Jump to content

Daniel.

Members
 • Posts

  8211
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Everything posted by Daniel.

 1. Mon tro om han som står på første heftelsen har rømt landet siden det bare står "0000 BLANK" i stedenfor poststed/nummer. 🤔😅
 2. Er vel heller det ja. Husker det var en sølv E46 M3 til salgs for en god stund siden med slike skilt. Annonsebildene var vel på en flyplass der oppe. EDIT: Eller nei, Svalbard skilt har visst ZN, denne er jo DJ registert.
 3. Har vært folk med 13 mod N47 bil med havari også 🤷‍♂️
 4. Ser ut som både Wish, Aliexpress og Ebay har kastet opp på den 🥴
 5. Hadde et par med 10mm H&R spacere foran på gamle E91, merket ikke noe negativt med de. Ikke noe tegn til sprekking heller.
 6. Går visst to Frozen bronze F11 i Bergen 🤔 535i som er til salgs hos MB Auto, og denne her. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=230552021 Aldri sett den før 🤔
 7. Har sett denne "live", helt grusom lyd (i kjent N54 stil), og jeg vil ikke akkurat påstå at den er verdt i nærheten av 310k.
 8. Jøss, nådde 250k før jeg gjorde det med 06 520d jeg har stående 😂
 9. Takktakk 😄 Haha 😂 Ja det gjør mye med inntrykket av interiøret. Bare det at det er skinnbelg rundt den i stedenfor plast som på den vanlige gjør jo en del med utseende.
 10. Om det er han jeg tror det er, så har (hadde?) han vel en E31 850 også.
 11. Første endringen på bilen var noe så enkelt som 2TB girvelger. Regner vel egentlig med at det sier seg selv hvorfor. Den ble kjøpt på Ebay og kom fra en F26 X4. Midtkonsoll "listen" er kun festet med én torx skrue, resten klips. Rammen (med parkbrems og auto hold bryter) er festet med fire torx skruer. Selve girvelgeren er også kun festet med fire torx skruer. Også ble det brått mørkt så da måtte jeg drite i å ta bilder og bare få gjort det ferdig 😂 Ser så mye finere ut.
 12. Takk for det Det er de absolutt. Takk Ja den var ganske fin. Fargen har vokst på meg ganske raskt egentlig 😅 Takk Jan Godt du følger med! Ja, den virker å være godt holdt. Takk! Takker! Ja, det var et must 😛 Godt vi er flere som velger det framfor xDrive da 😅 Takk Ja, det virker som denne Match forsterkeren gjør underverker for de mindre lydpakkene. Jeg føler i hvertfall ikke at jeg har noe dårlig lyd i min nå. Takk! Ja, det er en veldig flott kombinasjon. Du kjenner at de går godt sammen. Har kjørt F11 520d med B47 motoren også, det blir liksom ikke like god "følelse" som med sekser. Hehe, ja men det var ikke det enkleste. Er overraskende få uten xDrive i forhold til 530d MED xDrive. Originalt så er det nok litt mer futt i de her ja, men om du har 3 literen så er det mye potensiale i de om du våger å begynne med effektøkning. Er jo samme motoren som sitter i 530d 245hk. Takk for det Var vel egentlig det jeg kom fram til selv. Veldig kjekt å ha, men jeg brukte det vel egentlig ikke såpass ofte at det var verdt å "velge vekk" en god bil for. Comfortseter var noe jeg har savnet lenge siden jeg har kjørt 3-serie de siste årene, så det var digg å få seg noen skikkelige seter. HUD er veldig kjekt å ha også, allerede merket hvor mye jeg liker det når jeg har kjørt andre biler uten dette. Så blir vel et must på framtidige biler også 😂 Jepp, syns 19" blir litt lite på disse. Ble noen 20" BMW felger, ikke noe super spennende men det blir nok bra. Vil ikke blank sort diffusor "forsvinne" litt i denne fargen? Har tenkt litt på å få lakkert nedre grillen i fanger ja, samt å få lakkert vanlige LCI nyrer i blank sort, da jeg liker dette mer enn de jeg har nå med doble riller. Absolutt Litt usikker på hva jeg skal si 🤔 Noe spesielt du lurer på? 😅 335en var jo rå med den motoren, og fikk faktisk mer km ut av en tank med diesel enn det denne gjør 😂 Men 530en er utrolig komfortabel å kjøre, uten å være helt båt. Veldig god plass inni.
