Daniel.

Members
 • Content Count

  6977
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Everything posted by Daniel.

 1. I kjent stil så begynte jeg å bli sugen på noe nytt etter litt over ett år med min forrige E90 325d LCI, og samtidig var litt lei av at ting ikke gikk min vei med den. Satt mye og tenkte/siklet på F1x med M-Sport og N57. Men for meg som ville unngå Integral Active steering og Adaptive/Dynamic drive så ble det overraskende vanskelig å finne en slik til salgs! I tillegg så ble jeg litt skeptisk rundt alt dette med høytrykkspumper, registerkjede og girkasse (525d) at jeg endte opp med å sette hele F1x greien på vent til jeg enten har råd til 535i eller i hvertfall en litt nyere 530d (med 258hk motoren). Siden jeg savnet komfortstoler og utrolig nok hadde lyst på automat så begynte jeg å se litt på E6x LCI. Fant ikke spesielt mange biler som fylte kravene mine der heller. På en eller annen måte endte jeg opp med en E91 i stedenfor! Liker utseende på E9x LCI utrolig godt og jeg syns E90n jeg eide var veldig god å kjøre. Sånn sett var setene det eneste minuset, men det kan skyldes av at den ikke var utstyrt med korsryggstøtte. For ikke å spore helt av så har jeg altså da kjøpt en E91 335d LCI Bilen er langt ifra strøken. Er en god del kosmetiske ting, noe få mekanisk/el ting, men med en god dose tid og ikke minst penger så bør det vel være håp for denne også?? Om alt blir bra kan jo dette bli en bil jeg kan ha en stund uten å bli lei Er i hvertfall en rå motor! INFO E91 LCI 335d 2008 modell Automat M57Y Black Sapphire Metallic (475) Sort dakota skinn (opprinnelig levert med Oyster) 165.xxx km ved kjøp NEVNEVERDIG UTSTYR Multifunksjons M-Sport ratt Comfort Access Alarm Integrert garasjeport åpner (i speil) Innfellbart hengerfeste (automatisk) Panorama glasstak Takrails Adaptive Bi-Xenon Active Cruisekontroll Solskjerm til bakdører Sportseter med el.justering + memory, varme og korsryggstøtte DAB Tuner Navigasjon Professional + Bluetooth Webasto Avblendbare speil innvendig/utvendig ISOFIX Parksensor foran + bak Regnsensor TV Funksjon CD-veksler M-Sport M-Sport understell Individual audio system Individual høyglans shadowline Individual antrasitt taktrekk Koppholdere Komplett utstyrsliste PLANER (x) Service på motor + bytte av div filtre ( ) Service på girkasse ( ) Diverse lakkering: Framfanger, sideskjermer, sideskjørt og bakfanger ( ) Polering (x) Nye hjul (OEM) ( ) Lave rails (foliere i høyglans svart) ( ) Fjerne bakrutevisker? (x) Nyrer med krom kant og sort senter ( ) Bytte ut halogenpærer med LED ( ) Nye grøftelys ( ) Ettermontere rattgir ( ) Nye endestusser ( ) Ny folie på interiørlister (høyglans svart) ( ) Coilovers ( ) Mørke sideblink ( ) xHP/Sutphin girkasse mapping ( ) Quaife LSD ( ) Ettermontere Combox + Oppdatere kart Ikke utført // Bestilt/kjøpt deler // Utført BILDER
 2. En til 5x120 og en til 5x112 sikkert.
 3. Hehe fort gjort Her er de to siste som lå til salgs. Har sett en annen som lå til salgs hos et auksjonsfirma (om jeg husker rett). Vet ikke om det var en av disse. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=154931971 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=153533911 Ser i hvertfall at min E91 lett kunne sett ut som en UP bil om det ikke var for eksosen
 4. To av de svarte E91 LCI 325d har nylig vært til salgs på Finn, så de er nok ute av tjeneste for lenge siden.
 5. Daniel.

  Skjeve bremseskiver, bytter ofte

  E9x har auto-hold funksjon. Hjelper med bakkestart Mener i hvertfall alle har det. E90n jeg hadde sto i hvertfall i ro i rundt et sekund før den begynte å rulle.
 6. Stemmer 270M er litt mer konkave og har litt lavere innpress. ET20 vs ET30 på 350M. Pene hjul de også.
 7. Er det som er morro med det Syns Style 350 er helt OK på F1x, men tok seg bedre ut her på E9x. Takk for det Takker
 8. Litt bedre bilder med vinterhjulene. Kunne sikkert hatt noe små spacere foran, men får bare være som det er, denne sesongen i hvertfall. Framskjermene er jo nesten nylakkert også.
 9. Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Meget tøff den ja. Men er enig ang setene. Så litt kjedelig ut på en ellers strøken bil. Tja, skikkelige BBS RS i en attraktiv dimensjon koster jo fort heroin. Aner ikke hvilke felger den ble levert med om den kom ny med BBS fangere/skjørter.
 10. Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Den hørtes perfekt ut 😁
 11. Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Ikke mobb meg ☹️ Men tror ikke en 325i kasse hadde vart lenge i en trimmet 335d 😂😂
 12. Syns 6WA er mer enn godt nok 😊 6WB syns jeg nesten blir for nytt for en F1x. I hvertfall en Pre-LCI.
 13. Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Kanskje 🤔 Bra bil for pengene ja 👍🏻 Skulle gjerne hatt det interiøret i 335en 😍
 14. Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Prisen på E91 var ikke så gale? 🤔
 15. En godt utstyrt E61 LCI 530d hadde nok vært et godt valg
 16. Daniel.

  Dekkstørrelser

  Står 225/45-17 på min. Sannsynligvis fordi 16" ikke hadde gått over bremsene.
 17. Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Den vingen passer i hvertfall ikke på den bilen.
 18. Daniel.

  Dekkstørrelser

  Kommer an på motorstørrelse (siden bremsene er større på større motorer), men 16" skal passe på de fleste E9x siden mange kom med det. Unntaket er vel M3, 335 og kanskje 330?
 19. Daniel.

  E9x vindusvisker hastighet

  Får gjøre et forsøk med det ja
 20. Daniel.

  E9x vindusvisker hastighet

  Er sikkert et veldig enkelt svar på dette, men syns det er alt for stor forskjell på vindusviskerene mtp hastighet/tid mellom hver runde på laveste hakket (når man trykker inn knappen på hendelen) og neste hastighet. Og det hjulet som man kan vri på merker jeg absolutt null forskjell på. Skulle gjerne hatt en mellomting. Slik det er nå så blir det som oftest enten for mye eller for lite. Noe som må kodes via PC, eller kan det gjøres i bilen? Eventuelt noe gale med regnsensor?
 21. Daniel.

  E9x vindusvisker hastighet

  Okei. Får se om jeg kan få noen til å resette regnsensoren da. Stemmer. Har de vel gjort på BMWer siden 90 tallet
 22. Daniel.

  E9x vindusvisker hastighet

  Okei. Jaha? Hva slags problemer, og hvordan påvirker den dette? Har ikke noe varsellamper for ABS feil, i hvertfall. Har ikke sjekket feilkoder.
 23. Daniel.

  Den StOoOrE BMW-nevnt-i-media-samletråden!

  Haha, så det på TV2 😛 Ser ut som det var et ganske bra smell.