Walkabout

Members
 • Content Count

  3187
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  94

Walkabout last won the day on January 23

Walkabout had the most liked content!

2 Followers

About Walkabout

 • Rank
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Stavanger
 • Kjøretøy
  BMW F11

Recent Profile Visitors

16379 profile views
 1. Walkabout

  Night vision retrofit 5 serie

  Hør med BimmerUpgrade Norway, mulig de kan hjelpe. De har side på Facebook blant annet. Heftig pris på retrofit av NV, må jeg si.
 2. Har ikke sett den løsningen der før. Hvordan er det man girer da? Synes de klassiske hendlene er penest, men stilig med noe ikke «alle andre» har og sikkert.
 3. Walkabout

  Fluid black i3s - bil nummer 2

  Pen utgave! Bare å få foliert bort de blå eksteriørdetaljene så blir det knall
 4. Hehe, Valberget ja - vanvittig trangt over alt! Takk for det, veldig fornøyd nå. Må bare få lakkert opp det i fronten så er det på stell - og kanskje litt mer spacing
 5. Ikke et dumt valg det der. Liker blank finish, men du sparer jo mye tid og frustrasjon på å ha noe som er lettere å vedlikeholde. Det der kommer nok enda mer til sin rett med fullskinnsutgaven også, druknet litt mot det sorte på bildene.
 6. Jeg tok bare det jeg hadde i garasjen, så ble såpass grovt som 180. Bare ment som en midlertidig fiks, siden det skal lakkeres profesjonelt på vårparten tenker jeg.
 7. Ble bra det der! Og mye finere enn sommeroppsettet faktisk
 8. Walkabout

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=167204276 Sprek pris på en F11 520d som har rullet 270 000 km...
 9. 285/30-20 mener du vel
 10. Støtter å gå for en mørk farge. Safirsort så slipper du det blå skinnet i sola
 11. ET20 er jo ikke et typisk F1X-innpress, men hadde 255/30 på 9x21" foran for et par år tilbake. Det var ET40 med 20 mm spacere, som da vil tilsvare ET20 etter hva jeg forstår.
 12. Walkabout

  Den store reisemål tråden!

  Jungfrau du tenker på? Skulle egentlig opp hit i sommer, men ble stoppet av dårlig vær. Var i nærområdet da, og gjorde mye annet fint. Kommer en lengre reisetråd på dette i løpet av noen uker
 13. Hvorfor ikke 245 eller 255? Selv kjører jeg 265 på sommer, men det er på 9". På vinteren har jeg 245 på 8.5". Og før på vinter så hadde jeg 255 på 9".
 14. Rister fortsatt litt i bilen i 100 km/t pluss. Har fått avbalansert hjulene og felgene var snorrette. Dekkene var også greie, men ett av fremdekkene var det øøørlite høydekast i, men Vianor mente det var tvilsomt at det ville gi noe utslag. Så spørsmålet er om det er andre ting som kan gi svak risting i ratt, f.eks. slitte foringer og lignende? Har jo ikke byttet annet enn bærearmene på 205 000 km. Hvis ikke må jeg sjekke med sommerdekkene, da jeg husker at det ikke var noe risting på Autobahn i sommer Ellers så lurer jeg på hvor folk handler vindusviskerne sine fra? Normalt har jeg handlet originalt, men siste to gangene har det vært ræva kvalitet på de så lurer på om jeg vil forsøke noe nytt.