Jump to content

E.C.

Members
 • Posts

  4123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

E.C. last won the day on October 19 2021

E.C. had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E39, E61, E91

Recent Profile Visitors

9451 profile views
 1. Hva mener du men å loope med en stump? Loop = noe som går rundt i evigheter, stump = noe som brått ender. Kortslutta du ledningene i stedet for komponenten for å passere motstandssjekk?
 2. Bokmerke i nettleser? Det blir noe begrenset. Favoritt er samme sted både på PC og i app på mobil. Jeg synkroniserer ikke nettleser mellom min PC og min mobil. Dessuten kan man gruppere ting og lage mapper, det kan man sikkert med bokmerker også, men på mobil så foretrekker de fleste egen app og da utgår egentlig bokmerker. Jeg lagrer litt diverse av ulike grunner. Man kan følge prisutvikling, lagre ting man har kjøpt eller tenker å kjøpe. Det går også an å estimere hvor langt tid folk bruker på å selge noe til en gitt pris. Ting som har ligget ute lenge er priset for høyt og ting som blir borte med en gang er priset for lavt. Når noe har ligget ute en stund er det også litt mer innenfor å komme med litt lavere bud enn rett etter at noe er lagt ut. Dessuten så får folk varsel om noe settes ned i pris (det må være en viss %) så det kan øke sannsynligheten for salg. Jeg har dog observert hvordan enkelte har flere tusen favoritter, så jeg legger ikke så mye i det. Det som derimot er litt irriterende er alle de som sletter annonser, da vet man ikke hva det er som har blitt borte. Man kan skrive merknader som henger igjen selv om annonsen er borte, men det er litt slitsomt å gjøre det på alt.
 3. Det avhenger litt av bilen, men det kan være vel så greit å bare gjøre det ja.
 4. Hvis du fortsatt har en bryter inne i bilen som fungerer og tåkelyssymbolet kommer opp i instrumentpanelet når bryteren skrus på, så har du et problem. Tåkelys er vel ellers ikke sikkerhetsutstyr, så om du fikser alt det overnevnte så bør det være greit.
 5. Sachs funker bra på dempere, regner med at de er helt fine på fjærer også. Du kan se litt i tråden jeg hadde:
 6. Når jeg tenker meg om så er det kanskje noe lokalt som jeg ikke har fått med meg etter at jeg flytta. Her har vi en som står ved pumpa som skulle handle på Coop Extra over veien:
 7. Haha, ja, må vel investere i en gaffeltruck 😅
 8. Var der i 10-tiden allerede, så mulig den har stått over natt. Tror at de reiste vekk på formiddagen i tillegg. Jeg ga klar beskjed at om den blokkerer garasjen min igjen slik så ringer jeg til politiet for å få den tauet.
 9. Volvoen er flyttet. Føreren kom ikke opp bakken til naboen, så da satte hun den der. Altså, det var jo et par valg her: kjøre bort og finne et sted å stå, parkere i vegen til naboeiendommen hun skulle til og blokkere den, spørre om å låne en plass her (som det er et par av og som ikke blokkerer garasjen). Hun havnet på å sette bilen foran garasjen min og vente til 1530 på å flytte den 🙄
 10. Ikke så ille å ta ut, bare koble fra batteriet først, så slipper du å slette airbag-lampe etterpå om du må vri nøkkelen til hakk 1 for å vri på ratettet.
 11. Du kan gjerne teste for eksos i kjølevann i samme slengen ja.
 12. Pikselfeil er ganske typisk, ingen enkle fiks for dette dessverre, du må bytte display eller deler av display.
 13. Det var jo hyggelig å finne noe så smakfullt parkert foran ens egen garasje.
 14. Høres ut som at systemet ikke er tett, det er vel bare overtrykk som skal slippes via lokk. Er det brukte/nye deler? Jeg ville kanskje trykktestet systemet.
 15. Hvis du har et problem som skyldes dårlig forsterker så vil det helt klart hjelpe å bytte den ut. Vi kan dog ikke vite om det er forsterkeren din som skaper trøbbel her eller om det er noe annet.
×
×
 • Create New...