Jump to content

BrokeBoi

Members
 • Posts

  263
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BrokeBoi last won the day on February 28 2020

BrokeBoi had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Kjøretøy
  G30

Recent Profile Visitors

1870 profile views

BrokeBoi's Achievements

 1. Fronten på 3-serie LCI er hva jeg skulle ønske var fronten på G80/G82.
 2. For min del synes jeg at memory er nødvendig bare for den ukentlige bilvasken. Jeg husker jo aldri hvor langt fremme jeg pleier å ha setet etter å ha vasket pedaler og støvsuget under matta.
 3. Om du er forrige eier av en hvilken som helst bil så er det garantert alltid et bra kjøp.😄
 4. @Fredrik90 Første/nåværende eier av akkurat den bilen er en godt voksen mann som mildt sagt har mer enn nok å rutte med. Hva han har byttet til er ikke lett å vite, men verken strømprisene, bensinprisene eller bilpolitikk generelt er relevant for hva han kjører.
 5. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=258355038 Ikke BMW, men sjeldent å finne en nyere norsksolgt S65 med såpass lav km til "kupp" pris (kostet tross alt mer enn det dobbelte helt ny). Ser tilsynelatende ut til å være fullspekket også. Så var det dette med forsikring og servicekostnader på V12ere da...
 6. B48 med rakrør er helt korrekt beskrivelse av AMG med 4 sylindre. Forskjellen er at AMG har pops and bangs i tillegg, mao jallaeksos levert originalt fra fabrikk. Det er en grunn til at jeg angra lenge på at jeg fjernet lyddemperen på min 530e.
 7. Om M5 mister V8ern gjenstår å se, men at neste generasjon leveres som hybrid er i hvert fall sikkert. Tviler derimot på at det skjer med M5 først, det er vel mer naturlig for BMW å gå ned på sylindre på M3/M4 først. Rekkesekser er jo klassisk M, så BMW skyter seg selv i foten hvis de nedskalerer i fremtiden. Nye C63 med 4 sylindre er tidenes største tabbe av AMG, for AMG uten V8 er ikke ekte AMG. Så nei, dette er langt i fra en drømmebil for meg. @Fredrik Det er utrolig hvor mye krefter AMG har klart å presse ut av 4 sylindre hittil, men problemet er nettopp det at det er 4 sylindre. A45S/CLA45S høres jo helt jævlige ut og fortjener ikke å bære AMG navnet. At C63 nå også skal få samme lyd er direkte pinlig.
 8. Dette må jo være den perfekte bryllupsbilen for enhver BMW entusiast.
 9. Ble litt overrasket over hvor billig serviceavtalen var på denne. Jeg mener nemlig å ha sett en oversikt tidligere med priser på BSI på M biler, og da var beløpene gjerne det dobbelte av det du oppgir. Dette og alle historiene om at M biler uten garanti er et stort pengesluk, uansett hvor bra man behandler dem, skremte meg bort fra drømmen om M foreløpig. Ellers er det flott å høre at bilen har vært omtrent problemfri. Må ærlig si at jeg nå ble litt inspirert til å importere eldre M-bil fra Tyskland med lav km. Husker du hvilken forhandler du importerte denne fra?
 10. "Må ses!", også koster den 350k med 311k på telleren.🤦‍♂️ Jeg tror de fleste fint kan droppe å se på den der. Prisen må i hvert fall under 250k med rom for pruting.
 11. Du har nå eid F10 M5en i noen år uten garanti, har du noe oversikt over hvor mye du har brukt på service og vedlikehold de siste tre årene?
 12. Første gang jeg ser en G30 med sorte trelister i Norge, noe jeg gjerne vil se mer av. BMW bør gjøre som Mercedes her å begynne å tilby dette som standardutstyr. Sort pianolakk-ripehelvete er det svært få som egentlig vil ha. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=258057220
 13. Etter min mening er denne riktig priset, både mtp km stand og alder. Til sammenligning ligger jo 2017/2018 M550i med tilsvarende km stand ute til en pris som nesten er på samme nivå, og det er ikke engang en fullverdig M-bil. Bilen er ikke norsk, men jeg vet ikke om det er av betydning for deg? De fleste tyskimporterte biler mangler stort sett utstyr for norske vinterforhold, men det betyr ikke nødvendigvis at tyskimporterte biler er ubrukelige om vinteren her. Min oppfatning er at de fleste tyskimporterte superbiler i Norge kun blir benyttet i sommerhalvåret, og at det kanskje er en god grunn til det.
 14. Grattis med M2 👌. Om du er fornøyd med bilen på alle områder så er det ingen vits i å bruke noe tid eller penger på modifikasjoner. Erfaringsmessig blir det fort et stort pengesluk så snart man setter i gang.
×
×
 • Create New...