Jump to content

Alpejohn

Members
 • Posts

  6231
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Hareid M&R
 • Kjøretøy
  BMW 530d

Recent Profile Visitors

5319 profile views
 1. Har tenkt tanken, men nå var jeg egentlig ikke tenkt å bruke alt for mye penger på denne bilen, men det hadde definitivt vært et artig prosjekt.
 2. @Otis Enig i det, så lenge jeg får skiftet sang på rattet så kan jeg si meg fornøyd med det. Men jeg betaler ikke 1000 kr for å få det.
 3. @Reef89 Noen spesielle du tenker på der eller? Hadde jo vært veldig fint om tittel kunne kommet på displayet. Rart om det ikke er mulig når man tilsynelatende skal kunne spille mp3 fra usb å få tittel på skjermen ut i fra det jeg har forstått.. Men om det er helt umulig å få sang info på skjermen, kun å skifte på rattet så går jeg for en billig løsning. @Otis Den sticken du kjøpte, var det slik du kunne skifte sang på rattet eller? Jeg har en sånn bluetooth usb stick uten 3.5 jack som i følge ebay skulle kunne spille musikk til usb å tillate deg å skifte sang også. Jeg får prøve den først å se om det funker tenker jeg..
 4. @Otis Er jo rart om ikke noen har laget en dings som kan gjøre dette.. Sånn som Bluebus til E39 osv. Så den var ganske dyr å kjøpe ny hvertfall, mulig man finner noe på finn evt. Kjøpt meg E87 vinterbil, hatt den ei uke å er allerede dritt lei av å hele tia måtte styre med telefonen. Den har en sånn usb blåtann med ledning til aux. Har blitt alt for bortskjemt i E39'en med bluebus med rattkontroll å tekst på skjermen.😝
 5. Hei, Er det noen som har testet Tune2air med Android telefon? Får man til å skifte sang å få navnet på sangen på radioen om man har Bmw professional radio? (type e87, e90 med usb og aux)
 6. Hvordan holder dobbelmasse svinghjulet når man chipper da? Vil tro det slites fortere med mer påkjenning? 🤔
 7. Hei folkens! Jeg tenkte å bytte ut alle programmene på pcen med nyere versjoner da det er mange mange år siden de ble lagt inn. Føler Rheingold jeg har nå kanskje ikke funker helt sånn den skal, da om jeg trykker på detaljer rundt en feilkode, så står det bare "ingen detaljer tilgjengelig" (på engelsk vel og merke).. Mulig det er bare sånn det er, men versjonen min er uansett veldig gammel. Jeg har heller ikke fulgt med i utviklingen av ISTA/Rheingold, så jeg aner ikke hva som finnes. I den anledning har jeg et par spørsmål. -Det jeg kunne tenkt meg var å få ISTA D/P opp å gå, uten VM, er det mulig? Eller må man bruke VM på dette uansett? -Er det noe poeng å bruke ISTA/P i forhold til feks NCS? Kanskje mer brukervennlig? -Hva er egentlig forskjellen på ISTA/D vs Rheingold? -Finnes det en fungerende versjon av NCS som er på engelsk? Irriterer meg hver gang jeg bruker det for jeg husker aldri helt hva jeg skulle trykke på, og at det er på tysk hjelper ikke mye heller.. Edit: Btw, kjøpt meg bruksbil (e87) og skulle kode bort beltevarsel å noe anna dritt men jeg har ikke E87 i lista i NCS, how come? 🤔
 8. Har kjøpt ny bue fra koed, som går fra litt før der buen starter bak og ned til kanal samt et lite stykke med kanal. Ligger under karosserideler. Er litt spent på passformen da, er jo ofte sånt ikke passer helt sånn det skal, så det blir spennende å se!
 9. Hvordan er det mulig å ha så fine hjulbuer da? Ser ut som det er noe lim i bunn der gjør det ikke? Min er valsa på andre sida, den er ikke så god å se på. Men de er vel ikke sveisa sammen heller vil jeg tro da? Ser jo ikke sånn ut. 🤔 Takk for fine bilder! Skal ta en del bilder mens jeg holder på, greit å vite hvordan det ser ut inni der om du aldri har vært der før.
 10. Supert! Takker!
 11. @Flataas Mulig jeg ikke var tydelig nok, hehe.. Tenker ikke på plast skjermen, men indre del av hjulhuset Kanten er så dårlig med meg at jeg klarer ikke se hvordan det har vært. Tenkte ikke på å tegne på innerskjermen i plast på tegningen.. hehe Tok å endra bildet. Det er da kanten på den røde å grønne jeg lurer på, hvordan de er satt sammen.
 12. Hei, Har kommet til det punktet at jeg må bytte hjulbue bak på vogna mi da den har rusta. Værst fra bunnen av buen i hjørnet på bakdøra og oppover i ytterkant. Så det jeg da lurer på er hvordan falsen mellom inner og ytterskjerm sitter sammen? Er de "brettet" innover sammen, eller er ytterbuen bøyd innover mens innerskjermen bare står nedi? Er det limt, sveiset? Skal det karroserikit inn i mellom? Her er en super tegning som kanskje forklarer litt bedre🤓 Takker så meget for hjelpen!
 13. Hvilken bil er dette? Vet du at den har røket eller er brekket løst og du går ut i fra at den har røket?
 14. Ja da holder jo 530d bremser, blir vel en del billigere å vedlikeholde også i lengden. Men tårnstag bak blir jo litt spesielt, det er vel mulig å få inn et stag mellom hjulhusa men om det har noe effekt vet jeg ikke.. Og det ødelegger jo hele touring opplegget om man tenker plass. Så det hadde jo vært greit å slippe det.. Er det bare meg eller har SVV blitt rundere i kantene når det kommer til slike godkjenninger? Har ikke noe erfaringer selv, men fått inntrykk av at de kan være veldig vanskelige med slikt. Men det kan jo også være at de jeg har lest om, ikke har gjort godt nok forarbeid og får klage på alt de ikke har ordnet. Var det han sa til meg han som godkjente felgene mine, folk kommer inn å forventer å få alt godkjent uten å ha tilstrekkelig dokumentasjon eller peiling på noe som helst. Og da går det sånn det må gå..
 15. @E.C. Greit at noen har gjennomført og løser alle potensielle problemer først 😁 Men måtte man ha tykkere stabstag @Flataas? Vis Eibach har sluttet å produsere så blir jo det litt vanskelig..🤔
×
×
 • Create New...