Jump to content

LoKi

Members
 • Content Count

  701
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

LoKi last won the day on January 31 2018

LoKi had the most liked content!

About LoKi

 • Rank
  Oberstløytnant
 • Birthday 07/10/1979

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Akershus
 • Kjøretøy
  TM3P, Streetfighter V4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har laderen jeg har brukt på både en Tesla X og en Tesla 3P. Den gir 16A, og holder i massevis til dem - da er det rart om den ikke holder for å lade 330'en Problemet er at den må være "ferskt" ladet for å gi nok strøm fra batteriet til å kunne bruke el-drift. Og da mister man fleksibiliteten. Som nevnt har jeg ladeboks, siden jeg også er Tesla-eier. Så jeg har "det som kreves". Problemet er at den krever mye mer enn en ren elbil for å fungere slik man forventer. Det er 16A lading med korrekt jordfeilbryter, bare så det er sagt. Egen kurs.
 2. Jeg vet at det er det ideelle, og at det gir mest rekkevidde og alt sånt. Men at man MÅ gjøre det på vinteren er jo talentløst. Hadde en ren elbil vært slik, så hadde den vært ubrukelig i praksis. Så da får jeg bare spart de planlagte kald-startene, ikke de tilfeldige. Og jeg kan heller ikke lade batteriet umiddelbart, jeg må vente til rett før planlagt avgang. Dette er ikke bra nok, rett og slett.
 3. Takk! Er veldig fornøyd, bortsett fra et par småting. Jeg får f.eks. beskjed om at det krever for mye strøm å kjøre bare elbil når det er 3-4 minusgrader, og så går den over på bensinmotoren. Er det sånn det skal være? Er det bare elbil på sommeren?
 4. Magisk hvordan han tar på seg hanskene samtidig som han akser fra 150-220. Da er du i overkant chill
 5. Jeg har vært så heldig å få ordnet meg en 330e, og siden jeg ikke har hatt F30 3-serie før (bare F32 og F33 4-serie), så er det noen småting jeg lurer på. 1. Er det forskjell på adaptive LED på 3-serie og 4-serie? Dette er en LCI, så den har LED - men jeg synes å huske at det var sterkere lys på 4-serien. Eller er det bare jeg som har blitt bortskjemt med en diger LED-bar på Teslaen? 2. Er det mulig å få mer guffe i LED-lysene? 3. Er det mulig å få synkronisert temperaturen inne i bilen? Jeg mener å huske at 4-serien hadde en sync-knapp, men jeg finner ikke noe slikt på 3-serien. Det er veldig frustrerende å måtte korrigere på begge stedene 4. Har noen tips til smarte løsninger for solbrille-oppbevaring, mobil-laderløsning med induksjonslading som IKKE er i midtkonsollen, eller andre ting jeg trenger som jeg ikke vet om enda? Alle tilbakemeldinger blir verdsatt!
 6. Snakket med Bavaria i dag, og de skal ta inn bilen og se på den. Så får vi se hva de finner ut.
 7. Ganske latterlig. Bremsene fungerer jo tydeligvis ikke som de skal. Jaja, jeg betaler heller for nye skiver enn å kjøre Mitsubishi.
 8. Ja ikke sant. Og da er det vel for svarte en garanti-sak?
 9. Men det er jo poenget.. de brukes såpass mye at det IKKE er rust på utsiden av skivene bak. Men alle 4 skivene er ødelagt på innsiden. Det er derfor jeg reagerer. Hvis de brukes for lite, så skal de ruste på begge sidene - ikke bare på innsiden.
 10. Det var han som sa at jeg bør ta det med BMW, så det er ikke noe lureri her. For meg er det en prinsippsak, og jeg må vite at nye skiver ikke ser tilsvarende ut i mars. Hvis klossene ikke tar på innsiden, så må det være noe galt med kalipperne.
 11. Det er verdt å nevne at bilen har serviceavtale fra BMW. Burde ikke de fanget opp dette da? Jeg har video av at de går over understellet 3 måneder tidligere uten bemerkninger, og da fordi de ikke gidder å se bak bremseskjoldene.
 12. Jeg har nettopp handlet meg BMW igjen(yey!), og bilen jeg kjøpte var på sin første EU-kontroll en uke før jeg hentet den. Der ble det oppdaget at alle skivene må byttes på M-Sport bremsene fordi det er for mye rust på dem. Det som er spesielt, er at det kun er rust på innsiden - ikke på utsiden! Dette ble selvfølgelig en del av handelen, og jeg har fortsatt fått et bilkjøp jeg er fornøyd med. Bare så det er klart. Men dette må da være garanti? At en hybrid har bremser som brukes mindre er naturlig, men at de skal bli ødelagt på innsiden samtidig som de er helt fine på utsiden fremstår som dårlig eller avvikende mekanikk. Er dette noe jeg kan forvente å få på garanti? Jeg har sendt e-post til Bavaria, men jeg har ikke fått noen tilbakemelding enda. Bytter jeg skiver og klosser, så virker det som samme problem kommer om en stund, siden de ikke egentlig er problemet.
 13. Den har det meste av utstyr, så jeg er en happy camper. Bare jeg får blindsone-varslingen til å funke 😛
 14. Da er F30'en trygt hjemme, og for en deilig bil. Dette har jeg savnet! Men jeg har trekanter på speilene, og de lyser ikke når det er noen i blindsonen. Er de bare til pynt?
×
×
 • Create New...