Evopower

Members
 • Content Count

  2866
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Evopower last won the day on March 15 2019

Evopower had the most liked content!

2 Followers

About Evopower

 • Rank
  Generalløytnant
 • Birthday 09/14/1987

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Haugesund
 • Kjøretøy
  520d, e46 m3, 530xd

Recent Profile Visitors

4958 profile views
 1. Nydelig gabz riktige oppgraderinger. Du klarer kunsten å jazze opp bilen uten at det blir jalla. Spoileren er prikken over i'en på en slik rund rumpe som e92 har. Meget bra bytter du bare 1 demper? Bør byttes parvis... 🤔 mine skal også byttes i år. Søkkvåte med olje og stive som treklosser.
 2. Evopower

  BMW E60 520D m47tu2 motorfusk

  Da kan det være defekt luftmassemåler. Den kan kommer og gå litt ofte uten å gi feilkoder.
 3. Evopower

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Bilen bmw aldri bygget, da alle CSL var SMG? Det er den ultimate peaken, blanding av nytt og gammelt, osv. Som diskutert flere ganger før e46 og e39 spesifikt. Nå er min e46 m3 en ren banebil, men det frister å sette i csl kammer på den. Har allerede carboninnsuget og divere lette karosserideler. Gjenstår bare å kjøpe carbon takplata så er den komplett "csl".
 4. Evopower

  Støtdempere

  www.autodoc.co.no har godt utvalg. Om du har msport så er det ikke senk på xdrive, derfor står det oppført som demper for standardunderstell. Sachs er det som står på originalt og også det som jeg ville anbefalt som erstatning. Husk å bytte topplager og linkstag til stabilisatorstaget når du først gjør jobben. Høyre fram: https://m.autodoc.co.no/sachs/14436014 Venstre fram: https://m.autodoc.co.no/sachs/14544396
 5. Koselig update virker som ingenting er latt til tilfeldighetene, denne bilen har det bra Er utrolig flott den rødfargen også, har sagt det før og sier det igjen; flott å se at folk handler bmw med farge også! Bilstyling er individuelt og det viktigste er at du er fornøyd selv. Jeg syntes det ble litt too much med de røde lokkene, men at du løftet opp skiltet var helt på sin plass og det ser med en gang mer fabrikksmontert ut. Veldig bra.
 6. Evopower

  b8 bilstein performance /plus

  B6 og B8 er samme demperen bare at b8 er kortere og beregnet på biler med senk. 45mm beskriver stempelet på demperen, ingen dempere så vidt jeg vet har så stort stempel. Bilstein er Monotube og kvalitersdemper, akkurat i Alpina sin ånd. Bilstein klarer å kombinere sport og komfort på en fin måte. Regner med du beholder original fjørene? Bilstein eller sachs er det man velger på bmw.
 7. Evopower

  E60/61 tråden

  Termostaten din er defekt. Bytt den
 8. Evopower

  F11 sporer

  Pilot sport 4 og primacy 4 fra michelin. Er det kun sporing du går etter og eller ikke trenger kjøredynamiske egenskaper, så er michelin sitt crossclimate også å anbefale. Jeg prlvde det på en subaru som rev og slet i rattet på noe kinadekk, og Crossclimaten forvandlet hele bilen Om du bor på sørvestlandet så er dette dekket perfekt, da det er bra på vann og småkaldt ruskeføre som vi har her hele året. Det fungerer på varme østlands/sørkands somre også men det er ikke å anbefale. Har prøvd Hakka Black på en e39 og det var hardt og sporete. Hakka blue kjenner jeg ikke til men mine foreldre hadde forløperen til dette, Nokian Nrv, på en X trail og selv om dekket var bra, så var holdbarheten dårlig . En regel er at til mer sportslige dekkene er, til mer sporer dem/har dårligere komfort. Ikke alle, men som regel. F.eks vil primacy være bedre på slike ting enn pilot sport. Hakka blue vil være bedre enn Hakka Black osv. Men de fleste 5 serie eiere har msport, store felger og ønsker sportslige dekk med de ulempene det medfører. Som de andre sier så er nok FK510 et bra valg. Det er et dekk i Premium Sport klassen (samme som Pilot sport 4s og Goodyear AS5), altså hakket over andre komfort dekk, men ikke fullt så sportslig som enkelte andre dekk. Michelin har Pilot Sport 4, OG pilot sport 4s. Dekket med s er et mer sportslig dekk med hybrid gummiblanding, mens Pilot sport 4 er et touring dekk, som konkurrerer med Coninental Premium Contact 6 og Pirelli og Vredestein.
 9. Evopower

  F11 sporer

  De er helt midt på treet mtp slitasje. Michelin er best på holdbarhet, de er også bra på dette med rullekvalitet og sporing. Men de koster jo også 1000kr mer per dekk enn FK510.
 10. Evopower

  2007 bmw 530xd drive ulyd eksos/motor?

