Jump to content

Bimmernew

Members
 • Content Count

  248
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bimmernew

 1. Bimmernew

  Ulyd motor

  rart synes jeg kjedet trodde set selv på min bil men der var vanos tett
 2. God update heldigvis! Bilen stod nå på flatt platform og da viste den maks mulig olja tok tid og synka ned. For ca 3 uker siden 0;5 fylte på og nå 0,5 i går. For håpe den ikke synker mer da ser på kjøre-computer på dash. Men kanskje motor må bli mer varm for at dash må vises korrekt? For bilen nå var ikke varm hvis sjekka på dash. For jeg ser ikke noen tegn til lekkasje. Inntil videre løst for håpe ikke synker mer da. Hva tror dere om dette? Glad update 2: Dette er nok bra nå en sa dette: et kan enten være sensor viste feil. Og at du ikke mistet olje faktisk. Eller at
 3. Nei det er ingen oljelampe som lyser og da har vi dekka det. Men hva tror du er prob da? BARS skal være bra har hørt. Var vanos tull og bolt tull veldig enkelt var bolt ikke på plass 100 og vanos tett. En fiksa det for meg med bolt men rett etter på i dag så sank olje hmmm etterfylte 1 liter ingen ting hjalp så ingen endring i dash. EU sa litt lekkasje nedkant motor og litt blått bak på girkasse i fjor og paking på oljekjøer fiksa. Kjørte jo en god stund når alt var bra. Han slipte av bolten også kan komme rester gjort dette? Ser ingen lekkasje mer i motorrommet. Ingen blå eko
 4. OK en kjedelig update da jeg har msita MER olje etter bolt ble fiksa og toppaking på jeg så med mine enge olje vedkommende gjorde en god jobb. Så hva i all verden da hjelp???? Er krise kan være olje sensor?
 5. Ny update På min egen tråd som fler av dere vet påroblem med vanos men er fiksa nå så det er bra men etterfylter 1 liter pga vanos trøbbel men 1 liter bare forsvant etter 3 uker så meget tydleig lekkasje heldgvis da. Er det vakump paking typsik det se vedlegg? Ser vledig lsik ut på meg da. Vet også kjent problem med oppstod i det siste den lekkasjen der etter stramma bolter men tror egt pga vakum pakning blitt værre og egt bilen min brukt mye olje alltid men før var oljefilterhus var bra lenge etter vanos tull. Og på Eu i fjor sa olje svetting på motor gir under bilen ene fra oljefi
 6. Så flott og høre var sikkert bare bagateller;)
 7. Saken er når jeg tar fra P til D lager bilen en høylyd dunkelyd veldig usikker snakka med en sa er på høyre drivaksel eller gummi under bilen. Belegg ble skifta på driaksel i fjor. Men ingen vibrasjon udner kjøring og bilen er bra ellers men akuratt fra P til D oppstår det høres sånn DUNK akurrat kjører over en dump hmmm tror oogså fra P til R men usikker. Innspill?? En fra finn sa det Ja og er sikkert fordi gummi var ødelagt, så det har etter tid kommet inn grus og dritt i drivakselen og nå synger den på sitt siste værs 👏🏼👏🏼
 8. Hei du jeg lurer på det samme har en BMW 1 serie akurrat fra P til D er det slik dunkelyd en sa er drivaksel stemmer det? en annen sa er slik lyd fra P ti lD er normalt trenger hjelp her og ellers er bilen veldig i bra stand og ingen vibrasjon heller.
 9. Bimmernew

