Jump to content

E.C.

Members
 • Content Count

  3261
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

E.C. last won the day on June 2

E.C. had the most liked content!

1 Follower

About E.C.

 • Rank
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E39, E61, Tesla M3P+

Recent Profile Visitors

7014 profile views
 1. Tenkte at jeg oppdaterer framgangen, sikkert noen som får bruk for dette en vakker dag. Bilen er i daglig bruk og jeg har egentlig ikke tid til noe nedetid, så med min "(skr)uflaks" så har jeg valgt å kjøpe nye M-sport-fjærer og skåler for å ha alt 100% nytt. På denne måten kan jeg sette sammen hele fjærbeinet i forkant og få det raskt inn. Fjærbein var ute da jeg monterte nye hjullagere foran forrige høst, så det bør gå greit. Handlelisten foran ble som følger: Vare Delenr. Merke Antall (kommentar) Fjær 31336769005
 2. Kondolerer, men fint å se at du fant ut av det!
 3. Jeg har dette, si ifra om du/dere bor i området og trenger hjelp. Hvis man ser at kommunikasjonen på CAN er føkka så må man bare nappe ut moduler én og én til det gir seg.
 4. Må se signalet på can med oscillpskop, feilsøke can med multimeter gir ikke deg så mye.
 5. 3ern din er ikke så bra. Er dette på tomgang i 4.5 min?
 6. Det fysiske greier du nok fint selv. Jeg kan se hvor mye jobb det er mtp. software, jeg har per def. alt man behøver, men foretrekker å ha gjort ting minst 1 gang selv før jeg hjelper andre med det.
 7. Du har mest trolig et problem med railtrykket. Det kan enten skyldes problem med mating, for høy indre lekkasje på dyser eller noen av de andre komponentene i høyttrykksystemet, f.eks. en reguleringsventil. Du har allerede fått et tips av meg på hvordan man tester en av disse.
 8. Gratulerer! Den var såpass kul at jeg hadde den lagret på finn, artig at den gikk til deg
 9. E.C.

  BMW dieselmotorer

  Kan du ikke gjøre oppslag på regnr hos SVV? Biler med DPF betaler mindre i årsavgift, så disse opplysningen er registrert. Ettersom sånn ca. ingen har ettermontert DPF på sine gamle dieselbiler kan du anta at de som er registrert er fra babrikk.
 10. Tror ikke at du behøver å ta sorgene på forskudd, jeg har godkjent bil med senkesett og litt røde tall helt uten problemer.
 11. Mål/logg baktrykket før og etter for å sammenligne om det har hatt noe effekt. Hvis du sliter med det samme etter at du har puttet gugge i eksosen så er det i det minste greit å se om gugga faktisk har gjort noe eller ikke.
 12. E.C.

  Mangler lys

  Hva er spørsmålet egentlig? Lykter er for det meste ganske basic, trenger du noen til å se på dette for deg?
 13. E.C.

  Mangler lys

  Ja, men det kan også være feil på pære, ledning, kontakter og modul.
×
×
 • Create New...