Alpejohn

Medlem
  • Innholdsteller

    6071
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om Alpejohn

  • Rang
    My about me page
  • Bursdag 05/24/1986

Contact Methods

  • Skype
    ja

Profile Information

  • Kjønn:
    Mann
  • Bosted:
    Hareid M&R
  • Kjøretøy
    BMW 530d

Nylige profilbesøk

2805 profilvisninger
  1. Alpejohn

    E39 horn og cruisecontrol virker ikke

    Har du airbag lampe også eller? Hvilken modell er det?
  2. Alpejohn

    BMW G31 ryggekamera og skitt

    Har lagt meg til en vane og stryke fingeren over hver gang jeg går bak bilen, ikke det mest praktiske, men det funker!
  3. Alpejohn

    Andre som har problemer med kina pdc sensorer?

    Er fult klar over at jeg ikke kan forvente allverden. Men jeg hadde først dette problemet, så bestilte like greit 4 nye, fortsatt slår den ut på samme sensorer. Bytta alle bak, samme greia. Så begynde å lure på om det er boksen min som tuller. Billigere sensorer fungerte fint hos meg før også nemmelig, ikke Kina men fra Tyskland. Var litt dyrere,selv om det er godt mulig at det likavel var kinagreier. Jeg har prøvd en del av de nemmelig, og problemet blir ikke borte. Gikk til og med over ledningsnettet bak, fant en kabel med brudd, fiksa dette å trodde at det var problemet, ble bedre men det tulla fortsatt. Tror jeg skal undersøke boksa, evt kjøpe en til for å teste, hjelper ikke det spørs det om jeg skal bytte ledningsnett.. Har også vært "plaget" med at det piper når lastebiler kjører forbi meg når jeg står og skal inn på veien.. Så piper det en lang tone akkurat i det de passerer forran, så slutter det. Merkelige greier. 😂
  4. Hei, Har nå bytta alle sensorene rundt bilen over flere år, og nå står det bare kina sensorer på. Dette sier jo seg selv at det ikke er helt bra selvsagt. Men det har fungert noe greit en stund, men nå piper det mer eller mindre hele tiden når den slås på. Ikke konstant, men varierer. Ser på livedata på INPA at det er de to høyre fremme som kødder, og en eller 2 bak (husker ikke i farta). Så nå lurer jeg på om det faktisk er sensorene som kødder, for jeg har bytta de som tuller, men det er fortsatt samme. Har ikke fått kikka på boksa bak enda, om det er fukt eller noe, men skal gjøre det før jeg eventuelt kjøper en ny(brukt) pdc boks for å teste. @Ingvaldsen har også kødda med dette, så nå lurer jeg på om det er andre som opplever lignende med kinasensorer? Dritt lei pipinga hele tia.. Og skikkelige sensorer koster jo fort et par tusen om en må bytte alle. 🤑
  5. Alpejohn

    Carly får ikke kontakt med bil

    Derfor jeg aldri anbefaler noe sånt mobiltull, enten funker det delvis eller så funker det ikke i det hele tatt. Og det koster mye penger i forhold til hva du får tilbake av funksjon i forhold til pc med program som er gratis, og kabel som ikke koster mye. Drit i carly og gå for ISTA, INPA osv.
  6. Har en ibus stick ja 😛 Problemet er at den som regel funker fint, men at den har en gang i blandt bare stoppet. Ikke har bilen våknet heller, altså lyset på girvelgeren har ikke tent. Så bilen har ikke en gang registrert at den har eller skulle ha startet. Så det er en vanskelig feil å finne. Men har drevet og ladet batteriet hyppig siste ukene, og det har ikke skjedd igjen enda at den stopper etter kort tid. Men vi får se. Husk der er forskjell på ecu fra eldre og nyere, mener de gikk over til kbus komm. I 99 elns. Vis jeg ikke husker feil. Det står om det i Bmw TIS.
  7. Stemmer, hadde glemt at jeg opplevde et par ganger at den vifta starta når jeg opna døra..! Men det har kun skjedd 1 eller 2 ganger. Derfor jeg begynte å tro at ecu var gåen og sendte den til Mike om jeg ikke husker feil. Den har dog stoppet tidlig i senere tid. Har faktisk et par TH3122 liggende som jeg har brukt på et bluetooth prosjekt. Har thermo test, men var ikke klar over at det fungerte med resler stick. De gangene jeg har brukt det har jeg koblet meg direkte på ecu.
  8. Ibus ic? Har du bilder av den? Var ikke klar over at det fantes noe sånt på ecu der, men når jeg tenker mer etter må det jo nesten det. Jeg har opplevd flere ganger at den bare stopper helt av seg selv, uten noe grunn. Gjerne etter 10-15 min.. Eller kortere. Har ikke funnet ut hva som gjør det heller. Er dog en stund siden dette skjedde sist. Og hadde en mistanke om at det var strøm som var problemet. Men ikke fått bekreftet dette. Har fundert på om det er kommunikasjonen mellom ecu og bilen da.
  9. Du vet at FrenchMike kan fikse ecu på webasto? Har sendt 2 ecu'er til han for rep/kontroll. Ikke fått testet den som var gåen enda. Men han bytta noe deler. Bytta også en del på den som står i min e39, da den ofte brukte å ryke. Han er ikke veldig dyr heller, syns å huske han ville du skulle betale det du følte det var verdt. Da har man hvertfall muligheten til å fikse den man har.
  10. Jeg har postet litt på et par e39 grupper. Skjedd flere ganger at jeg har postet et ryddig svar, med punkt å sjekke i rett rekkefølge, eller noe jeg har hatt en forklaring på, men den drukner i allslags forslag om at "jeg hadde samme feil og da var det.........." eller tanta til en kompis av en kompis hadde samme problem og der var detsånn og sånn". Men det er ikke mine penger så for min del spiller det liten rolle. 😂
  11. Alpejohn

    Skurrelyd fra alle høytallere? BMW E39 2001

    Hei, Ta en titt her, les i teksten. Der står det beskrevet forskjellige feil og hva som evt kan være problemet. Send han ei melding å hør om du er i tvil, han vet nok hva som feiler den. Men det høres ut som BM54 som har tatt kvelden ja.. Sendte min til han for å oppgradere fw så jeg fikk id3 tags fra Mp3 cd-veksler en. Oppgraderte forsterker å fikk lavnivå utganger i samme slengen. Har ikke fått testet de enda da.
  12. Helt enig, Facebook er en elendig plass for slikt.. Og folk kaller gruppene for forum.. 🙄 Ikke vits å poste noe for at folk skal kunne finne det og lese seg opp, det forsvinner etter et par dager. Å søke det opp er helt nytteløst..
  13. Hei, For et par uker siden leita jeg frem en gammel laptop som jeg hadde installert DIS på, for å sjekke noe. Jeg kom til å opne nettleseren uten nett, og der lasta den inn gamle bimmers gitt 😄 Ble sittende å bla opp og ned et par ganger, før jeg trykte oppdater og lastet inn den nye versjonen.. Må ærlig innrømme at jeg savner den gamle litt.. 😏 Kos deg 😉
  14. Da kan du sette strøm på den å koble på diagnose. Det jeg har gjort når jeg har testa på benken.
  15. Hei, Kjøpte det på ebay, søk etter "webasto diagnostic" elns. Men det må kobles på direkte på varmeren, og ikke gjennom obd. Så du må få tilgang til kontaktene på den for å bruke det.