BrokeBoi

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BrokeBoi last won the day on February 28

BrokeBoi had the most liked content!

About BrokeBoi

 • Rank
  Fenrik

Recent Profile Visitors

224 profile views
 1. BrokeBoi

  2020 Bmw G30 530E X drive M-Sport

  De vinterhjulene der er mye penere enn 18" 662 M-Sport vinterhjulene jeg har på min. Er nesten flaut at de i det hele tatt kan kalles for M-Sport felger. Edit: Ser forresten at du skaffet 295/30 dekk bak. Passer disse på bilen uten spacere? Jeg har samme dekk i "standard" 275/30 bak.
 2. Koronavirus = hjemmekontor/karantene = tidlige sommersko. Bilen blir stort sett bare stående i garasjen de neste fire ukene, så tok sjansen på å sette på sommerdekkene idag.
 3. BrokeBoi

  Min G31

  Har du noen bilder av bilen din med GMP Dea felgene påmontert?
 4. BrokeBoi

  Elektronisk bypass

  Tråden er gjenopplivet.😉
 5. BrokeBoi

  Elektronisk bypass

  Edit: Velger å gjenopplive tråden ettertilbakemelding. Spørsmålet var om det var om det var hensiktsmessig å installere en elektronisk bypass etter å ha fjernet bakre lyddemper, slik at man kunne styre lyden på eksosen. Det viser seg at elektronisk bypass som installeres før bakre lyddemper fungerer slik at når den lukkes, så sendes all eksosen rett til bakre lyddemper, slik at man da får original lyd. Når bypassen derimot åpnes, så vil eksosen både komme ut av bakre lyddemper og gjennom et bypass-rør like før bakre lyddemper. Da vil man man få en mye sportsligere lyd. I og med at min bakre lyddemper er borte, så er det meningsløst å installere et elektronisk bypass, da lyden blir den samme uansett. Eventuelt kan jeg installere dette før resonatoren, men da blir det bare enda mer bråk når den åpnes, noe jeg ikke er ute etter da bilen bråker mer enn nok uten bakre lyddemper. Link til produktet: https://www.gsbildeler.no/racing_motorsport-eksos/gs_performance_elektronisk_bypass_eksos_3___2116524
 6. BrokeBoi

  BMW G30 530e

  Fikk tatt et bilde av oppsettet idag da jeg var innom for å vende enderørene opp.
 7. BrokeBoi

  BMW G30 530e

  Jeg ba Svendsen Eksos om å ta bilder av prosessen, men har ennå ikke fått dem tilsendt. Legger dem ut så snart jeg får dem, men kan foreløpig legge ved bilde av det som ble fjernet. Det var uansett en ukomplisert modifisering; original lyddemper ble erstattet med strake rør ut til endestussene. Dette for å lettest kunne sette tilbake til original oppsett ved senere anledning. Er disse OEM F90?
 8. BrokeBoi

  BMW G30 530e

  Har filmet flere ganger på egenhånd, men føler ikke at videoklippene gir riktig bilde av lyden. Det er kanskje bare jeg som har dårlig kamera? Jeg kan derimot gi deg link til en fra bimmerpost.com som jeg tok inspirasjon fra. Jeg har helt samme oppsett som han, og lyden ble fanget opp noe bedre på videoen hans. Jeg mener allikevel at lyden er enda dypere i virkeligheten. Den minner om en V8er i idle, til tross for at bilen kun har halvparten av antallet sylindre.
 9. BrokeBoi

  BMW G30 530e

  Jeg kjenner meg altfor godt igjen i dette.😂 Da jeg kjøpte bilen min så skulle jeg opprinnelig bare skaffe meg 20 tommers felger i tillegg, og det skulle da være alt. Så kom plutselig diffuseren og fire enderør, og nå har bilen M5 look fra bakenden. Hva var det neste jeg vurderte tror du? Jo, M5 look frontfanger. Men skal jeg ha det må jeg jo også ha M5 look sideskjermer? Plutselig begynner jeg å se på M5 girspak og ratt, det begynte å bli fullstendig tåpelig. Med alle ideene mine hadde jeg endt opp med en M5 uten M5 motor. Jeg satt til og med å sjekket delekatalogen for M5, hvor jeg så at prisen for motoren var 300k+ og tenkte, "tja, det blir kanskje litt dyrt dette?". Har fulgt tråden din og ser at du har gjort en god del med bilen din, og skjønner at du har brukt både mye tid og penger på dette. Jeg håper for all del at jeg klarer å stoppe meg selv før dette sklir fullstendig ut.😆
 10. BrokeBoi

  BMW G30 530e

  Er ikke akkurat billig å holde på med dette prosjektet. 😅 Jeg skal tvinge meg selv til å kjøre med det jeg har nå i minst en måneds tid, også får vi se om jeg velger å gjøre noen modifikasjoner.
 11. Du svarte akkurat like før jeg rakk å finne ut av det selv.😆 Har fått testa det nå, og må si at lyden med den nye eksosen blir mye finere og jevnere nå som motoren er på hele tiden. Det har vært altfor mye brøling på hvert eneste kryss hittil når den starter og stopper av seg selv.
 12. Vet du om det går an å skru av auto start/stop når bilen er i sport modus? Jeg ser at hybridmodellene ikke har en bryter for dette, men finnes det en annen løsning?
 13. BrokeBoi

  BMW G30 530e

  Ja, jeg har blitt mer aktiv med instillingene etter at jeg fjernet lyddemperen. Jeg har sett litt på Magneflow eksosen du tipset om. Tror du det er best med en av disse på hver side, eller kun én like før Y-Pipen starter?
 14. BrokeBoi

  BMW G30 530e

  Etter å ha tatt en kaldstart idag tidlig er jeg ikke i tvil om at jeg skal sette på lyddemper. Lyden er rett og slett helt feil til bilen, det blir litt "ricer"-aktig. Aller verst er det når bilen går ut og inn fra el-motoren til bensinmotoren. Det er rett og slett bare slitsomt å gå fra lydløst til "Fast and Furious" 40-50 ganger i løpet av en biltur. Er forøvrig ikke fornøyd med "karbon" enderørene jeg satte på heller, så kommer nok til å gå for original sort blank m5 enderør når lyddemperen settes på. Spørsmålet nå er om jeg skal gå helt andre veien og gjøre bilen så lydløs som mulig, slik at hybridmodusen blir helt sømløs, dvs at man ikke merker overgangen fra el til bensin i det hele tatt. Da tenker jeg på typisk "Rolls Royce" lyd. Det er ikke meningen å kuppe tråden din, @MarkusRykkje, men jeg vet at du er ute etter en tilsvarende løsning selv. Forhåpentligvis kan du lære noe av mine feil, slik at du slipper å sløse like mye penger som meg på dette prosjektet.😫💸
 15. BrokeBoi

  BMW G30 530e

  Har fjerna den bakre lyddemperen og satt inn Y-Pipe fra resonatoren. Jeg skal ihvertfall ikke fjerne noe mer nå.