  Veivsensor

  Yepp også på N46
 10. mente ebay min feil beklager nå har jeg bestilt da så samme det da jeg tror den er slitt men kan kanskje teste det du sa hvis jeg har tid. Men ingen big deal uansett for håpe det bare er den da update kjem. Edit: jeg valgte og kansellere orden var ikke mange kroner uansett men jeg gjorde det fordi en på youtube sa dette: Hvis den nye låsen er ok. Juster enten den. Dvs løsne skruene og flytt låsen nærmere spissen. Eller smør den. Samme som bmw folk her sa så takk skal prøve. Update: ble løst var låsemekanisme.
 11. Update Jeg har nå kjøpt inn baklås på ebay for snause 150kr for se da fordi det er ikke optimalt slik det er nå kjøpte den for veldig følelse den er helt utslitt og skal smøre åpningsbryter senere da med WD40 og da satser jeg på dette blir bra og ikke må skifte ut åpningsbrytern å. Er ikke big deal dette da men update kjem til uka hvis den kjem da.
 12. kan jeg spørre deg why mitt gasspjeld rister på tomgang? jeg har rensa kontakt og gasspjeld og fått kode P110D noen ganger men ikke nå på BMW 1 serie 118i 06 modell. Update: pga vanos gasspjeld er i orden testa åpner og lukker seg;) Alt i orden
 13. jeg kan ikke si 100 men prøv da vel;)
 14. ok hempen på selve banklås mener du? Ja følelse er slitt ja for se.... men tror kanskje jeg skjønner bare spør er litt usikker... men skal se på dette i morgen ca 330kr ny fra ebay da;) ikke så galt. må vel ikke være ny? en brukt i god stand;)
 15. Ok gjorde egt feil kjøpte brukt hørt slitedeler bør være nytt men hvorfor rister den da? Noe trekk why? Og hatt mye prob med den men nå bra bortsettfra rister fælt. Så dyrt ny tps på bmw;/ men tror du bilen min går mye bedre med ny tps? mindre drivstoff? Update oss meg vanos som gjør det med gasspjeld skal få sjekka det først og deretter se men hvis ikke kjøper ny tps enkel sak egt.
 16. ok skal ta en titt og prøve og få gjort noe med i morgen prøver og smøre og set skikkelig på dette i morgen men jeg har en følelse må skifte baklås for det men aventer litt. Du har ikke troa selve baklåsen påbegynner og bli slitt? Jeg tror det men vil bare høre med deg igjen. For den smetter ikke glatt på plass er jo ikke meningen skal liksom lukke hardt igjen sånn veldig holder med et smekk og så er den igjen. Noe er galt har pågått en stund men har ikke fått gjort noe med.
 17. Har også et gasspjeld som rister på tomgang er det vanlig?? (BMW 1 serie 118i 06 modell) kjøpt brukt gasspjeld og rensa og kontakta.
 18. hmm prøv og rens wiring/kontakt til gasspjeld og rens selve gasspjeld i alle fall en god start;)
 19. skjønner det men jeg har fått melding noen ganger på dashboard men er fordi ikke luka ikke 100 igjen enda jeg mente den er det må liksom ta i ekstra for at den skal være på plass. Så spørsmålet holder det og skifte baklås? Den som er synderen her? Hørte det av en annen en skjønner du. For problemet er for bagasjen igjen ja men må ta ekstra i.
 20. BMW 1 serie 118i 06 modell har seg slik at bagasje-lokket må lukkes liksom mer hardt igjen ikke på first try liksom holder og skifte baklås? Kan smøre med WD40 på Åpningsbryter for bagasjerom? Skifte den? Noe vært borti det samme? Hva gjør jeg?
 21. Jeg har bare enkelt og greit en bass med intergrert forsterker i min bmw 1 serie https://radioservice.no/produkter/bilstereo/hoyttalere/subwoofer-aktiv/pioneer-billig-12-subwoofer-m/-forsterker-og-kabler Veldig fornøyd med lydbilde i bilen og er såpass liten og lydbilde blir veldig komprimert for min del derfor holder med bass med forsterker for meg men klart smak og behag men lyd under setet er i bilen å orginalt hjelper klart og match foran og høytallere bak og veldig fornøyd leverer den bassen lover deg og bra omdømme. Ville bare medele dette ofte greit med det enkleste.
 22. Bimmernew

  Ulyd motor

  fikk du sjekke dette? fasit? kam sensor kan være olje,vanos. men du sjekka på verksted?
 23. vet du trekk ved dårlig Veivakselsensor særlig på BMW 1 serie? Ikke noe med 2A83 som nevt tidlige? Bilenm in lager ingen ulyder nå. Hvor lenge eks varer den sensoren?
×
×
 • Create New...