Jump to content

Bimmernew

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

About Bimmernew

 • Rank
  Sersjant
 • Birthday 04/18/2020

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Lillehammer
 • Interesser:
  Bil,data,
 • Kjøretøy
  BMW 1 serie 118i 06 model

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. alt sånn bør vel hjelpe uten og si expert som saktmen se på youtube så klart har hjulpet meg myye og tyske videer dem er best på bil synes jeg mye re-search har også hjulpet meg.
 2. saken er mann at det er noen koder på mitt bmw apparat på biltema ingen motorkode jeg sletter dem og dem returnerer men for min egen del ikke noe og bry seg om hvis ingen motorlampe men sjekk på verksted hvis du har råd.
 3. 250kr super billig: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=177742166
 4. Hmm helt klart noe med ABS og gjøre ja har ordnet seg hva var det feilen du rettet opp i? bør være en smal sak spør du meg. Det med ABS har ejg litt peil på nå så dem fikset det regner jeg med på verksted.
 5. Det skal vel være mulig og få nullstilt etter som jeg har hørt ute og si er expert på område.
 6. https://www.biltema.no/bil---mc/verkstedsutstyr/testinstrument/feilkodelesere/diagnoseverktoy-til-bmw-2000043072 fungerer utmerket til mitt bruk Diagnoseverktøy, til BMW litt simplere utgave da men fungerer veldig bra har kodet batteri mitt med den og den har hjulpet meg mye helt ærlig også med cover til den;)
 7. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=177742166 250kr på finn hvis du ikke har fått tak i da
 8. 700kr på finn https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=161542533 Orginal BMW 3 punkts nøkkel BMW 6986585-03 868 MHz Ny pris 2500 kr hos Bavaria Passer til BMW 1, 3, 5, X5, Z Serie Må kodes
 9. jeg har også skiftet ettermotert til min BMW 1 serie og du må ha den adapteren ja hvis du skal funke og den gule ledingen skal i sikringskapet på passersiden. Jeg tok vel pluss direkte til radio tror jeg hvis jeg ikke er på bærtur nå. den må ha konstant strøm radioen.
 10. Got it;) Men nå har jeg montert alt på plass igjen tok jo vann-test som sakt over bra og testet skikkelig det kom ingenting så da skal det være i orden. Avispapir ja det tenkte jeg ikke på takk. Edit: dobbelsjekket paking bak og YES ja helt tørt;)
 11. Takk jeg skjønner men tror du den silcon holder fra biltema? https://www.biltema.no/bygg/flislegging/tilbehor-til-flislegging/sanitarsilikon-2000037232 Tok på mye inntil bra resultat.Og skjøten ved tanklokket jeg skjønte ikke helt? Hvordan ser jeg skjøt ved bensinlokket? Det er jo på høyre side men lekkasjen var på venstre så da kjem det vel ikke vann inn i luftkanal hvis det er motsatt side? Skjøten/pakingen på høyre side er bra ingen vann der.
 12. Update: hmmm veldig rart dette det var ikke lykten renner jo vann inn under hjulbuen vesntre side bak for det. lufteventil er ny og bak der. Sjekket alt ser jo tett ut mistenker bakluka. Så det med mine egne øyne rant vann tvers igjennom og bak lykten. Men pakingen på bakluka er jo fin men ser ikke noe synlig lekkasjer hmm hva nå? Hjelp! Hjelp! Desp her. Sjekkelt list å så grei ut. HJELP!" Edit løst endelig var pakningen yesss ingen vann nå testet grundig tok på silcon i fjor men holdt ikke nå alt løst yess.
 13. takk det var veldig intr lære noe der takk phuu og trodde det nesten var krise takk mann;)
 14. Hei! Bare lurer er dette normalt nivå? Pga litt prob med dette men bra nå pgal uft problemer hva tenker dere om bildene? Kan lure litt da kanske det vedlegget. BMW 1 serie 118i 06 modell. for meg virker synker litt igjen hvis ikke synsbedrag. Historien kort: First lite kjøveske, fylt på,tatt på termostat fylt på ny frostveske ble borte kanskje pga ikke luftet skikkelig tok på ny frostveske nå bra. Har nytt radiator lokk og frostveske (blå ferdig blandet) og termostat og for sett temp senere venter OBD2.
 15. Update! Jeg har nå tatt på 2 clips foran på venste dørtrekk jeg tar nå sjansen på at det IKKE er fuktsperren og tok flere tester nå hvor mye vann kejm inn i bilen pga dette ikke noe mer foran så satser på bra foran;) MEN;/ bak på ventre lykt vann under lykten helt nederst IKKE høyre tok på solcon der ifjor men har tydeligvis IKKE holst så på ta på fugemasse og tette pakingen der pga mye vann der og litt under setene bak så pga vann under sete pga bak under lykten sant?? Edit fant en løsning her men ta ut bungs da pga noe har samme problem hvis forsegler dem? trygt og fjerne dem i følge her kan man unnlate og ha dem på stemmer trygt det? https://www.bimmerforums.co.uk/threads/2006-e87-wet-rear-seats-rear-filter-leak.120686/ Update 2: Jeg besteme meg for og ta en nærmere undersøkelse tok enn vannkanne over bakluken og ja så rant gjennom lykten rett inn gjennom lykten nederst så ja kan bare være dårlig paking i mitt tilfelle meg har også bestilt ny luftventil pga så vann nederst på den lakk. Edit: kan også være selve lykten. For hvis jeg nå heller vann på nytt ved bakluken etter skift og ser ikke noe vann kjem inn skal egentlig problemet være løst forhåpentligsvis. Så jeg gir enda en update 3 om dette har blitt helt bra etter ny-brukt lykt og luventilen og da skal jeg også være kvitt dugg poblem helt har gått over bilen kan ikke finne noe mer lekkasjer nå. Stay tuned!
×
×
 • Create New...