Jump to content

E.C.

Members
 • Posts

  3709
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

E.C. last won the day on October 19

E.C. had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E39, E61, E91

Recent Profile Visitors

7784 profile views
 1. Hvordan monterte du ventilen da? Den skal kobles til bilen og settes i servicemode slik at du får stappet den inn riktig uten å skade drevet. I verste fall kan den bli skadet og du må kjøpe en til. Det er beskrevet som hint i TIS, men du kan lese om dette her også: https://www.ms-motorservice.com/en/technipedia/post/bmw-151620-l-diesel-egr-valve/ Jeg har diagnoseverktøy som skal kunne resette adapsjoner, men PC-en med ISTA er et annet sted, så jeg vil anslå 95% sannsynlighet for at jeg kan få de resatt.
 2. Ante meg at det ikke skulle bli hovedbilen. Gi meg en lyd om du skal høgge, trenger muligens noen deler 😉
 3. @Netlandet: aha, blir kanskje rettere sagt hk/tonn, men det gir nå mer mening. Takk for svar.
 4. Hvor kommer effekt inn i bildet? Jeg skjønner belastning mtp. dreiemoment, samt turtall mtp. hvor godt oljen "henger igjen" der den skal, men hva er greia med effekt? 400hk ved 9000 rpm og ved 4500 rpm vil gi ganske ulik påkjenning for en girkasse, men kasser er dog spesifisert for gitte moment og ikke effekt.
 5. USA-prisene skyldes visst mangelen på biler ettersom disse ble solgt unna over lav sko under pandemien, nå sitter de igjen med få biler og høye priser. De fleste selskap er litt blanda drops, de opererer mer med størrelser enn kvalitet. Jeg husker da jeg gikk for reservasjon hos et bestemt selskap bare for å få en 3-serie. Den hadde de selvfølgelig ikke ved ankomst, men de kunne tilby meg "... or similar" som var noe fra Renault, ikke helt samme liga vil jeg si. Det ble en Audi til slutt. Svingradiusen var så dårlig at jeg måtte rygge ved flere anledninger for å greie svingene på P-plassene.
 6. Håper de får solgt denne, så de kan sette av litt penger til kamera- og vater-potten: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=228508149
 7. Ser ut som at den går på transferkasser også, får kanskje bestille den større mengden for begge bilene 🤔
 8. @Reef89det er riktig, men de fleste som spør slike spørsmål har som regel ikke utstyr til dette heller
 9. Biltema er greit, det må kodes ja. Jeg kan gjøre det om du bor i området.
 10. Jeg har gjort det på den "tunge" måten, lastet ned via x. Hvis det finnes autoinstallere som gjør samme nytten så er det kanskje bedre å få tak i en slik.
 11. Jeg fikset inn ISTA-P og D, måtte ha ekstern harddisk for å kunne pakke ut zipfilene, men nå tok jeg en av de største/nyere versjonene. Intern disk på diagnosemaskin på 500GB.
 12. Bilen er ikke tyngst foran, det er ca 50/50 og tyngre bak med last. Har hatt slitt innside på dekk på den ene bilen, men det er nok ikke dekktrykket som har vært feil der. 0.2-0.3 bar over det laveste er uansett innenfor trykkspennet, så bør være uproblematisk. Det er vel få som sliter ut dekk pga. feil lufttrykk, da må det være bra bommet på trykket. Hos de fleste skyldes slitasje feil hjulstilling eller slitte komponenter i understell.
×
×
 • Create New...