Jump to content

tennbrikket

Members
 • Content Count

  1267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tennbrikket last won the day on February 21 2017

tennbrikket had the most liked content!

About tennbrikket

 • Rank
  Brigader

Profile Information

 • Kjøretøy
  02 E46 320D

Recent Profile Visitors

5500 profile views
 1. https://www.facebook.com/BimmerUpgradeNorway
 2. Fattern jobba faktisk i Bremen på 90 tallet og angrer som en hest at han ikke besøkte fabrikken da han fikk tilbudet. Var dessverre ingen andre kollegaer som var noe interessert, så da ble det skrinlagt. Som skikkelig Mercedes entusiast så angrer han bittert i dag. Planen var faktisk å reise ned til Bremen på tur nå i sommer i forbindelse med 60 årslaget hans, men i disse omstendigheter så ble jo ikke det noe av.
 3. Blir aldri lei denne videon. Makan til sjåfør. Uten å starte noen diskusjon, så kan man si hva man vil, men det hadde ikke vært like underholdende hvis det hadde vært en polestar, tesla, VW osv. Den analoge følelsen, bmw 6er som skriker høyt på turtall sammen med en helt rå sjåfør er noe eget! God lørdag !
 4. Takk for det. Har klødde lenge etter "ny" bil, men har klart å holde suget nede. Lysten på å komme inn på boligmarkedet har vært større. Nå som i tillegg han far dro i litt snorer for å skaffe tomt, i tillegg sa han seg villig til å sette opp hus, så kunne jeg ikke gjøre annet enn å kjøre på. Har ikke begynt så mye med planlegging enda, tror jeg skal høre med en arkitekt som kan se på tomten å komme med ide til både hus og garasje. Er jo noe med at det skal se "naturlig" ut også. I kjent stil så er det mamma som har begynt å spørre mest. "Hvordan bad har du lyst på, fliser eller plater? Svart kjøkken er jo veldig populært, men man kan gå litt fort lei" Satser på at detta blir bra! Så får det komme en eldre BMW med manuell, takluke og 6er når alt er ferdig!
 5. Noen som er ute etter en kjapp og billig DPF delete? Kanskje de begynner med tuning også? 🤔 https://www.dinside.no/motor/stjeles-pa-45-sekunder/73072861
 6. Ser ut som "bilprosjekter" blir satt litt på vent neste år. Kjøpte skikkelig prosjekt i form av ei tomt. Fikk den til "gibort" pris, så kunne nesten ikke la den gå. Er på ett bolig felt, så alt av strøm,kloakk og fiber ligger enkelt til. Er ikke store greiene, er vel ca ett mål. Kommunen jeg kjøpte tomta av, så. Er hele 33 sekunder fra mor og far og hit prisene i kommunen her på hus er jo helt galskap. Slik som regnestykket er nå, så ligger det an til å bli billigere å sette opp helt nytt. Regner med alt av penger, tid og energi går med hit neste år. Forhåpentligvis så kan man begynne å sette av litt penger til en E34/E61 når alt er ferdig
 7. Google n47 timing chain issue, BMW cp4 pump failure. Neida, ikke gjør det. 5 serien er en skikkelig milsluker, og denne bilen kommer du nok til å være fornøyd med. X drive systemet skal visst være ett bra system. Husk å passe på dekk mtp x drive. Fra spøk til revolver. Hvor langt er ett tau? Ta en service mellom slaga (iht hva kjørecomputer anbefaler). Kjenner ett par som har kjørt ett stykke og som ikke har problemer med sin n47.
 8. German engineering 😎 Virker som BMW har ett fantastisk tøft R&D senter. Spent på hvor mange andre bilprodusenter som har noe lignende? https://youtu.be/3In3u2QpSUE
 9. Jeg har ingen planer om å ha ett juletre i ista-D til uken.
 10. Henviser fortsatt til mitt svar. Jeg har vært borti ganske høyt forbruk ved vakuumlekkasje, samtidig som det ble kjøpt en overhalt turbo hvor VNT ikke var justert/kalibrert riktig. Start med vakuumslanger, diagnose og service hvis sistenevnte er lenge siden. Er det kjørecomputer du henter tall fra, eller har du kjørt en distanse og etterfylt diesel? Sistnevnte kan nok kanskje være mer nøyaktig for å utelukke feil med kjørecomputer. Kan legge til at min e46 320D med TRF steg 4 ligger på 0.7-0.8 på blandet. Dette er kun utifra kjørecomputer og ikke noe jeg har sjekket manuelt.
 11. Jeg sliter med høyt inntak av kaffe. Vet du hva det kan komme av ? Fra spøk til alvor, mer info trengs. Har du kjørt diagnose? Tatt service, sjekka dekktrykk, vakuumslanger? Hvordan er høyrefoten?
 12. Blir nok ikke så veldig stort for min del. Jo større hus, desto mer å vaske og vedlikeholde :P. 100-130 kvadrat med en bra planløsning holder for min del. Det blir satt av penger til garasje, det er ingen tvil ! Kan kanskje spare noen kroner. Har noen kamerater og familie som er håndtverkere, som kanskje kan jobbe litt på kveldstid for en litt annen timespris enn på dagen. I tillegg så har fattern ett stort nettverk av folk etter og ha snekkra i denne kommunen siden midten av 70 tallet, det har vært gjort noen byttetjenester opp igjennom årene. dog ingenting som er skrevet i stein enda, men får legge inn en god innsats på sparing selv, så er drømmen nærmere enn om jeg ikke gjør det :p. Drømmen er å bygge nytt, og man lever bare en gang.
 13. Det er noe eget med å bygge selv. Man får det akkurat sånn man vil ha det, og det koster å renovere gammelt ræl også. Avis og flis som isolasjon er en standard i mye gamle hus her omkring. Litt av drivet jeg har for å spare mye om dagen er at jeg har skikkelig lyst til å ha noe nytt, som i tillegg fattern har satt opp. Man får litt mer "følelser" for boligen, og mtp hvor gammel han er(60) , så er det nok nå eller aldri hvis han skal ha mulighet til å bygge noe nytt. Man begynner å bli utarbeidet etter og ha jobbet i så mange år som håndtverker, i tillegg til at det blir nok mye kveld og helgejobbing hvis det blir å bygge nytt.
 14. Kjører single player her. Dog så fins det tomter på boligfelt fra 20k til 400k. I tillegg har jeg en far som har vært snekker og satt opp hus siden midten av 70 tallet. Venter egentlig på om han har mulighet gjennom firmaet han jobber for, og hvordan pris det blir. Må jo graves og kobles på kommunalt vann osv.
 15. Det høres ut som drømmeplassen. Her jeg bor begynner det å bli dyrt da alt ligger i "kort" avstand. Oslo, Lillestrøm, Jessheim, Hamar, Kongsvinger fra en time og under å kjøre til. Fristet faktisk å bygge helt nytt, tror ikke det blir noe særlig dyrere enn å kjøpe noe gammelt å pusse opp. Hvert fall slik prisene ligger her nå.
×
×
 • Create New...