tennbrikket

Medlem
 • Innholdsteller

  931
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

tennbrikket vant dagen sist Februar 21 2017

tennbrikket hadde mest likt innhold!

Om tennbrikket

 • Rang
  Oberst

Profile Information

 • Kjøretøy
  02 E46 320D

Nylige profilbesøk

2316 profilvisninger
 1. tennbrikket

  BMW E46 320DAT Godkjent med justerbart!

  jo, takk for det. Må si det var en stor klump i magen som ble borte. Var vanskelig å analysere kontrolløren, han ga meg instrukser som en sersjant. Gjør ditt gjør datt, mens blikket var helt stivt. Sa ingenting annet under hele kontrollen. Etter den tekniske biten var ferdig så sa han " jeg går inn og gjør litt papirarbeid, bare vent her" Han ga altså ingen indikasjon til meg hvordan dette hadde gått. Satt og ventet ca 20 minutter før han kom med papirene og sa at bilen var godkjent. Bilen holder seg for så vidt bra, men som alt annet som er gammelt og går i salt, så dukker det stadig opp noe, men man får gjøre det beste ut av det å legge inn litt innsats selv, så klarer man å pynte på det meste. Jeg var så paranoid at jeg til og med byttet skiltholdere i går. Kjører med skiltholdere fra quickfix.no med reklame for dem og TRF performance. Ville ikke ringe noen unødvendige bjeller som gjør at de begynner å lete etter downpipe osv, hadde helt sikkert gått bra, men jeg blir så paranoid av biltilsynet, de har så latterlig mye makt.
 2. tennbrikket

  BMW E46 320DAT Godkjent med justerbart!

  Lite som skjer om dagen. Ble stoppet i teknisk for 3 uker siden, eksos og senkesett ble jeg tatt for. Ironisk nok var jeg på vei til svendsen eksos for å få på original eksos. Har hatt problemer med abs sensor framme venstre så ønsket å fikse dette før kontrolltimen. Ny org abs sensor og map sensor ble bestilt fra koed. Hadde også feilkode på charge pressure ett eller annet etter jeg renset map sensoren så da ble det ny. På med begge sensorene, og abs/dsc lampene er borte. Nå mangler det bare godkjenning av senkesett, og den glei igjennom uten noen anmerkninger i dag, for en stor lettelse! Sliter fortsatt litt med at bilen ikke går helt 100, så skal inn til quickfix for videre feilsøking i løpende av de nærmeste ukene.
 3. tennbrikket

  danskiii's E21 318. Mer 3D deler

  De hadde heldigvis ikke fargeprinter hos Bilia, så det ser ikke så gale ut hos meg. Helt svarthvitt, så er heldigvis ingen skikkelig blikkfanger som røde tall fort kan bli. Min er ikke så veldig mye utenfor, så får håpe det går i boks.
 4. tennbrikket

  danskiii's E21 318. Mer 3D deler

  Lykke til. Ble stoppet i teknisk forrige måned, så skal inn til bt i morgen for å forhåpentligvis få godkjent senk. Tuv og hjulkontrollpapirer er i boks, så får vi bare håpe på det beste.
 5. https://www.quickfix.no/product-page/powergate-programmer Om dette gjelder din bil aner jeg dog ikke, men.
 6. tennbrikket

  M52 motor og girkasse - prosjekt

  @Fekzen
 7. tennbrikket

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Anskaffet canal digital sin nye android dekoder i stua, den er forsåvidt grei, litt lagg og hiccups, men endel burde være mulig å løse via software. Selv er jeg veldig svak for android tv operativsystemet. Bruker nvidia android tv til å streame innhold. Dog så bruker jeg ikke netflix, hbo, amazon prime da kvalitet på dette er veldig labert i forhold til en bluray kvalitet. For å sette ting i perspektiv, så ligger vell en 4k netflix film på 20-30GB, mens bluray kopien kan fort ligge nærmere 70GB. Meget stor komprimering, men må si at lyden på bluray materiale er det som imponerer mest. En god film med trueHD/atmos lydbånd sammen med ett hjemmekinoanlegg gir en helt annen opplevelse enn ac3 lydbånd som diverse streaming tjenester som regel tilbyr. Da sant skal sies så gjør jeg det fortsatt på gamle måten. Selvom inneholdet er en annen prisklasse en streaming, så må man jo også ha lagringen til dette, og når en vanlig 1080p bluray film ligger på 30GB i snitt, så flyr plassen fort.
 8. tennbrikket

  Den store finn.no tråden.

  Derfor dro jeg fram min subjektivitet med bruk av ordet jeg.
 9. tennbrikket

  Den store finn.no tråden.

  Tydeligvis delte meninger jeg syns Alpina er rått, både historien bak det og ikke minst ytelsen de leverer.
 10. tennbrikket

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Kan skjønne at det er mye shabby BMWer ute å går, men foran meg var den ene skrothaugen etter den andre. Men jeg har ikke godkjent senkesettet, så har kun meg selv å takke. Nå står jeg å venter på viking for å få fraktet bilen til nærmeste verksted. FOR EN DAG! Hemsedalturen i morgen ser ut til å henge i en tynntråd
 11. tennbrikket

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Stereotypisk. En haug med gamle røti opprustne biler ble ikke vinket inn til teknisk, mens en godt påpasset, nokså nylig vasket E46 ble dratt inn. Eksos og senkesett, morsomme biten var att jeg var 5 min unna Svendsen eksos...... Men da får jeg hvert fall somlet meg til å få godkjent senkesettet. Skjønte det på typen som stoppa meg at han var ute etter BMWer. Gnudde seg ihjel angående us blink, sa det som det var at det har jeg ikke. Må si lyden fra Kløfta til Svendsen eksos med eBay eksos var slitsomt. Turen tilbake med var strålende still fram til jeg skulle svinge av.... Stopp på bensinstasjonen for å pisse, mens jeg går ut av setet så begynner batterilampa å lyse, samtidig som det uler fra motorrommet..........
 12. https://www.ibus-app.de/index_en.html http://xtrons.com/pb7839bp-android-8-octa-core-4gb-ram-32gb-rom-multimedia-dvd-player-with-7-display-custom-fit-for-bmw-5-series-7-series.html Anbefaler å lese litt om ibus app. Usikker på om Webasto fungerer der, men stod noe om parking heater på nettsiden.
 13. tennbrikket

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Er faktisk ikke så veldig lenge siden GS leverte ett M4 chassie. Det kan sikkert ha vært i banebil sammenheng?