Jump to content

Bimmernew

Members
 • Content Count

  222
 • Joined

 • Last visited

About Bimmernew

 • Rank
  Kaptein
 • Birthday 04/18/2020

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Lillehammer
 • Interesser:
  Bil,data,
 • Kjøretøy
  BMW 1 serie 118i 06 model

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ok takk men noen ganger er kodene der og ikke men skjønner takk da.
 2. gjort det så klart men finner ikke noe spesifikt. Du vet ikke konkret? kan være så mye dy tror ikke map sensor?? eks....
 3. UPDATE! Da er dette løst det var feil kobla opp men nå er kobla på nytt og testa den virker 100 nå;)
 4. Ok men en sa den skal i + ikke jord pga hvis det er en hvit ledning på den typisk + for se hva som skjer tar den på + men tviler noe skjer da for se. ening dette? Jeg fikk den ødelagt den ledingen når jeg skulle ta den på + men skal se og få fiksa senere...
 5. Ingen liv why ikke? Merkelig.. tok den der burde være bra det men den er like død. En sa det er + kabel er du sikker det er jord?
 6. Nei for ikke tak i vedkommende men vet ikke why kobla ut men skal prøve og ta minus til karosseri. Men det blir spekulasjoner why kobla fra men følelse why kobla ut pga noe feil men er eneste polen som ikke er kobla til. Men skal teste og kobla til den polen og se.
 7. Ok du for update senere men den har aldri vært tilkobla tror jeg men vanskelig og si men skal prøve.
 8. Ok ok soory jeg spør så mye men jeg må jo ta av minus polen for og få denne på plass? Er en 10mm bolt på batteri på jord den må jo litt opp for og få plass. Egt mest lyst til og andre stedet. for du skjnner tror ikke den blir på plass bak hjulbua derfor batteri. Men why tror du ikke den er kobla til da? bare hang og slang.
 9. du mener ja kan ta på batteriet på minus polen? men vil ikke batteriet da? kodes? men er bass leding der blir trangt. Tenker og ta bak hjulbua et punkt en skrue men sitter ikke fast men skal se.
 10. OK flott mann veldig bra du hjelper mye men jeg kan ta den på minus på batteriet ikke sant å? Hvis jeg eks tar opp minus på batteriet hva kan skje da? Må ikke kode da? Men mann kanskje greiest og ta dette bak hjulbua ved batteriet. Husker er et punkt der en skrue men polen sitter ikke fast da ved det punktet eller skrua. Vi er nesten i mål her hvis den ikke virker da skjønner ingenting.
 11. ok flott men kan jeg teipe den da på karosseri? Bare rett på karosseri? Har tatt den i motorbrønnen nå. Du nevner karosseri men er litt og på på bak hjulbuen men usikker for skal jeg feste den nå? for nå er alt av cover installert. Er det samme prinsipp som startskabel og ta i motorrommet? hvis du skjønner.
 12. Det er en leding til venstre baklys ikke sant;) er eneste kabelsko som er jord ja som skal til karosseri sa en så den trenger bare strøm men rart for strøm fra kaosseri men kan kanskje stemme i og med det er jord. Du må tro meg er leding fra boksen til baklykta direkte inn så det skal være i orden der altså.
 13. Har boksen;) og er rød og sort ja men den er ikke tilkobla til men skjønner ikke hva med den polen da du har sett bilde ta? Men jeg kan bare ta av + ta og koble til den polen? Det må jo være noe fra polen?? er jo en liten pole den skal på + så må vel ta opp + da for og montere den? se vedlegg igjen Jeg mente at de ledninger fra boksen går til lykta ja og skjønner bare ikke det med polen? Men er en klase med sort og rød ledning fra boksen men er på en måte noe som stikker ut fra de røde og sort leding akkurat slik som er på min radio leding gjennomsiktig fra rød og sort leding. H
 14. Kan ikke se noe styreenhet bare den grå boksen og du skal vite alt er bra oppsatt fra før av og ja går en leding fra den grå boksen rett bak på kobling til venstre lys jeg har nå led lykter men tror ikke så mye og si for ledingen er kobla på direkte bak til lykt koblinga. Og da stikker det ut en pole som ALDRI har vært tilkobla bare hegt og slang bak hjulbua. Akkurat som glemte og tilkobla eller lot være. Denne var også dyr en gang i tida så bra oppsett og aldri vært tilkobla hmm pussig. Så konklusjonen må jo være ta den polen til +på batteri for leding går jo dierkte til ryggelys so
×
×
 • Create New...