Jump to content

Walkabout

Members
 • Posts

  3946
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  167

Everything posted by Walkabout

 1. Fått bestilt inn Performance-pedaler og ///M-prosjektorlys. Snuser litt litt flere oppgraderinger innvending også (Performance håndbrekk, Performance innstegslister og Performance rattdeksel), men det tas eventuelt på sikt
 2. Nok et stigmatiserende innlegg fra din side. Gratulerer.
 3. Jeg har kjørt 10 mm spacere fra Eibach i åresvis, de er sikkert gått minst 150 000 km over de siste syv årene. Aldri hatt noe trøbbel med de
 4. Jeg ville aldri kjøpt F11 diesel jeg ikke kunne tegnet motorforsikring på.
 5. Dyrt med full tank om dagen. Men til gjengjeld er det ganske så behagelig med 1225 km rekkevidde på tre minutters «lading»
 6. Kjøpte den på 80.000 km i slutten av 2013, så blitt 170.000 km på snaue åtte år.
 7. Lagringshjul på plass. Håper 20x10.5 rundt baut går greit på
 8. Så ut som et ryddig eksemplar dette, gratulerer! Panoramatak er det jeg bruker minst på min, så det vil du neppe savne særlig. Veldig kjekt med HUD og komfortseter, samt et bra anlegg. Nye sommerfelger blir bra, spent på hva du har kjøpt inn. Performance-diffuser bak i sort blank, samt lakkering av plastdetaljene i grillen foran vil sette prikken over i'en her - sammen med 2TB
 9. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=235249588 Lekker F20 i fin fargekombinasjon (utenom tragedien med liten skjerm). Fått mer og mer sans for disse (LCI altså).
 10. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=235253419 Dette er heller ikke et dumt alternativ. Om det er B47 på denne da?
 11. Vet ikke hva som skjer så lenge Ap og Sp ikke har flertall, men det fremgår av den felles regjeringsplattformen.
 12. Interessant at det nå blir mva. på beløpet som overstiger 600 000 kroner på elbiler. Heldigvis en begrenset kostnadsøkning på i4, men på f.eks. iX vil det jo fort kunne bli tale om nærmere hundre tusen ekstra. Om BMW har sikret seg 6-8% kostnadsøkning før forbrukerne kan gå fra kontrakten så kan man jo ikke heve eller terminere kjøpet på i4 heller. Er faktisk ganske enig i at man bør betale mva. over et visst beløp. Særlig når man ser at "unødvendig" ekstrautstyr på elbiler er mva.-fritt, mens man må betale mva. for det samme ekstrautstyret på hybrid- og fossilbiler.
 13. Tradisjonelt sett er det mye for pengene og en morsom bil, men jeg hadde heller hevet på to hundre tusen og fått en fullspekket i4 M50 - som tross alt ville vært fem år nyere (uten å hensynta lang leveringstid)
 14. Oppdaget her forleden at knapperekken min hadde bryter for korsryggstøtte, men det har jo ikke Competition-setene. Ettersom setene i min bil er fra UK og ettermontert så var det brukt standard knapperekke ved bytte. Slik "knappetrimming" kunne jeg ikke ha noe av, og bestilte da inn et sett med "nye" brukte knapperekker. Nypris på disse er cirka 7000 kroner. Originalt på M4 kommer disse i delvis blank utførelse, men det ville kostet meg fem lapper på bruktmarkedet istedenfor to, så her valgte jeg å kjøre "shadowline" og spare tre lapper Her har vi altså utgangspunktet: Da var det bare å demontere siden av setet (etter kyndige tips fra @ahj). Det var gjort på null komma niks. Så var det bare å slide den nye knapperekken ned på plass. Og vips, så var knappetrimmingen borte. Ble bedre slik. Så var det bare å gjenta prosessen på passasjersiden og plugge inn kab... Ånei, det skulle visst ikke være så enkelt. Her skulle det selvfølgelig være en annen type pin. Dette resulterte i mye bannskap. Så da var det bare å leke kirurg, og se om en Frankenstein-utgave kunne lages ved å splitte opp knapperekkene og få rett knapper til å passe overens med riktig kretskort og pin-inngang. Fikk det iallfall sammen på kjøkkenbordet. Men ville det virke i bilen? Jepp, til stor lettelse funket det knirkefritt. Så da ble det tipp topp og i orden også på passasjersiden.
 15. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=231161886&fbclid=IwAR3O0MgCLN4GBqG04yseRr94tHBS_haoV2dkoSP4SE9jilbkNwOb6ZyjC5Y Synes denne virket som et ålreit kjøp.
 16. At noen klarer å bestille en M550d uten adaptive LED er for meg helt uforståelig.
 17. Det holder seg veldig bra må jeg innrømme! Har vel hatt det på i over fire år nå, og det er som nytt enda. Dette er en versjon av NBT-cover som ser veldig OEM ut, ettersom det både har lik passform, design og matt overflate. I de senere år har jeg dessverre bare klart å finne noen like, men bare versjoner som ser mer uoriginale ut. Ulempen med eBay er at man ikke alltid kan stole på bildene. Men om du ser på denne annonsen her så er min versjon lik de fem første bildene - men så har selger lurt inn et bilde nummer seks der som antakelig er den utgaven du får. Andre utgaver har blank sort overflate, som heller ikke ser helt originalt ut. Så jeg ville kanskje gjort litt innsats i å kontakte ulike selgere og avklare hva slags versjon du faktisk får https://www.ebay.com/itm/392927056193?fits=Make%3ABMW&hash=item5b7c471141:g:0JEAAOSwXpFdgfKJ Er vel to år siden jeg bestilte original NBT-kontroller (hele enheten) som trollmannen @///M-ini95klarte å retrofitte i sin bil. Planen var å gjøre det samme i min, hver gang jeg er i Oslo eller @///M-ini95er i Stavanger så er vi bortreiste, så installasjonen har latt vente på seg Kan eventuelt heller donere mitt cover dersom jeg får på plass the real deal.
 18. Interessant hvordan en kan betrakte ting så forskjellig. Er det ett ord jeg skulle brukt for å oppsummere iX så er det nettopp "intetsigende". Ikke har det særlig klassiske BMW-elementer, og ikke synes jeg det skiller seg veldig ut fra det andre fabrikanter lager om dagen. Rett og slett nitrist design på den bilen - i mine øyne vel og merke. PS. Jeg snakker da om det estetiske, ikke innovasjon.
 19. Med unntak av Live Cockpit og kanskje baklyktene, synes jeg pre-LCI er finere på alle mulige måter Frontlyktene gir med Skoda-vibber og den store iDrive-skjermen gir meg Mercedes-vibber.
×
×
 • Create New...