Jump to content

Walkabout

Members
 • Content Count

  3314
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  102

Walkabout last won the day on June 2

Walkabout had the most liked content!

2 Followers

About Walkabout

 • Rank
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Stavanger
 • Kjøretøy
  BMW F11

Recent Profile Visitors

17365 profile views
 1. Hehe, hyggelig at du har lest gjennom tråden! Mye snacks der som er egnet til å lette lommeboka for penger Har åpne på min siden jeg ikke har Webasto, mens lillesøster har lukkede på sine. Jeg ville gått for lukkede - er en grunn til at det alltid er lukket deksel originalt på biler med Webasto. Her ser du før- og etterbilde da jeg byttet på hennes i høst Og helt enig i at de må være like på hver side!
 2. Iallfall positivt at baklysene på G31 LCI ser ut til å bli bra når de er påslått. Usikker hvordan det blir når de er avslått dog (hvor baklysene G31 pre-LCI motsetningsvis ser bra ut helt til lysene blir slått på).
 3. Spent på hvordan den blir i produksjonsklar utgave. Synes Audis e-tron GT ser langt bedre ut i konsept. Et grufullt eksempel på konseptmodell vs produksjonsmodell er jo Skoda Enyaq.
 4. Skal hente en valp for foreldrene mine Så blir det en ekstra dag med litt sightseeing i tillegg.
 5. Skal av gårde på en liten mini-roadtrip nå i ettermiddag, så lurte på om noen har gode tips til plasser å stoppe langs veien Kjører fra Stavanger til Bergen i ettermiddag så det blir nok mer transportetappe, men så blir det å bli værende i Bergensområdet i to netter. Skal hente en valp som mine foreldre har kjøpt, så vi turer nedover fra Bergen og mot Sørlandet (over fjellet) lørdag morgen. Veien går via Haukeli og nedover mot Seljord/Treungen. Så om noen har fine tips til fine plasser langs veien eller eventuelt også små omveier som er fine så setter jeg pris på tips
 6. ... og om man klipper til bildet slik så ser dette like gjerne ut som en Skoda med lysdesignet og de fæle felgene.
 7. Litt flere bilder. Det lysdesignet er absolutt ikke bra...
 8. Typisk at 545e ikke slippes som touring. Da blir det iallfall i beholde F11'en i fire-fem år til - om ikke iNEXT viser seg å bli skikkelig tøff
 9. Fikk omsider gått over det siste vinterhjulet med både Swissvax cleaner fluid, autobahn og pneu. Endte med at veieier dekket litt over 50% av nytt dekk, så da løste det seg sånn tålig. La dekkene inn i nye hjulposer (eller hjulbag blir vel kanskje mer treffende). Så nå blir det god lagring av disse frem til vintersesongen! Ellers blir det ut på roadtrip til helga. Først Stavanger til Bergen torsdag kveld for å hente en valp for foreldrene mine, deretter fra Bergen til Grimstad (over fjellet) også tilbake fra Grimstad til Stavanger. Så dersom noen har noen fine tips til stopp langs vestlandskysten eller over fjellet fra Bergen så settes det pris på!
 10. Han skrev vel ikke noe om 4x utblås - og gitt prisen (om det er nypris da) så vil jeg tro at dette er dobbel stuss
 11. Synes LCI-rattet ser bra ut når det er i kombinasjon med 6WB (heldigital instrumentpanel slik som i bakgrunnen på illustrasjonsbildet der). Men i kombinasjon med standard instrumentpanel (slik du har i din) synes jeg ikke det er like passende - siden man ikke trenger et så "åpent" ratt for å se det kule digitale panelet. Blir liksom litt spinkelt/lite massivt i en 5-serie. Om du ikke har prøvd en F1X LCI ville jeg prøvekjørt en var jeg deg, for det er ikke like godt å holde i heller (blant annet med overgangen klokken 18 der). Fant et bilde her av hvordan det ser ut sammen med standard kombi Edit: Om du skal ha LCI-ratt ville jeg absolutt hatt paddles ja, da dekker man iallfall til noe av den store åpningen i rattet.
×
×
 • Create New...