Jump to content

tennbrikket

Members
 • Posts

  1510
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tennbrikket last won the day on February 21 2017

tennbrikket had the most liked content!

Profile Information

 • Kjøretøy
  02 E46 320D

Recent Profile Visitors

9233 profile views

tennbrikket's Achievements

 1. Synd med SG som du sier. Hvis du prøver connecte produktene så får du komme med en «review» her inne, sikkert mange inkludert meg selv som er nysgjerrig. De tikker hvert fall mange bokser. Synd høyttalersettet også fint ut, men tapte ikke Google mot sonos angående noe multiroom nå nylig ?
 2. Designet må jeg si var skikkelig innertier på de connecte produktene. Skal være enig at mye av elko smart produktene ikke er helt min greie. Termostatene ser litt kjedelig ut, dimmeren med led syns jeg ser OK ut. Litt skummelt å teste nye produkter når det er så «dyrt». Er ikke så billig å ha disse elektrikerne på besøk 😛 .
 3. Betydelig mer hyggelig pris på de produktene, likte også designet. Skal jeg se nærmere på! Dog så tror jeg trikker’n kommer til å slå ett slag for produktene han er vandt til. Ser for meg en rimelig frustrert kar hvis spottere begynner å flimre med en «ukjent» dimmer. Var visst skikkelig greit med SG, der tok han en telefon så fikk han tilsendt ny strakt. blir varmekabler i gangen og begge våtrom. Hvis budsjettet tillater det så blir det vel kanskje noe varmefolie også.
 4. Dummeste jeg har sett. Ikke spesielt billig heller. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=244979479
 5. Noen som har erfaring med lysplan? Sitter og titter litt på downlights til nye boligen, og kjenner hode begynner allerede å surre bare av tanken på hvor alt skal plasseres for å få mest optimalt lys. Selvsagt kan sikkert elektrikere være til god hjelp, men det kan kanskje være lurt å ha en tredjepart som ser på alt fra ett litt annet perspektiv, og som ikke minst har erfaring og kunnskap med plassering. Hvorvidt dette er verdt de ekstra kronene er vel subjektivt, men er vel kanskje ikke dette som velter lasset i totalsammenheng. @scoot benyttet du noe slikt? Du er vel en mann av strøm som både har vært innom og sett løsninger, samt plassert ut litt lys? har vel egentlig siktet meg inn på elko smart produkter også. De satser fult ut på matter. Forhåpentligvis kommer det mye godt ut av dette i framtiden. Prisen er litt stiv, men de skryter av at dimmerne skal klare lav last uten problemer så. De har vel hatt ett så som så rykte for produktene sine frem til de nye kom, men innen denne verden, så har vel de fleste leverandører gått på noen smeller.
 6. Noen som har fått tak i en god replika på BMW sin klut til verktøysettet? F.eks noe slikt ? Den originale er EOL ( end of life) https://www.ebay.com/itm/BMW-blue-cloth-toolkit-E3-E9-E10-E12-E21-E23-E24-E28-E30-E34-/144356403370?mkcid=16&mkevt=1&_trksid=p2349624.m46890.l49286&mkrid=710-127635-2958-0
 7. Her er mer enn baklykter feil. Sikkert bil nr2 for han fyren som har den ihjel styla m550d som har blitt linket her utallige ganger.
 8. Jeg ser på sånne ting som litt rart å si. Så klart er det jo utvikling. Motorene har jo blitt mer effektive og spreke, mer teknologi, bedre aerodynamikk osv. akkurat som at iPhone 13 er bedre enn iPhone 5. Begge løser oppgaven med å ringe/sms. Den nye er jo kjappere og mer effektiv. jeg hadde blitt skikkelig satt ut hadde en g30 520d vært latere, og mindre teknologisk i bruk enn om jeg hadde kjørt en E39 520d. Forventer jo ikke at en iPhone 5 er bedre enn iPhone 13 heller. Selv om begge klarer å ringe/tekste. Som telefoner/datamaskiner så har jo biler blitt bedre for hver «generasjon» som har gått. iPhone 13, beste iPhonen siden iPhone 5. Den er jo også bedre enn forgjengeren, akkurat som g30 er bedre enn f10. Hvis man tar bort design som en ytelsesfaktor. Det kommer selvsagt noe «feel good» subjektive følelser og opplevelser i dette. En e46 m3 hadde jo gitt meg en mer følelser i bruk enn en g30 520d.
 9. Når du går ned i grava, så har det ikke hatt noen ting å si uansett. Spøk til alvor, hadde kjørt på! Vet aldri hvordan politikken bærer i fremtiden.
 10. Jeg bevist valgte 30 år på boliglån. Nå bygger jeg ny bolig, så da er det kanskje greit å ha mest å rutte ned hver måned uansett, spesielt siden jeg nå har en litt høyere rente fram til ferdigattest og takst på huset. velger selvfølgelig å investere de pengene som blir til overs hver måned. Gått greit så langt, globalt indeksfond sammen med teknologi og litt lavkarbon/fornybarenenergi. Krypto er jo også litt interresant, historisk sett så har jo dette vist seg å være ganske lønnsomt i top 10 valuta. Nå har jo ikke dette eksistert så veldig lenge. Tidsperspektiv over 20 år har jo enda ikke vært. Ser jo lovende ut så langt. Har en liten buffer til uforutsett gammel BMW 😛. Denne får svi litt nå. Ikke gratis å ha 20 år gammel bil som går i saltsørpe på veien.
 11. Kamerat solgte en f10 535i. Meget velholdt, kun brukt som sommerbil. Her røyk kjedet. Tror bilen hadde gått under 150k km da det skjedde.
 12. Nå skal jeg ut på dypt farvann her, men har denne CIC? Syns det ligner utrolig mye på CCC, grafikk og kontrolleren, har jo kun meny knapp?
 13. Jeg prøvde ett bilspill i VR for endel måneder siden. Kamerat som hadde skikkelig setup med stol, ratt, girspak og håndbrekk. Du verden jeg ble imponert over innlevelsen. De gangene jeg dro ut av banen så kjennes det ut som kroppen fulgte med stolen ut. Skikkelig rar, men gøy opplevelse. Dog så ble jeg skikkelig VR-syk. Dette fina det mange oppskrifter på. Anbefalt å kun ha små økter i starten til kroppen blir vandt til det.
 14. Jeg er ikke veldig inn i x5 markedet, men. Etter å ha sett annonsen så ser jeg hvert fall at det er 12v uttak bak Syns ikke prisen er så avskrekkende? Ser bilen har m57. Litt synd den ikke har CIC siden den er produsert så sent. Mulig man ikke fikk m57 og cic på e70? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=243361179
×
×
 • Create New...