Jump to content

Daniel.

Members
 • Content Count

  7855
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Daniel. last won the day on October 17 2020

Daniel. had the most liked content!

About Daniel.

 • Rank
  General
 • Birthday 04/05/1997

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen
 • Interesser:
  I hvertfall ikke bil!
 • Kjøretøy
  E91 335d

Recent Profile Visitors

14998 profile views
 1. Jeg vil si E39 sitt desidert største problem er rust i kanaler, jekkfester og gulvet.
 2. Tror jeg har opplevd fryst dør på hver eneste BMW jeg har hatt 😂 E34, E38, E39, E90, E91.
 3. Angående lysjustering så virker det som det er litt varierende fra sted til sted og kontrollør til kontrollør. Ble ikke sjekket noe på lysene mine sist jeg var å godkjente senk. Kan ikke huske om det ble gjort det på forrige bilen heller. Men ellers er det som du sier ja. TÜV papirer og hjulstillingspapirer.
 4. Stemmer Den 7 serien der stod VELDIG lenge til salgs hos en eller annen forhandler, før han Bergenseren kjøpte den og fikset den opp. Han er på BMW E38 Norge gruppen på Facebook, med mindre han har meldt seg ut da.
 5. Så han nevnte noe om RS6 på Instagram
 6. Girer ikke hardt, eller henger ikke igjen på gir eller noe slikt? Nei, det er ikke en del av serviceprogrammet såvidt jeg vet. Vil tro de kan utføre denne jobben om du spør om det, hvis ikke så finnes det nok andre uavhengige verksteder som er villig til å gjøre det. Eventuelt en bedrift som spesialiserer seg på girkasser (RATS, Transtec, Automatgearservice etc. Alt etter hvor i landet du er). Intervallene for skift av motorolje er alt for lange etter min mening. Jeg, og mange andre vil nok fraråde å kjøre 30.000km på samme oljen. Hver 10-15.000km eller 1 år er mer riktig.
 7. Nytt olje og filter på girkassen holder nok Girer kassen fint? Dette skal i utgangspunktet gjøres hver 80-120.000km, alt etter hvilken bruk bilen har. Mye aktiv kjøring og/eller om du drar mye henger så kan det være lurt å skifte oftere enn hvis du bare bruker bilen til normal kjøring. N52 motoren er generelt sett bra. I likhet med mange av BMW sine motorer så er oljelekkasjer et problem. Toppdekselpakning, oljefilterhuspakning, bunnpannepakning etc.
 8. Kart kan man vel legge inn via USB port i hanskerommet?
 9. De kan potensielt bli ganske dyre å eie, så du bør i såfall være forberedt på det. Både M54 og N52 er bra, N53 er ikke så gale heller, men har litt småplukk som de fleste andre direct injection motorene.
 10. Virker som ladelukene på div el VW ikke tåler kulde veldig bra 😅 Så vel minst tre stykker på den lille turen jeg hadde i sted som manglet den luken 😅
 11. Her er det heldigvis ikke såå kaldt. Sikkert maks -7 grader. 😅 Tror faktisk det er låsekassen eller noe relatert til det som har frøse fast, men jeg burde nok ha smurt opp pakninger osv uansett 😂 Har ikke merket noe til startvansker på min enda. Var en dag den måtte gløde litt (vanligvis så ser man jo ikke noe til det på disse), og var litt rufsete gange de første omdreiningene men kom seg raskt 👍🏼
 12. Skjønner det var smart å vaske bilen i går 😬 Ikke sjans å få opp døren i dag 🤦🏻‍♂️😂
 13. Kjekt det ja 👍 Ser ut til at det snart skal begynne å regne igjen, så da er man tilbake til skikkelig bergensk vinter. 🙂
×
×
 • Create New...