Jump to content

E.C.

Members
 • Content Count

  2300
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

E.C. last won the day on January 29 2016

E.C. had the most liked content!

1 Follower

About E.C.

 • Rank
  Generalmajor

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E39, E46, E61, Tesla M3P+

Recent Profile Visitors

3277 profile views
 1. @ohansen Jeg kjøpte denne: https://www.ebay.com/itm/INPA-K-CAN-K-DCAN-Cable-Switch-for-BMW-Diagnostic-FTDI-FT232RL-Tool-Ediabas-NCS/222908877122 Den har jeg nå prøvd med en OTG-adapter sammen med Bimmergeeks ProTool på min Samsung Galaxy S7, samt INPA i Windows 10 og den funker den. Kunne sikkert ha kjøpt to stk. ProTool koster faktisk en del, men når du kan ha såpass mye funksjonalitet på mobilen så vil jeg si at det er verdt prisen, det er dog alltid noen drawbacks og det kan hende at man ikke får kodet alt man vil med slike verktøy. Carly er et alternativ, men der også er det litt blandede erfaringer og du må abbonere i tillegg. Av den grunn så har jeg en ICOM på vei. Jeg ser ikke hvordan en ICOM skal greie å triangulere seg fram til hvilken modul det er som drar ned bussen, om det er det du mener.
 2. Jeg hadde latt være å framprovosere clutch-slipp til jeg hadde problemet fikset, særlig om jeg skulle ut på en lengre tur. Tror ikke at vi behøver noen flere videoer.
 3. Da slurer det et sted der motoren leverer max dreiemoment. Jeg vil si clutch jeg også.
 4. Er det en diesel? Glipper det når du tråkker til ved 2000rpm +/- 500?
 5. https://www.finn.no/bap/forsale/search.html?q=julebrus&search_type=SEARCH_ID_BAP_ALL&sort=PRICE_DESC Folk er gærne, åpenbart blitt "in" å kjøpe opp alt som har begrensa opplag og prøve å flippe med 100-vis og 1000-vis av % i profitt. Ikea skap, skjermkort, playstation 5 og nå julebrus-saft. Jesus.
 6. Relé kjøper man nytt. De fleste koster under 200kr. Det finnes sånn ca. uendelig med info på nett om hvordan man sjekker et relé. I veldig korte og forenklede trekk så har du sannsynligvis to ledninger som er litt tjukkere enn resten som går inn på releet. Når tenninga er på og komponenten din skal være aktivert så skal det være batterispenning på begge de tjukke ledningene. Hvis det er det så fungerer releet ditt.
 7. E.C.

  E60/61 tråden

  Dette går vel på hvordan diodene er koblet opp i lykta, tipper at siden det er såpass få der så er alle i serie. 3. bremselys på e61 ser man at de detter ut stykkvis.
 8. E.C.

  BMW dieselmotorer

  Videosnutt med tipping over nett vil ikke gi deg noen svar. Vil se det med et to-kanals oscilloskop om du måler på kam- og veivsensor samtidig, referansene vil flytte litt fram og tilbake på seg i forhold til hverandre om det er slakk i kjedet. I alle fall mulig å se på N47.
 9. Railtrykk skal være flere hundre bar, matetrykk til høyttrykkspumpa skal være rundt det du nevner.
 10. I 2020 må du nesten koble til en PC når du feilsøker slikt. Hva måler du av railtrykk og matetrykk under oppstart?
 11. Det er ikke slik at svetting fra toppdekselet har noe som helst relasjon til at du får for lavt oljetrykk. Du kan prøve en mer viskøs olje og det kan hende at det "fikser" problemet, men det er fullt mulig at det ligger noe mer bak, ettersom du tross alt bruker "riktig" olje når problemet oppstår. Gitt at sensoren din viser riktig da, men det virker jo slik basert på det du sier.
 12. Er ikke det naturlig at trykket er lavest når turtallet er lavest samt at oljen flyter lettest?
 13. Egentlig forskjellige spylervæskebeholdere også, men der går det sannsynligvis an å mekke til et hull. Hull i frontfanger for spylerdyser har jeg greid å kutte ganske fint selv, men det hjelper å ha en fanger med hull som mal. Det enkleste er å flytte alt fra en delebil med xenon. Lysmodulen skal kunne vite vinkelen på bilen, så du vil behøve stag foran og bak med tilhørende sensorer og kabling (som nevnt), samt at spylinga sikkert har en modul også. Alle disse vil jeg tro må kodes for å fungere som de skal. Her hadde jeg meldt pass, men mindre jeg hadde en veldig spesiell bil med svær motor og bilen var i veldig god stand.
×
×
 • Create New...