Jump to content

gallay

Members
 • Posts

  1449
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About gallay

 • Birthday 03/27/1990

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann

Recent Profile Visitors

1471 profile views
 1. Var ikke denne litt spesiell, tross høy km da? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=230739553
 2. Vel per idag de fleste assosierer "e" som hybrid og det vil mest sannsynlig ta lang tid før det endres. Dessuten går hype-toget frem, da alle Skal være "miljøbevisste" og her kommer "I" bokstaven til gode for Bmw. Enig. Men her klarte desidert MB å ødelegge mest, for både Eqe og Eqs er "eksisterende biler i form av e-og s-klasse.
 3. En ting modellbetegnelse det som er forvirende er hva de i designavdelingen røyker for noe, jeg vil og ha det
 4. Har du vurdert Hyundai Kona 64kwt, den har vel ganske så brukbar rekkevidde samtidig ser noen hakk bedre enn Id3. Evt Kia e-Niro, ser disse ligger i prissjiktet du er ute etter.
 5. Gratulerer med rå fin bil. Så du nevnte i finn-tråden at prøvde å finne ut info om bilselgeren, da tok jeg for moro skyld og googlet meg frem til en kar som er kjøreskolelærer Turte egentlig ikke å legge det ut, men det er artig at jeg traff på riktig person.
 6. Bilde nr 1 og nr 2 minner meg om grisene fra angry birds spillet, fy søren for en likhet
 7. Folk pleier jo å skjule alt av krom-detaljer, så her gikk Bmw i forveien å gjorde jobben selv 😁
 8. Sjekket for moro skyld bmw. ru og om jeg skjønte det riktig så kommer pakken med alt du nevnte dog uten difusser og eksos endestusser til ca 21k nok pluss arbeid. Men regner med at det er ikke snakk om samme sum som her på berget.😀
 9. Det var en nydelig farge og en nydelig bil!
 10. Nakkestøtte og sidespeil funker vel på alle biler eller...?
 11. Så en svart z1 her om dagen, for aller første gang i livet. Synd jeg ikke rakk å ta et bilde, for bilen var helt nydelig
 12. Nettside jeg linker til er riktignok på russisk(ingen reklame for all del!), men tror ikke det skal være noe utfordring å ta kontakt med de på engelsk/tysk 😁 https://destacar.de/ De har egen youtube-kanal, men den er på kun på russisk mener jeg. Der viser de i allefall spesifikt hvordan hele prosessen med deres oppdrag fungerer.
 13. Kjenner til folk som bruker "bilvelgere"(litt usikker på begrepet) i Tyskland som tar seg av å finne denne rette bilen, dvs ditt ønske mtp farge/utstyr/pris/km-stand osv. De finner bilen, sjekker den opp mot "juks"(man kan ikke stole blind på merkeforhandlere!) og formidler infoen til kjøperen. De pleier og ta den biten med momsrefusjon/frakt.
×
×
 • Create New...