 13. Blir dessverre ikke noe spennende innlegg med mye fine bilder om henting og turen hjem da mesteparten av turen foregikk om kvelden/natten. Den lille tiden det var lyst, var det skikkelig drittvær 😂 Men i hvertfall, bilen stod i Molde, så jeg reiste fra en solfylt Bergen (ja, du leste riktig) til et grått Molde etter jobb på en Fredag, og kjørte hjemover i ett strekk. Ble en del venting på ferger så jeg var ikke hjemme før rundt 5 om natten. Litt av det kan nok skyldes av at jeg stod vel en time å ventet på Lavik-Oppedal fergen som tydeligvis hadde tatt pause for natten 🙄 Beklager på forhånd for svært dårlige bilder 🥸 Ferge nr. 1 av *mistet tellingen* 🙄 6WA er meget fint syns jeg Var sikkert noen steder jeg kunne ha stoppet for å ta bilde, men var mest fokusert på å komme meg hjem. Tror dette var i nærheten av Nordfjordeid en plass. Måtte i hvertfall stoppe å vanne noen planter 😂 Telefonen er helt elendig på bilder i mørket av en eller annen grunn. Så ble det kjørt en stund til med musikk på full guffe, og så var jeg kommet ned med Jølster. Her stoppet jeg på en bensinstasjon etter å nesten ha fått en hjort rett i siden, men heldigvis så endret både jeg og den kurs så det ble ikke noe skader Det dumme med å reise på denne tiden var at ALT (!) er stengt, med andre ord vanskelig å få tak i noe mat haha. Herfra var det videre mot Førde, og derfra er jeg på mer kjente trakter, selv om det har blitt gjort svært mye endringer på strekket mellom Førde - Vadheim, og videre mot Lavik - Oppedal fergen. Så her var bare å gi på, så ble ikke noe mer stopp utenom fergeturen. Så var det ikke mer før neste dag. Da var det bare å dra og vaske bilen, og blank ble den. Ble svært rotete innlegg, men får bare være 😀
 14. 530d F11 LCI Har eid bilen i snart 2 mnd, men vært usikker på om jeg skulle gidde å lage noe tråd på den på grunn av manglende interesse. Tenker å gi det et forsøk nå, så får en se hvor ofte det blir oppdatert. 🤔 335en ble jo brått solgt i sommer til en som var veldig keen på den, så da var det jo bare for meg å finne meg noe nytt. Med mine (sære) krav, så var det jo ikke akkurat noe enkel sak. Bare det at xDrive er uaktuelt gjør at utvalget blir kraftig redusert. Men endte til slutt opp med en fin 530d F11 LCI, med bakhjulstrekk. Med unntak av panorama, så hadde den i grunn alt jeg hadde som hovedkrav, som var M-Sport, HUD, comfortstoler og S676 Hifi eller større. Utover det så var jeg ikke så veldig kresen. Er sikkert enkelte her inne som syns den er skrapt for utstyr 🤓 Ville egentlig helst ha noe annet enn carbonsvart, da jeg generelt har hatt et dårlig inntrykk av denne fargen. Det kan dog skyldes at jeg stort sett har sett den på E60/61 som sikkert aldri har hatt noe form for lakkbehandling siden ny. Men denne var generelt fin i lakken, og jeg fikk et helt annet inntrykk av fargen når jeg så den i sollys. Jeg er i hvertfall fornøyd. Bilen ble importert til Norge i 2018, og har gått litt nord i landet, og litt her på Vestlandet. Kort fortalt '14 F11 530d 258hk Carbonschwarz (416) Leder Dakota Schwarz (LCSW) Bakhjulstrekk Utstyr verdt å nevne (komplett liste lengre ned) M-Sport M-Sport understell (med H&R justerbare senkefjærer) Head-up Display 6WA instrumentpanel LDW Hifi lydpakke (med Match Up7 forsterker) Comfortstoler med korsryggstøtte Setevarme foran og bak Adaptive Bi-Xenon lykter Ambientbelysning Speil med auto dimming El. bakluke Planer (x) 2TB retrofit (Påbegynt, mangler software og rattgir) (x) Nye felger, sommer (Innkjøpt) ( ) Nytt ratt med girhendler ( ) Leppe ( ) Svak soting på sideruter foran ( ) Justere høyden litt lengre ned ( ) Vanlige LCI nyrer lakkert blank svart ( ) ? BILDER Komplett utstyrsliste
 15. Champagne Quarts er en flott farge! Leppe og diffuser lakkert i blank svart er et must på den blå. Syns leppen fort ser litt "billig" ut når den er ulakkert.
 16. Er jo samme formen som iD.3, så nei den var ikke spesielt pen i mine øyne den heller 😅 Men hver sin smak. Felgene var grusomme, men de kan jo lett byttes ut.
 17. Fortsatt ikke spesielt pen. Hadde heller tatt en oppjazza e-Golf da. 🤔 Litt artig å se armlener lik sånne man kunne få i E34 da 😂
 18. Style 132 krever i hvertfall noen beefy spacere om du skal det til å se noelunde bra ut. Hvis du ikke skal ha den lenge, så blir KW V2 litt vel overkill/sløsing med penger også. Ville heller kjøpt noe billig og greit som Supersport Black Evo eller tilsvarende. Bare styr unna TA Technix 😂 Ser bra ut med 132 da.
 19. Den på bilde nr.2 er Frode sin gamle, ja. Bilde nr.1 er tatt fra en tysk salgsannonse
 20. Style 641M funker fint på F31 de.
 21. Kan stemme det. San Marino og Amaro brunt skinn.
 22. Daniel.

  Tuning N47

  Hø? Er ZF kasse på disse. 6HP19 eller 6HP21 alt etter årsmod. Kun noen av bensin modellene som har GM kasse.
 23. Sikkert enklere å få et svar på dette på BMW E34 Norge gruppen på Fjasbok. De så jo ikke akkurat strøkne ut, så spørs om du får flere tusen for de. 🤔
×
×
 • Create New...