom det ikke er helt lovlig.
×
×
 • Create New...