Jump to content

leovinar

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Melhus
 • Kjøretøy
  Bmw e90 2006 m47

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

leovinar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Hei! Har en bmw e90 2006 med halogen lykter og har funnet noen xenon lykter brukt til salgs som jeg tenker å kjøpe! Men han selger de uten adaptive justering eller hva de heter? Hva må gjøres? Må jeg ha nye ledningen?
 2. Hei, sportsmode på min bmw e90 320d 2006 m47 fungerer ikke, har hørt at det er ledningsbrudd. Hvordan finner jeg ut hvilken ledning det er?
 3. Hvor har folk kjøpt sine ledpærer til e90? Prøver å finne plasser der de selger ledpærer som er veldig blå når lyktene står på! Takk på forhånd!!
 4. Hei, har en bmw e90 2006 m47 der airbag og bilbelte lampe lyser! har noen her vært borti det samme på deres bil og kan hjelpe meg? Har prøvd å slette de men dem kom tilbake etter noen dager
 5. leovinar

  Subwoofer bmw

  Hvilken løsning har dere gjort i bilen deres når dere skal montere sub? Har ccc enhet stående i nå og der er det jo ikke sub inngang? hva har dere gjort?
 6. Halla, tenkt æ skull lakker bimmern, har aaaaldri lakkert før, har hørt at man trenger primer, lakk også klar lakk men hørt at det er flere som sier jeg trenger mer enn det? Hva er alt man trenger og hvor mange trøk av primer, lakk og klarlakk? TAKK på forhånd !
 7. Hei! Har en bmw 320d e90 2006modell m47 åssen vet jeg om jeg har facelift eller preface? Har hørt at man kan se det på fangeren men når jeg kjøpte bilen så hadde den ny fanger?
 8. Hei! Har en bmw e90 2006 modell der ccc enheten straks tar kveld og jeg lurer på om noen der ute har peiling på hva bmw ska ha for å fikse ccc enheten? har hørt at det er pant på de hos bmw men hvor mye på jeg cashe ut for å få fiksa min ccc?
 9. Hei har en bmw e90 2006modell der nøkkelen detter ut når jeg skal starte den, når jeg setter inn nøkkelen så hopper den bare ut på en måte, vet noen hvor jeg får tak i ny sånn holder til nøkkel? (Aner inne hva det heter) noen her som har mer peiling enn meg?
 10. Hei, har en ccc spiller i en bmw e90 2006modell og den starter normalt ved første start men når jeg slår av bilen igjen så slår den seg av, og det er jo normalt det! Men ved andre oppstart så står den og blunker bmw i 10-15 minutter! Det er vell ccc spiller som er litt klikk, jeg har lest at det finnes pant på disse enhetene og ved pant så får jeg en helt ny? Noen her ute som vet om det er sant?
×
×
 • Create New...