Jump to content

tennbrikket

Members
 • Posts

  1447
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tennbrikket last won the day on February 21 2017

tennbrikket had the most liked content!

Profile Information

 • Kjøretøy
  02 E46 320D

Recent Profile Visitors

9052 profile views

tennbrikket's Achievements

 1. Sikkert mye delte meninger, men. Aldri fungert mens jeg har hatt bilen. Hvilket er intet mindre enn snart 7 år. 200kr for plugg, og en haug med tolmodighet. Planen var håndvask, men regnet kom. Får gi den en skikkelig nedvask til helgen, da står det ratt 300k km på klokka. Har vel fortjent såpass da.
 2. Da bestiller jeg to stykk. Ble satt opp litt vel mye negativ camber for ett par år siden. Planen er å ta en hjulkontroll, men jeg gjør ikke det 3 måneder før EU kontroll på en 20 år gammel bil med 300k km på telleren. Det får bli etter når jeg er sikker på at jeg ikke trenger å bytte noe i forstilling/bakstilling. Går så mye penger ut i husbygging om dagen, så de tusenlappene her blir bare med i dragsuget
 3. Omtrent tusenlappen for 225.40.18 Spiser litt dekk bak om dagen så passer fint å sette de foran, også kjøpe 255.35.18 bak når sesongen begynner igjen.
 4. GS hadde faktisk ikke så verst pris på falken fk510. Det er vel kjent for å være ganske bra dekk det ?
 5. Noen som har kommet over noe ryddesalg på sommerdekk? Er på korden på ene dekket bak. Vurderer derfor 2 nye, enda sesongen er snau før det er vintersko. Sommeren kommer vel tilbake den og.
 6. tennbrikket

  Flere hester?

  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=227692980 en 1 serie er ikke store bilen, så er ikke sikker på hvor mange hester man får dyttet inn. Fra spøk til alvor. Her trengs det mer info. Helst motorkode.
 7. Periodisk feil er noe drit. Verste jeg er borti på jobben. Heldigvis ikke fare for mennesker ved bluescreen, men når alt av tester går gjennom uten feil, så er det ikke alltid lett å løse.
 8. https://motor.no/aktuelt/joachim-gar-til-rettssak-fordi-bilen-nodbremser-uten-forvarsel/207648
 9. Aldri fred å få! Syns BBS felgene ble så fort møkkete av bremsestøv. Kom på at det var nok endel km siden de klossene ble byttet. Tenkte jeg fikk sjekke tilstand. De sang greit på de siste millimeterne. Nye klosser må dermed til. Fant også ut at jeg hadde ett @TRF EGR kjøler delete kit liggende som jeg kjøpte av han før jul. Sikker fint og få fjernet det tullet før vi går mot kaldere tider igjen. Veldig kjapp og enkel skruing, angrer på at jeg ikke har gjort det før, men nå er det da på plass. 298800km står klokka på nå, blir en stor service før jul med alt av filtre. Tenkte jeg skulle bytte servoolje også. Denne var helt brun. Noen som vet hvordan servoolje som går på denne? Ellers har jeg bestilt meg wiper delete plug. Gammel stasjonsvogn som går i salt, den viskermotoren har vært defekt så lenge jeg har hatt bilen, så fjerner den like så greit. Får fint kit på killallwipers.com for de som er interessert. https://www.killallwipers.com/product/bmw-3-series-e46-touring-flush-fit-wiper-delete-kit/ husbygging går da framover. Satser på grunnmur til uka. Får håpe alle fire veggene er oppe før jul. Garasjen blir på 6m*8.4m så her blir det grei nok plass til å styre.
 10. Jeg mener de burde være fulgt mulig å reparere. Ta så mange bilder som mulig å send til diverse firmaer, så får du nok ett svar. Har justerbar camber bak, og han som stilte inn etter hjulkontroll tok en litt aggressiv camber bak. Dekkene var litt sånn på kanten til å holde ut sesongen. Planen er 4 nye dekk og en ny hjulkontroll til sommeren uansett.
 11. Kan aldri se for meg at de felgene vokser på trær. Felger er mulig å reparere, så hadde hatt det i bakhodet. Jeg har klart å revne dekket to ganger det siste året. Har gått bra med felgen begge gangene. Dette gjelder ett sett BBS felger så kvaliteten skal jo være der.
 12. Uten å kaste mye lys over den "rånediskusjonen" var jo street meet flisa dette vel? Mener jeg leste om dette i lokalavisa.
 13. Ble stoppa med ulovlig modifisert eksos selv. Kun bytta lyddemper til en med dobbelstuss. Bråkte endel mer enn originalt dessverre. Jeg var kun ute etter utseende og ikke lyd. Var rimelig flaut å stå der å ruse den for kontrolløren...... Var såklart rett inn på visning det. Ironisk nok så hadde jeg originalt anlegg liggende i bilen, som blant annet kontrolløren så. I tillegg så jeg skiltet Svendsen eksos hvor jeg hadde blant annet time for å montere på anlegget da jeg syns bråket gikk utover komforten. Hjalp dessverre ikke det.
×
×
 • Create New...