Jump to content

tennbrikket

Members
 • Content Count

  1172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tennbrikket last won the day on February 21 2017

tennbrikket had the most liked content!

About tennbrikket

 • Rank
  Brigader

Profile Information

 • Kjøretøy
  02 E46 320D

Recent Profile Visitors

3435 profile views
 1. Så ikke 4 utblås før nå..mulig lagt til i annonsen etter jeg kommenterte. Meget stygt, det skal jeg være enig i. Må nok kanskje litt ned i pris nå, ja.
 2. For en jobb du har gjort! Utrolig morsomt å følge med på. Bruke disse trådene dine til min egen motivasjon når jeg uffer meg for noe småtteri jeg må gjøre. Du står på og setter bilene i god stand. Sikler litt på E34 som en sommerbil om dagen, da blir det nok å kjøpe en med litt småtteri man kan pusle med. Har dog kriterier som at gulv og kanaler skal være helt :p. Dog redd for å miste motivasjonen, og ikke klare å fullføre. Du klarer jo dette med glans !
 3. 185k km er da veldig lite. Er jo ish 10k km i året. Jeg syns ikke prisen er så veldig avskrekkende. Dog litt kjedelig utstyr innnvendig, men er utrolig lite 325i i den standen denne blir framstilt som. Blir ikke overrasket hvis denne blir solgt til "ish" den prisen den ligger ute for
 4. Stod heller ingen grunn på han heller. Får satse på at det er en filleting. Han var rimelig fornøyd når det kun var soting 🤪
 5. En kamerat fikk innkallelse i posten. Stod ikke noe om hvorfor de ville ha han inn, og var mye rot med frist. En annen kollega som kjente en som jobbet på lokale trafikkstasjonen spurte, og fikk til svar at bilen hadde blitt observert på en den lokale matbutikken med sotede ruter. Skal tydeligvis ikke så veldig mye til.
 6. Klarer du å få ista til å fungere så er det gull verdt. Originalt bmw diagnoseprogram. Er bare å trykke start når man lese ut. Der får man også ut BMW sine feilkoder med gode tips til hvor man skal starte med feilsøkingen. Hvis du blir rastløs en lørdag, så er det flere her inne som sikkert har muligheter til å hjelpe deg med å få det oppe å gå. Ligger noen fine forklaringer på forumet her.
 7. Beklager å si det, men jeg får **** av å se sånne diagnoseprogrammer. Sjekk om du kan laste ned ista eller inpa. Ufattelig mye bedre program!
 8. Er ikke sikkert det er dumt at AC Schnitzer ga feilmeldinger. Det kan jo indikere på at faktisk noe er feil. Etter hva jeg har skjønt så kan flere tunere fjerne en rekke sikkerhetsparametere for å unngå at bilen varsler om feilmelding/nødmodus hvis det er noe som skjer. Dette høres jo ikke dumt ut, hvis man skal unngå reklamasjoner osv.
 9. har ikke sjekket prisene på cab så nøye, men dette kan da ikke være så ille. Fin sommercruiser dette, for de som liker cab som sagt. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=150853075
 10. Noe typ sånt? Ikke akkurat i nærheten, men remote er vel mulig.
 11. Brukt Bilia Kongsvinger ett par ganger, og er strålende fornøyd. Skulle ta hjulkontroll etter at ett lokalt verksted hadde prøvd seg, og det ble helt jævlig. Sendte den dit, ble oppringt senere på dagen fra mekanikeren som så på bilen angående endeledd som de anbefalte å bytte i front. De fikk jeg god rabatt på, og bilen har aldri vært bedre å kjøre. Prisen var heller ikke avskrekkende.
 12. Niks. Ikke annet enn å fjerne org spilleren å montere ny Android enhet. Avin avant har vel en variant med like knapper som original MK4 spiller til BMW ble levert med.
 13. Kjører E46 med Spotify og muligheter for Netflix. Samt hele kjørecomputeren lagt inn i app gjennom bus systemet i bilen. Alt fungerer med multifunksjonsrattet, og knappene kan mappes til å gjøre hva enn man vil. Bilde lånt fra nett.
×
×
 • Create New...