Jump to content

Snagg30

Members
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Snagg30 last won the day on September 24

Snagg30 had the most liked content!

About Snagg30

 • Rank
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F30

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gratulerer med ny bil, du har noen kjekke biler å velge utifra dags humør 😄 legg gjerne ut film av V8 lyden!
 2. For en deilig plass å sitte og kjøre bil!
 3. @Ringer legg gjerne ut noen bilder her om du ikke skal lage egen tråd. @papertiger ja jeg skal forhøre meg litt, men er usikker på noe gode verksted rundt om kring her. Liker å bruke Bavaria, får personlig mekaniker som går igjennom alt når de er ferdig men prisen på 20.000kr er noe høyt virker det som. Prisen på senkesettet er foresten 4900 så her skal de ha 15.000kr for jobben. Og ja tror dette blir pent 😄
 4. @MikiD det går helt fint, jeg går jo å tripper og teller dager til januar så det er bare kjekt å se noen andre har fått sin😄 så igjen, stjel tråden litt til og legg ut noen bilder, gjerne interiør.
 5. @MikiD se der ja, gratulerer så mye! Virkelig en pen farge. Om du ikke har egen tråd så lån gjerne min og legg ut noen flere bilder så vi får se!
 6. Liten update, har nå fått ordnet meg wallbox fra BMW. Tenker det er greit å ha nå som vi får en bil med en rekkevidde som er brukbar. Ellers har selger som er på ferie ordnet senk med dele lager sjefen(God service Bavaria Ålesund). Det ble AC Schnitzer! Men i mailen så skriver delelager sjefen at total prisen blir 20.000kr?? Jeg har aldri ordnet senk selv så om dette er rimelig eller ei aner jeg ikke, men kanskje dere vet noe? Prisen på senke settet er 5900kr, må si det virker noe dyrt med 14.000 for montering. De har og ordnet fram leppen som @Walkabout nevnte, takk for tipset! Da får jeg bilen komplett slik som jeg ønsker den skal vær. Tenker å gjør dette til en tråd om bilen som kommer, lurer dermed på hvordan skifter jeg tråd navn?
 7. Trykk på ikonet oppe til høgre når du er i toppen, så til konto>ignorerte brukere>legg til bruker
 8. Den kan du enkelt slå av i innstillinger, er helt enig den er såpass irriterende at kunne man ikke slå den av så hadde det vært på grensen til deal breaker for min del..
 9. Nydelig garasje og en nydelig bil, ser ut som utsikten din er i fra oppe i hovlia, ellingsøya ?
 10. Hahah det blir nok du for jeg har ingen bil enda!
 11. Jeg har sendt mellom 4/6 mailer i år via siden deres uten hell, men igår fikk jeg svar så jeg legger ved email så har du direkte til de om du skal bestille noe. john@ac-schnitzer.no
 12. Da kan man bestille senke fjører fra ACS Norge! Kan også se ut som det er håp for eksos og kanskje tuning og utifra samtalen jeg har hatt med de.
×
×
 • Create New...