mortenespelid

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om mortenespelid

 • Rang
  Korporal

Nylige profilbesøk

211 profilvisninger
 1. mortenespelid

  Eksos hjelp på Bmw f31 320d :)

  opp 🙈
 2. mortenespelid

  Eksos hjelp på Bmw f31 320d :)

  hei takk for det.. forhandler av bakpotten mente at jeg ville få mye finere lydbilde... hva burde jeg gjøre for og få en fin lyd uten og måtte tulle med dpf?
 3. Hei Har nylig handlet meg en f31 320d ( ikke xdrive ) type 184hk.. Har mye planer med bilen men tenker nå siden det er vinter og begynne med det flotte lydbilde av mitt sugerør av en bakpotte Noen her inne som har noe erfaring med og bare fjerne den bakre lydemperen ( se bilde )som ligger under brønnen?! blir lyden fin da? ønsker ikke at det skal høres ut som det kommer en bloharry 240 sigene og vil dette lage problemer for meg i fremtiden med tanke på motstand osv? hva ville du gjort?! kun bakpotte type denne ---> https://www.schmiedmann.no/no/bmw-f31/1947461-nytt?produkt=B5427.00762 eller type noe slikt? http://www.simons.se/produkter/sportsystem/bmw/3-serie/f30/f31/517 downpipe ja eller nei?! og hvorfor downpipe!? Føler meg jævla dum rundt dette, håper noen kan få meg til å bli enig meg meg sjøl :)! takker for svar....!
 4. hei :)! fikser du koding av f31 13mod? :)

  1. stigen

   stigen

   Hei.

   Ikke enda, men snart.... Program på plass.   Driver å leser meg opp\tester :)  Hva ønsker du da? Send en pm :) 

 5. mortenespelid

  US blink og Audio feature bluetooth

  du har sikkert CIC buisness?! eventuelt nh? da kan du kode om til nk... det mener jeg skal gå på din :)! MENER JEG... ute etter noen som kan hjelpe meg med det samme på min
 6. mortenespelid

  Det var en gang -----> til nå :)

  Biler jeg har hatt Solgte f11n nylig, står en dønn orginal f31 på tunet nå. bilder kommer..