Jump to content

BrokeBoi

Members
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BrokeBoi last won the day on February 28 2020

BrokeBoi had the most liked content!

About BrokeBoi

 • Rank
  Løytnant

Profile Information

 • Kjøretøy
  G30

Recent Profile Visitors

1469 profile views
 1. Det er også mye mer miljøvennlig å kjøre 27 år gammel bil enn moderne elbil som vrakes så snart garantien på batteriet går ut 👍
 2. Eneste måten å holde motoren gående selv i stillestående er å ha bilen i manuell modus, men hvis du da skal rygge er det en sannsynlighet for at den skrur seg av igjen, med mindre du rygger veldig fort etter at du setter den kjapt i R. Hva synes du om lyden på 545e? Det skal vel være en forskjell mellom I4 og I6, men disse hybridene er jo generelt satt opp til å ikke høres i det hele tatt.
 3. Ja, men heldigvis er det ikke så dyrt å legge på solfilm.
 4. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=218707953 Første M8 GC på Finn? Må være nedgradert motor på denne da det er oppgitt sylindervolum på 0l.
 5. Gratulerer med ny bil i en sjelden fargekombinasjon. Røde kalipere var et vellykket valg, og jeg er enig i at det hadde blitt for mange blåtoner dersom du hadde valgt blå her også. Jeg synes at det er ille nok at N-merket ikke matcher BMW logoen på på panseret. Litt rart at BMW skal være så veldig strenge på akkurat dette med stjernemerking på dekk. Jeg har selv Michelin Pilot Sport 4S på min G30. Jeg bør vel demontere disse den dagen det skjer noe galt med drivverket på bilen min, før jeg sender den inn på verksted...
 6. Kan absolutt anbefale Match Up 7 forsterkeren, den gjorde underverker for lyden på min G30 med 676. Man kan spille ekstremt høyt uten at lyden vrenger seg, samt at lyden ble mye "renere" generelt. De som liker lyden fra hodetelefonene til f.eks. Sennheiser setter pris på dette. Bare vær varsom med innstillingene så du ikke sprenger høyttalerne på nytt, da forsterkeren kan pushe høyttalerne langt over grensa som de er laget for.
 7. Jeg har iPhone, men ikke Carplay, og kan ikke si at jeg savner noe. Jeg synes iDrive fungerer bra nok alene. Hvis man kan få det gratis, hvorfor ikke, men aldri om jeg hadde lagt ut så mye penger for Carplay. Man kan jo nesten kjøpe en ny iPad til den prisen.
 8. Og med dette innlegget sparte du også meg for noen tusenlapper i året. 👌
 9. Jeg vet ikke hva som er verst; fire utblås uten M-merke (dvs. meg), eller M-merke med standard dobbel utblås. Jeg stemmer i hvert fall på meg selv.
 10. Fet bil i en nokså sjelden farge!👌 Du var ikke tilfeldigvis innom Lørenskog-området for noen dager siden? Mener jeg så en M4 i akkurat den fargen her. Jeg så en M4 i samme farge i forrige sommer, men det var nok ikke deg da bilen din ikke var i Norge på den tiden. Det må ha vært "den andre", som du nevnte.
 11. Ja, stusset selv over prisen. Var jo ikke lenge siden jeg så en 2014 F10 M5 Competition med litt under 100k km på telleren solgt til 700k av Bilia med 2 års garanti. Det sier litt om hvor håpløst prisen er på den M550D'en. Jeg vil tro at 300k er mer realistisk, man må prise inn at kjøper må bruke masse penger på å få fjernet alt som er montert på bilen.
 12. Angående forsikring på motor og drivverk på eldre biler; er det noen her som har vært i en situasjon hvor dere faktisk har fått utnyttet denne forsikringen? Jeg har hørt noen skrekkhistorier om folk som har slike forsikringer, men allikevel blir sittende igjen med regninga på 100k+ fordi problemet skyldtes en "slitedel" (som for øvrig kan være all verdens ting nå om dagen, avhengig av hvilken aktør man snakker med). Det er lett å tro at slike forsikringer ikke hjelper når man hører om slikt, men samtidig er det viktig å huske at det alltid er mye lavere terskel for å klage enn å gi ros.
 13. Synes du heller skal gå for denne med ulike felger på hver side: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=213682176
 14. Er det noen her som har hatt en "uoffisiell" M-bil som f.eks. en M340i eller M550i, og kan si noe om hva slags prisgruppe disse bilene havner i når man skal kjøpe BSI? Det skilles bare mellom f.eks. 5-serie og M5 i oversikten til BMW, og det er ikke lett å vite hvilken kategori en M550i tilhører.
×
×
 • Create New...