  Regenerering som kjøres hyppigere?
 11. Evopower

  Sommerdekk BMW E61 X-Drive

  Skal du ha 255/40r18 framme (på alle 4) så kan det gå fint. 245 gir strekk sier du? Hvor brede er felgene? 245 sitter helt flush på 8,5 bred felg. Jeg mener 235/45r18 er det beste kompromisset. 255 på styredekk i norge er ikke spesielt vellykket mtp sporing. Husk at dekk er forskjellig selv i lik dim. Jeg har noen continental 225 dekk med enorm felgkant beskyttelse som stikker utforbi felgen. Mens nokian piggdekkene i samme dim på like bred felg, ligger flush. Hvis du ønsker noe som har rette kanter/er litt kraftige på felgen (altså ikke strekk) så er continental og michelin litt bredere enn mange andre, og 235/45r18 (som jo passer fint på dine msport 8,5" felger) burde gå fint. Men også 255/35r18. Men husk at om du da i tillegg har et dekk som byggee mye så kan det se veldig bulete ut og nesten offroadaktig ut. Jeg er også veldig kresen på dekksider og look. Anbefaler deg å få dekkomlegger til å legger på dekk til du finner en type du synes fyller felgen best
 12. Evopower

  F30 dekk dim

  Ja da skal du egentlig ha 235/40 fram og 265/35 bak. Det blir littegranne større diameter på dekkene enn originalt, men de vil fylle ut felgene bedre. Fordi 225 på 8,5" bred felg bli akkurat litt for smal (dekkstrekk). Når det er sagt er det ikke umulig å kjøre 225 på 8,5 felg og 255 på 9,5 felg. Det blir litt strekk men mange liker den looken. Det viktige er at for hvert hakk du går ned i profil (som fra 40 til 35) så må du 3 hakk opp på bredde (fra 225 til 255). Da blir dekkene så å si like i rulleomkrets.
 13. Dere er tydeligvis i båten akkurat der myndighetene ønsker å ha dere. Viruset er ikke noe som skal avgjøre verden fremover. Dere snakker som om at "nå har viruset kommet og alle blir smittet, mange dør og all økononisk virksomhet legges ned. Dommedag er her" så hvorfor går du da å ser på x5? Det er jo ikke noen vits. Vi skal jo bare sette oss ned å vente på dommedag om en uke likevel? Jeg har lest så mye oppigjennom uka om dette og er skremt over hvor fort folk skremmes. Detre er et influensalignende virus. Det går over. Det gjorde det med svineinfluensa, sars og andre virus. Gi det en måned eller to til og det hele er over økonomisk vil drt henge igjen litt til. Alt er myndighets skap og mediaskapt for å styre folk/avlede. For det skjer noe i kulissene nå som vi kun har fokus på viruset. Legges det opp til en ny 9/11 en plass? Time will show. Men til bilen: 30d er som du sier det beste valget, og har du råd til et større verditap enn 45e på sikt (tenker du å lease så er det jo ingen problem) så er det en kjempebil
 14. Evopower

  Sommerdekk BMW E61 X-Drive

  Har e61 xdrive selv og har også gått opp litt i profil som du sier har nå kjøpt inn 235/40r19, det samme som 235/45r18 om du velger det. jeg tror 245/45r18 er litt mye på en e61, men samtidig ser jeg hva du mener med at 245/40r18 er litt smått. Så 235/45r18 måtte vel blitt perfekt? Av dekk så går du aldri feil om du velger Falken Fk510, Continental Premium Contact6 eller Michelin Pilot sport 4.
 15. Evopower

  Min E30 Helårsbil.Oppdatering .Fredagen

  Du har svaret på Corona aktivitet for de som skulle lure 😅 gratulerer med ferdig arbeid 😀