Daniel.

Members
 • Content Count

  6436
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Daniel. last won the day on May 5

Daniel. had the most liked content!

1 Follower

About Daniel.

 • Rank
  General
 • Birthday 04/05/1997

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen
 • Interesser:
  I hvertfall ikke bil!
 • Kjøretøy
  E91 335d

Recent Profile Visitors

10287 profile views
 1. Sniktitt på M8 Competition Gran Coupé https://f92.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1617598
 2. Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Jeg vil ha felgene :))
 3. Daniel.

  Periodisk tung servostyring E91 (hydraulisk)

  Tok sin tid, men fikk omsider somlet meg til å prøve med ny servoolje. Syns ikke den ble så veldig mye bedre i grunn. Kanskje en smule lettere under kjøring. Nå er det år og dag siden jeg sist kjørte en E9x uten servotronic så blir litt vanskelig å "sammenligne" med noe da. Tømte beholder, fylte oppi ny, luftet, tømte en gang til og fylte oppi og luftet. Mulig filteret er full i dritt. Hvis ikke så vet jeg ikke hva greien er Oljen var i hvertfall ganske mørk.
 4. Daniel.

  Registerkjede og annet tull F30 320i

  Har vært en del tull med registerkjede på N20 motorer i USA. Mener @lagunilla sa dette hovedsaklig var et problem på de tidlige utgavene? N20B20A altså.
 5. Tror det blir tøft med de svarte hjulene som vinterhjul Jeg er nok blant de få som syns at det ser tøft ut med alt i svart (kommer selvfølgelig litt an på bilen da). Lurer selv på om jeg skal ha svarte vinterhjul også faktisk.
 6. Daniel.

  E91 335d LCI

  Det vet jeg ikke 🤔 Blir vel fryktelig trangt i såfall, spesielt for de i baksetet. Er vel ikke barebare å koble de opp heller Jess...... Vann, salt, is...
 7. Daniel.

  E91 335d LCI

  3-serie fikk aldri komfortseter Ah, ja ser den Har kun én litt vrien bakke her jeg bor, men jeg har alltid klart den (i motsetning til enkelte andre), men ellers er det som regel ganske greit. Men så har ikke Bergen akkurat de sykeste snømengdene heller.
 8. Daniel.

  Arvegods: E36 328i cab

  Haha joda Det er jo det. Rusten lar seg vel fikses lett. Får håpe gulv og slikt er i bra stand også.
 9. Daniel.

  E91 335d LCI

  Det hadde jeg ja Takk for det! Ja absolutt, de er så utrolig mye finere enn pre-LCI i mine øyne 330xd høres ikke dumt ut det Vinteren er som regel ganske "tam" her jeg bor så klarer meg fint med bakhjulstrekk, gode vinterdekk og sunn fornuft 🤣 Men har du tenkt å selge 335n allerede nå? Ja, har hørt at ikke alle er like fornøyd med F3x kontra E9x. Er så lenge siden jeg har kjørt F3x nå så husker ikke helt hvordan de var, men E9x trives jeg godt i! Eneste må være at jeg tror komfortseter hadde vært prikken over i'en, men der var nok BMW uenig. Håper å få nyte denne i fred når alt er i orden Ikke mye som mangler av utstyr nei. Hyggelig å høre
 10. Daniel.

  E91 335d LCI

  Jepp Relativt lik 235 og 95 sånn sett.
 11. Nei har ikke akkurat fått inntrykk av at dekk er lett å selge brukt (uansett om det er snakk om kort tid/distanse).
 12. Daniel.

  E91 335d LCI

  Jepp, siklet faktisk litt på de når jeg hadde E38 også. Ser utrolig bra ut på de. Har sett etter Style 230 og, men fant kun et sett med fire 8" noe jeg ikke vil ha. Var og en som solgte 3 stykker men det hjelper jo ikke meg haha. Ja ser ut til at du har rett der. Burde kanskje sjekket det litt mer nøye
 13. Spenstig med oransje detaljer da Men syns de så en smule små ut. Skulle kanskje gått litt opp i dekkprofil?
 14. Daniel.

  Arvegods: E36 328i cab

  Kan bli en ganske grei bil dette her! Skikkelig motor og alt. Håper du forblir her og oppdaterer når ting skjer Syns det er mange som fordufter herfra helt plutselig.
 15. Daniel.

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Hva skjer egentlig med Huawei telefonene som er i bruk nå da? Jeg har P20 Pro 🤣