Alpejohn

Members
 • Content Count

  6128
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Alpejohn

 • Rank
  My about me page
 • Birthday 05/24/1986

Contact Methods

 • Skype
  ja

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Hareid M&R
 • Kjøretøy
  BMW 530d

Recent Profile Visitors

3292 profile views
 1. Alpejohn

  Risting i Audi A4 ved gasspådrag og høyere hastighet

  Holder en knapp på at det kommer av at det er feil bilmerke 😂
 2. Alpejohn

  Bmw 316i 2008 starter ikke, manuell/bensin

  Men som han sier så høres det jo ikke ut som der er kompresjon i det hele tatt.. Jeg har aldri hørt disse motorene, men hadde forventet litt mer lyd når den gikk rundt.. ikke bare lyden av starteren
 3. Alpejohn

  Bmw 316i 2008 starter ikke, manuell/bensin

  Høres hvertfall ut som den mangler tennplugger, og det er jo ikke en god ting..
 4. Jeg får over 50c på 20-25 minutter når det er 5-6 grader ute, så da er enten webastoen din lite varme på eller så må det være at vannet går feil vei.. Mest sansynelig sistnevnte da. 🙂
 5. Beklager seint svar! Prøvde å ta bilde nå men var mørkt og vanskelig å få et bra bilde med lommelykt osv. På min har jeg den øverste på vannventilen inn på varmeapparatet, helt til høyre når du står fremme å ser inn på torpedoveggen. Den nederste går opp og under klimafilteret ned til webasto. Ser ut som du har de omvendt en det jeg har på min.. (Så jeg nå når jeg gikk tilbake å sjekket bilda.. hehe, etter å ha skrevet innlegget) Ville prøvd å bytta om slangene 😁 Redigerte bort en del av innlegget siden jeg sjekka bilda igjen etter å ha skrevet innlegget å sjekka min egen bil
 6. Kan ta bilde av min senere om du ikke finner noe på nett.
 7. Sendte mail til koed å spurte etter pris, de sa det er ikke tilgjengelig lenger ser det ut til..
 8. Jeg føler hvertfall at om jeg har på ac, så må jeg opp i 22-23 grader for å få det varmt nok, gjerne 24 også men da er det såpass kaldt ute at ac kobler ut uansett så da er det nok med 22 ca..
 9. Jeg har helder aldri hatt problemer med luft på min M57.. Har bare fylt på vann jeg, latt den gå varm og opna skruene litt, har kommet ut litt luft så kun vann. Mulig det har minka litt i ekspansjonstanken noen dager etterpå, så da har jeg bare fylt på. Sikker på vannventilen fungerer skikkelig da? Du kan jo prøve å kjenne på slangene inn til varmeregisteret når du syns det kommer kald luft, å se om de er kaldere en normalt..
 10. Ja, jeg syns det virker å være litt vel mye bevegelse ja. Du har vel ikke tilfeldigvis delenummerene for de lett tilgjengelig?
 11. Ikke fysisk, men ser at det er senter på motorfeste som løfter seg, det som går ned i den metall kappa som sitter rundt. I mangel av en bedre forklaring.. Skal sitte en elektrisk ventil ja. Skal sjekke seinere om jeg klarer å se om slangen under sitter der den skal. Men usikker på om det ville bevega seg så mye uten slangen på.. Virker litt mye i mine øyne da..
 12. Hei, Oppdaget plutselig at motoren lever veldig mye ved "fremmoverkjøring", altså den letter seg på førersiden. Ved nærmere inspeksjon så er det senteret i motorfestet som gir etter og motoren kan løfte seg. Men det stopper på et punkt, akkurat som at det strekker seg ut 3-4 cm men så stopper det. Da lurer jeg på, er det gåent, eller er det mangel på vakum som gjør at det er helt "løst"? Jeg har ikke fått sett etter om slangen har hoppet av enda, skal se på det senere. De ble bytta for ca 110 000 km siden, så tenknisk sett burde de jo ikke være ødelagt nå. Hva tror dere? 🤨 (Det gjelder bilen i signaturen min!)