Jump to content

Bimmernew

Members
 • Content Count

  242
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bimmernew

 1. Saken er når jeg tar fra P til D lager bilen en høylyd dunkelyd veldig usikker snakka med en sa er på høyre drivaksel eller gummi under bilen. Belegg ble skifta på driaksel i fjor. Men ingen vibrasjon udner kjøring og bilen er bra ellers men akuratt fra P til D oppstår det høres sånn DUNK akurrat kjører over en dump hmmm tror oogså fra P til R men usikker. Innspill?? En fra finn sa det Ja og er sikkert fordi gummi var ødelagt, så det har etter tid kommet inn grus og dritt i drivakselen og nå synger den på sitt siste værs 👏🏼👏🏼
 2. Hei du jeg lurer på det samme har en BMW 1 serie akurrat fra P til D er det slik dunkelyd en sa er drivaksel stemmer det? en annen sa er slik lyd fra P ti lD er normalt trenger hjelp her og ellers er bilen veldig i bra stand og ingen vibrasjon heller.
 3. Bimmernew

  Veivsensor

  Yepp også på N46
 4. mente ebay min feil beklager nå har jeg bestilt da så samme det da jeg tror den er slitt men kan kanskje teste det du sa hvis jeg har tid. Men ingen big deal uansett for håpe det bare er den da update kjem. Edit: jeg valgte og kansellere orden var ikke mange kroner uansett men jeg gjorde det fordi en på youtube sa dette: Hvis den nye låsen er ok. Juster enten den. Dvs løsne skruene og flytt låsen nærmere spissen. Eller smør den. Samme som bmw folk her sa så takk skal prøve. Update: ble løst var låsemekanisme.
 5. Update Jeg har nå kjøpt inn baklås på ebay for snause 150kr for se da fordi det er ikke optimalt slik det er nå kjøpte den for veldig følelse den er helt utslitt og skal smøre åpningsbryter senere da med WD40 og da satser jeg på dette blir bra og ikke må skifte ut åpningsbrytern å. Er ikke big deal dette da men update kjem til uka hvis den kjem da.
 6. kan jeg spørre deg why mitt gasspjeld rister på tomgang? jeg har rensa kontakt og gasspjeld og fått kode P110D noen ganger men ikke nå på BMW 1 serie 118i 06 modell. Update: pga vanos gasspjeld er i orden testa åpner og lukker seg;) Alt i orden
 7. jeg kan ikke si 100 men prøv da vel;)
 8. ok hempen på selve banklås mener du? Ja følelse er slitt ja for se.... men tror kanskje jeg skjønner bare spør er litt usikker... men skal se på dette i morgen ca 330kr ny fra ebay da;) ikke så galt. må vel ikke være ny? en brukt i god stand;)
 9. Ok gjorde egt feil kjøpte brukt hørt slitedeler bør være nytt men hvorfor rister den da? Noe trekk why? Og hatt mye prob med den men nå bra bortsettfra rister fælt. Så dyrt ny tps på bmw;/ men tror du bilen min går mye bedre med ny tps? mindre drivstoff? Update oss meg vanos som gjør det med gasspjeld skal få sjekka det først og deretter se men hvis ikke kjøper ny tps enkel sak egt.
 10. ok skal ta en titt og prøve og få gjort noe med i morgen prøver og smøre og set skikkelig på dette i morgen men jeg har en følelse må skifte baklås for det men aventer litt. Du har ikke troa selve baklåsen påbegynner og bli slitt? Jeg tror det men vil bare høre med deg igjen. For den smetter ikke glatt på plass er jo ikke meningen skal liksom lukke hardt igjen sånn veldig holder med et smekk og så er den igjen. Noe er galt har pågått en stund men har ikke fått gjort noe med.
 11. Har også et gasspjeld som rister på tomgang er det vanlig?? (BMW 1 serie 118i 06 modell) kjøpt brukt gasspjeld og rensa og kontakta.
 12. hmm prøv og rens wiring/kontakt til gasspjeld og rens selve gasspjeld i alle fall en god start;)
 13. skjønner det men jeg har fått melding noen ganger på dashboard men er fordi ikke luka ikke 100 igjen enda jeg mente den er det må liksom ta i ekstra for at den skal være på plass. Så spørsmålet holder det og skifte baklås? Den som er synderen her? Hørte det av en annen en skjønner du. For problemet er for bagasjen igjen ja men må ta ekstra i.
 14. BMW 1 serie 118i 06 modell har seg slik at bagasje-lokket må lukkes liksom mer hardt igjen ikke på first try liksom holder og skifte baklås? Kan smøre med WD40 på Åpningsbryter for bagasjerom? Skifte den? Noe vært borti det samme? Hva gjør jeg?
 15. Jeg har bare enkelt og greit en bass med intergrert forsterker i min bmw 1 serie https://radioservice.no/produkter/bilstereo/hoyttalere/subwoofer-aktiv/pioneer-billig-12-subwoofer-m/-forsterker-og-kabler Veldig fornøyd med lydbilde i bilen og er såpass liten og lydbilde blir veldig komprimert for min del derfor holder med bass med forsterker for meg men klart smak og behag men lyd under setet er i bilen å orginalt hjelper klart og match foran og høytallere bak og veldig fornøyd leverer den bassen lover deg og bra omdømme. Ville bare medele dette ofte greit med det enkleste.
 16. Bimmernew

  Ulyd motor

  fikk du sjekke dette? fasit? kam sensor kan være olje,vanos. men du sjekka på verksted?
 17. vet du trekk ved dårlig Veivakselsensor særlig på BMW 1 serie? Ikke noe med 2A83 som nevt tidlige? Bilenm in lager ingen ulyder nå. Hvor lenge eks varer den sensoren?
 18. Update endelig: Inntak manifoldtrykk for høyt Ledninger, MAP- sensor, ECM https://obd2.su/trouble_codes/bmw/P1250# Veldig bra side om feilkoder også skal se og få skiftet map sensor seinar kanskje. Update: Jeg har nå endelig skifta map sensor ny for se om koden kjem tilbake den burde den ikke. https://www.ebay.com/itm/284081011620?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Kjøpte denne passer 100% min bil og skal visst nok være samme merke som på skruvat eller samme delnummer. Update koden kjem ikke tilbake da er det løst.
 19. ok takk men noen ganger er kodene der og ikke men skjønner takk da.
 20. gjort det så klart men finner ikke noe spesifikt. Du vet ikke konkret? kan være så mye dy tror ikke map sensor?? eks....
 21. UPDATE! Da er dette løst det var feil kobla opp men nå er kobla på nytt og testa den virker 100 nå;)
 22. Ok men en sa den skal i + ikke jord pga hvis det er en hvit ledning på den typisk + for se hva som skjer tar den på + men tviler noe skjer da for se. ening dette? Jeg fikk den ødelagt den ledingen når jeg skulle ta den på + men skal se og få fiksa senere...
×
×
 • Create New...