Jump to content

Snagg30

Members
 • Posts

  1566
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

Everything posted by Snagg30

 1. Nei vil ikke ha bilen nå, at den eventuelt kommer til neste sommer passet egentlig utmerket for jeg skal ha X3’n til da. Har fått ordnet meg en veldig grei deal uten at jeg kan gå inn på det her, men ikke bekymret for det siste.
 2. Da blir det ny pakning til panorama taket, glippen er mye større en hva den skal vær. Oppdaget og denne uken at lykta har store mengder med fukt/vann så dette blir bestilt inn ny lykt samtidig som pakningen. Av nysgjerrighet så spurte jeg min service rådgiver om pris på hva dette ville blitt for meg uten garanti siden vi er på biljakt, hyggelige 40.000kr var ordren på.. Ellers har vi ironisk nok nesten lagt inn bestilling på i4 i Sunset Orange til samboer, har bygd bilen og fått pris og fikk felgene jeg ønskte meg. Men vi er ikke 100% sikker på om det er riktig avgjørelse, den skulle helst vært et par hundre tusen rimeligere. Er støtt og stadig innom Bavaria og det florerer av i4 hver gang, lurer litt på å gamble på at det kommer noen for salg til neste år når X3M’n skal bort til fordel for noe annet fornuftig. Snuser litt på Polestar av alle ting, rett og slett en god total pakke med garanti i 7år/150k km til knappe 500k inkludert alle pakker tilgjengelig. Dette blir da samboer sin bil, jeg skal over til kun å ha sommer bil neste år. Avslutter med et bilde av bilen jeg helst skulle eid med S58 motoren
 3. Liten update på hvorfor forsikringer hadde skutt i været, prisene hos IF er nesten like rimelig på M bilene som de alltid har vært, men nå nylig har prisene på import biler blitt mye høyere pga flere saker med høye kostnader på import biler. Fikk ny pris på norsk solgt M6 og den var en del hyggeligere kan man si
 4. BMW kan når de vil, 3-serie LCI er rått. https://configure.bmw.no/no_NO/configid/2urcc209
 5. Litt mer av nye 3-serie. Liker den på utsiden, minner meg om en liten M5 lci i fronten. innsiden med den nye skjermen samt hvordan clusteret har blitt så er det en stor nedgradering i mine øyne.
 6. Kan se ut som IF har et personlig problem med meg siden dette var prisene jeg fikk før men nå er de doblet og vel så det. Takk for hjelpa! Hos Gjensidige fikk jeg nesten samme pris som deg på M6, hundre lapp mer. For rundt 1 måned siden var prisen hos IF rundt 1700-1800kr pr måned på M6.
 7. På E64 kommer jeg knapt bedre ut en deg på pris 1952,- så denne var veldig rimelig å forsikre. i4 M50 så havner jeg på 1063,- så hundre lapp mer. Er fortsatt merkelig for meg pris hoppene på F10 M5 og F06 M6, samme med F80/82. Sjekket du de på IF?
 8. Men som @Skulebollen sier så har noe forandret seg, jeg har sjekket nesten alt av BMW med store motorer med IF og samtlige har vært veldig rimelige, dyreste var M6 på 1700-1800kr pr måned inkludert drivverk og veiavgift. Når har alt av BMW skutt i være på deres hjemme side. Gjensidige var og åpen for å forhandle rimeligere forsikring, jeg spurte IF om dette men han sa de ikke driver med pruting. Gjensidige ga meg samme sum som IF først på 43k ca, etter noen mailer og argumenterer frem og tilbake havnet den på 26k inkludert motor å drivverk og veiavgift, ikke ille for en bil som M6.
 9. @Saltkjelen Her treffer du nok spot on, men man kan vær heldig og møte en idiot som meg, som gjør kostbare og dyre oppgraderinger, gjerne service og generell vedlikehold. Sleng og på nye Michelin pilot sport 4 dekk og kostbar eksos også selger jeg Så i noen tilfeller kan man gjør gode kjøp slik, men de aller fleste tilfeller er det nok motsatt.
 10. Her støtter jeg å dyrke din sønns interesser! Du må nesten bare beholde
 11. Var det han sa på tlf, at nå nettopp har prisene steget betraktelig. Får håpe du slipper økning
 12. Ble ringt opp av IF nå, absolutt alt av M biler har skutt i været. Jeg får og samme priser på alle andre forsikring selskaper, nesten små rart at prisene er identiske hos hvert forsikring selskap. Nå ble det enda dyrere å eie M bil Gjensidige var åpen for forhandling og vi har blitt enig.
 13. Som sagt så er det ikke lenge siden jeg sjekket ut de modellene som nevnt over og prisene var da under 20.000kr jeg har ikke hatt noe uhell siden den tiden så jeg vil tro prisene har steget for de fleste? Sjekket Gjensidige og og det var like dyrt uten motor å drivverk. Har sent mail til IF
 14. Tror IF har hatt dyre forsikring saker på BMW sine V8 for sist jeg sjekket forsikring på M5 / M6 var den på 19.000kr men nå er den oppe i 44.000kr… Edit: sjekket ut F80/F82 her og har prisene hatt vanvittige hopp, 39.000kr.
 15. Da synes jeg han gjorde et veldig bra kjøp, fikk kjøpt seg en lekker i4 til en fornuftig pris kontra alle de som er overpriset ute for salg nå.
 16. Sa ingenting på ytelsene, men den høres ikke veldig eksotisk ut høres ut som en 330e med rakrør
 17. Skal tro om vi en dag får se M5 gå fra V8 til til strikkmotor som denne. Ikke helt samme kaliber som forrige modell. Drømme bilen din @BrokeBoi?
 18. Ja jeg ser det langt i fra, var mest for å provosere liker F10 M5 veldig godt, men M6 har for meg noe mye mer spesielt med seg og en tilstede værelse på veien som M5 aldri vil få.
 19. F10 M5 ser like bøs ut som en 520D kontra en lekker M6.
 20. Tror M6 er for spesielt interesserte, ser mange av de ligger i lang tid. Og i mellomtida blir F10 M5 med høy km.stand og ellers dårlig holdt solgt fort
 21. Jeg prøver å få samboer til å kjøpe denne siden det ikke ble i4, likte denne svært godt. Rå lekkert interiør Nå er denne ute igjen, er vell priset høyere en sist og. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=235839196
×
×
 • Create New...